War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De így tényleg ellepik a saját BR-ket. Ha 1 nap látnék max 5-öt kit zavarna. De amikor minden csatában van legalább 4-5 az azért már túlzás... Mondjuk talán ez is lecseng majd később!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
szép város lehet 😊
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
link
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
De valahogy nem vígasztal hogy mennyire hugyozik vért a BP játékos miközbe én szemből nem tudom átütni. Ami nem mindig baj, mert oldalba is lehet támadni persze. De amikor nem lehet, akkor már azért baj...
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.07. 14:18:02
(És a H-tornyos meg még jobb???) Nem vagyok Heavy párti de ezt becsülöm ezt a tankot. Persze ha meglesz a Panther 2- akkor hanyagolva lesz, mert mégicsak az a nekem való!-😊
Elveszik az armort mi marad? Ugyanaz mint a brit harckocsik nagy részéből... Ipari hulladék.
Így már simán okés ez a hozzáállás...
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.07. 11:02:44
Köszönöm a választ!<#eljen>#eljen>
Ehelyett mi történik? Berakják a BP-t 5,7-re. Akkor már miért nem inkább 4.0-ra? A befizetett pénzért megérdemelné a god módot a játékos... 😄 vagy említhetném a T-34-100at. Ugyanez...
Nem azt mondom legyenek pénzért vehető tartalmak, de ez ne legyen már egyenlő azzal hogy jobban megy a játék mert legalább szemből nem tudnak bántani.
Érdemes tartani 1 vagy 2 slotot, és csak oda pakolni a bombázókat, és ott húzni párhuzamosan a pilótát és a lövészeket is. Csatarepülőknél meg más olyan gépeknél, ahol van összvissz 1 darab lövész (és az is többnyire kis kaliberrel) annyira nem fontos a lövészek képzése, így azok mehetnek nyugodtan a vadászos slotokra. Ezeknél meg a Gunner füllel egyáltalán nem is kell foglalkozni, max amikor már minden más fullos és nem tudod mire költeni a pontot.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Repülőknél a Crew képzésénél egyszemélyes vadász és/vagy alacsony bobmbázók esetében külön a Pilot-nál és külön a Gunner esetében - pedig ugye ugynaz a "személy" - van a g-tolerancia. Ott mindkettőnél húzni kell vagy elég mondjuk csak a pilótánál? Vonatkozik a kérdés a többi mindkét esetben jelenlévő skill esetében is. Mindkettőnél kell húzni, vagy elég egyiknél???
Ha meg máshonnan nézzük. Aki van annyira hülye - és bocsi, nem akarok megsérteni senkit -, vesz csiliárdokért egy csomagot amiben azt megkapja, akkor ennyi kompenzációt had kapjon, hogy fan-olhat alacson BR-ben vele...<#zavart2>#zavart2> (persze ezt magam sem gondoltam komolyan!!!)
De ahogy a német tankok minimum 1.2 br-el túl vannak kivétel nélkül számozva, úgy a szovjet gépek meg alul vannak számozva.
Meg pont az a vicc, hogy a gazsiék fuvolázgattak annó a br értékekről, hogy az az adott tank harci értékét hivatott szimulálni, hát a kv-2 pont az ami mindennel el tud bánni az ágyúja miatt és még nem is egy papír tankról van szó.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire is jól lehet azzal az ágyúval lövöldözni és még ha nem is közvetlen találsz sokszor az is halálos.
Pl egy Tigrissel hol álmodhatok arról, hogy kilőhetek egy BP-t, még a Párducokkal is max akkor sikerül ha teljesen szembe van és nincs túlontúl távol.
Kv-2-vel meg egy kicsit a test felé kell célozni és annyi is neki, de a nagyvadak ellen is ugyanennyire hatékony az ágyú miatt.
Én legutóbb kaptam rá egy talismant-t így az egész orosz ágat vihetem vele.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.01.07. 00:54:36
Nevetséges a kv-2 ott, állítom még védelemben simán lever egy tigrist bármikor.
A 4.0-ás panzereken meg eddig sem ért semmit a páncél, cserébe géppuskákkal is ki lehet őket lőni oldalról.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/290912-whats-wrong-with-this-game-what-im-doing-wrong/
Viszont nem hiszem hogy meglépik, mert a black prince is ott van BR csökkentés után. Az meg azért kissé durva lenne hogyha ugyanaz lenne a BR-jük, főleg úgy hogy a BP 1,5x drágább, és jóval keményebb...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
szerintem egy 5.7 szint jó lenne neki, tudná ütni tigriseket és a párducokat és ezek is a fireflyt.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.06. 22:06:52
De mivel egyenlőre nem játszottam még vele nem tudom mennyire durva a helyzet azokon a BR-ken. De a Párducnak nem volt ellenfél pl. Ha indokolt is a BR emelés nem hiszem hogy 1.0-ás Br emelést elbírna...
az hogy van kv-2 meg M-10gmc és archer ezek még beleférnek mert a jó ágyú mellet durván hátrányban vannak más téren, de amikor lejön a sörmi firefly 4.0-ra szívatni a pz4-et meg az amcsi sörmiket akkor akár a fejedre is állhatsz mozdulni a fedezékedből már nem fogsz a játék végéig.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Semmin nem lepődök meg ezeknél...