War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha valaki azzal nem tud játszani akkor ott nem a tank képességeivel vannak gondok 😄
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.01.02. 12:53:11
Természetsen most az elején az a cél hogy minden hülye elkezdje grindeni magának az OP(nak vélt) brit tankokat, és közben prém tankot meg prém számlát vegyen magának. Ismerjük ezt a jelenséget már a WoT-ból, hogy az új tank ág mindig "ópé". Idővel majd minden a helyére kerül majd.
elég erős a páncélja szemből.....
Tetejébe még a legtöbb TD meg van verve magas újratöltési idővel és vékonyka páncélzattal. És majdnem mindnél működik a bevált módszer: beleküldesz egyet szemből a lánctalpak közötti lapba, ami mögött a váltómű van, és onnantól kedve moccanni se tud, és persze ilyenformán, torony hiányában célozni sem. Gyorsan kimozogsz a lövegének zónájából, és úgy végzed ki ahogy akarod, amíg ő a váltóműjét próbálja kijavítgatni. És ez a módszer még a legveszélyesebb tankvadászoknál, mint a Ferdinand és a Jagdtiger is működik. Mindezek miatt a szélsőséges eseteket, mint Kurszk (amely pályát én vagy fél éve nem láttam már) leszámítva szerintem a tankvadászok életképtelenek. Amik még működnek néha, azok az atipikus tankvadászok, mint a Hellcat például, toronnyal és nagy mobilitással, bár az is inkább csak Realisticben meg Szim módban, mert arcadeban ugye a marker miatt mindig látszanak, hiába manővereznek, és csak egy lövés kell nekik, és végük.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A SU-100Y ugyanolyan retek mint a SU-152. Próbáld azt ki mielőtt megvennéd a szu-100y-t, mert ugyanolyanok. Annyira esetlen és nehézkes hogy egy lövésed van, és aztán halott vagy. És ha összefutsz egy rendes tankal aminek tornya van, akkor szinte biztos hogy nem te fogsz lőni először.
Mobilitásra olyan hogy arcadeban többnyire egyszerre szoktam a foglalási pontra érni a Hellcatekkel a meccs elején.
A páncél meg pattog mint a fene ha rendesen be van forgatva.
És a legjobb tulajdonsága, hogy bár BR5.3-as, mégis tier4-es tank, így veszteség nélkül lehet vele tier5-öt húzni, mindezt tier3 csatákban játszva.(nem nagyon tudok még egy ilyen jól elhelyezett tankról a tech treeben)
A "csirkehálós" prémium változat ugyanazt tudja mint a normál T-34/85, csak gyakorlatilag alapból van rajta talizmán. Ha a Sherman0070 által leírt Hola plugines módszerrel rubelben veszi az ember, olyan 4000 Ft körül van az ára. Szerintem ár/érték arányban a legjobb prémium tank most a játékban, de az oroszoknál egészen biztosan. Prém számla mellett egy kimagaslóan jó (3000 pont körüli) arcade kör 7-8000 XPt hoz vele.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.02. 10:18:26
Centurion-ok rohadt alacsony br-ben...
Caernarvon is 6.3-ban... aztán próbáljam meg átlőni Tiger H1-el...
Logikus. Ha a Tiger II(H) 6.7-es br-t kapott akkor ez a baszott Caernarvon kapjon már 6.3-at úgy hogy még a páncélja is jobb szögben van döntve... (nyugodtan mehetne a Centurion barátjával fel br 7.0-ba)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Tényleg vicc. Hiába találom szórakoztatóbbnak, rá vagyok kényszerítve hogy a fejlesztésekhez AB -t nyomjak, mert míg RB ben örülök 3-4 kill -nek, AB -ban a legrosszabb esetben is összehozok annyit, fele annyi idő alatt.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
ja és 13e creditet kaptam rá és 1500 exp-t ami igen csak cingár
jó csata volt mert jó volt tényleg de ez akkor is röhejes
20 perces csatára 2 zone cap-al 3 kill-el 1 assist-al kaptam 24 legénységi pontot T92-vel!!!
24-et!!!!! pffff elvesztegetett idő volt ez a 20 perc
black cat-ban mi élvezet van??? semmi
Tiger P meg KV1B úgyszint
SU-100Y meg a 130mm-es gunjával epic lehet 😄 t-34 100 meg OP nem kicsit
Amik tetszenek.
USA: Black Cat
GER: Kv1b; Tiger P
RUS: SU 100Y, T 34 100 sem lehet rossz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Értem én persze, hogy a T34-100 remek tank, csakhát a tier4 csaták már jóval nehezebbek mint a tier3-asok.
napi első task 2 win 50%-al.... lehet el kellene nyomnom másikra 😄
Úgy néz ki, megint kaptak egy DDOS-t újévre. Vagy csak simán nem dolgoznak <#vigyor3>#vigyor3>
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
szerintem most fogják átírni a dátumot 2016-ra.... eltart nekik egy ideig....

kaptam egyébként már sok talismant..... mindig low tier repcsikre -.-" tankra ez az első

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.01. 14:28:00
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤