37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #29074 Nem figyeltem a szövegre, csak a játékra. De nekem kb. detto (nem egy) ilyen köröm volt a Thunderbolt-tal pl épp Berlin mappon. Az első négy lövésem 4 kill volt, aztán már kezdtem pattogni a ruszki-német vasakról 6 kill 2 killassist, és ott még csak ki sem lőttek, pedig jó pár találatot bakaptam, és 2 fő maradt a legénységemből. Aztán meg számtalan esetre is emlékszem, mikor ugyanezzel a tankkal (Thunderbolt) kn 2 percig vagyok életben - és ebbe beleszámolom az is míg betölt a játék.
Szóval én ebben a videóban, nem láttam semmi olyat, amit más tankkal még nem tapasztaltam volna meg úgy hogy én irányítom.
Nyilván segített neki is az RNG...is, de ahogy láttuk azért képes volt a JagTiger oldaláról pattanni. A MAUS meg nem igazán hatódott meg Tőle.
Persze, attól még valamennyire az oroszok felé lejt a pálya, de nem olya szinten, mint ahogy egy-két ember ezt előadja...(nem csak itt a fórumon). Nem személyeskedésnek szántam, csak vélemény!!! -
Stefan99 #29073 Lehet nyertünk volna, de lejárt az idő és nekik volt több pontjuk. :D -
gstup #29072 Már nem játszottam egy ideje,de azért kíváncsi voltam a videójára.2:54-nél leállítottam és nyomtam neki egy dislike-ot.Nem bírtam tovább hallgatni a hülyeségét. -
Nyertetek? :) -
Szpecnyaz #29070 Most nem azért, de minden nemzetnek megvannak a maga pofátlanul undertiered tankjai/repülői. Elég ránézni az amcsi AF ágra. A t54-el is az a baj, hogy undertiered, a Leopardok között már messze nem olyan kemény legény. Az IS3 meg simán kilőhető ha tudod hová kell célozni. Nem mondom, hogy én nekem nincs undorom a T54 hordáktól, meg hogy nem teszik élvezhetetlenné a 6.7-et. De kompetens csapattársakkal lehet őket counterelni. Ez az állandó russian bias meg tényleg fárasztó, mert vannak nagyobb clubber nemzetek is (leginkább AF módban). -
Stefan99 #29069 Ja, nincs bias.
Azért megkérdezném, hogy ha a játékosoknak lenne lehetősége a menüben kikapcsolni, hogy milyen nemzet ellen nem akarnak menni, akkor a szovjetek kik ellen játszanának?:) Mert nem sok ellenfél maradna.
Ma egy csatát mentem csak, pantherrel egymás után ötször sikerült pattannom egy t34/85 tornyáról elölről úgy 900 méterről. Majd a 6. 7. lövéssel sikerült végeznem vele, szerencsém volt, mert rendületlenül a lánctalpam lőtte. Bár meg kell hagyni, ez még ennél a játéknál is ritkán előforduló szélsőséges eset lehetett. Na de mégis. Bekaphatják. Ja, és utána rögtön pattantam egyet egy su oldaláról. Lehet ennyi egyest dobni egymás után?
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2016.03.07. 01:31:05 -
kissssss #29068 kedvenc részem az mikor elkezdi mentegetni a js3-mat
mert az ágyúja megegyezik az előző 2 js tankéval, jah persze csak közben jóízűen elsiklik afelett hogy a tanktest és a torony már keményen a hidegháborús időszakot mutatja és nagyon nincs egy szinten az amerikai német ww2 tankokkal, márpedig a MM keményen összepakolja a js-3 és a t-54 tankot a 6.7 vasakkal.
-
Mindeközben Orange még mindig úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
Én már komolyan nem hiszem el ezt az embert. -
:) Ha 4444 csobban, az mindig örömmel tölt el. :) -
első videjóm, ma szerintem jön még 1.. 
-
kissssss #29064 nem hogy 6.7 de már lassacskán 6.3 szinten sincs értelme játszani.... -
Úgy tűnik ma nem szeret a játék.... Nem elég, hogy a csapattársak 90%-a gyakorlatilag agyhalott, még az MM is 100% -ban szopat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.03.06. 13:27:58 -
Molot115 #29062 Erre nem is gondoltam. :D
Kéne írni nekik a hivatalos fórumon. Másnap életbe lépne a változás. :D -
foxbat88fx #29061 vagy leviszik a T-54 mod 47.-et Tier 4-be 6.7 BR-re
-
Molot115 #29060 A T-62-őt nem vitatom. Tőlem jöhet, sőt kifejezetten várom is!
De a T-55nek jelenleg semmi keresni valója nincs a tech tree-ben. Max ha a mod-47et kiveszik marad a mod49 vagy 51, aztán T-55 és T-62. Így tudom elképzelni.
De tegyük hozzá nem lepődnék meg más megoldáson sem. Viszont a T-54mod51 és a T-55 gyakorlatilag ugyanaz a harckocsi. Esetleg prémiumként férne el. Jelen felállásban, máshogy nincs értelme berakni.
Persze gaijin úgyis jobban tudja... -
foxbat88fx #29059 mert ha már van leopard meg m60 akkor lehetne T-55 meg T-62
bár így már elég sok lenne a T-54 variáns..... valamelyiket ki kellene venni vagy betenni lenyitható fülbe, hogy ne legyen kötelező kifejleszteni.... mondjuk a 49 és 51 lenne 1 fül alatt, előtte a mod 47.
majd jöhetne a T-55 abból meg a T-62, de a T-55 valóban elhanyagolható lenne, de a T-62 akkor is kell a játékba -
Molot115 #29058 Egyébként a T-55 miért is hiányzik a játékból? Mi olyat tud a T-55 amit a T-54 mod.51 nem? Amivel előrébb lennének az oroszok?
A T-62-őt még megértem, de csak ha a sima csövű ágyúval kerül be. De egyébként az se lenne akkora hatalmas előrelépés. Ha esetleg kapnának egy T-64-et. Na az igen, az fejlődés lenne. De nem hiszem hogy bekerül, hiába idősebb még a leopárd 1-nél meg a Chieftain-nél is. -
vajakos21 #29057 Remépem senki nem gondolta,hogy nem orosz lesz a top gép.Meg lesz még ennek a böjtje.Ha máshogy nem,hát okos br beállítással.Elég af- re nézni.Esetleg lőszereken balanceolnak amtit véletlen elfelejtenek közölni -
McLarenpowa #29056 Remélem az Armata-t is beteszik a következő patchben... -
foxbat88fx #29055 hát igen, a T-55 illetve T-62 eléggé hiányzik a játékból -
Droughert #29054 A T-54 a KT kortára volt? Nincs több kérdésem. Amúgy anyukád nem tanított meg szépen fórumozni? -
Molot115 #29053 Neki ez a színvonal, párszor már előadta! :)
Szeretne felnőni közénk de a nagy igyekezetben csak idáig jut. -
McLarenpowa #29052 Nem kellene ilyen hangnemet megütni, veled sem beszélt így senki... -
bgabor911 #29051 Tudom hogy te hülye vagy mint a segg, és kár beléd a szó is, de azért azt még neked is tudnod kéne hogy a Leopard1 meg a Chieftain nem éppen a T-54 kortársa volt.
A T-55öst 1958-tól gyártották, a T-62est 1961-től, M60-ast szintén 1961-től,a Leopard1-est 1965-től, a Chieftaint 1966-tól.
Szóval igen, a T-62 rohadtul kellene ide, és örüljél neki hogy az 1964-től gyártott T-64es berakását még nem fontolgatják.
Tudod, normális ember (nem te vagy a félidióta orosz fejlesztők) úgy gondolná logikusnak, hogy a kortárs tankok, amik egymás vetélytársai voltak, azok egyszerre kerüljenek be mindkét szembenálló oldalra. Tudod, mert ezek egymás ellen háborúznak itt a tankos játékban. Na, érted már?
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.03.05. 22:10:35 -
Droughert #29050 Az nevetséges, hogy te úgy látod, hogy most az oroszok hátrányba kerülnek.. -
bgabor911 #29049 Haditechnika kedvelőknek ITT egy remek cikk angolul arról hogy valóban olyan csodatank volt e a T-34es, mint amilyennek be volt állítva az elmúlt 70 évben.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.03.05. 21:43:39 -
kissssss #29048 a VK is br5.7 szinten van.
(már ha az extra páncélzat nélküli gift verzióra gondolsz) -
McLarenpowa #29047 ebben a 100-as eventben hogy szerepelhet VK4501P bent a csatában, holott csak max tierIII megengedett??? -
kissssss #29046 még a végén kiderül hogy tier 5 szinten a britek lesznek OP-k nem pedig az oroszok :D
szerintem előbb vagy utóbb de valamilyen formában biztos befog kerülni a t-55 t-62 +ezeknek a prémiumba pakolt proto/mutációik. -
bgabor911 #29045 Ja, kicsit sem lesz aránytalan meg, 1.57el bent lesz az összes említésre méltó nyugati tank a hatvanas évek közepéről(M60, Leopard1, Centurion és Chieftain), oroszoknak meg tetves T-55ösük sincs, nemhogy T-62es, ami ezeknek a tankoknak a szovjet megfelelője volt. 
Nevetséges!
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.03.05. 20:59:30 -
Molot115 #29044 Az bizony egy Chiftain! Az bika lesz.
-
fighter_hu #29043 Az egy Chieftain nem? -
Az a Chieftain lesz szerintem :P Sőt, tuti hogy az :D Kíváncsi leszek, mit bír majd az a vas.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.05. 19:09:50 -
kissssss #29041 ha jól láttam a videó végén van még egy tank amit nem raktak ki devblogra.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.05. 18:54:26 -
kissssss #29040 -
Luciferkee #29039 Új hangok, 3. rész. Ezt csak itthagyom nektek
-
Molot115 #29038 Szerintem se lehetetlen, még nekik se. Inkább csak úgy vannak vele, amit Droughert is írt, hogy egyszerűbb ugyanazt berakni mindegyik módba, mint hogy valódi különbségek legyenek. Bár a simulator így is viszonylag jól el van különítve.
De talán majd egyszer... -
Talán kijavítják már végre :) Ez a repcsi tényleg ennyire rossz? Gondoltam jó lenne még 1 hármas prém gép, ahogy néztem jól hozza az xp-t.
Igen ez az event legalább arra jó, hogy sok xp-t lehet szerezni :D Rengetegen mennek FW A-5 meg U2 verziókkal, aztán kezdődik a mészárlás :/ :D -
Hát valószínű :/ Az arcade részét többen szeretik, ezért az van, amit a többség akar :/ Jelenleg a játék tényleg egy összeturmixolt valami :D Egy kicsi ebből, egy kicsi abból, csak hogy mindenki kedvet kapjon hozzá. Azért bízom benne, hogy sikerül nekik különválasztani a két stílust. Nem lenne valami iszonyat nagy munka :) -
Brenor #29035 Közbe látom én is, hogy van aki most írt, hogy nem kapta meg. Csak helyrekalapálják már lassan, bár én ezeket a lutri-pörgetős vackokat hanyagolom. A KV-1B amúgyis megvan a repülő meg egy szutyok úgyhogy nem is érné meg szenvedni vele.
Bár a végtelen respawn miatt a repülőset én is fogom tolni meló után. Tökéletes játékmód hogy a semmiresevaló Firefly-t meg Firebrandet kihúzzam :D