37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garou
    Érdekes meccs volt. Mindenki kb egyenlő módon tudott kilövéshez jutni, a CAP is gazdát cserélt párszor, szoros volt, és a végén sem voltunk beszorítva a spawn-hoz. De itt volt ez a T34. Nem flankelt, a zömmel együtt mozgott. 3-szor tudtam rálőni, mindhárom pattant a toronyról. Egyszer ki is lőtt. A legvégén kapták ki repcsivel, de addig a legelső tankjával nyomult, tehát az összes killt azzal szedte össze... fene tudja. Biztos pro arc.

Mission Failed
  • FishNoRba
    Szerintem nincs igazad. Elég alázattal, és ésszel (sajnos ivánéknak egyikből se jutott túl sok) meg lehetne oldani a dolgokat. Egyáltalán nem a lehetetlen kategória, főleg nem T4- ben. (Egy normális német T5 sem lenne lehetetlen. Nem kéne teleaggatni átskinezett szövetségi tankokkal, elég lenne a Leó mellé betenni még valami értelmeset. Érdekes, oroszoknál nem volt gond, harcot életükben nem látó, vagy még csak meg se épített tankokat berakni...)

Abban viszont teljesen igazad van, hogy a németekkel való probléma gyökere nem csak a BR -ban van elásva. A pályák, a játékmódok mind ellenük dolgoznak. A német tankoknak hely kell, hogy érvényesülni tudjanak. Több nyitott pálya kéne, na meg sokkal több játékidő...
    Vicc, de Orange is azzal érvelt a "there is no russian bias" kapcsán, hogy csupán azért nem tudnak érvényesülni a német tankokkal játszók, mert hülyék, és rosszul használják. Na de amikor egy olyan pályáról beszélünk mint Poland, vagy Eastern Europe, a városban való jelenlét, kulcsfontosságú. Ha minden német kimenne a pálya két szélére, ahol ki tudja használni a tank adottságait, akkor amire pozicionálnák magukat lejárna az idő... Érdekes, Krusk -ot amilyen ritkán adja be, annyira tudok neki örülni (már amikor nem is3, t54 -ek ellen pakol be...) és elég nagy is ott a nyerési arányom.

De nem, én se gondolom, hogy a vissza-fejlesztőbrigádot akár csak egy picit és érdekelné ez a probléma. Ahogy érzékelem, nekik ez az egész amcsi meg nyugati játékostábor csak egy nyűg, és csupán annak az eszközei vagyunk, hogy az orosz 12 éves gyerekek nagyon jól szórakozzanak.

-Ja meg persze jól jön a pénzünk is azért.
    Utoljára szerkesztette: FishNoRba, 2016.03.12. 16:28:17
  • Malarki
    Ilyen 100 killes event várható még valamikor?
  • foxbat88fx
    25 win enyhén sok érte....
  • DasIsFuck
    A kompetetív játékokban általában hasonkló erősségű dolgok szoktak egymás ellen felállni.
    A szovjet,usa,brit vonallal ezt itt is szépen meg lehet csinálni, németekkel már nem.

A játék a tűzerő,mozgékonyság és flexibilitást követeli meg, eleve a játékmódok is erre vannak kihegyezve.
    Arról nem is beszélve, hogy ha csak a háborús időszakotnézzük akkor ott is ha történelem hűre akarnánk emgcsinálni nem igazán lenne fair és a játékosok meg ilyet nem szeretnek játszani.
    Balanszolni lehetne, de a szövetségeseknél jóval szélesebb a paletta és jópár olyan tank van ami nem fér be top tierbe, de a háborús nélmet vasaktól jóval fejletebb és előnyösebb az adott játékmódban, így ez sem megoldható szerintem.
    Top tierről emg szót sem érdemes ejteni, a németeknél ott semmi nincs ami kompetens lehetne, így vagy beraknak tervrajz és erős fantázia értékkekkel segített tankokat amik szintúgy inkompetensek lennének, de legalább lenne ott valami vagy telerakják szovjet,usa gépekkel német skin alatt.
    Így nézve meg semmi, de semmi értelme a német oldalba bármennyi energiát és erőforrást is ölni, hisz teljesen felesleges.
    Balance szempontjából nem megoldható és végtére úgyis oda jutna, hogy orosz,amcsi tankok mennek saját maguk ellen.
  • FishNoRba
    Én nem voltam hajlandó ruszkizni a winek miatt. Továbbra is erőltetem a német T4 -et, mintha minden rendben lenne. 7 ből 2 győzelem az eddigi állás és már ennek is örülök.
  • kissssss
    2 kill meg 2 assist és megvan a 83%, vagy foglalod a cap zónákat megszakítás nélkül.
  • DasIsFuck
    vagy 30mm-es páncélja van ott a lánctalp felett, rögtön felette szépen ki van rakva c4-el.
    Egyedi német tervezési zsenialitásról van szó itt is.
  • Zoli105
    nem elég az ,80%-san kell teljesítened a csatában , csak megint a sok a seggfej ! -.- vagy belopják a killed vagy vesztünk mert gyökerek ! -,- 20 csatából csak 8-at tudtam nyerni eddig , hihetetlen szánalmas a játékos állomány !
  • FishNoRba
    Nonszensz. Vinned kellett volna mint a vajat.

Nekem is van egy kisebb gyűjteményem ilyenekből, de most ahogy megnéztem rá kellett jönnöm, hogy ivánék azt nem tudják megoldani, hogy updatek után a replayek még kompatibilisek legyenek. A múltkor is már megszívtam ezzel, de most legalább 20, valamiért fontos replay ment a kukába. Köszi srácok.
  • kissssss
    ez az első alkalom hogy "ingyen" is meglehet szerezni ezt a repülőt de már régóta a játékban van.
  • Madi92
    Feltöltöttem a replay-t, nem hiszem el, hogy Ivánék ennyire tápolják a cuccaikat. Tudom, hogy az oroszok OP-ék, de ez már a gyerekes kategória.
    Akinek van szabad ideje nézze már meg, hogy én vagyok balfasz vagy szanaszét kellett volna esniük.
    Letöltés

6:20-tól kezdődik az "érdekes" rész.
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.03.12. 12:56:13
  • nmara
    Azért amiért én is. Tiger II 10 méterről a t-34/85-öt , Ferdinánd hasonló távról a su-100-at csak hit. Persze mindkettő utána lőszer és üarobbanást idézett elő.
  • Madi92
    Miért pattanok 185mm-es átütéssel a teljesen velem szemben álló t34-85-ről? 3x is.
  • foxbat88fx
    egy szaros repcsiért :D tudod mikor....
  • Zegi Norbi HUN
    Este fele meg is lesz akkor, ha a random is úgy akarja :D
  • kissssss
    az első már megvan kell még 24...
  • Zegi Norbi HUN
    Mi sem egyszerűbb
  • kissssss
    kellene 25 win a mai nap...
  • foxbat88fx
    én nem is várok többet az oroszoktól :D
    mindig is primitív népség volt, az is marad
  • FishNoRba
    Na de könyörgöm, nem csak az a modell létezik. A legsikeresebb kompetitív játékok valahogy érdekes módon meg tudják oldani a bevételt ilyen bullshitek nélkül is...
    Ha enyém lenne a cég, első dolgom lenne az egész marketinges csapatot kirúgni a 'csába. Maguk alatt vágják a fát. Egyre kevesebb játékossal egyre nehezebb lesz megoldani a matchmakinget -> még több játékos fog távozni, és lehúzhatják a rolót. Holott annyi potenciál van ebben a játékban, és biztos vagyok benne, hogy a legtöbbünk már csak ezért se ment el (vagy ha el is ment, jött vissza). Egy meeting és egy 1-2 hónapos tesztelési időszak kellene az egész BR bullshit kezelésére, a bevétel növelésére meg annyi, de annyi okos dolgot tudnának, akár csak 1:1 -ben átvenni jól működő játékokból...
    De nem, ivánék amilyen remek modellező csapattal rendelkeznek, olyan irtó sz@r a menedzsment.
  • CHaooSS
    De ehhez már teljesen át kéne írni.... én jelenlegi BR rendszerhez írtam, nem fogják átírni az biztos, főleg nem fogják csökkenteni a +-1-es BR-t.. nyakamat teszem rá
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.11. 17:42:19
  • foxbat88fx
    dehogynem lehetne.... 1.0-tól 0.5-ösével felmenni egészen 9.0-ig
    és +/- 0.5 BR-t tehet be ellened... ennyi és ez alapján csinálni egy BR táblázatot

de akkor nem lenne semmi értelme a játéknak mert nem lenne szopás és így nem kéne prémet venni hogy jobban fejlődj :D
  • CHaooSS
    Szimplán a BR értékekkel már nem lehet normálisan megcsinálni.. míg IS3 7.7-ben volt mehettem a Leo-k és M60-ak ellen és kb semmit sem értem..
  • Madi92
    Mikor némettel játszok, sunnyogás van, nehogy iván meglásson, mert akkor vége. Ha orosszal, akkor meg nem győzők rohanni előre, hogy nekem is jusson valami finom.
  • bardocz
    Szerintetek mennyire lenne hülyeség a Tigris fejlesztésének nekiállni a Pz IV G helyett? Most mondjuk azt húzom, de pl simulatorban úgyis mindegy lenne, többet tudnék ott menni ha lenne tigris.
  • FishNoRba
    Nem a BR rendszerrel van a probléma, hanem a gyökerekkel, akik beállítják. Ez egy teljesen jól működő konstrukció lehetne, ha rávennék magukat, és az egészet átszerveznék.

Teljesen nyilvánvaló, hogy a jelenlegi BR kiosztások mellett, az -1 <>+1 es matchmaking egy komplett sz@r, amiben ritka, hogy valaki egy korrekt meccsbe kerüljön. Sokkal gyakoribb, hogy a bizonyos nemi szerv valamely oldalán találja magát az ember.
    Persze, értem én, se elég játékos, se elég tank, hogy mondjuk egy max 0.5 -ös BR kilengést engedjenek meg, na de itt jön képbe a másik probléma.

A fejlesztők látványosan elfogultak a saját nemzetük felé. Milliószámra érkeznek a szovjet tankok különböző változatai, mindeközben a német ágon, a Leo az egyetlen használható toptier gép... Az meg ne legyen kifogás, hogy nem találnak érdemleges hidegháborús német vasat, mert akkor meg oldják meg úgy, ahogy a német Mig-15 el tették (bánom is én).

De ami a legjobban fáj, az a német T4. A jelenlegi helyzet, 2 szám átírásával meg lenne oldható. Az IS-3 -nak és a T-54 -nek semmi keresnivalója a T4 -es német meccsekben. Orosz oldalon ott 6.7 -ben megvan a komplett ellentábor. Is2'44 (a mágikus időutazó ágyújával), t34-100, t44-122, és a most érkező (még csak nem is prémium) t44-100 tökéletes ellenfelei a német 6.7 -nek.
    De ahogy láttam, a most érkező 1.57 csak még jobban bele fog kavarni a dolgokba. Is3, t54 marad ahol van + még megkapjuk a miniváltozatát a t44-100 személyében. Csak gratulálni tudok nekik.

(UI, hurrá, a P most lekerül 6.3- ba. Magyarán abszolúte semmi sem változik. GGWP, cyka blyat).
  • Luciferkee
    Számomra is hihetetlen, de nem lehet véletlen egybeesés, ezektől a zsivány csigalogós fejlesztőktől bármit kinézek.
  • kissssss
    velem is előfordult ilyen egyszer, csak én akkor párduccal voltam.
  • vajakos21
    Minden bizonnyal a lejárt prém miatt
  • Luciferkee
    Ez a vicc. Ma lejárt az egy éves premiumom, azóta semmit nem bírok kilőni. Ilyenek vannak:

Érted, szaros Hellcat, átlövöm, be is robban a lőszerem, de mindenki csak sárga lesz.
    Persze ő utána meglőtte a lánctalpamat (kinthagytam) valahogy átütött és felrobbant a lőszer. Aha hihető.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.03.11. 15:40:14
  • Madi92
    Ez a játék egy vicc. Németekkel szenvedek. Az egy dolog, hogy mindig kikapunk, de mikor a végén Jp4-el állok egyhelyben nézek egy pontot, ahol láttam, hogy valaki kinézett, majd megjelenik ugyan ott egy Carnervaron aki full speedel kirongyol, full stop és rögtön kilő. Annyi időm sem volt, hogy ránézzek. Az komoly? Pantherrel kb 5-6 sec kell minimális megállás után is, hogy értelmes lövést lehessen leadni, de bazeg a karnevál az atomstabil. Még csak közel sem voltam, hogy véletlenül beadta volna neki. Az meg hab a tortán, hogy egyből jófele is nézett.
  • CHaooSS
    Nem a rohadt BR-t kéne állítgatni, hanem valami normális MM kéne a játék alá.. Ennyire nem képesek
  • foxbat88fx
    ebben a játékban csak orosszal éri meg játszani :D
    7.3-ban eléggé lehet velük most alázni, hogy levitték a BR-t
  • Brenor
    Azt sajnos sehogy, de ami a régebbi verziókat illeti, aki keres az talál ;)
  • kissssss
    ezért kell néhány HE lőszert is bepakolni a tankba, persze játék közbe inkább arra koncentrál mindenki(én is) hogy pontos lövést agyon le minthogy lőszert váltogasson.... főleg akkor ha egy t-92 épp körbetáncolja a tankot XD
  • Luciferkee
    Sőt a T-92 a gazsi fizikájának köszönhetően képes elég sokszor pattintani a nagyobb kalibereket is (vicc)
  • AIexx
    most lehet én vagyok a balfasz, de amit belinkeltél hogyan tudom leszedni?
  • kissssss
    chaffeet sokan istenítik de én nem vágtam magam hanyatt tőle nem olyan nagy szám az, viszont a bulldog és a t-92 igazi hevy tankot megszívató sportautó.
  • ikarus44
    Ruszki természetesen