37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    lehet színvak vagy
  • Madi92
    De miért feketét mond mindenki? Nálam nincs fekete, csak piros.
  • Azim04
    Azt értem hogy a fordítás vacakul hangzik és nem is praktikus, ezért azt gondolom hogy pár játék után a játékosok megtanulják hogy az ilyen jellegű hangüzenet milyen eseményhez kapcsolódik (főleg ha a szöveges kiírás megtartja az eredeti fordítást) (és azt is hogy a "csapatmunka" -t a Teamwork miatt nem lehet itt használni) Még egy apróság, gondolom az oroszok nem fogják olyan szempontból átszabni az értesítési rendszert hogy mellé mondja a típust is (informatívabb lenne, de ha marad a kiírás akkor nem szóltam :) ).

- Célpont megsemmisült
    - Vastelep
    - Kohószökevény
    - Megoldották helyettünk
    - pipa
    - eggyel kevesebb
    - ennek se kell több

félOff:
    minden Achivements kap hangüzenetet?
    bővülni fog a lista?
    más események kapnak hangüzenetet? (pl pontfoglalás)

PS: a kreatív WT-s fórumszabályzat miatt a főnökeidnek szeretettel: .i.. ..i.
  • kissssss
    ne vedd szentírásnak mert néhány héttel ez előtt egy sim csatában pt76-al kettő leot is ammorackeltem az alap APCR löszerével méghozzá egymás után....
  • bardocz
    Köszi, akkor ez volt a gond.
  • robi3
    na tehát fára mászni nem tud. következő teszt: mennyivel tolat fejen állva.. :)
  • kissssss
    na megvetem a teás dobozt, megvoltak az első tapasztalatszerzési körök vele...

• Brenor
    Köszi, de ez legfeljebb írott formában lenne megfelelő.
    Ha ezt így minden egyes assist után egy fazon kikiabálná a hangfalakon, rövid úton megbolondulnánk :D
  • Cobra.
    1/2. Hozzájárulás a megsemmisítésben/ ellenség megsemmisítésében.
    3. segítség a megsemmisítésben.
  • Brenor
    Srácok egy kis helpet kérnénk RÉSZLETEK ITT. Akinek van bármi épkézláb ötlete, az ne tartsa magában :)
  • kissssss
    low tier amcsi tankok csak sima ap lövedéket használnak amikben nincsen robbanóanyag, HEATFS, HEAT, HE, ezeknek 80% felett van az esélye hogy ammorack-et robbantasz, a robbanómagvas löszereknek is magas az esélyük lőszer rekesz felrobbantására de nem több 70% én szerintem, AP, APCR, APDS, stb... ezeknek 10% környékén van esélyük robbantani.

valamikor nagyon régen a wt fórumon láttam egy listát ahol fel volt sorolva a löszerek %esélyei csökkenő sorrendben.
  • Lokker
    Amúgy random a dolog, sokszor én is feketére lövöm az ammo-t az ellen tankban és semmi, de néha még feketére lőtt gunnerrel és loaderrel is ugyan úgy lő vissza a fiú mint a friss tankkal. Attól függ mit osztott a játék...
  • bardocz
    Su-85-nek az oldalán álltam(spawnkillhez is hülyevolt, csak valahogy eljutott oda), 3-at lőttem az ammo rack-ba, 0 méterről, és nem történt semmi, ki kellett belőle lőnöm a legénységet, hogy elhalálozzon. M5A1-el.
  • Lokker
    Berobban az a lepkefingtól is.
  • bardocz
    Ammo rack csak akkor robban be, ha robbanó lövedékkel lövöm?
  • Zoli105
    hát én most vettem elő :D
  • PLaci #29298
    Jó pár hónapja (tán fél éve?), hogy megemelték....
  • kissssss
    szerintem lesz az a kv-2 még 4.7 szinten is....
  • bardocz
    Én simulatorban lőttem ki úgy egy tigrist vele, hogy én se hittem el.
    Utána realisticben a németekkel mentem egy kört, ketten a csapatban kiszedtünk együtt 21 tankot. És veszettünk így is :D
  • Madi92
    Mentem 1 kört a T-34-85-el. :D Ez valami vicc.
    1. kapott találatom, 1 ember meghal, meg 1-2 sérülés, amit javítani sem kell. Ezt egy Tiger P lőtte közvetlen közelről.
    Aztán kaptam egyet egy Tigris H1-től, de csak kongott, pedig hátulról lőtte. Aztán megint egyet, de semmi, cserébe egy lövésből kiszedtem.
    Aztán még egy párduc is belém lőtt a játék vége előtt pár seccel, de csak kigyújtott és csak 1 ember halt meg, szóval szerintem még őt is kilövőm, ha marad időm.. NO komment az egész.
  • Madi92
    :O
  • Zoli105
    Hm fasza hogy a gaijin sunyiba emelgetni / változtatja a br értékeket a tankoknál ! (gondoltam megyek egy karikát Kv2 su122 párossal de vicc hogy 5.0 a kv2 br-je -.-
  • PLaci #29292
    Nekem ebben a videóban nem volt semmi újdonság.... Az A-26C-45 -t is főleg a KV-2 -vel szedtem össze, legtöbbször a ponttáblázat elején, vagy ahhoz nagyon közel.
  • kissssss
    hogy én ezen mennyit röhögtem...

• PLaci #29290
    Hű de hosszú volt ez a nap! :D
  • Zoli105
    Grat :)
  • kissssss
    nekem is meglett, Norbi is besegített.

• Max_Andaxin
    Ez így van. Én is nagyon jó csatákat mentem vele. Persze stock-kén nem egy leányálom, de ha ki van maxolva már sokkal jobb. Persze a torony forgása az nem változik sokat - szinte semmit -, de valahogy mégis jó az a TD.
    Persze amint meglett a Hellcica már azt használtam. Viszont alapként az sem egy nagy szám. Kimaxolva az igazi, és SB-ben...mert ott lehet igazán kihasználni a benne rejlő Pokoli erőt.
  • Zoli105
    Áhhh végre megvan :D azért kellett szopni érte ! :D (én barom először orosz P63A10-zel csináltam , de nem az nem jött mindig össze ! Viszont a Japó Shiden az csak fosta a győzelmet :D persze real-ban ! :D )

Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.03.12. 21:42:05
  • bardocz
    Az előtte lévő td-vel tök jó csatákat mentem, azért is lepett meg kicsit. Amíg ez meg a sherman nem volt meg, az m5a1-el olyan gyalázásokat lehetett csinálni, imádtam.
  • robi3
    azt meg kell tanulni használni, kezdetben én is utáltam mostanra viszont az egyik kedvencem
  • bardocz
    Igen, ilyen szarul még semmivel sem kezdtem az utóbbi hetekben mint ezzel.
  • ikarus44
    Az M10-re gondolsz? Mert azt mondjuk én szeretem.
  • AIexx
  • bardocz
    Azt hittem az első tornyos amcsi td tök fasza lesz, de baszki ez nagyon szar, lassú, nem fordul helyben, a torony olyan, mintha tényleg mókusok forgatnák körbe, annyira lassú, borzasztó az egész :D
  • kissssss
    már 17/25 járok... Norbi pedig végzet is úgy egy órával ez előtt
  • Droughert
    Ha arra a youtubos videora gondolsz, ami egy ideje kering a neten, akkor az fake. Bár ez nem zárja ki cheat a létezését, de vidót még ilyenről nem láttam, márpedig ha lenne, akkor gondolom lenne róla felvétel nem is egy.
  • ikarus44
    Az air forces részében van már amibot, úgyhogy nem csodálkoznék rajta. Bár én még nem tapasztaltam gyanús esetet.
  • vajakos21
    Távolról mozgó az menni szokott,a nehezebb ha én mozgok közben nagy sebességgel.De volt már,hogy bejött
  • Madi92
    Van már ehhez a játékhoz is csalás? Lent már kifejtettem, hogy tudom, az oroszok OP-k, de néha olyan kilövéseket produkálnak egyesek, hogy az már nekem gyanús. ( PL: Távolról mozgó célpontra, első lövés talál)