Space Engineers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Csillagkapu modban jönnek ellened sorozatbéli hajók is. Goauld szállító, alkesh, asgard hajó, Daniel Jackson - talán ori hajó, nem tudom. A mod nem ad plusz hajóra szerelhető fegyverzetet, így azokon normál fegyverzet van. De pl a Daniel Jackson egy kész erőd. Belül még nem is jártam...
Az alkeshen rengeteg rakétakilövő van. Nem a torony, így nem tudom, hogy éles helyzetben mennyire lőnek azok pilóta nélkül.
Ma megint találkoztam pár buggal. Elmentem az Angyallal a kezdő hajóért, hogy ne leessen, jó lesz az még alkatrésznek.
Ezzel nem is volt gond, viszont, mikor visszatértem a felszínre és le akartam szállni a lejáratnál, akkor a futómű rögzítésénél a hajót szépen felemelkedett kicsit és elkanyarodott. Örültem neki nagyon. 2x eljátszotta velem, 3x-ra leraktam a földre a fenébe. 5 ion hajtómű és az egy szem futóművem bánta.
Gondoltam, akkor más kijáratot csinálok, közvetlen a hajóra, nem pedig mellé a talajra. Szépen el is készültem a rámpával, légmentesen zárható is a rész, gondoltam kicsit megemelem a hajót, hogy alá tegyek futóművet. A légköri hajtóművek ki vannak kapcsolva. A konzolon nem, de maguk a hajtóművek nem mennek. Hiába kapcsolgatom, nem indulnak. A hajó csak forogni tud a girok miatt. Az ion hajtóművek sem gyújtanak. Csak a hidrogén van, ami megy, viszont azok csak előrefele tudnak tolni. Most elmentettem és kiléptem. Kíváncsi leszek, visszalépés után megjavul e.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Amúgy vannak elég komoly lézer fegyver modok, de én csak azzal akarom irtani az ellent ami nekik is van, azért a Star Wars weapons modpackből nem kicsi volt a kísértés, van benne valami mini halálcsillag fegyver, de egyelőre ellenállok <#smile>#smile>
Ez itt ni
Amúgy ott a jump drive, annak van egy egész jó effektje.
Ti már akkor tudtok Star Trek hajót is kreálni, van pajzsotok. Lézer fegyver is van hozzá?
Azért nem tudom rávenni magam, mert ezzel a hajóval tudtam elindulni a kezdeti landolási helyről új bázist keresni, majd miután módosítottam rajta, ezzel hagytam el a légkört, költöztem először a Holdra, majd most egy aszteroidára, túl sok szép emlék <#smile>#smile>
Ráadásul elég komoly tolóerőt tud, amíg van a tartályokban hidrogén... jellemzően full gázon ez nem tart sokáig <#vigyor5>#vigyor5>
Én már azt várom, mikor lesz a pajzshoz animáció is, annak piszkosul örülnék 😄
Csak azért nem tudod rávenni magad a szétszedésre, mert sok idő lenne?
Ugyan úgy ahogy behozták a száguldó fénylő szemcsék (stardust) effektet egy bizonyos sebesség felett, nem lehetne betenni a játékba vajon valami hiperűreffektet, egy bizonyos sebesség fölött? Mondjuk 2000 m/s fölött. Az is menő lenne 😄
Energy Shields
Ezeket pedig a monitorozáshoz képernyőn:
Közben rájöttem még, hogy nem a nagy végsebességtől akad ki a játék, hanem amikor 3000 felett elkezdek kanyarodni, olyankor egy ideig próbálkozik, majd beakad, és kilép hibával, lehet eltalálok valamit, csak már nem tudja mutatni.
Tegnap végleg leparkoltam a fehér hajómat az aszteroidában, nem tudom rávenni magam, hogy szétbontsam, így csak rögzítettem, és mindent lekapcsoltam, az új hajóm úgyse fér be a neki szánt helyére. Végleg be fogom falazni. Viszont alakul a bázis is, mindennek meglett a helye, bár lehet Refineryből kellett volna még egy kicsit több.
Szomorúan tapasztaltam viszont, hogy az aszteroida sziklája nem zár légmentesen, így amíg nem csinálok egy lakó teret, addig muszáj sisakban mászkálnom. Hátha lesz rá mod később, vagy valami atmoszféra generátor mod esetleg. Utóbbi jobban tetszene 😊
Hamarosan elkészülök egy szép kis csatacirkálóval (bár amennyi időm van mostanság, ki tudja 😄), de bazi nehéz lett, rengeteg ugróhajtómű van benne és így is csak 2700 km-t ugrik 😄 A bolygóraszállás meg eleve veszett ügy 😄
Tettem bele én is jó sok pajzsgenerátort, szép kis pajzsa lett így. Úgy terveztem hogy ne legyenek benne „mozgó alkatrészek”, így meg lehet építeni kreatívban. Lehet egyszer meg is fogom, de elég vad vállalkozás lesz 😄
Az ugrás távolsága nagyban függ a hajó tömegétől.
Az égitest gravitációs határától kb 50 km-re lesznek az aszteroidák. Az én tapasztalatom szerint.
Űrhajókat nem tudom, az előző világomban mindig a közelembe jöttek kb 4km-re. Bár akkoriban a látótáv 7km-re volt levéve, lehet azért. Előtte 20 km-en volt és 10-12 km-re érkeztek a célpontok.
Szóval az előző világomban mikor a földön voltam, akkor simán leestek, mert a java nem volt felszerelve légköri hajtóművel.
Viszont ekkora sebességnél az esetlegesen kallódó hajókat sem veszed észre. Én még nem találkoztam vele, de van aki már igen. Ezek előre épített hajók és csak vannak az űrben, arra várva, hogy valaki használatba vegye őket. De lehet, hogy nem minden világba tették ezt bele.
A platinát nagyon lassan finomítják, jelenleg is 5 darab dolgozik rajta. Vas, kobalt, nikkel, ezek nagyon sok alap cucchoz kellenek és mivel az ívkemencére nincs bónusz, ezért finomítóba lesznek küldve.
Terveim szerint minden ércre 7-10 finomítónak lesz hely. Valamiből lehet megépítem mind, valamiből csak 2-3-at. Ráadásul a Csillagkapu mod miatt van 2 új ércem is, így azoknak is kell valami. Bár mondjuk azoknál nagyon minimális a felhasználás, szal azt majd meglátom.
A 10 finomító minimum 20 blokk, akkor az úgy 50 méter hosszú sor. Szerintem egy akkora táblán el fog férni, mint amekkora az összeszerelőknek kellett. Kb. így is terveztem. A cuccosnak lehetőleg bele kell férnie egy gravi térbe.
Számomra ez az Űrgolyhókat juttatta eszembe <#smile>#smile>
Sajna a bővíthetőségre nem gondoltam
és ha jól emlékszem minden matinak van egy finomító beállítva az az ha jól emlékszem 9 finomító van benne illetve össze szerelő üzeme is van de nem emlékszem hány szimmetrikus elhelyezésben.A külső falon a továbbítók mind egy finomítóhoz mennek.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Igazából azért érdekelt, mert összehoztam egy jó kis kompakt destroyert és kedvem lett volna hajókat rabolni, stb 😊
Elvileg onnan kb 8km-re kellene lennie egy ellenséges helyőrségnek. És úgy 25-35 km-re egy ellenséges bázisnak.
Alapbeállításként így indul a játék, ha nem állítottál rajta semmit.
Ha nem így van, akkor kezdj egy újat és nézd meg, hogy így indul e. Ha igen, akkor először nem jól generálódott a világ.
Csak aztán, nehogy túl sok legyen belőle, mint nálam. A végén már óránként jött egy NPC a közelembe. Aztán kezdtem egy új, békés világot, most nincs NPC. Csak ÉnPC 😄
Kreatív módban betehetsz a játékba ezt-azt, köztük kalózokat és kalózbázist is.
De, ha jól látom a képeken, akkor csak 1 finomító van ércenként. És minimálisan bővíthető.
továbbító pack meg ami kell egy értelmes lift üzemeléséhez a lift tökéletesen mükszik zene is megy amíg a lift úton van.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=534175920
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.01.10. 20:06:27
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Még ezt akarom kibővíteni, hogy minden alkatrészre legyen egy sor. Utána meg kell mellé egy finomító üzem is, mert anélkül nincs alkatrész sem.
Ha ez megvan, akkor jöhet egy űrdokk, ahol kényelmesen elférnek a hajóim. Természetesen zárt és nyomás alá helyezhető kivitel kell. Bár ez még messzi van és a tervek is ködösek még.
Ha ez is megvan, akkor jöhet egy építő blokk, ahol a hajókat építgethetem kedvemre.
De majd elfelejtettem, kell egy raktár részleg is, mert a jelenlegi nem valami rendezett. A fő állomáson az összeszerelők és finomítók le lesznek bontva amint kész az új. Terveim szerint az lesz a raktár részleg.
Szóval ez még egy elég hosszadalmas munka lesz.
A számláló állítót még egyszer köszönöm Supertrabinak, tökéletesen működik.
kíváncsi lennék hogy fest az oldalon de kellene hozzá törés.
Lehet hogy én próbálgattam és benne maradt.Vagy már nem emlékszem jól
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.01.09. 18:39:54
Amit az egyel korábbi hozzászólásodban szúrtál be a spoilerbe szkriptet, az kapásból egy nagy konténerhez van rendelve:
2. sor: const string CONTAINER_NAME = "Large Cargo Container 2";
De ahogy látom az utolsó sor meg az hogy nagy konténerhez nem jó. Érdekes 😄
De akár milyen hosszúnak is tűnik, a CA LCDs szkript nagyon egyszerűen használható! Ha az LCD-d neve tartalmazza a
A szkript viszont másodpercenként 1 LCD panelt frissít, így minél több a panel, annál ritkábban kap frissítést. Ezt megoldhatod úgy hogy egy 2., 3., 4. programozható blokkba is berakod a CA LCDs szkriptet, és mindegyiket futtatod, viszont írd át a szkriptben az azonosító tagot. Keresd meg ezt a sort a szkriptben (az elején van!):
public static string LCD_TAG = "T:
És írd át az idézőjelek közti részt amire csak akarod, pl. "
Az adott szkript pedig azt az LCD kijelzőt fogja frissíteni, amelyik a nevében a megfelelő tag van.
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.01.09. 11:07:46
Amúgy is rendbe kell tennem a linkeket mert valami kavar van benne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
const string CONTAINER_NAME = "Large Cargo Container 2";
void Main()
{
List<IMyTerminalBlock> work = new List<IMyTerminalBlock>();
GridTerminalSystem.SearchBlocksOfName(PANEL_NAME, work);
IMyTextPanel panel = (IMyTextPanel)work<0>0>;
GridTerminalSystem.SearchBlocksOfName(CONTAINER_NAME, work);
IMyCargoContainer container = (IMyCargoContainer)work<0>0>;
panel.WritePublicText(container.CustomName + " Inventory\n------------------------------------------------------\n", false);
var containerItems = ((IMyInventoryOwner)container).GetInventory(0).GetItems();
List<String> list = new List<String>();
for(int j = containerItems.Count - 1; j >= 0; j--)
{
String txt = decodeItemName(containerItems
String amt = amountFormatter((float)containerItems
txt += amt;
txt += "\n";
list.Add(txt);
}
list.Sort();
List<String>.Enumerator e = list.GetEnumerator();
while (e.MoveNext()) {
panel.WritePublicText(e.Current, true);
}
panel.ShowTextureOnScreen();
panel.ShowPublicTextOnScreen();
}
String amountFormatter(float amt, String typeId) {
if (typeId.EndsWith("_Ore"😉 || typeId.EndsWith("_Ingot"😉) {
if (amt > 1000.0f) {
return "" + Math.Round((float)amt/1000,2) + "K";
} else {
return "" + Math.Round((float)amt,2);
}
}
return "" + Math.Round((float)amt,0);
}
String decodeItemName(String name, String typeId)
{
if (name.Equals("Construction"😉) { return "Construction Component"; }
if (name.Equals("MetalGrid"😉) { return "Metal Grid"; }
if (name.Equals("InteriorPlate"😉) { return "Interior Plate"; }
if (name.Equals("SteelPlate"😉) { return "Steel Plate"; }
if (name.Equals("SmallTube"😉) { return "Small Steel Tube"; }
if (name.Equals("LargeTube"😉) { return "Large Steel Tube"; }
if (name.Equals("BulletproofGlass"😉) { return "Bulletproof Glass"; }
if (name.Equals("Reactor"😉) { return "Reactor Component"; }
if (name.Equals("Thrust"😉) { return "Thruster Component"; }
if (name.Equals("GravityGenerator"😉) { return "GravGen Component"; }
if (name.Equals("Medical"😉) { return "Medical Component"; }
if (name.Equals("RadioCommunication"😉) { return "Radio Component"; }
if (name.Equals("Detector"😉) { return "Detector Component"; }
if (name.Equals("SolarCell"😉) { return "Solar Cell"; }
if (name.Equals("PowerCell"😉) { return "Power Cell"; }
if (name.Equals("AutomaticRifleItem"😉) { return "Rifle"; }
if (name.Equals("AutomaticRocketLauncher"😉) { return "Rocket Launcher"; }
if (name.Equals("WelderItem"😉) { return "Welder"; }
if (name.Equals("AngleGrinderItem"😉) { return "Grinder"; }
if (name.Equals("HandDrillItem"😉) { return "Hand Drill"; }
if (typeId.EndsWith("_Ore"😉) {
if (name.Equals("Stone"😉) {
return name;
}
return name + " Ore";
}
if (typeId.EndsWith("_Ingot"😉) {
if (name.Equals("Stone"😉) {
return "Gravel";
}
if (name.Equals("Magnesium"😉) {
return name + " Powder";
}
if (name.Equals("Silicon"😉) {
return name + " Wafer";
}
return name + " Ingot";
}
return name;
}
#Konténer készlet lista#
1. Lerakod a Programable Block-ot beilleszted a kódot
2. const string CONTAINER_NAME = "konténernév"; Megadod a kilstázandó konténer nevét
3. const string PANEL_NAME = "LCD Panel 2"; Megadod az Lcd panel nevét
4. Időzítő Blokot raksz 1. helyre a program block Aungment: nincs 2. helyre berakod az időzítő blokkot.
5. Időzitő 1 mp-re és indít parancs.
6. Elvileg nagy konténerre nem jó.
A gépet amúgy 2014 októberében raktam össze, és minden alkatrész abban az évben is jött ki. Az alaplapon is van HDMI kimenet, de azt nem is próbáltam, elővettem a monitor VGA kábelét és rádugtam azzal az alaplapra - mérgében az ember követ el hibát 😄 (Bár ha meg csak a HDMI kábellel akartam volna az alaplapra dugni a monitort és nem működik, akkor meg juthattam volna tévesen arra a következtetésre, hogy vagy az alaplap, vagy a proci problémázik - bár akkor meg többet sípolt volna... Szóval sehogy nem állt volna össze a kép.)
Szerencse hogy még nem írtam a webshopnak 😄
(Amúgy a videokártyához csak a megfelelő tápellátáshoz szükséges tápkábel átalakítókat küldtek (2 db 4 tűsből csinál 8 tűset, meg ilyenek), amikre nem volt szükség, mert a táp 2 ilyen kártya etetésére lett kitalálva.)
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.01.09. 02:01:31
Én a vadi új (980 Ti) kártyámmal szívtam. Illetve csak azt hittem, mert a 3m HDMI kábel szívatott meg. Először azt hittem, hogy az új kártya rossz, nem az első eset lett volna. Randa volt a kép, de azért ment. Én meg ahelyett, hogy kábelt váltottam volna, kártyát cseréltem a gépben. De az sem volt jó. Úgyhogy átdugtam a kábelt egy másik gépre és ott sem ment, már képet sem adott. Miután az új kártyára rákerült egy DVI kábel (másik HDMI-m nem volt), megjavult. Lehet, hogy a kábel a FullHD-t elbírta volna, de az UHD már sok volt neki.
És azért a kábel a rossz tutira és nem a kártya HDMI portja, mert a régebbi kártyát dugtam már TV-re HDMI-vel és ment.
De végül is annyira nem fontos.
Amikor építettem a versenyre a hajót, akkor bekapcsoltam mindenféle jót, hogy teszteljem a kicsikét. Persze a meteorzápor mindig engem találtam meg, illetve a hajót. Teljesen mindegy volt, hova megyek.
Én most egy teljesen békés világban építkezem. Se robotkutya, se NPC hajók. Elsősorban a szimulációs sebesség miatt van ez. Nameg nem akarom az összes játékkal töltött időt azzal tölteni, hogy hajót fogdosok.
Kreatívban nem építesz olyat, mint most én.
Most állítottam be 80 darab összeszerelőt. 10-esével más-más terméket gyártanak, de azt folyamatosan. Időzítők kapcsolgatják. Viszont lehet, hogy lesz vele annyi gondom, hogy mikor lekapcsolja az időzítő, amit nem tudott a szortírozó kiszedni, az sajna benn marad. Így kicsit nem annyira jó lesz a dolog. De majd meglátjuk, még tesztelés alatt van.
(A Configurable Automatic LCDs szkripttel igen, ki lehet írni akár külön-külön is az egyes konténerek tartalmát 😊 Akár úgy is hogy csak az jelenjen meg ami a konténerben van, ami nincs benne az ne legyen benne a listában.
Pl. ha ez van a Nyilvános szöveg (Public title) sorba írva, akkor csak 1 bizonyos konténerben listázza ki az anyagokat, ami épp a konténerben van
echo KONTÉNER NEVE; InvListX {KONTÉNER NEVE}
Pár dolog amire érdemes figyelni: ha pl. van a hajón "Konténer 1" "Konténer 2" "Konténer 3" és te konténer nevének azt írod a fenti sorba, hogy "Konténer", akkor mind a 3 konténer együttes tartalmát fogja kilistázni a szkript.)
A leírás amit még augusztusban csináltam (és azóta lehet lassan kéne rajta frissíteni egyet, mert nincs benne pár új hasznos parancs, de még mindig rengeteget tud segíteni) bekerülhetne ide a GAME FAQ-ba 😊 A hónap végén fogok rajta frissíteni egyet.
Ha beszorulsz valahová: Szerencsére mióta behozták az ALT+F10-el előhozható "Space Master" menüt, azóta meg lehet oldani a problémát kilépés nélkül! Csak pipáld ki a legfelső négyzetet a SM menüben, amivel így játékon belül kreatívba tetted a térképet. A spectator (F8) kameraállásal ezután állj be valahová és nyomj egy CTRL+SPACE billentyű kombót. Az űrhajós pedig odateleportálódik ahol épp a kamera van! Ez hatalmas segítség egyébként bármikor is, pl. amikor űrhajót tervezel kreatívban és az űrhajóst gyorsan a hajó végéből el kell juttatni a hajó elejébe, én nem pazarlom az időt a futkorászásra, egyszerűen odateleportálok 😄 Ez is bekerülhetne az FAQ-ba 😊
A SETools program elhagyása egy hatalmas érvágás lesz 😞
Ez azért durva, lévén egy 1 éves felső-kategóriás kártyáról van szó... Nagyon remélem hogy ki lesz cserélve, a garancia keretében.
Vagy ezt az a nagyon bonyolult script tudja?
Ez még most is fenn áll.
De, ha úgy van, akkor valsz Húsvétkor hazaviszem a gépeimet. 1 hétig otthon leszek, szal ki lehet próbálni, aztán majd meglátjuk, hogy mit bír a T-Home-os net. Sajnos a feltöltés valahol 1Mbit és a béka segge között van.
Azért elég sokmindenbe belekezdtél.
Persze, van aki csak építeni szeret és annyi. Pedig nem rossz letesztelni azt amit építettél. Harcolni az NPC-vel. (Sajnos már NPC hajókat sem lehet törölni a mentésből...)
Érdemes megtapasztalni, mikor nem csak leraksz 200 blokkot egy kattintásra, hanem azt egyesével kell letenni. Hogy a behegesztéshez kell egy külön hajó. A nyersanyagot le kell bányászni, kell bányász hajó, kell finomító placc, összeszerelő blokk.
Vagy, ha megcsináltad ezeket kreatívban, akkor túlélőben még mindig tudod használni őket, hogy a végső projektet befejezd.
Én azon gondolkodtam, hogy kreatívban, másik világban megépítek valamit, majd a túlélő világomban csak a BP-t vetítem ki és azt hegesztem be. Így kicsit könnyebb a tervezés, de mégis össze kell szednem hozzá az anyagot és valamennyi idő elmegy vele.
Ettől függetlenül a puttonyomon 10x szorzó van és a hegesztés és flexelés is a max szorzót kapta. Egyedül a finomítás és az összeszerelés van reálisra állítva, de ekkora mennyiségeknél ez nem is gond. A moduloknak köszönhetően nem sokat kell várni a termelésre, de mégis ad valami valóságérzetet.
És még mindig ott van a bug, amit ki lehet használni nyersanyagszerzésre.
Na most itt a 3ds beillesztgetéseket azé ne úgy vedd hogy 100% os lesz a hajó és máris tolhatod a játékot vele😊 azért kapsz egy alap héjat amit vajuk be utólag kifaragni berakni bele a hajó életterületét kicsit kihívóbb feladat mint a legelejéről szenvedni vele😊 Az asztal témát meg a lekerekített élek miatt kezdtem úgy ahogy kezdtem😊 még most se tudnék egy rendes gyűrűt rajzolni kockákból.😊 Túlélő módot meg időhiányába se vállalnék be😊Bár ha szerveren tolja az ember többed magával akkor legyen benne volnék a dologban.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.01.08. 18:07:28
Amúgy meg nagyon egyszerű a játékba betenni 3d-s modellt. Meg kell ott építened. Külső cuccot berakni inkább csalásnak tűnik, mint jó dolognak. Ne azért építsen valaki szép hajót, mert talált neten egy 3d-s fájlt róla, azt kicsit kidekorálta, meg a játékhoz igazította.
Még kreatívban sem egyszerű megépíteni 1-1 hajót, nemhogy túlélőben.
Te is építgetted azt a bazinagy asztalt, de a lényeget úgy raktad bele. Egyszer pakolj le 40 ezer kockát. Túlélőben. A nagy hajó, ami még erőteljesen készülőben van, az 39-40 ezer kocka között van most valahol. Ebből kb 4500 a fúró és továbbító rendszere.
Persze nekem is sokkal egyszerűbb lett volna egy 3d-s BSG-t keresni valahol és azt betolni a játékba, de akkor hamar elvesznek a célok és úgy jártam volna, mint te. Már nem játszanék vele egyáltalán.
De említhetném bármelyik M0-ás X3-as hajót. Ki is halt volna tőle a játék, a Valhalla asszem 7km hosszú batárnagy dög. A Leviathan meg 4km, ha jól emlékszem. És akkor ezeknek van szélességük és magasságuk is.
Kihalasztották az SeToolst megpusztították a háttér generáló programot is mert olyan is volt.Még megérteném a dolgot ha azért függesztik fel hogy jobban ráfeküdjenek a játék problémáira de akkor LÁSSUK azt a haladást!! Neem?😊
Ugye kiadták a forráskódokat modellezéshez vagy mi azóta olyan sok jót nem láttunk vissza belőle. Jó itt vannak a bolygók Na bumm és mi van a többi gonddal?
A visszatöltögetés segített, egyszercsak kikerültem. Az öngyilkosság meg eszembe sem jutott, ez is mutatja, hogy nincs meg bennem a hajlam.
Hackelni a játékot? Én ilyet nem olvastam. Azt írja, hogy neki ez már túl komplex, hogy tovább tudjon rajta dolgozni.
Nekem nem tudom melyik verzió van meg, december környékén szedhettem le, de az már tegnap óta nem akar elindulni.
Mert egy telepítő progit valaki férretehetne hátha lehet vele még majd mókolni valahogy ha másképp nem tört játék alatt😊
Kezd lombozódni az érdeklődésem a játékkal kapcsolatban ha ezt komolyan gondolják.
Nem fogok tudni extra hajókat meg asteroidákat kreálni😞(
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.01.08. 15:20:34
<#boxer>#boxer>
Ez az év legrosszabb híre😞
The Space Engineers game base has become too complex for me to continue working with to keep SEToolbox working.
I will look in at the SEToolbox code from time to time, to see if it's viable to get working again, but otherwise this is it. It's game over.
I will continue working on the Admin helper mod script, as long as in game script API works and continue to expand functionality there to cope with the loss of SEToolbox.
Thank for your understanding, it has been fun while it lasted.
See you space cowboy...
A lényeg, hogy túl bonyolult lett a játék. Azt viszont nem értem, hogy ettől függetlenül az egyszerűbb dolgokat miért nem lehet szerkeszteni? Már el sem indul a program. Az állomásaim hajók maradnak...
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.01.08. 15:05:19