7906
Space Engineers

Katt a képre
  • Master91
    őőőő mire jutottál? :D nem nagyon néztem át a honlapot, meg lusta vagyok fordítani ><

alig várom 23. át, mondjuk nem steames játékom lesz .. ./ nincs nekem ilyenekre pénzem sajnos
  • Caliph
    igen,átnyálaztam a hivatalos honlapot,lesz minden mi szem szájnak ingere:D és 23án open alfa is a steamen
  • Master91
    szerintem idővel lesznek bányázgatás szerűek, egyenlőre örüljünk ha kijön az alpha :D :D

már most tolnám aaaa
  • Caliph
    azért érdekelne a survival mód mit takar? lesznek npc-k akik betámadhatnak stb,
    -a realisztikus építés mégis mennyi időt vehet igénybe
    -bányászatból,craftingból semmit nem láttunk

de ígéretes az tuti
  • precise
    Valahogy nem úgy mozog a manus mint ha az űrben elnne, a háttér meg elég statikusnak tűnik
  • MaRee
    Kúva jó lesz.
  • Caliph
    hmm,alakul ez,de még nem vagyok meggyőzve:D
  • Master91
    már most imádom!!!!!!!!4
  • Master91
  • Master91

Independent game development studio Keen Software House announced today that Space Engineers will be available through Steam Early Access on October 23, 2013 for the starting price $14.99.

http://www.spaceengineersgame.com/steam-early-access-announcement.html
  • mijki
    Ismerem azt a játékot is, tuti vétel lenne, ha elfutna a gépemen. :)
  • MuldR
    Multi crew jateknak ott a star citizen. :)
  • Since
    Azt tudni hogy mikor jön steamre?
  • MaRee
    Ez akkor egy űr-minecraft szerű dolog lesz?
  • tutituti
    én ezt is megnézném építés közben
  • Caliph
    csak aztán nehogy többet várjunk mint amit nyújtani képes:D
  • nearo
    nekem elég sokminden eszembejutott így hirtelen... borg kocka/gömb, voyager, enterprise, kligon/romulán hajók, goa'uld ha'tak, ori anyahajó, asgard-ok hajói, vagy épp a földi hajók, aztán cylon báziscsillag, vagy úgy egyáltalán bsg-ből az összes hajó... ha gondolkoznék még, biztos beugrana még pár mókás dolog^^
  • Viktor99
    Ez valami zseniálisnak tűnik! Beszállnék a sok űrprojekt közül az egyikbe!
    Tudom nevetséges, de ez a jelenet jutott eszembe... :D
  • mijki
    Vagy az Earth Dock-ot. :)
  • Petka
    Vagy a deep space 9 :D
  • Master91
    Aaa az de jó lenne ! Mondjuk nem turretenként, hanem ülne bent a faszi 1 gépnél, és akkor 2-3 turretet kezelne egyszerre.

• mijki
    Kíváncsi lennék rá, hogy lesznek-e fegyverek a játékban. Esetleg turretek is. Így lenne rá ok, hogy miért is jó egy multi-crew ship. 1 vezeti, a többiek kezelik a fegyvereket.
  • kifli

off:na, így eszembe jutott, fogtam magam fel is tettem, és felmentem multizni kicsit. Hát, kb mindenki a text to speach-el szórakozott. a poni poosee volt az etalon

ON
  • V43 1105
    Jó látni, hogy ilyen sokatokat érdekel a játék, ha gondoljátok összeírhatnánk pár kérdést és eljuttathatnánk a készítőkhöz.. hátha értékelnék a későbbiek folyamán valamilyen úton-módon az érdeklődésünk ..
  • kifli
    az ingyenes moonbase alpha van még hasonló, csak az kicsit a realitásra megy inkább :)
  • flashpointer
    Én is beszállok, maximum sebességgel másik űrhajóval :D
  • WhiteStar
    abba én is :D
  • Caliph
    remélem valamilyen szinten lehet automatizálni az építést,mert ha minden egyes elemet nekünk kell odahegeszteni azzal el lehet tökölni pár évig,nem beszélve ha multiban trollkodó embertársaink beleszállnak padlógázzal a frissen épített rombolóba a legalapabb kishajóval
  • Dodo55
    Azaz :D
  • mijki
    Jaja ez egy must have játék lesz. :)
  • Master91
    Én valami Halálcsillag / Csillagrombolón gondolkozok :D
  • Fenrir
    Besegítek :D
  • Molnibalage
    Épülhet a Babylon 5? :)
  • V43 1105
    Valahol az egyik fejlesztő, azaz a "Főfejlesztő" azt a választ adta, hogy igen lesz, hiszen ez egy olyan környezet, ahol fontos az, hogy az ember "vérhús" társakkal dolgozzon együtt a hatékony munkavégzés miatt. :-)

• tutituti
    Pont emiatt gondoltam.ahogy elnézem fontos lesz itt is a kommunikáció és egyből a "troll" példa jutott eszembe :D

*john madden*
  • Aquir
    csak ha lesz text to speech :)   *aeiou*
  • tutituti
    ószom.Remélem nem lesz olyan vége mint a moonbase alpha-nak.

• Master91
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez most kell !!!
  • Torzonborz
    klasz cucc , + fav

gondolom lesz multi is benne.
  • Volfram42
    Jónak tűnik, meglesem és köszi, hogy megosztottad velünk.