War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Volna egy kis problémám. Patch-elésnél, (majd miután 3-4X is ezt írta ki, teljes törlést követően telepítésnél is) ezt írta ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Black Prince (BR5.7) - gyereknek volt 96 meccsre 496 kilőtt tankja ... - kapott tőlem (IS2) két oldalsó critet, és ment tovább. Ilyet még nem láttam, pedig nyomom egy ideje. Nem döglött meg senki a csapatból a tankban. Alapból kb. 5 sec alatt tölt az ágyúja ace 140es crewval. Ez azért nem kicsit kemény T4ben ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.28. 21:01:27
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Azt csak akkor számolja, ha amikor vége a meccsnek életben vagy a Panther D-vel. Én úgy csináltam meg, hogy bevittem két faja tankot mellé. Ha az elsővel elpatkolsz még ott a másik. Onnantól meg csak figyeled az elfoglalt pontokat, meg a ticketet. Ha úgy látod, hogy innen simán győzelem, akkor eldobod a tankot, bemész a Panther D-vel, és nem csinálsz semmi hülyeséget, csak várod a meccs végét. Best tactic ever 😄
Bár tegnap ráérezhettem valamire, mert tudtam okés köröket menni😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Az elkövetkező 50%-os árak a prémiumokra is vonatkoznak majd?
90°-nél 215mm; 60°165mm; 30° 50mm
Ha jól értelmeztem a Párduc 55°-ban van döntve.
Közvetlen közelről valóban át tudta ütni, úgy, ahogy mondtad.

Szerk: Bocsánat, már látom mire gondoltál.
18° 100%
23° 50%
A pancser 55°-ja hogy passzol ide?
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.12.28. 17:44:09
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.12.28. 17:37:02
Szóval gondolom Hellcat-nél egyszerűen nem elég nehéz a lövedék az 55°-os páncél átütéséhez, kb 5kg.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.12.28. 17:12:14
Amúgy rosszul van lemodellezve mert 85mm -nek kéne lenni a homlokpáncélnak nem 80

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.12.28. 17:06:45
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szerk: (Azért pattant le vele, mert most ezt sorsolta neki a rendszer. Négy meccs múlva ua tankkal kilő sokkal durvább pozícióból 5-10-et. 😊 )
Mondjuk az se normális, hogy 5.7es német BRben Panther Dvel nem tudok 5 napja hármat nyerni, ami számít ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.28. 16:59:27
Ezért!
😄
Más.
Vágjátok miért van ez a bérgép faszkodás, főleg low tier? 😊
Ha lejár, akkor nem ízt írja, hogy lejárt, és zárd be, hanem:
ORDER és a mennyiért.
Ha valaki egy kemény csata után jön ki, vagy esetleg nem röfögni angol semmilyen szinten, és még gazdag is, tehát van GEje, az csak az üzenetet látja, amire, ha rákattint, akkor cseszheti, és észre se veszi. Nos, ezért. 😄
Van egy Hellcat, aminek van 215mm-es APCR lőszere, meg van egy Párduc, aminek a 80mm-es frontlemeze 55°-ban megdöntve, véd olyan 120 mm-ig. Ha rálövök, a 215-el, akkor miért van az, hogy még sem megy át?
30 csata alatt meglesz
gajjin....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
(szóval itt keményen le kell nyomni 100+ csatát ha valaki mindkettőre hajt)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.28. 14:59:56
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
ott írta a számláló.... az egyiknél elmentünk 22-ig.... míg másoknak volt 2 meg 3
másik csatában is 10 fölé mentünk.... meg talán még egy harmadiknál is....
képtelenség, hogy utolértek volna, erre csak 1-et számolt pfffff
30db best squad öcsi pffff
Zegi_Norbi-val csináltunk vagy 3-at 4-et... és a számlálóban csak 1 db van..... kurva jó
már csak egy csapat kell.
Ha az APC hiányáért cserébe alacsonyabb BR-t kap, már megérte.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.28. 00:22:22
szerk.: aztán még apcr lövedéke sem lesz...
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.12.28. 00:21:06
Na akkor valaki squad majd 12:00 után? 😄
VK.4501 (P): While driving ground vehicles receive “best squad” achievement 30 times.
P-63C-5: Receive “best squad” achievement 30 times while flying aircraft.
<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Arra, hogy mitől robban be egy ammo rack / fuel tank nincs semmi logika. Teljesen véletlen az egész. Test Drive-ben ha nem basztam el az életemből 3-4 órát, akkor egyet sem.
Teljesen véletlen.