War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
felveszik a versenyt a ruszkikkal?
@Sherman: Van róla hír, most fordítom az este felkerült infókat 😉
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.12.24. 07:33:57
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Én biztosra megyek és nézem mindkét helyen 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://warthunder.pro/en/league/streams/id/1
http://www.twitch.tv/warthunder
Egyébként valószínűleg wt-n sorsolják, hiszen ott tudják összekötni a profiloddala dolgot.
Nem tudod ti, hogy vagytok vele, de engem baromira idegesít ez a két idióta.
Nekem személy szerint nagyon megdobta volna a dolgot, ha Baron-t, Phly -t, és vagy Squire -t hallanám kommentálni és nem ezeket a szerencsétleneket.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
be kell jelentkeznek az accodal hogy részt vegyél a viewer's trophy sorsoláson, élő közvetítéskor szokták a kép alján mutatni a nyerteseket.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.23. 21:53:14
Twitchen? WT.pro-n? Ha sorsolnak merre jelenítik meg? Lemaradtam valamiről? <#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.23. 21:50:01
Inkább már akkor játszok félkarú rablóval 😊
(még mindig nem lépték át a húszezres határt)
Valaki szakasz 15-20 perc múlva?
USA: 7.0, GER-USSR végig.
na akkor nem éppen volt jó az XVM 😄 előre tudtad hogy szopsz
itt meg azért kell egy jó pár perc mire kialakul, szóval nem tudom mi a jobb
talán örülök, hogy nincs, mert így nem látják hogy jó vagyok és nem engem vadásznak le elsőnek
wot-ban is kék voltam, majdnem lila.... hát kurvára örültem neki amikor a fél ellenség rám mászott 😄😄
ma pont luciferkével futottam össze randomban..... erre egy ***** csapattársam elkezdett tolni hátulról és kiforgatott keresztbe az enemy elé.....
volt neki 38% winrate-je, az ilyen "ember" nem csak úgy játszik meg elvan hanem KÁRT csinál a csapatnak mert nem hiszem el, hogy 32 meg 35% winrate-ket megy egy olyan valaki akinek van annyi esze hogy tudja, hogy az enemyvel kell kicseszni nem pedig a társakkal.
wot-ot is a tomatok miatt hagytam ott (bár ott volt XVM), itt szerencsére nincs, de amint látom, egyre több a low winrates idióta barom 😞
😄 😄 😄
😄 😄DDD 😄 <#awink>#awink>
(mocsok egy OP tank top tierben, ha az ember tudja használni)
Úgy látom nem értesz egyet azzal amit írtam, érdekelne, hogy te hogyan látod ezt a kérdést?
A magyar,olasz tankok ugyan olyan szarok mint a korai német tankok, reserve bohóckodásra jók lehetnek, pl magyarokkal még élvezném is azt a hülyeséget.
Brumbaar esetleg, sturmutger ha lenne is valszeg élvezhetetlen lenne vele a játék, a többi német vacak meg semmit nem ér.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
pl. exp boostert kapsz ha szavazol egy csapatra és csak január 6-ától működik ez a szavazás
Meg az akciók?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.12.23. 16:52:07
Ilyen fan-made fejlesztési fákkal tele a net, de mind csak azt mutatja a játékosok mit szeretnének. Van egy közös magyar-olasz fa is (katt), de azt is a magyar-olasz közösség rakta így össze, hogy bemutassa a gazsinak, hogy meg lehetne egy ilyen fát hivatalosan csinálni.
(engem inkább az érdekel hogy a játékban mennyire befolyásolhatja az a 5mm bádoglemez a beérkező lövedék becsapódási szögét)