Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Ha egy elem legyártási ideje 10s, akkor 300%-os teljesítménynél a legyártási ideje már csak 3,33s. Elméletben. A gyakorlatban sajnos nem így van vagy én nem tudom, honnan is számít a 10s. De az sem kizárt, hogy az SE wiki nem a legfrissebb és az a 10s nem 10-es.

Ma meglepődtem, a medical feltöltötte a hidrogén tankom. Sőt, a hajóban ülve az állomásra dokkolva is feltöltődtem. Teljesen.
    A hidrogén palackot az oxigén tankba rakva tudtam eddig feltölteni. Viszont hidrogén nem volt a rendszerben. Hoztam át jeget a szétszedésre váró hajóból és most a hidrogén tankban is van hidrogén. A csaknem 10kg jég majdnem 50%-ra töltötte fel az oxigén tankot és 1,5% körülre a hidrogént.

Nem használok SETool progit. Bár már gondoltam rá, hogy megnézem, hátha áttekinthető lenne benne a gravitációs tér.

A fogott hajó programblokkjában talált progival lehet, hogy meg lehet oldani a drón problémád egy részét. Szerintem a menny ide és oda és dokkolj biztos menne. De ezt elméletileg az autopilóta is tudja, amikor bejött ez a funkció, még videó is volt róla. Az anyag mozgatást szortírozóval tudod megoldani. Az összekapcsoló kapcsolgatását meg szerintem időzítővel.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2015.11.02. 14:38:50