Space Engineers

Katt a képre
  • RoboKutya78
    Tegnap csúnyát bakiztam így kénytelen voltam kreálni egy javító dron rendszert a bázisom köré:)
    Felfegyvereztem a rendszert telepítettem pár gépágyút a grinder oldalaiba:)
    Gondoltam printelek egy hajót kísérletezésre beraktam egy bányászt.
    Eléggé nehezen kezdett neki a vágó leszedte a fúrókat.
    Na mondom lehet hogy azért mert sajátként van beállítva a hajó és gondoltam akkor nem úgy áll neki a rendszer mint kéne.
    Átállítottam space piratra.
    Ebbe a pillanatban mint a barom elkezdték kilőni az ágyúk a helyéről a hajót az meg elindult valamerre csak úgy magától.
    Na mondom gyorsan visszaállítom a hajó besorolását. Észrevettem hogy az egyik ágyú mint a barom lövi az egyik grinder fejet.
    Húú mondom, na most hogy keresem meg melyik elem sérült a rendszerben.
    Aztán eszembe jutott hogy az állomáson beállítottam egy monitort hogy mutassa a sérült rendszereket. Szerencsémre jól működött, viszont a blok beazonosításánál gondom volt mert több is volt abból a blokból azonos néven.
    Na mondom akkor ezt is tisztázom átneveztem a 150 fejet más más számmal.
    Oké be van azonosítva a sérült blokk lehet javítani, na de mondom az már milyen snassz egy engineer részéről ha ezt a feladatot se bonyolítja meg magának és miért ne oldaná meg a javítási problémákat a központi sky trónszékéből:)
    Készítsünk egy drónt meglett a dolog a székemből simán fel tudom venni a hajóra a kívánt mennyiségű alkatrészt és nekiálltam a javításoknak:)
    Hopi mondom ideje lenne meglesni mi az a piros felhő 5 6 ezer kilométerre tőlem, na akkor jön a következő fázis a harci dron alkalmazása a sky trónszékből:).......folyt köv?:)
    Most jutott eszembe egy dron gyártót még be tudnék suvasztani a rendszerbe valahova:)Mindezt 5 fps-el kitartó vagyok!!:)
    Pedig csak egy vágót akartam kreállni:)
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.11.02. 11:55:19