37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    jajjj....

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.10. 18:06:19
  • kissssss
    The Chieftain tank: A very British warlord!
  • Droughert
    Már régen olvastam a könyvet, de ezt nem csak azért mondta, mert a csata megnyeréséhez vadászokra lett volna szükségük, nem pedig a tömegesen gyártott bomberekre? Nagyobb gond volt, hogy kevesebb vadász volt, és azokat sem megfelelően vetették be, a nagy bomber veszteségeket meg a vadászok nyakába varrta a felső vezetés.
  • fighter_hu
    http://warthunder.com/en/devblog/current/885
    ( sry nem régen regeltem még nincs jogom linkelni :( )
  • foxbat88fx
    FW 190 A-4-el 2 assist a rekordom :D RB-ben
    szerintem még sose lőttem le vele egyetlen ellenséges gépet sem
  • robi3
    Fókát biztos hogy a legjobbnak tekintik én is olvastam, 2. a mustang 3. viszont biztos hogy nem messza, a bukni látszó angliai csata alatt kérdezte meg Göring, Galland-ot, hogy mit szeretnének a pilóták hogy nyerni tudjanak, a válasz "egy századnyi Spitfire-t" (majdnem fejek hullottak) én ebből gondolom, hogy talán a spitet jobbnak tekintik.
  • ikarus44
    A hozzáértők (akik tényleg hozzáértők) a FW-190-et tartják a II. Világháború legjobb vadászgépének, és a Mustang rögtön utána jön. (3. ha jól emlékszem a Messer) (Már nem emlékszem hogy melyik cikkben olvastam, mert már nem most volt)
  • Max_Andaxin
    A P-51-t én valahogy mindig freekill-nek tekintettem az IL-2-ben, főleg a Yak-3-nak-:)
    Itt a WT-ben legalább azokkal (YAK-ok) is fel tudom venni a versenyt a Spitfire-kal. Mert csak picit maradnak el pl. a Yak-3-től fordulásban, az összes többi légcsavaros orosz génél jobbak a mutatók. Emelkedésben pedig mindegyiknél.
    Ugyan ez igaz a német gépekre is. Bár a Messerek azért még mindig nehéz diók, ha emelkedni kell.)
    Az amcsiknál az F8F1-b az amire oda kell figyelni, mert az egy g@@ci.
    (Persze most, hogy az Amcsik is kaptak Sitfire-meg FW-190 A8-at prem verzióban....)..szerencse, hogy a Britteket rendszerint az USA-val rakja ösze RB-ben, meg SB-ben.
  • Max_Andaxin
    Hát...volt egy doksi film a diszkáveri csenőlön...ott még a TOP 10-be se fért be...Bezzeg a Mustang...az nyert....LOL....
  • Max_Andaxin
    Nekem megvan a prem Messer G-2 (sajnos román jelzésekkel). Bár most, hogy megvan a 4 lehetőség a matricázásra sikerült elfednem az ocsmány kék-sárga cuccok nagy részét...na mindegy.
    Azon fent van a 2 gunpod, így van 3 20mm-sem, meg az apró. Nagyon jó az a gép, de tényleg, NAGYON. Mégis! A FW-109-ek...ahhhh. Az A2-t is szerettem, de jelenleg az A4-es az ami az abszolút kedvenc. Az a 4 20 mm-s elképesztő. Plusz ott van a brutál orsózási képessége.
    Mustang-om nincs, de nekem csak a kinézete teszik. Az IL-2-ben sem tudtam vele repülni, és itt is vannak single mission-k ahol lehet vele menni, hát számomra katasztrófa. Irányíthatlan....
    Most a Spitfire-az ami nagyon fekszik....
  • Zegi Norbi HUN
    Wikipédián azt írják, kora egyik legjobb vadászgépe volt az FW. Nem semmi. Érdekes, hogy erről valahogy elfelejtenek szólni a dokumentumfilmekben :D
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor én nem vagyok valami hozzáértő Mustang pilóta, csak egy kétbalkezes rajongó :D Azokat a géppuskákat én kevésnek érzem rá, a sima P51 20milis puskái sokkal jobbak szerintem, még ha ezekből csak 4 is van, nem 6. A statisztika szerint is kb ugyanannyi csata alatt 2szer annyi gépet lőttem le az FW A-1-gyel. Jobban is élvezem a játékot a német gépekkel, jobban is megy, többet is bírnak érzésre meg ezeken végre van normális fegyverzet :)
  • Max_Andaxin
    ...na és akkor még egy vereség....a nácikok ellen sim-ben-:D
  • Max_Andaxin
    ...most már ez is biztos. A Comet - mint ahogy a Hellcat is, meg gonolom a LEO1 is - Simulátor csatákra termett!!!...Asszem megint kezdem kedvelni a SIM-eventet
  • Max_Andaxin
    A KV-85 Heavy...azoknál nincs 2 spawn sim-csatában, csak a med-ekkel, meg a légvédelmi...meg a Td-k.
  • Max_Andaxin
    Na gyerekek. Ma 06:38 és 07:45 között Sim event 6 csata Comettel 18 kilőtt ellenséges jármű mégis: Szövetségesek vs. Hitler hadigépezete 1:5
    ...ej-ejjj ezek a "szar" német tankok....
  • FishNoRba
    Figyelj, legalább a lehetőséget megadták. Az biztos hogy én erre nem fogom a szombatomat rááldozni, de azért értékelendő.
  • kissssss
    kelleni fog egy 4 fős szakasz hétvégére az biztos.
  • vajakos21
    A fóka élőben is nagyon jó volt.És a játékban is jól megy.
  • McLarenpowa
    Part 2:

12th March 07:00 GMT - 13th March 07:00 GMT

Win 25 battles in random battles (80% activity or more) with vehicle of Rank 3 or above.
    Reward: Unique aircraft A26C-45 Invader

25 random csata WIN 1 nap alatt.....peeeersze...
  • kissssss
    sok sikert :) és ne felejts el sok türelmet magadra venni mert van amikor 10 percig senki se mer mozdulni mert mindenki arra vár hogy a másik tegye meg az első lépést(saját tapasztalat).
  • Szpecnyaz
    Mivel mindkét gép BnZ-re való, nyilán az fog nyerni aki éppen magasabban van. Bár én személy szerint nem szeretem a Mustangot (mondjuk nem is szánta rá túl sok időt), ha van egy hozzáértő Mustang squad, aki akkor lép akcióba amikor a németek már alacsonyan harcolnak, az mindig nagyon szopatós tud lenni. De ugye ilyen ritkán van, mivel a 'murica playerek elképesztően retardáltak.
  • bardocz
    Jaa, akkor értem. Hát, ebbe erősen bele kell tanulni még. Még a célzás is fura a realistic után. Hirtelen mozog a célkereszt, érzékenyebb.
  • gstup
    Egy hozzáértő mustang pilóta sz*rrá szedi a focke wulfot! ;) Én szerettem a németek ellen menni.Nem voltak nehéz ellenfelek.Csak sok a hülye allied oldalon.Nem egyszer voltam RB-ben 2-3 killel életben míg a csapatom 90%-a már elhullott 0-val.És nem én voltam az "ász".
  • kissssss
    A-26C-45 Invader????

azt hiszem most sokak álma válik valóra
  • kissssss
    csak azokkal a tankokkal mehetsz sim-ben amit a listán látsz, med és AA tankoknak 2 respawnjuk van a hevy tankoknak meg csak 1 sajnos.

próbálj meg a t34/85-tel gyorsan elfoglalni fontos helyeket vagy tartsd szemmel a forgalmas átkelőket PL: keleteurópa pályán mindig van néhány elvetemült aki szeret egyik oldalról a másikra járkálni egyfolytában, néha viszont az a jó ha campelsz vele és ha sikerült valakit kilőnöd akkor gyorsan pozíciót váltasz(hit and run).

az a gond hogy nem lehet ehhez a tankhoz 100%-ra működő tanácsot adni mert nagyon helyzetfüggő hogy éppen milyen taktikát kell alkalmazni vele, talán a legjobb tanács amit adni tudok az hogy használd ki a gyorsaságát és a tank motorjának erejét mert olyan helyekre is feltudsz vele mászni amiről nem is álmodtál volna :D ja és szigorúan csak alaplőszert szabad vele használni mert abba a 85mm lövedékbe igencsak sok robbanóanyagot préseltek bele.
  • FishNoRba
    Az 500k facebook like alkalmából itt egy újabb QUIZ.
    10 kérdés, nincs időkorlát.
    Sajnos szükséges végigcsinálni ha a part 2-ben részt akarsz majd venni.
  • bardocz
    Ez egyértelmű. Folyton kiszedtek a párducok meg tigrisek. Most a kv-85-tel sikerült egy párducot kiszedni.

Viszont, ha nem azzal a tankkal megyek be a csatába, ami a garázsba állt jelentkezésnél, akkor nincsen respawn? Jó lenne pedig, mert akkor pályától függően lehetne választani tankot.
  • kissssss
    akkor valamit rosszul csinálsz, t34/85 minden modban halálos ellenfél tud lenni, az egyik legjobban használható tank a játékban.
  • bardocz
    Simulator battleben meddig tartott megszereznetek az első kill-t? 4 meccset mentem a T-34-85-tel, de még csak assistig jutottam.
  • kissssss
    nem nagyon vágtam bele a repülök fejlesztésébe csak a briteknél és a japánoknál értem el eddig tier3-ig, fogalmam sincsen milyenek lehetnek a németek T3 és e fölött, állítólag a sugárhajtású gépeik is igen jók lennének ha nem pakolná a MM össze a top jetekel egyfolytában, T5-ben már sokat számít a sebesség... szerintem.
  • Zegi Norbi HUN
    Szép :P Most hogy a német repülős ágba is belekezdtem, azt vettem észre, hogy sokkal jobbak, mint az amcsik. Legalábbis 6 BR-ig tuti, ennél tovább még nem jutottam. Ezeken végre már van normális fegyver és élvezetes is menni velük. Ez mondjuk így kicsit fura nekem, hogy a német repülők jók. Amit eddig láttam rakat műsort, mindig a Mustang(kedvenc), Spitfire, Sturmovik volt az ász, a németeknél max megemlítik a ju87-et meg a sugárhajtású repülőiket. FW-ről például sosem hallottam, itt a játékban viszont durván jók. Kíváncsi vagyok, hogy most ezek csak WT-ben ilyen jók vagy a valóságban is jó gépek voltak?

Ha valóban jók voltak, akkor noha Göring hős pilóta volt és elég okos a 138as IQ-val, de légügyi miniszternek iszonyat csapnivaló.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.09. 20:16:46
  • Luciferkee
    Végre! Mióta vártam már ezt a gépet.
  • kissssss
    Ta-152C: Evolution of the ‘Dora’
  • Luciferkee
    Ho229, 16 ground kill, 15k xp :) (RB, AI tankok)
  • kissssss
    sim-ben még ennyit se kaptál volna, szerintem örülj neki :)
  • AIexx
    7 kibaszott igazi kill, erre 4k rp.. elmennek a kurva anyjukba, oda..
  • kissssss
  • _Kondor_
    A turbina nagy mennyiségű levegőt szív be, a finom homok van a levegőben, ami egyszerűen megeszi a turbinalapátokat.
    Láttam róla felvételeket egy dokumentumfilmben.
    Baja egy tanknak sem lett belőle, csak kicsit megdrágult a karbantartás.

Ebben a dokumentumban látszik, hogy mit csinál a lapátokkal a homok: http://www.ncms.org/wp-content/NCMS_files/CTMA/2013CTMAPartnersMeeting/MDSCoatings.pdf

• fighter_hu
    A bf1942 secret weapons of ww2 módjába az egyik jagdtigerbe van ilyen gáz turbina és repeszt mint az őrült :D http://kepkezelo.com/images/kbxld6fmufkcm88tienm.jpg