Space Engineers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Link: Stinger
psn: TasManHUN
Amit még mondani akarok, hogy nekem már most kedvem van valami kis magyar csapatot szervezgetni, hogy elkezdjük együtt az építkezést multiban, együtt próbálgassuk. Érdekel valakit? Teamspeak is van hozzá.
(Normál játék, nem hamachis etc. warez verzió)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Space Engineers
Update 01.015.013 has been released. Multiplayer. Multiplayer. MULTI-PLAYER!!!
Full list of new Features and Fixes: http://forums.keenswh.com/post/update-01-015-013-6717328
Világítás:

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ma ezt építettem, habár belül még nem igazán mondható késznek:
A világítást sajnos távolról nem rendereli:
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Engem pl. érdekel, hogyan nyílik az ajtó, mert ha olyan hajót vagy állomást építek amiben rengeteg ajtó van, akkor elég idegesítõ lesz minden alkalommal egy menüben kotorászni, hogy ki lehessen nyitni. Értem, hogy Alpha verzió, ezt kár elmondani ötvenszer, mert nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy betesznek dolgokat a játékba és arról videót dobnak fel a közösségnek. A közzésg pedig értékeli a látottakat. Ennyi.
Ezt akár ki is lehetne rakni fejlécbe...
Ahhoz képest hogy még alfa, majdnem hetente jönnek olyan újítások, amik HASZNOSAK is. Látni hogy dolgoznak, látni hogy ügyesek.
baromira leszarom hogy nyílik az a buzi ajtó....majd ha béta/full verzió lesz akkor meg értem a morgást..
Az a baj ezzel a játékkal, hogy tele van potenciállal és jó ötlettel, de néhol borzasztóan gyatra kivitelezési megoldások miatt egyelõre a kezelése nem túl felhasználóbarát.
Megtaláltam a problémámra a megoldást, "Z"-vel lehet be-ki kapcsolni a jatpack egy helyben maradását, vagy sodródást.
Az én problémám olyan, hogy a jetpackkal megyek és valamitõl nem akar lefékezni és egy helyben állni, ha nem nyomok semmit. Erre tudja valaki a megoldást, vagy hogy mitõl lehet?
Azóta új frissítés 1.012:
Az én problémám olyan, hogy a jetpackkal megyek és valamitõl nem akar lefékezni és egy helyben állni, ha nem nyomok semmit. Erre tudja valaki a megoldást, vagy hogy mitõl lehet?
Azóta új frissítés 1.012:
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A forgás jó, de még finomítanak remélem, mert a leglassabb is túl gyprs még.
Hogy építek így Agamemnon-t? :-)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Minecraft szerû lesz, biztos lesz majd mondjuk vas érc termelés, mert egyenlõre ugye creatív módba építkezhetsz, k
Tudományosság talán olyan lehet hogy mondjuk jobb hajtómûvet fejlessz ki vagy ilyesmi.
Lövésem sincs.
Szerintem ha már multit raknának bele 5x ekkora sikere lenne
De roppant örülök már az elõzõ patcheknek is ,habár nem játszok vele ( várok a multira :3 )
1. a legújabb patch amit használok az 1.006-os, ebben már van dokkolás, de nekem megtelt memóriával nem engedett tovább építkezni, majd ki-be lépés után törölt pár pici hajómat... 😞
2. a mentések a sajátfelhasználóneved/appdata/roaming/spaceengineers/saves-ben van
mentést hiába másoltam, hibásnak érzékelte, nem lehet olyan egyszerûen kiszúrni vele és néha rosszul is tölti be a mentést (újbóli betöltés orvosolja a dolgot)
Jó játékot! 😊
1. ezt a landing gear-t hanyas patchbe rakták bele?
2. hova menti a játék a mentéseket?