Space Engineers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ebből naaagyon jó ötleteket lehet kivitelezni :D
pld ha egy nagyon hosszú ilyet épitesz, kb 30 km-hosszút, akkor egy bolygó körül keringő műholdat máris kapsz :D
vagy egy hajó körül keringő napelemes körgyűrűt, és a videóbol kiderül, hogy lehet nincs összekötve, de az energia átáramlik, szal ez azért egy elég cool cucc :D
Utoljára szerkesztette: SUPERTRABI, 2016.01.24. 22:37:16
Steam: Gfegyver
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.01.24. 12:00:35
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nálam most 2 GB a lapozófájl, amiből 59MB-ot használt. És érdekes, hogy a W10 értelmesen állította be. A w7 simán beállít egy szép nagyot a 16 GB fizikai RAM alapján.
Ha merevlemezes HDD-d és úgy érzed kevés a ram akkor 2-4Gb lapozófájlt érdemes rátenni
Aki nem tudná annak mondom hogy a lapozófájl gyakorlatilag olyan mint a ram, csak a megadott értéket az adott háttértárolón kezeli, igy többet bir a gép, de a betöltések lassabbak is lesznek (HDD esetében főleg) mivel nem hiába van külön RAM memória :)
Steam: Gfegyver
Nekem csak egyszer fogyott el a memória, mikor behozták a bolygót és pár órán keresztül tesztelgettem.
Azóta nem volt ilyen, pedig azért elég sok időt töltöttem bolygón. Igaz, hogy nem a gyári bázissal, hanem én kezdtem el építeni a sajátom.
Jópár napja meg nem játszok a játékkal, de lehet, hogy az új patch-el jött be. Következővel meg majd javítják. Azért érdemes mégegyszer nekifutni és, ha megint előfordul, akkor írni a keen fórumra.
De a levegőben repkedés (ércdetektorral keresni a nyersanyagokat) nem egy veszélyes dolog, kb. 30-40 percig repkedtem, épp mentem visszafelé a bázisra mert merülőben voltak az akkumulátorok. És a bázis előtt 150m-rel kilép. És a bázison akartam menteni. Remek...
Őszintén nem tudom mit kezdjek a játékkal :D
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.01.22. 17:22:26
Elég jól néz ki :D Kommentekben olvastam, még a a mod megjelenése után nem sokkal (mikor még nem volt ilyen népszerű) hogy kb. egy 10-est lekap az FPS számból, szóval csínyán kell bánni vele :D (Azóta lehet javított rajta, mert ma is volt egy update!)
Ja és érdemes megfelelő hátteret választani a hologrammnak, hogy lásd is a pontokat :D A fenti videó készítője erre oda figyelt, hogy ne tűnjön fel :D
Az a Descent jó régi játék :D
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.01.22. 15:38:37
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.01.22. 12:54:29
Kicsit furcsa lehet végig játszani egy játékot úgy hogy rólad mintázzák az egyik karakter külsejét:)
Sok angol szöveget hallgatok mostanában (sorozatok, játékok) és nagyjából megértem őket. Jobban, mint a német feliratot. A német kollégám viszont úgy beszél angolul, hogy semmit nem értek meg belőle. De ő azt, hiszi, hogy tud beszélni angolul.
---Köszi az aktivátort:)
Az új update: fény effekteket módosítottak, bolygós tutorial-t is kapott a játék. És még pár apró javítás. Ha minden igaz, akkor ezek között van az is, hogy nem fog fényproblémát okozni az üvegen a fényszóró.
Nem találtam torrent oldalon sem.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.01.21. 18:13:23
Én most hasonló kódolást használok szerinted milyen élvezet ezt mind tapipadon beírni-eltalálni, még jó hogy nem remeg a kezem és max kétszer kattanok egy betűre.
Nem tudom telón lehet e olyat hogy a jelszavak betűjét kiírja és ne csak akkor legyen látható egy másodpercre amikor beírom.
De kicseszek vele van hangfelismerés rajta és beállítok egy mondatot jelszónak azt csak rámondom.:) a szavak helyes kiejtését kell gyakorolni max.Meg meg kell tudnom hogy a #@&hasonló karaktereknek hogy kell kiejteni a nevét:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.01.21. 13:28:06
Jelenleg jó, de ez egy frissen telepített win, friss steam-mel és nem is firefox-ot használok már, hanem chrome-ot.
Nekem a hétvégén a rocksat-os fiókomat törték fel. És nem én csesztem el valamit. Rockstar = GTA Online.
Sikerült oroszról mindent visszaállítani, kivétel a nick nevem, amit évente csak egyszer lehet állítani. El is ment a kedvem mindentől. De írtam a supportnak és visszalőtték a nevem is. Nem is értem, hogy tudták feltörni a jelszavam úgy, hogy a rockstar nem reagált rá semmit. Azért 8 karakter, számmal, nagy betűvel... Most bonyolultabb, több időbe is telik beírni.
Az idegesít a legjobban amikor keresnék a worshopban és rendszeresen kiírogatja hogy nincs találat... Vagy a workshpban való böngészés során lapoznék a 4.-ről az 5. oldalra és kiírja hogy "nincs a keresésnek megfelelő elem"... És vagy 3-4-ször rá kell nyomni a frissítésre és akkor láss csodát előjön az 5. oldal. Meg amúgy is maga az egész program lassú :D
Hál isten ma ismét van fiókom ahogy látom, szó szerint egy álmatlan didergős éjszakát okozott ez a dilemma mára.
Még szerencse hogy nem történt komolyabb levédés a tegnapi vissza állításkéréseimből.Gyanús volt hogy rendszerhiba lehet a dolog mert a visszaállítási főoldalon ahova a telefonszámot kell beírni és a visszaigazoló kódot egy piros szöveg éktelenkedett hiba van a levesben felirattal.Nem is jutott eszembe a hivatalos twitter oldalt meglesnem annyira bepánikoltam meg talán fáradt is voltam hajnali egy órakor.
Lényeg megvan még a fiókom.
KÖSZI STEAM!!
Akinél fent vagyok barátba lesse már meg a fiókot mit lát
Kellett nekem most szopatni magam a telefonos guarddal lehet én csesztem el valamit.
Letiltathattam..
remélem..
Én annyit próbálnék meg az oszlopokkal, hogy a talpak helyett kerekeket rakni, mint az űrliftnél, azok lennének a távtartók, 1-2 talp meg maradhat rögzítőnek.
A játék saját zenéje is szólt közben, az én zeném, meg a youtube-ról ment.
Legközelebb megpróbálom beállítani, hogy csak a játék hangját vegye fel.
Vagy más eszközt választok zenehallgatásra, nem ezt a gépet.
Sajnos ebben a világban túl sok is az NPC. Valami bug kerülhetett a mentésbe szerintem. Vagy a játékba.
Az állomásfoglalósnál is éppen csak bekapcsoltam az NPC-ket és elmentem 50km-t, mire láttam 3 állomást is. Kb fél óra játékban. Ezért nincsenek is bekapcsolva most.
A grinder pad tetejével az a baj, mint a videóban is látszik, hogy, ha nagyon erőltetem lefele, akkor eltolódik bele az oszlopokba. Most még ki tudtam szedni gond nélkül, de van amikor szétrobban az oszlop, meg a tető egy része is.
Át kéne építenem blast door-ra az oszlopot, de így, hogy nincs NPC...
Nem semmi mennyi préda volt nálad, nálam pangás van, bezzeg a kreatív világomban összefutottam egy Cerberussal, pillanatok alatt lekapta a pajzsaimat <#smile>#smile>
A nagy grinder pad teteje meg nagyon ötletes, le a kalappal.
Szívesen tettem, remélem nem volt nagyon unalmas.
Legközelebb azért kipróbálom, hogy lehet-e két hangsávos videót tenni a youtube-ra és, hogy kezeli e azt.
Nagyon régen Codoztam és készítettem egy saját shotokból egy montázst kicsit viccesre sikeredett a zene alá de nekem ez a stílusom én szeretem az ilyen zenét:)Teszem hozzá ez volt az első cod videóm is:)
A sci-fi-s ambient az X-ekbe nagyon jó. De ott megvan a látvány is hozzá.
A StarTrek-ekben is a jazz-t preferálják, esetleg a gitár szerű dolgot az original-ban. Mondjuk San Francisco-i a film, szal ez érthető.
Az én hajómon tuti, hogy valami elektronikus (hardcore, trance, nightcore, progressive psytrance) szólna. És csak nagyon ritkán valami komoly zenei stílus (Bach, Bethoven, Strauss, stb). A többi meg...
Sajnos nincs olyan lámpa, ami elvinne 900m-re. Pedig ez a világűr, szal...
De nem rossz.
Amúgy hogyhogy nem küldtek rád drónokat? Az antenna jelzett hogy elkezdte a hajó a dróngyártást, de nem történt semmi.
Itten megtekinthetitek. Jó zsórakozást!
Azért fogtam ma Argentavis-t is. Visszatöltöttem egy régi mentést, ahol egy kupacon van kb 6. Párszor meghaltam, de a visszatöltések ilyenkor segítenek. És mindet lefegyvereztem.
Közben érkezett egy friss tőlem 4 km-re. Míg egyet elvittem a szétszerelőbe, ott hagytam jelzőfénynek a foglaló hajót. Viszont míg szétszedtem, addig a friss jövevény beállt a többi közé és szétlőtte a vadászom. Bosszúból egy lövés nélkül foglaltam el. De valahol, valaminek nekiment, mert az eleje sérült volt.
Videó is készült a dologról, nem rövid és még össze kell vágnom.
Mint látható a videón is, éppen csak bekapcsoltam az NPC-ket és elindultam keresni egyet, mire elfoglaltam amit találtam, volt még 2 jel a képernyőn. Ezért nincsenek NPC-k a játékomban, mert a túl sok rettenetesen rontja a szimulációs sebességet.
Amit fogtam, az csak a videó kedvéért volt.
Az, hogy mennyire marad egyben egy hajó becsapódás után, nagyban függ, hogy hogyan érkezik és hova. Ha valami lejtősre, akkor nagyobb az esély, hogy több minden marad belőle, mintha közvetlen becsapódik. Persze a sebesség sem mindegy, mivel nálad nincs korlát, így a gravitációs térben a gyorsulás állandó. Szóval kitudja mekkora sebességgel csapódott be. (Kiszámolható)
Illetve max úgy despawnolhat egy hajó, ha kikerült a hatókörödből és nem mész utána, lehet, hogy eltűnik. De az is lehet, hogy visszafordul, sosem néztem. Ha van bolygó is a pályán és te ott vagy, akkor az összes oda fog becsapódni, tuti nem despawnolnak.