War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AIexx
nekem nem szeretnél 1 -et? <#eplus2>
Sherman0070
Hát szerintem ebből az lesz hogy EU-n veszek egy D13-at 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy olvastam át lehet váltani paypal-ra de ahhoz kéne egy megbízható oldal meg egy személy aki ezt megcsinálja.
Most találtam egyet de nem nagyon tudom hogy megéri-e ezt azért hogy oroszoknál vegyem.
http://paysafecard-exchange.biz/

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ilyen paysafe kártyát vettem és akkor abból egy 10.000 foirntosat. Csak ezzel nem tudom hogy akkor hogyan csináljam oroszoknál.

Az mi? Paypal nem jó?
Sherman0070
Nadejó... oroszoknál nincs paysafe card lehetőség 😄

Sherman0070
Jól hangzik <#finom>

Sherman0070

Igen, elvileg lesz +3500 goldod.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.01.09. 13:07:40
Milyen packet?

Sherman0070
Na most akkor ez hogy is van? Megveszem ezt a 3 packet egyben. Akkor megkapom melléjük a hozzá járó goldot is?

bakker egy napig nem WT-ztem XD
tegnap nem tudtam hazajönni mert kifogyott a kocsiból az üzemanyag útközben XDDDDD
(és naná h diesel, h még jobban szopjak vele)

ennyit a napi jutalomról, kezdhetem 1-ről 😞 pedig már vagy 140-nél tartottam
gondolom most egy ideig szarokat fog adni...

látom kint van az utolsó feladat a VK-hoz.... elég light-os

SZERK: ja hogy 60 repcsit kell leszedni tankkal 😄 az se nehéz
SZERK2: nem vette el a napi jutalmat lol 242. napnál tartok <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.01.09. 11:25:03
Gratula! <#eljen>
Másik játékkal játszol. <#alien>
Ami képeket belinkeltél, nekem mindig ez van.. 😄
Most akkor a piros az mit jelent, mert korábban írta valaki, hogy fekete jelenti a véget, de én egyik nagyobb peccs óta feketét nem is láttam.
Ammo, fuel piros mindig, néha ég is, robbanás kb 5% arányban történik. Szar verzióm van?
Topicom:

Bugos Szar Game
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.09. 01:45:59
Grat, neked legalább megadta, én nemkaptam a festéseken kívül semmit sem. (ja de kölcsönzést valami rakétás fostartályra)
<#eljen> nekem már csak 2 győzelem kellene... majd holnap beizzítom a brit AA-t. <#gun>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

A Stage V-öt nem szerettem, de ezt a Gaijin is érezhette..... Csak kipörgött a Tiger P <#circling>

Sherman0070
Én és a haverom egy meccsben 😄

Jó ez a caemarvon.De természetesen a t-34/85-ről ezzel is pattanok! 😄

Sherman0070
Hát igen. Néha beüt az 1000%-os RNG.

Na ezt hogy? Nem, nem pattant semerre, egyszerűen átment. Egyre fosabb lesz ez az egész.

AIexx
britek.. jol jók, hol nem.. <#pias>
Nem semmi ez a t-34/85.Az alap lőszerébe több robbanóanyag van mint a KwK 43-ban! 😄 Igazi op disznó.Simán mehetne 5.7-be.

Sherman0070
Nem vágom mikor gyűlt össze ennyi. 😄

Én az Me-262 50 millisel tapasztaltam ezt.Valószínű hogy a HO 5 másodperces burstje azért jobb,mivel akkor megszórod kb 30-40 tölténnyel.Plusz az 50 millis pontatlanabb.Hiába találom el,csak modul sérülés lesz.És egy rácsapással max 2-3 lövésem van,ami nem elég komoly sérülés okozására.Azért jobb a HO,1 rácsapás és avval jóval nagyobb kárt okozol.

kissssss:Akkor már csak egyszer kellett volna hogy gyulladj és leégsz. 😊

tegnap este szakaszban toltuk lucival RB-ben, az egyik ho129 nagyon rám szált de az istenért se tudta kilőni a su-152-et pedig kétszer ki is gyulladt a motor és mindkét lánctalpat szétlőtte.

pedig nagyon erőlködőt a gyerek hogy elkapjon.

Sherman0070
Egyet nem értek. Hortennek valami 95 mili az átütése, Me410 50 milisének 150 MÉGIS képtelen vagyok bármit is átütni azzal az 5 milissel bárhol lövöm az enemyt.

D-13-on kívül szerintem a többi nem éri meg.Nekem az megvan a játék kezdete óta és imádom.De a messzerek használhatatlanok.

Luciferkee:így van.Amióta 6.7-en játszom csak a Ho-t viszem.Bombázó sem kell.Ha nem zavarnak meg simán 3-5 kill összejön vele.És gyönyörűen égnek a T-10-ek. 😄
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.01.08. 14:37:25

Hortennel egész jól lehet aprítani ha a tankok mellé beviszed.
Sherman0070
Most +1000 forintért csak megéri +2 prém gép.

Önmagában a D13-al mindezt megteheted, a kacsát meg a messzert meg repülheted ingyen is, ugyanazt tudják az ingyen kifejleszthető verziók is.
Sherman0070
D13 jó, HS129 is fun sztem, G2 is használhatónak tűnik. Aztán kihúznám azt ami még nincs ,meg gyűjteném velük a legénységi pontot+ a PÉZT is
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.01.08. 14:22:41

Semmi értelmét nem látom, de te tudod. D13-on kívül a többi tök fölösleges. Meg aztán mit húznál ott? Az egy MiG-15Bis az ami ott értelmes, a többi gyér.
Sherman0070
Lehet megint bevásárolok ruszkiktól.
Egybe adják a német FW190 D13-at, Bf109-et meg azt a HS129-et. ÉÉÉÉS csak 6.4K forint lenne így.

AIexx
kerékpár..
_Kondor_
Akkor neked valami speciális kliensed van...

Ezt megnézem,mert nehéz elhinnem. 😊 Oké hogy a karácsonyfa csúcsdísze egy vörös csillag,de hogy ilyet meglépjenek azt nem hiszem el. 😊

Valószínű valaki kilőtt vele egy T34-et, azért kivették amíg nerfelik...
<#gunyos1>...Ooohhh ez csak biztos valami "véletlen" lehet. (Orosz véletlen. Mert hogy ott minden más...még a véletlen is!) -😄

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Köszi az infót! Hát a pofám leszakad.....<#szomoru1>....erre nem találok szavakat....Mondjuk nem mintha február előtt lett volna esélyem megszerezi, de akkor is. Mindegy bízom benne, hogy addigra vissza teszik a játékba - 9000 goldért<#mf2>.

Amúgy észrevettem, hogy bemegyek egy csatába amcsival, némettel (R😎, és mondjuk kilőnek pár perc alatt, akkor meccsből kilépve látom, hogy zárolva vannak a meccs alatt nem használt tankok. Persze orosznál nincs ilyen. Ha joinolás után instant kilépek a csatából, akkor simán mehetek megint minden tankkal, nem zárol semmit.
Más: az amcsi light ágat érdemes kihúzni? Eléggé jónak tűnik az a T92, bár gondolom úgy kell használni mint az M18-at. Bujkálsz, itt ott feltűnsz, majd megint pozíciót váltasz.

Hivatalos fórumon is próbáltam utánanézni, de nem találtam semmit infot róla. Van egy "The Sentinel is here" topic amit akkor indítottak amikor elérhetővé vált a Thunderbolt, de gyorsan átfutva nem találtam hivatalos postot arról, hogy mi történt, miért vették ki.
Jó, de akkor ez most mi? Beteszik 1 napra és aki - ha felfedezte egyáltalán - az, ha akar, tudott venni??? Aki meg nem az így járt? Nem értem én ezt??? Nem hiszem, hogy ez egy olyan nagyon unikum lenne, hogy ennyire limitálni kéne a játékban. Van ennél sokkal több és erősebb jármű, ami hemzseg a csatákban, és csak annak nincs, aki nem akarja, hogy legyen.
Erre ezt meg elba***k???<#levele>

Én vs SU-152:

első lövés:

Második:

Utána lelőtt:

az mk7 verzió még aljasabb lesz, kv-1b tankomal meg se tudtam karcolni, de érdekesmód eddig 2 alkalommal be tudtam lőni a tetőpáncélzatot szemből, úgy néz ki ez is ferdinánd betegségben szenved.

AnuluWork
Ugyan már! A 4.0s Churchill is tud érdekes dolgokat. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sherman0070
Nem.... csak szó nélkül teszik be a tankokat....

<#wow1>Csak nekem tűnt el a Britt techtree-ből a AC IV thunderbolt???<#wow2>

Ugye ez nem csak ilyen! "Vedd meg gyorsan mert többet nem mehetsz vele ha nem!" Tank!!!!???
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.07. 20:23:12