Space Engineers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Aztán később építettem egy saját hajót és akkor rájöttem, hogy a futóművel rögzül a hajó és azt felszállás előtt ki kellene kapcsolni. /o\
Warning! Cargo bay open, shields are down!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Új vagyok a játékban, most csinálom a tutoriálokat és elakadtam a 4. Oxigénnél. Le kéne tennem egy a 2386-on látott pozicionálót, de sehova nem tudom lerakni. A tutoriál szerint ezzel kéne az oxigén generátorokat a fény felé fordítanom. Megköszönöm a segítséget, mert haladnék tovább<#circling>#circling>
És az ajtókhoz is jó, ha blast door-ból csinálod.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=582527007&searchtext=
Steam: Gfegyver

Akinek még nincs SE-je, annak hozzon a Jézuska!
Akinek van, annak izgalmas játékot kívánok!
Szóval aki sajátot akar, annak meg kell tanulnia bolygót modolni.
Mivel, ha ajándék lesz, amit tovább akarsz majd küldeni, akkor biztonsági okokból várnod kell 30 napot. De, ha ajándékként adod valakinek, akkor azt az illető azonnal megkapja és felhasználhatja.
Ha nincs meg a játék, akkor 4 ből 1 beaktiválódik, a többi 3 meg bekerül gift ként az inventorydba, 3 külön álló elemként
Ha megvan a játék akkor giftként kerülbe 1 itemként a 4-pack, tehát a megvásárolt 4et 1 itemként tudod csak továbbküldeni.
Utoljára szerkesztette: SUPERTRABI, 2015.12.23. 12:51:29
Vagy ha megbízható egyéneknek adja elvileg mailcímre is lehet továbbítani a megmaradt 3 csomagot
Bár ez csak egy tipp nem tudom pontosan hogy megy a dolog.
De célszerű magadnak rendelni a packot és akkor megkapod mind a 4 giftet.
A naagy hörcsögök ilyenkor packokat vesznek és később megpróbálják őket jóval drágábban kiszórni 😊Általában ugye doboz kulcsokért cserélgetnek ilyenkor.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.12.23. 12:17:06
Vagy ajándékként kapod amit tovább küldhetsz, vagy steam raktárelem, vagy aktivációs kód, amit szintén fel tudsz használni, vagy tovább küldeni 😊
Ha veszek egy pack-ot ajándékba, akkor a pack-ban lévő játékokat egyesével is el tudom ajándékozni?
Illetve ami nekem kell belőle, azt felhasználni és a többit elajándékozni?
"eskü ha lenne rendes melóm nem is sajnálnám ezt a 10 ropit a fórumtársaktól😊"
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.12.23. 10:12:20
Elkészült a Raptor PT 101 es hajó, felőlem mehet contestre 😊
Képek ugyan ott mellékelve, de 1-2-t ide is felteszek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most vesztettem el nemrég egy kb 2 órás bányászatot, lefagyott, amikor meg visszatöltöttem a szétrepült a bányász hajóm, a backup meg rég volt. Raktam egy tornyot fúrófejekkel, pistonokkal és rotorokkal a hajó tetejére, de nem örült, amikor elindultam, úgyhogy az is bukó, marad a külön fúró torony építés 😊
Amúgy szerintem kész a járgány.
És egy név: Raptor PT 101
esetleg lehetne Predator Pt 101 is, melyik hangzik jobban? 😊
DropBox Raptor PT 101
Esetleg az elejére/aljára kellene egy kicsúszó rámpát rakni, hogy landolva le tudj gurulni róla, meg vissza.
Gondolkoztam a liftes megoldáson is, lehet kipróbálom. A gond csak az, hogy a hangár zsilip rész elég szűkös, a rámpán meg nem fér le a buggy, még lehet az egész hajó alját le kell szednem, és megnövelnem a belmagasságot 2 blokkal, vagy kisebb járgányokat kéne csinálnom <#vigyor>#vigyor>
Van egy-két gondolatom még a fejlesztésére, de az építési fázis még nem tart ott, hogy pontosan tudjam, mit is akarok fejleszteni.
Kérdés, hogy az érzékelő érzékeli e a talajt?
Ha kicsi blokkokból van, akkor szerintem fel kell, hogy tudj rá menni. Van több fajta a blast door-ból.
Viszont, ha ez a hajó nem akarja elhagyni a légkört, akkor nem biztos, hogy a zárt tér a megfelelő, mert ilyenkor levegőt kell bele biztosítani, ha elhasználod.
Szép hajót építettél.
A linkelt rámpa nem légmentesen záródó. Tapasztalat. Viszont lehet állítani, hogy lejjebb ereszkedjen a vége.
Viszont építhetsz akármekkora rámpát, légmentesen záródót. Vannak a Blast Door blokkok. Ezek légmentesen záródnak és össze is érhetnek teljesen. Motor segítségével lehet őket mozgatni.
Szóval akármekkora ajtót tudsz építeni. Egyszárnyú, kétszárnyú, felfele vagy lefele nyílót. Pistonnal még tolót is tudsz csinálni.
Szép kis járgányt raktál össze ez már igen😊
Nem tudom milyen elképzelésed van a rámpás megoldásodra de itt ez a mod (DX11) Boarding Ramp
Elvileg légmentesnek tűnik bár még nem próbáltam ki ha nem max a hajó aljára egy csoport hangárajtóval megoldható a dolog.
Érdemes a fórumot követni vagyunk benne egy páran