11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    "Valszeg csak azért érzed annak, mert annyira el van terjedve a T-34-ről a "zistenkirályszupertank" mítosz, hogy bármilyen kritikus hangnem egyből istenkáromlásnak érződik." : Azért részrehajló a hozzászólásod mert csak és kizárólag a hátrányokat említed meg. Én is tisztában vagyok a T-34 hibáival. Ezért nem is kötöttem bele mindenbe amit leírtál, mivel a tényeket kár vitatni.

"A lánctalp megoldása miért ne lenne röhejes? Mennyibe lett volna egy menetet és 2 anyát rakni arra a qrva csapra? Ez már nem egyszerű, ez igénytelen és elnagyolt. Egyértelmű spórolás, hisz a tervezők is tudták, hogy amennyi csatát ez a tank kibír (max. 2), azért kár lett volna pazarolni a csavaranyákat. A T-34-ek élettartamát figyelembe véve az is elég lett volna, ha rágógumival rögzítik a csapokat.": Egyértelmű spórolás, pontosan. Minek rakjak rá még menetet meg anyát hogyha így is működik? Olcsóbb így és egyszerűbb is, nem kell vele tökölni fölöslegesen, mivel a cél nem a szépség volt hanem a mennyiség. Csökkentek a költségek és a gyártási idő, figyelembe véve a végeredményt, bevált. Abban pedig biztos vagyok hogy kint a fronton senkinek nem jutott eszébe ezen röhögni...

"A többit majd akkor, ha más tankról lesz szó. Lehetne cifrákat írni a Tigrisről is, annak is csak az ágyú és a páncélvastagság volt a 2 előnye, a többi katasztofálisan túltervezett és túlbonyolított volt, ami inkább való iparművészeti kiállításra, mint csatatérre.": Azt nem is emlegettem fel hogy a többiről miért nem írsz. Mindössze megjegyeztem hogy, másról is lehet ilyet írni.

"Mindennek volt előnye és hátránya, de a T-34-nél mintha feledésbe merültek volna a hátrányok.": Szerintem aki érdeklődik a téma után, az bele fog futni a fellelhető szakirodalomba, és nem merülnek feledésbe azok a bizonyos hátrányok. Mivel amint a példa mutatja mindkét oldal dokumentálva van.

"Érdemes lenne megkérdezni valakit, aki T-34-ben szolgált, és túlélte, hogy kilőtték a tankját. Kíváncsi lennék az ő őszinte véleményére, hogy mennyire volt "hűdekurvaszuper".": Ilyet nem mondtam. :D Azt mondtam hogy annyira nem szar mint amennyire a hozzászólásodból lejön.