War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Éppen előrefelé haladok. 😊 )
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Én szépen végig megyek a tankokon. Eddig egy nemzetnél sem éreztem azt, amit a briteknél, hogy adott BRben ennyire jól lehessen párosítani három tankot. Eddig.
Itt már látszik, hogy gondolkodtak (kivétel az Archer). 😊
2x kigyújtottam, de nem döglött meg. Mozogtam, mindenét lőttem, de nem döglött meg. Nem is volt élő embere, de nem döglött meg. Nem volt működőképes ágyúja, de lőtt és nem döglött meg.
Kb. ezt éreztem:
Méghogy nincs feelingje a brit harckocsiknak! 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.03. 21:48:49
KVPT úgy viszi mint a vajat...
amúgy kis túlzással valóban nem kell rá javító meg tűzoltó 😊
Legutóbb a PT-76ost szemeltem ki, gondoltam ha egyszer meglesz a HEAT-FS lőszer, csak jó lesz valamire.
Hát ilyen retek modulfejlesztési élményben még nem volt részem. Nem sok, úgy 10.000XP-t kell belerakni a gépbe hogy kinyisd a HEAT-FS lőszert, nem tűnt soknak. Hát az volt.
Egyszerűen ilyen használhatatlan gépet még nem láttam. A páncélzat olyan hogy a 12.7-mmes géppuskalőszertől már nem véd, mozogni olyan lassan mozog mint egy nehezebb szovjet TD, és nemigen van kezdetben olyan lőszered, amivel kárt tudnál tenni bármiben. Emelett lassan hátrál(mélyvízen 10km/ht tud max), egy lövéstől felrobban(komolyan, tűzoltókészülék meg repair kit nem is kell rá, ha eltalálnak, azonnal véged) Gyakorlatiag csak pontfoglalással lehetett fejleszteni, azt se könnyen, mert mint mondtam, lassú, nem mindig ér be időben a körbe.
Na de végül meglett a HEAT-FS. Ki is kukáztam a korábbi "lőszereket", és betöltöttem azt. Első meccsben nagyobb tankok mellett próbáltam ki. Az első ellőtt HEAT-FSel egyeslövéseztem egy IS-3ast, szemből, a pike orr felső részén. Na mondom, mi a fene, a végén még érni fog valamit ez a hulladék gép?
Varázsport töltöttek amúgy ezekbe a HEAT-FSekbe, vagy mi? Annó az M-103 is majdnem használhatatlan volt a HEAT-FS lőszer kifejlesztéséig, onnantól viszont elkezdett mindent egyeslövésezni, kategóriától függetlenül.
Na akkor remélem hogy a sima is jól muzsikál. Igaz így lassabban lehet haladni de cserébe egyből T3-tól kezdem az ág húzását. Mondjuk ha belegondolok hogy mennyi időt vett igénybe neked a T1-2. Lehet hogy végülis a tied a kifizetődőbb út...
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.03. 19:40:27
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A brit ágban pedig jelenleg 4 azaz négy darab olyan harckocsi van ami szót érdemel nem számítva a prémeket. Ezek szerintem a firefly, comet, centurion MK3-MK10. A többi, azon az ágon semmi másra nem jó csak hogy hátráltasson és kitöltse a helyet. Élen az ilyen agymenésekkel mint az archer vagy a 3 inch gun carrier.
Egyszerűen a brit harckocsik 98%-a nem több egy ipari hulladéknál, azon kívül hogy családokat tettek tönkre semmit nem értek el. A szó szoros értelmében semmit! Ennyire egy hitvány harckocsi ág nincs is még1 figyelembe véve hogy mennyit próbálkoztak. Csak ha statisztikailag nézem akkor legalább 2x ennyi használható típusnak kellett volna megszületnie, ennyi féle változatból. Ehelyett ezt sikerült összehozniuk, komolyan mondom a harckocsik megcsúfolása ez a sok szemét amit legyártottak.
Viszont amiket külön kiemeltem azok figyelemre méltóak. Ennek fényében még érthetetlenebb hogy a többi mitől akkora sz@r mint amekkora...
T2ben Elit Matilda nem mozog rosszul abban a BRben ahol van, bár rém gyenge az ágyúja. A két T2es Valentnie nem túl jó, viszont a többi magasabb BRű tank remek (az Archer kivételével, mert az a játék legértelmetlenebbül legrosszabb tankja).
Én nem hagytam volna ki a T1-T2-t, mert max. két nap az az ág, ha nem maxolod ki őket, akkor pedig egy nap, de te tudod.
most délután tudtam géphez ülni, és nézem, hogy már csak 5 óra van az eventből.... hát... mindegy mondjuk esélyem úgyse volt az első 150-ben bent lenni, de az 500-ban sem.
Egyszer sikeredett kilőnöm 1vs1 -ben KV-2 -vel, de a soffőr rém béna volt, 3x sikerült újratöltenem, mire mákom lett. Legtöbbször ha eltalálom akkor a találatot mutató kis ablakban csak azt látom, hogy mely páncéllemezeit kell majd újra festenie....
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.01.03. 16:39:22
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Fekete: meghalt.
Talán túl sok magvas lőszer használsz, mert az a járművön belül kevésbé sebez, mint a robbanó töltetes AP.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.01.03. 16:32:29
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
1. csata: 3 kill, mind med, a heavy -kre max assist. SMK -ra rálőttem, benne mindenki megfeketedett: crit!
A Churchill is érdekes, bár a 3 inch Gun Carriernél azért már éreztem, hogy mi vár majd rám, és ugye a Black Prince is elég komoly benyomást tett rám (lásd lentebb! 😄).
Elég nagy fun 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Shower With Your Dad Simulator 2015
😊
Tier III végén talán majd lesz olyan Spit, aminek nem megy azonnal tönkre a karburátora, ha csinálok egy orsót......vagy ne adj Isten negatív süllyedésbe próbálom beleerőszakolni....<#szomoru1>#szomoru1>
Mondjuk a történet másik része, hogy azért egy kisebb öngólt rúgtam ezzel a prem Spitt-el.
Real Tank tancsatában a 5.3-as BR-je nem jön túl jól a BR-3-as tankok mellé-😄..<#falbav>#falbav>
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Amúgy meg tisztában vagyok vele, hogy egy alap tank mennyire szar tud lenni, és mennyivel játszhatóbb ugyanaz a jármű, ha már ki van maxolva. Viszont erre azért azt mondom, hogy nem kell minden egyes tankkal játszani, sőt kis sem kell képezni rá legénységet...(sajna viszont muszály megvenni.
Én azt a Britt TD-t személy szerint egy hatalmas VICC-nek fogom fel. Nehéz elhinnem hogy léeteztt a valóságban - de így van - mert tuti, hogy aki azt tervezte valami nagyon durva anyagot - minimum ANANÁSZ EXPRES-T - szívott előtte. Mert értelemes, jószándékú, a tetteivel és a cselekedeteivel tisztában lévő mérnökember ilyen "tréfát" nem követ el szándékosan. Pláne nem akarhatja, ezzel harcba bocsátkozzon valaki az ellenséggel.<#wow1>#wow1>
(Jó mondjuk Brittekről van szó.)<#wow3>#wow3>
Nagyon kevés tank van, ami alapállapotában monszter tud lenni, vagy legalábbis partiképes a többi hasonszőrűvel. Ha elit, ja, de addig el is kell jutni, és az 1500 rps boóhckodás erre nem jó. Tök megértem őt. (Csak, hogy egy friss esetet demózzak: Matilda alapállapotban, kb. egyforma a Matilda minden kifejlesztve kivétel a váltó és motor. De ha a váltó és motor is megvan, na meg persze az ágyú is azt csinálja amit kell, nem kevés fokkal lesz jobb a tank.
Az Archernél lehet itt magyar taktikával jönni, de menet közben alkalmazni, na az nem lehet. Annak a tanknak kínszenvedés minden. Nem elég, hogy mindenki hülyének néz amiért "tolatok" (mindig mondom, hogy nem tolatok, ez ilyen 😄), de tényleg egy lövés kb. mindenkinek (kivétel Berlin), mert ha 1x lepattansz és nem találsz be, nem éled túl a második lövést. Roppant frusztráló tud lenni, bár azért egy csatát megyek majd vele, ha az utolsó két modulja is kész lesz.
Nost, ha a másodikat részesíted előtérben, akkor sokkal jobban fogod élvezni az egészez, és sokkal kevésbé fogsz idegeskedni - az ilyen sovány eredmények után.<#awink>#awink>
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
1. Bemész egy jól védhető foglalópontra, és véded a meccs végéig.
2. Keresel egy jól védhető pozíciót, ahonnan rálátsz az enemy szokásos útvonalára (pl kelet-európában egy hosszú egyenes utca végére) és onnan lődözöd az elhaladókat a meccs végéig.
Ha ezeken kívül találsz értelmesebb megoldást szólj, bár én már kifulloztam és nem tervezek visszamenni hozzá XD
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
B+, ennek hátul van az ágyúja! 😊 Próbálok értelmes taktikát kitalálni hozzá, de ez nem normális így. 😄
Faszom ebbe a sok nyomorékba....
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.01.02. 15:51:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)