37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Stefan99
    Szerintem egy borzalom. Most már kilőhet olyan téged aki ezelőtt megpusztult. Több lövés kell egy killhez, majd nézheted ahogy a lövéseid szórják repeszekkel a tankban lévő hullákat, amíg a maradék egy ott lapít mondjuk a driver helyén. Ja hogy csak a tornyot tudod átlőni, hát az pech!
    Ráadásul úgy vettem észre, mintha csökkentették volna jelentősen a lövedékek sebzését is. Lassan tényleg be lehet vezetni az életerő csíkot.:(

ja, nagy móka lesz kiszedni a döntött páncél mögül a drivert, miközben az serényen foglalja a zónádat...
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2016.03.15. 17:32:07
  • Sherman0070
    Most erre az update-re kellet várni 3 hónapot?
    Hát ebben lófasz nincs!
  • bardocz
    Jaaa. Ez mondjuk nem feltétlenül rossz, de szokatlan. Mondjuk amikor kilövik a legénység felét, akkor nem tudom minek használható még egy tank.
  • Madi92
    Amúgy el tudnék képzelni valami olyasmit, hogyha teljesen megsemmisül a legénység egy csatában, akkor az a slot a következő csatában nem használható. Így, ha egy embered marad, akkor el kéne dönteni, hogy kockáztatsz vagy sem. Vagy ilyesmi. :D
  • Stefan99
    ha a w gombot nyomod akkor átül vezetni a megmaradt elszánt rambod, ha pedig a tűz gombot, akkor átül lövésznek. Folyamatosan nyomva kell tartani. Ami vicces hogy viszonylag gyorsan tölt újra így is, gyorsabban mint régebben két emberrel....
  • Stefan99
    Na ilyen sem volt még: panther 2-vel egy rakás t54-el kerültem egy csapatba, örültem is, mert már húztam a számat mikor láttam hogy 210 spawn pont a panther. Erre sikerült az egész t54 hordának egy nyomorult kill nélkül rakásra dögleni!!! Mindezt egy városi pályán. Nekem volt 5 killem, egy csapattársnak 1, az összes többi 0 killel zárta a meccset.:D
  • FishNoRba
    Na jó, nálam most telt be a pohár. Előre is elnézést mindenkitől a rage -ért, de arcon köpve érzem magam. Ez az update az eddigi legnagyobb "fuck you" amit egy fejlesztőcsapattól valaha kaptam.

Betették t44-100 -at, 7.0 -ra. "De akkor legalább a t54-et feltolták a picsába, igaz?" -Hát nem. Maradt 7.3, az is3 -mal együtt.

De emberek, itt jön a lényeg: Volt pofájuk az új tigrist bedobni 39 euróért!!! 12 ezer forintot (,egy AAA cím teljes árát) kérdek valamiért, ami teljesen használhatatlan, köszönhetően nekik!

Csak pár idézetet engedjetek meg nekem: "We would like to present to you with one of the most brutal tanks in the War Thunder 1.57 Update ... ...Overall, the new “King Tiger” is not just a beautiful addition to the War Thunder German tank collection, it is a truly powerful machine for rank IV-V battles." -"Egyik legerősebb gép tier4-5 -ben"??? Komolyan?

Arról már szót sem ejtek, hogy láthatóan 20 percet foglalkoztak a modellezéssel, és hogy az a pár track az ég világon semmit sem ér, mikor a torony elülső része még mindig egy szabad célpont bárki számára. De látható hogy ezek a ruszkik nem tudnák jobban leszarni a dolgot. 2 hónap konstans panaszkodás a német ágon játszók részéről, és az eredmény magáért beszél.

Én feladtam a reménykedést, nem fog itt semmi érdemi változás történni, már csak azt remélem, hogy kijön valami jobb tankos próbálkozás valami kompetens csapattól, és legyalulja ezeket a kapzsi, elfogult f@szokat.
  • bardocz
    Én most nem értem mi van, ha kilövik a legénységem, utána már nem is tudok lőni, max mozogni. Engem ma még csak felbaszott.
  • Luciferkee
    Ez az egy emberes dolog a legnagyobb fasság ami ennek a játéknak a fejlesztésében történhetett:

- Ezzel megint az orosz tankoknak kedveznek, mert a legtöbb tankjukban 4 ember van.
    - Ezzel megint az orosz tankoknak kedveznek, mert minél több robbanóanyag van egy lőszerben, annál több legénység hal meg.
    - Mivel ammo rack / fuel tank az orosz tankokon általában szinte sosem robban be, ezért a legénységet kellett ölni, megvoltak a pontok, ahova ha belőttél, vitt minimum 3 legénységet (most is lesz ilyen, csak az a maradék egy simán oneshotol).

És most arról ne is beszéljük, hogy "Realisitc" battles, nem vagyok szakértő, de szerintem ha egy tankot anno átütöttek, még ha nem is halt meg senki, azért szerintem menekültek kifelé a vájúból.
  • kissssss
    Chieftain Mk.3 Boom!!!
  • Madi92
    Nem tudom, attól függetlenül, hogy mindig kikapunk, most inkább azt érzem, hogy a hülye csapattársak miatt. Még mindig jók az oroszok, de mintha a németek is kaptak volna egy kis +t. Izgalmas csatákat mentem eddig, nem volt az a frusztráló érzés, hogy nem tudok mit csinálni.
  • bardocz
    Nekem minden csata azzal kezdődött, hogy kilőtték az ágyúm.
  • Sherman0070
    Egy kis buff az oroszoknak.
  • Madi92
    Na, Ivánék valamit elrontottak, mert 5.3 simán élvezhető lett. T-34-85 úgy pattognak a Kv1Bről mint még soha, meg valahogy nehezebben lőnek ki mindenből úgy általában.
  • Marinecorps
    Ezek a mini mapok kurvára kellettek... Ez így már quake arena szint. Remélem következő patchel jön a rocketjump.
  • Madi92
    Nemár, most már 1 ember is elég a túléléshez...
  • PLaci #29338
    Ezek az új becsapódás hangok olyan tutik... majdnem megdöglök néha IRL szívrohamban, amikor a KV-1 ZiS-5 -ömet 5 méterről kiszedi 1-1 T-34-85...
  • Sherman0070
    Na végre itt az új update.
    Kíváncsi vagyok mit tudnak az új német madárkák.
  • bardocz
    Lehet kcisit érthetetlenül fogalmaztam, de nem pattant le, hanem nem ütötte át, ha jól emlékszem. Pedig papíron simán át kéne. Adatlapon ha jól emlékszek valami olyasmi van, hogy ~30° fölött lőve nem is pattan le. Ezért vagyok értetlen most, hogy miért nem vitte át. Mindegy, visszapakolom bele az alap lőszert, az legalább robban is valamennyit. A heat lövedék lesz a nyerő lehet, de azt még nem igazán használtam benne.
  • PLaci #29335
    Most már ziher, hogy az.

• AIexx
    MiG-15bis 22 kill, 21 kill, 20 kill, AB

- https://www.youtube.com/watch?v=3se1svfeTR8 (20)
    - https://www.youtube.com/watch?v=FrrEBb8pGuU (21)
    - https://www.youtube.com/watch?v=2Ga__oAJDeo (22)
  • PLaci #29333
    Ha nem tévedek, akkor ez az új repülő-üzemanyag tűz effekt.

• PLaci #29332
    Hááááát.... az új patch -el új hang- és fény-(!!!) effektek jöttek be.... Néztem mint a moziban, hogy mi a fene ez, mikor valószínűleg egy esélytelen SPAA elkezdte a KV-1 -emet hátulról darálni.... A sok nyomjelzőtől úgy éreztem magam, mintha diszkóban lennék! :D
  • Brenor
    Ha tudnám, biztos nem mondanám el, hanem foglalnám a repjegyet Hawaii-ra

Madi: Előzetes frissítésjegyzék. Nincs benne minden jármű amit kapunk, meg a változtatások nagy része sem. A teljes lista holnap kerül ki, és ha lesz időm még aznap le is lesz fordítva :)
    Szerk.: Azaz ma, most nézem csak mennyi a timer :D
    Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.03.15. 01:09:36
  • Madi92
    Mi lészen benne? Lehet tudni?
  • kissssss
    múlthéten azt jósoltad hogy talán e héten kedden már akár jönni is fog az update... és be is jött.

na most súgd meg nekem a lottó ötöst is plz
  • Brenor
    Karbantartás!!!! Igen, azért

Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.03.15. 00:34:41
  • kissssss
    a német APCR lövedék nem egyenlő az amcsi vagy brit AP lövedékek viselkedésével.

az APCR egy "nyílhegy" alakú lövedék amely könnyen megcsúszhat a döntött páncél lemezen, pl: a PZ3M tank APCR lövedékével simán átlehet ütni a brit teás doboz frontját(ami függőleges) nagy távolságból is, de egy kv-1 tankét már igencsak problémás lenne.
  • bardocz
    De most komolyan, ez normális, ennyire használhatatlan lenne ez a fajta lőszer? Eddig minden tankban elvoltam vele, ennél meredekebb szögekben is hatásos volt, ahhoz képest hogy nem robban tök jó pusztítást elehet vele csinálni. Most amcsi meg brit tankokat is vitte mint a vajat.
  • Madi92
    Oroszt lőttél. Van még kérdés? :D
  • bardocz
    Első Marder, APCR lövedék, elvileg marha sokat üt át, alig pattan. KV-1 L-11 frontját úgy, hogy alig volt beforgatva (effektív vastagság olyan 90-100mm), sehogy sem tudtam átütni. Ez normális? Amelyiknek az oldalát lőttem azt se. Berlin volt a pálya, a távolság legyen mondjuk 500 méter, de akkor sokat mondok.
  • Lokker
    Felejts el célozni, hátha úgy adja majd :D
  • PLaci #29322
    Amikor olyan battle order -t kapok, hogy szerezzek Assist -okat, akkor persze alig jön, és mindenkit egy lövésből kiszedek... :P
    (Na jó, tudok azért célozni is.)
  • Azim04
    Nincs mit! :)

Szubjektív vélemény, pont a "Teamwork" -nél és a "Supporting Fire" -nél jönne jól ha bemondana valamit. (szerintem sokszor fordul elő hogy az adott játékos be van szűkülve az irányzékra és nem vesz észere más, apró jelzéseket) Szóval a szokásos, információmorzsák - amikre nem mindig van szükség - , de segíthetik a játékost és minimálisan tehermentesít :)

PS: :) Rendben, de még topikot sem tudok róla nyitni :D
    Utoljára szerkesztette: Azim04, 2016.03.14. 20:27:19
  • DasIsFuck
    Azért mégicsak az is-2-vel kellene párban lennie, szerintem az is-2-nek már erősebb is a tornya.

Írtam már párszor, de szerintem ha nem lenne retard a fejező brigád akkor megcsinálnák azt, hogy Tigrincs le 5.0-ba, E verzió 5.7-be a KTP meg 6.0-ba.
  • Brenor
    Köszi, valamivel beljebb vagyunk. Nem feltétlenül ebben a formában, de adtál jó ötleteket :)

FélOFF téma:
    1-2 hétig benne is voltak a játékban ezek az extra dumák az angol nyelvű kliensben biztosan, aztán kivették egy részét a többi megmaradt. Lehet ezt is csak próbálgatják és vagy megtartják vagy nem. Bár szerintem ez már angolul is hülyeség. Amennyi streaket kapsz egy árkád csatában, folyamatosan be nem állna a szája. Fölösleges duma csak.

PS. Semmi közöm a Gaijinhoz leszámítva hogy az ingyenmelót végzem a fordításokkal, ezáltal főnököm sincs. A többit velük beszéld meg ;)
  • Stefan99
    6.3-ban nem rossz az a Tiger 2 P... Kivéve persze ha feldobja 7.3-ba az MM.
  • ikarus44
    Én is az E-nél álltam meg. A Tiger II (P)-t is az 5.7-es tankokkal húztam ki, de azok is felejtősek.
  • wittman
    Meguntam, hogy Tigris I E-vel esélytelen vagyok már, néha csorog be egy-két győzelem, de amikor a Pz IV F2-vel szopatom az IS2-eseket meg a T-34-85 és 100-asokat , na az az élvezet. Igaz egy esélyem van, aztán sipirc onnan...Így most visszaváltottam Rank II-es tankokra, ott még van esélye a német tankoknak az orosz, angol és usa-val szemben. Sokszor így sikerül "Rank doesn't matter" bezsebelni többször még Pz IV F1-el is.
  • Stefan99
    Na érdekes bug ütötte fel ma a fejét. Senki nem tudott belépni a csatába egy ideig, nem volt legénység... Mindenki kilépett az ellenfél csapatából már, mire hirtelen lehetett spawnolni. "enemy lost all vehicles" Könnyű győzelem volt.:D