Jogos észrevételek, a landing gearek elvileg vanilla blokkok, csak másik a textúra, tehát ha feltenném mondjuk ws-ba akkor mennie kéne bármilyen mod letöltése nélkül is. A sebesség sem volt 100 m/s, asszem 200-250 között tartottam, de tuti simán kivisz 100-al is a bolygóról, mert leginkább csak az elején kellett nagy tolóerő, indulás után minimálisra lehetett venni, pont annyira, hogy a sebesség ne, vagy csak minimálisan csökkenjen. A jég mennyisége és tárolása annyi, hogy 4 O2 generátort teleraktam, fejenként 102k jéggel, ha jól rémlik, annyi amennyi belefér, és off-on voltak, csak amikor már úton voltam, olyan 2000m magasan, akkor kapcsoltam be őket, a két H2 tartály is full tele volt, a végére nem ment le feléig egyik sem. Az utolsó aszteroidás képen már egy MK2 látható, a rögzítő talpakat, a grav generátort, és az assemblert már fent raktam rá, a Large Cargo full tele van alkatrészekkel :)
A súlyát nem tudom, de most értem haza, és még nem indítottam el, ha érdekel csinálok videót, akár 100 m/s-el is. :)