Space Engineers

Katt a képre
  • reaper5687
    Nekem ilyen elferdült felfogásom van, emlékszem az X universeben is olyan csatahajót kerestem, amelyik a leggyorsabb, asszem az X2 ben talán pont a Xenon K volt emiatt, plusz a kinézete miatt a kedvencen, egy jó mindenes volt, de rég volt már, lehet az emlékek megszépültek :)
    Mindenesetre én pont úgy szeretem, hogy large shipre tudok rakni akkora hajtóműveket, amikben bőven nagyobb kakaó van, mint a kicsikben, és amint a játék is tudja majd kezelni, ugró hajtóművet nem is fogok használni. Ha nem vagyok bolygók közelében, akkor bírja a 10'000 m/s-t, csak esélyes hogy az ember 2000-3000 körül telibever egy aszteroidát, utána már mögöttem generálódnak. Ha lehetne akkor a normál hajtóműves nagy tempót kombinálnám navigációs rendszerrel, mert azt azért egy élmény látni, amikor megérkezel egy bolygó mellé, ahogy először csak távoli kis égitest, majd látod, hogy közeledik, ideje fékezni, több fokozatban, stb.
    A vadászoknak az az értelmük, hogy jobban gyorsulnak, sokkal jobban manővereznek, és kisebb célpontok. Nekem a SW új remény nyitója adta az "ihletet" ehhez a felfogáshoz, ahol a Romboló simán utoléri a Corvettet, de a Falcont is, viszont sokkal nehezebben fordul náluk.
    Az NPC-kre is hat, ahogy észrevettem, de ezt nem igazán tudom lemérni, talán annyi, hogy amikor elindul egy drón feléd, akkor néha elszámolja, és később áll meg, vagy becsapódik. A cargo shipeknél nem látok különbséget, azok ugyanúgy konstans sebességgel haladnak, mint mindig.
    Itt le van írva, hogy tudod magadnak beállítani a limiteket, ezek csak akkor mennek, ha "Offline" módban van a térképed, ha online is akarod, akkor valahogy fel kell tenni WS-ba, és onnan betölteni, vagy leszedni egy már létezőt. Official Guide: Modding for ship speed

szerk.: Laci: ilyenre nem emlékszem, ma kipróbálom, van BPem mindenből és megnézem.
    Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2016.05.02. 11:22:36