7906
-
őőőő mire jutottál? :D nem nagyon néztem át a honlapot, meg lusta vagyok fordítani ><
alig várom 23. át, mondjuk nem steames játékom lesz .. ./ nincs nekem ilyenekre pénzem sajnos -
igen,átnyálaztam a hivatalos honlapot,lesz minden mi szem szájnak ingere:D és 23án open alfa is a steamen -
szerintem idővel lesznek bányázgatás szerűek, egyenlőre örüljünk ha kijön az alpha :D :D
már most tolnám aaaa -
azért érdekelne a survival mód mit takar? lesznek npc-k akik betámadhatnak stb,
-a realisztikus építés mégis mennyi időt vehet igénybe
-bányászatból,craftingból semmit nem láttunk
de ígéretes az tuti -
precise #38 Valahogy nem úgy mozog a manus mint ha az űrben elnne, a háttér meg elég statikusnak tűnik -
MaRee #37 Kúva jó lesz. -
hmm,alakul ez,de még nem vagyok meggyőzve:D -
már most imádom!!!!!!!!4 -
-
Independent game development studio Keen Software House announced today that Space Engineers will be available through Steam Early Access on October 23, 2013 for the starting price $14.99.
http://www.spaceengineersgame.com/steam-early-access-announcement.html -
Ismerem azt a játékot is, tuti vétel lenne, ha elfutna a gépemen. :) -
MuldR #31 Multi crew jateknak ott a star citizen. :) -
Since #30 Azt tudni hogy mikor jön steamre? -
MaRee #29 Ez akkor egy űr-minecraft szerű dolog lesz? -
én ezt is megnézném építés közben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
csak aztán nehogy többet várjunk mint amit nyújtani képes:D -
nekem elég sokminden eszembejutott így hirtelen... borg kocka/gömb, voyager, enterprise, kligon/romulán hajók, goa'uld ha'tak, ori anyahajó, asgard-ok hajói, vagy épp a földi hajók, aztán cylon báziscsillag, vagy úgy egyáltalán bsg-ből az összes hajó... ha gondolkoznék még, biztos beugrana még pár mókás dolog^^ -
Ez valami zseniálisnak tűnik! Beszállnék a sok űrprojekt közül az egyikbe!
Tudom nevetséges, de ez a jelenet jutott eszembe... :D -
Vagy az Earth Dock-ot. :)
-
Vagy a deep space 9 :D -
Aaa az de jó lenne ! Mondjuk nem turretenként, hanem ülne bent a faszi 1 gépnél, és akkor 2-3 turretet kezelne egyszerre.
-
Kíváncsi lennék rá, hogy lesznek-e fegyverek a játékban. Esetleg turretek is. Így lenne rá ok, hogy miért is jó egy multi-crew ship. 1 vezeti, a többiek kezelik a fegyvereket. -
off:na, így eszembe jutott, fogtam magam fel is tettem, és felmentem multizni kicsit. Hát, kb mindenki a text to speach-el szórakozott. a poni poosee volt az etalon
ON -
Jó látni, hogy ilyen sokatokat érdekel a játék, ha gondoljátok összeírhatnánk pár kérdést és eljuttathatnánk a készítőkhöz.. hátha értékelnék a későbbiek folyamán valamilyen úton-módon az érdeklődésünk ..
-
az ingyenes moonbase alpha van még hasonló, csak az kicsit a realitásra megy inkább :) -
Én is beszállok, maximum sebességgel másik űrhajóval :D -
abba én is :D -
remélem valamilyen szinten lehet automatizálni az építést,mert ha minden egyes elemet nekünk kell odahegeszteni azzal el lehet tökölni pár évig,nem beszélve ha multiban trollkodó embertársaink beleszállnak padlógázzal a frissen épített rombolóba a legalapabb kishajóval -
Dodo55 #13 Azaz :D -
Jaja ez egy must have játék lesz. :) -
Én valami Halálcsillag / Csillagrombolón gondolkozok :D -
Besegítek :D -
Épülhet a Babylon 5? :) -
Valahol az egyik fejlesztő, azaz a "Főfejlesztő" azt a választ adta, hogy igen lesz, hiszen ez egy olyan környezet, ahol fontos az, hogy az ember "vérhús" társakkal dolgozzon együtt a hatékony munkavégzés miatt. :-)
-
Pont emiatt gondoltam.ahogy elnézem fontos lesz itt is a kommunikáció és egyből a "troll" példa jutott eszembe :D
*john madden* -
csak ha lesz text to speech :)   *aeiou* -
ószom.Remélem nem lesz olyan vége mint a moonbase alpha-nak.
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez most kell !!! -
klasz cucc , + fav
gondolom lesz multi is benne. -
Volfram42 #2 Jónak tűnik, meglesem és köszi, hogy megosztottad velünk.