Naja, úgy terveztem, hogy jó kis kolonizáló hajó legyen, 2 rakéta torony vigyáz rám, ha netán kell, és egy medbay is van rajta (MK2) :)
Csináltam egy videót, majd ha a YT eleget gondolkodott rajta elérhető is lesz, fogtam a rakétát, átmentem kreatívba, spectatorba le a bolygóra vissza, ott blueprint paste a kilövőbe, kis töltögetés, és indulás, persze ekkor már kreatív ki, az csak a paste-hez kellett. Látszik is, hogy amikor elindulok amint a merge block szétkapcsol, elveszik minden hotkey beállításom, és nem tudom a hajtóműveket finomhangolni, valamint az O2 generátorokat bekapcsolni, izgi volt. Ja nem tudok számolni, nem 4, hanem 8 van belőle :D
A videó kedvéért kivettem a Landing Gear skint, meg a speed modot, hát jó unalmas így, ráadásul annyira kicsi erő kell így már hozzá, hogy kb az út felénél már nem kellett, hogy menjenek az O2 generátorok, és a H2 hajtóműveknek se volt sok dolguk. Ezzel szemben Speed moddal sokkal "realisztikusabb", hogy csak gyorsulsz és gyorsulsz, szinte remeg minden, hajlik a tér, cserébe, ha el akarod érni a 800m/s-et, akkor zabálni fog rendesen, és gyorsan elfogy a jég is :D