Space Engineers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
közbe megtaliztam a megoldást 😊 csak ez a rohadt tükrözés lenne megoldható rendesen ha pl egy star trek hajó hajógondoláját megkreálom és azt szeretném átmásolni a másik oldalra megfordítva az hogy lehet mert amit leírtatok nem stimmel valami benne, vagy én nem vagyok jó enginer😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

TasManXT
Piston-nal tudod egyszerűen megoldani. 😊 2 állás között gombra kötve, reverse.

psn: TasManHUN

Ha nincs meg az eredeti akkor is tudok letölteni modokat?
Köszöntem!
Tudnátok segíteni van olyan lehetőség hogy a terveket megcsinálom kreatívba majd túlélőbe behívom az alap szerkezetehogy megépítsen?

A másik az hogy tudnátok ajánlani jó módokat?
Scareface
Scareface
Itt vannak űrhátterek a játékhoz 😊 Az installert megtalálod az oldalon, beteszi neked egy gombnyomásra.

RoboKutya78
magyar nyelv van benne de a kiegészítők természetesen angolok.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem egy dolgog nem tetszik ebben a játékban baromi egyhangú az űr, rosszul gondlom?
Magyarítás van a játékhoz?
RoboKutya78
Szeretnék egy sima kis egyszemélyes liftet kreálni a hajómba két max 3 emelet között van valami egyszerű megoldás erre? Minél kisebb helyre szeretném ezt megvalósítani.

RoboKutya78
oks köszi megesem

TasManXT
Az ilyeneket úgy oldhatod meg, hogy bekapcsolod a hosszanti tengelyre a tükrözést, és így ott lesz a másik oldalon, vagy alatta, vagy ahogy a tengelyt állítod. Ha jól emlékszem így hirtelen, akkor M-mel kiválasztod melyik tengelyt akarod tükrözni, N-nel pedig bekakcsolod. Kiosztást azért nézd meg előtte. 😊
Utoljára szerkesztette: TasManXT, 2014.11.16. 18:07:18

RoboKutya78
Srácok egy technikai kérdésem lenne
Kezdő játékos vagyok ha esetleg ciki lenne a kérdés azért teszem fel😊
Ha egy tárgyat amit építek ctrl -c vel kijelölök és a kezemben tartom és szeretném más helyre tenni hogyan tudom a tárgyat a tengelye körül megforgatni vagy tükrözni. Pl egy hajó gondolát szeretnék a másik oldalra feltenni pontosan szimmetrikusan a másik oldalra de ehhez meg kell forgatnom.

Gyanús volt, csak nem láttam sehol se a játék steam lapján. Persze biztos ott van valahol bazinagy villogó betűkkel 😊

EGy pillanatra azért jó volt azt hinni hogy kiválasztott vagyok akihez csak úgyhozzávágják a játékot... 😄

Scareface
3 napig ingyenesen kipróbálható 😊

Van most vmi steam teszt akció?
Belépek steamre és modja hogy van 3 napom hogy installáljam a space engineerst... de megvenni nem vettem meg...

AnarchoiD
En majd XO -n fogok vele gamolni 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Rájöttem hogy minnál többet várok azzal hogy ismét elkezdjek vele játszani annál jobb lesz
mostanában elég sok olyan eszköz, megoldás, lehetőség került bele hogy nemsokára ismét el kéne kezdeni
jelen pillanatban egy forgó 6 csöves aszteroida gépágyút akarok csinálni (a töltények kőtömbök lennének)
Utoljára szerkesztette: tom36, 2014.08.30. 15:13:01
TasManXT
Ennek köszönhetően végre működik egy régebbi hajótervem. 😊

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=296288766

Nagy csalódást okoztál nekem, mert megnéztem az fps számot (SHIFT+F11), ami a nem túl nagy bázisom közelében 20! körül mozgott.
Ami furcsa, hogy ez egyáltalán nem látszott meg a játék menetén, nem akadt, még egy mikrolagg sem volt. Ment simán, gördülékenyen.
Nem értem.
Had kérdezzem meg nekten mennyi FPS etek van egy nagyobb bázis kialakíttása után vagy valami nagy megépíttése utánn ?
JethroHUN
Fantasztikus! Cockpitből irányítható lövegtorony, ez nagyon beteg <#zavart1> A végén a kis kék hajó nagyon odaver!

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ismét egy igen hasznos fejlesztés
Semmi köze ehhez. Amit mutattál, az egy primitív lövölde, bár látom, hogy építési lehetőséggel is ellátták, de nagyon gyengének tűnik. SE lényegesen komolyabb, habár az is messze van a tökéletestől.
RoboKutya78
De a járműveket én fejlesztem benne nem?
Nemsoká leszedem azt meglesem mi is ez pontosan😊
Ha nem dobtam volna ki feleslegben az árát ennek a játéknak anno már rég játszanék vele én is, de mivel átvágott az illető aki adta volna a cuccot ezért most nem tudom kiböjtölni az árát.

Kb annyi hogy lősz benne bolondul és semmi több 😛
RoboKutya78
Srácok mennyire van ennek a játéknak köze a space enginerhez?
a videók alapján nagyon hasonló, első ránézésre.
http://store.steampowered.com/app/301520/

TasManXT
Piston-ra szerelt pistont lehet vezérelni konzolból, de sajnos a fegyverek még mindig nem működnek így. 😄 Pedig szeretem a rejtett fegyverrendszereket, de ezek nem akarják, hogy megcsináljam azt ami a fejemben van. 😊

PIston király! De sokkal több feature-t ebben sem érzek, mint eddig.
Én arra lennék kíváncsi, mikor kezdenek el végre textúrázni...
csak nekem van ez a problémám : https://www.youtube.com/watch?v=SRdAiSQgMh0&feature=em-upload_owner
Nahh kezdenek belejönni
bár szerintem most csak a kerek verziószám (.040) miatt adtak bele egy kis pluszt
nézzétek és örvendjetek 😄
TasManXT
Én is azt javaslom, hogy kövesd a játék youtube csatornáját és így mindig naprakész leszel a változásokról.

Master91
pfú, nézd meg a videókat 😄
Valaki összegezné hogy mi történt a játékkal illetve milyen újítások jöttek ? 😊

TasManXT
Végre nem kell reaktorokkal foglalkoznom a kis hajóknál. 😊 Bejön.

egykét ötletes újítás
nahh ennek a frísítésnek sok értelme nem volt most, legalábbis azoknak akik nem multiban játszanak.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

jó neked
nekem csak az utóbbi 2 frissítés az ami új de amiatt nem kezdek bele megint
Master91
én is így vagyok vele, de már most annyi minden újdonság van mióta nem játszottam, hogy semmit se fogok tudni mit hogy kell majd 😄
nahh azér csak halad
de szerintem még vagy fél évet várok mire megint elkezdem

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Scareface
Tudtommal nincs,de talán betesznek majd valamit valamikor,amivel megkönnyítik a ki-be kapcsolást.

Alakul.
Kérdés: Létezik hotkey a CP-n lévõ gombokhoz? Mert az egyelõre nem tetszik, hogy elég sokszor kell elõhívni a Control Panelt, és ott ON/OFF gombokat nyomogatni. Egyszerûbb lenne hotkey-el.
Scareface

JethroHUN
Most láttam steam, hogy megérkezett a szerver. Mennyire lehet már multizni? Próbáltátok már?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

koszi.
Ja es P val tudod kikeverni
Kiválasztasz egy blokkot, majd színt is neki. (õ ú) Ezután a középsõ egérgombbal kiszínezhetõek a régebben lerakottak is.
liftet nem lehet valahogy csinalni?