Space Engineers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Tudnátok segíteni van olyan lehetőség hogy a terveket megcsinálom kreatívba majd túlélőbe behívom az alap szerkezetehogy megépítsen?
A másik az hogy tudnátok ajánlani jó módokat?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: TasManXT, 2014.11.16. 18:07:18
psn: TasManHUN
Kezdő játékos vagyok ha esetleg ciki lenne a kérdés azért teszem fel😊
Ha egy tárgyat amit építek ctrl -c vel kijelölök és a kezemben tartom és szeretném más helyre tenni hogyan tudom a tárgyat a tengelye körül megforgatni vagy tükrözni. Pl egy hajó gondolát szeretnék a másik oldalra feltenni pontosan szimmetrikusan a másik oldalra de ehhez meg kell forgatnom.
EGy pillanatra azért jó volt azt hinni hogy kiválasztott vagyok akihez csak úgyhozzávágják a játékot... 😄
Belépek steamre és modja hogy van 3 napom hogy installáljam a space engineerst... de megvenni nem vettem meg...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
mostanában elég sok olyan eszköz, megoldás, lehetőség került bele hogy nemsokára ismét el kéne kezdeni
jelen pillanatban egy forgó 6 csöves aszteroida gépágyút akarok csinálni (a töltények kőtömbök lennének)
Utoljára szerkesztette: tom36, 2014.08.30. 15:13:01
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=296288766
Ami furcsa, hogy ez egyáltalán nem látszott meg a játék menetén, nem akadt, még egy mikrolagg sem volt. Ment simán, gördülékenyen.
Nem értem.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nemsoká leszedem azt meglesem mi is ez pontosan😊
Ha nem dobtam volna ki feleslegben az árát ennek a játéknak anno már rég játszanék vele én is, de mivel átvágott az illető aki adta volna a cuccot ezért most nem tudom kiböjtölni az árát.
a videók alapján nagyon hasonló, első ránézésre.
http://store.steampowered.com/app/301520/
Én arra lennék kíváncsi, mikor kezdenek el végre textúrázni...
bár szerintem most csak a kerek verziószám (.040) miatt adtak bele egy kis pluszt
nézzétek és örvendjetek 😄
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
nekem csak az utóbbi 2 frissítés az ami új de amiatt nem kezdek bele megint
de szerintem még vagy fél évet várok mire megint elkezdem
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Kérdés: Létezik hotkey a CP-n lévõ gombokhoz? Mert az egyelõre nem tetszik, hogy elég sokszor kell elõhívni a Control Panelt, és ott ON/OFF gombokat nyomogatni. Egyszerûbb lenne hotkey-el.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ja es P val tudod kikeverni