Space Engineers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Most üzletelek egy példányt a játékból és olyan kérdésem lenne, hogy van-e már valami magyar közösség ahova tudnék csatlakozni és ha bármilyen kérdésem van segítenek nekem a játékkal kapcsolatban?! Sirius csatornáját néztem és kedvet kaptam a játékhoz. 😊
Konkrétan egyszer próbáltam valami nagyon nagy dolgot építeni és egyszer csak kiírta, hogy nem rakhatok le több objektumot, mert elfogyott a memória 😊 Persze ez már nem emberi méretû volt, szóval normális játékhoz tényleg elég.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Annyi természetesen van, hogy ha már nagyon sok objektummal van telepakolva a világ, akkor belassul a játék, de ez se jelentõs probléma perpillanat. Normális játékhoz bõven van tér.
Olvastam, hogy valami memória gondok vannak a játékban, egy idõ után nem enged építeni. Errõl tudna valaki bõvebb infót adni? Az "angolom" nem túl erõs. Mennyi memória lenne ideális a játékhoz, aminél nem jelentkezik ez a probléma?
A válaszokat elõre is köszönöm...
van több nagyobb alkotásom, de ismert formákat is csinálta, amik fenn is vannak youtubeon, ha valakit érdekel:
Mig-29
Mi-24
Link
Az EVE onlineal sokat foglakoztam, de nekem egy borzalom. Nagyon sok játékkal játszottam életemben de az EVE volt az egyik legnagyobb csalódás. Ha fizetnének érte, akkor se játszanék vele.
Petko: Single playernek szerintem sincs értelme, de azért valljuk be, hogy nagyon nehéz lesz normálisan megvalósítani a multiplayert is. 1-1 összetettebb építmény már építéskor is kellõen megfogja a gépet, el se el
tudom képzeni, mi történne több/sok játékos esetében, ütközésekkel és stb.
Minimum el kellene venni ezeknek a számítását tõlünk és áttenni szerver oldalra. Remélem, hogy ezt valamikor meglépik hivatalos szerverrel, mert akkor talán már lenne reális esély a használhatóságra 😊
nagy felbuzdulás van a játék fejlesztése körül. Sokan követelik az AI (mesterséges intelligencia) mihamarabbi implementálását a játékba, annak ellenére, hogy a fejlesztõk nem tervezték ezt.
Az én álláspontom az, hogy bár tisztelem azok véleményét, akik singleplayerben, AI-k ellen akarnak játszani, de egy kicsit ezt túlságosan földhözragadt és sablonos gondolkodásnak tartom. Szerintem ez a játék többre hivatott, minthogy buta robotokat lõdözzünk. Én hatalmas csatákat képzeltem el, sok-sok emberi játékossal, bonyolult hajókkal, ûrbázisokkal, összetett stratégiák kidolgozásával. Attól félek, hogy ha nagyon a singleplayer felé tolják el a játékkoncepciót, illetve sok erõforrást fektetnek az AI fejlesztésére, ez a kis cseh játékstudiónak túl sok erõforrását kötné le, és más monumentálisabb játékaspektusok rovására menne (építési elemek, hajórendszerek, mutliplayer képességek, fizika stb.).
Nem akarok senkit se közvetlenül befolyásolni, mindenki saját elgondolása szerint dönthet az alábbi szavazáson errõl a kérdésrõl:
http://forums.keenswh.com/post/census-on-player-stance-on-ai-implementation-6736859
psn: TasManHUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nagy nehezen megépítettem ezt a liftet, úgy hogy bemegy a felszín alá, ezért elég sokat kellett faragni 😊 Viszont az a gond vele, hogy elég, ha rásétálok és máris elbillen, ráadásul nem is kicsit. Nem értem, hogy a hajtómûvek miért nem egyenlítik ki a terhelést, miért nem marad mozdulatlan. Valahogy meg lehet ezt oldani szerintetek? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

http://steamcommunity.com/groups/spehun#members
Mi-24-esem:
http://www.youtube.com/watch?v=D013X4GZKns&list=LLS0g1nX6-zxUd9blqb-IANA&feature=mh_lolz
Amúgy nem értem, hogy egyesek, miután építenek egy nagyon jó hajót, vagy állomást, miért teszik tönkre lámpák százaival/ezreivel. Éppen egy station-t próbálok játszhatóvá tenni, ami nagyon tetszik, viszont a körülbelül 1000 lámpa teljesen tönkreteszi nálam, alig marad 5-8 fps-em szerintem. Kiváncsi leszek, hogy ha leszedtem a lámpákat, mennyivel lesz jobb. Sajnos nálam úgy tûnik, hogy ez a gyengepontja a játéknak, a saját hajómon kívül a workshop-ban szinte csak olyan dolgokkal találkozok, ami megakasztja a játékot. Érdekes, hogy a sajátom még nem 😊
Space Engineers Magyarország
http://steamcommunity.com/groups/spehun
Viszont a mutli még kérdés. Haver olyasmit mondott hogy a LAN a következõ patchen jön. Nem tudom hogy ha valami spéci Steamre mennék fel a haverokkal hogy ott mûködne e ..