37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #29314 lehet színvak vagy
-
Madi92 #29313 De miért feketét mond mindenki? Nálam nincs fekete, csak piros. -
Azim04 #29312 Azt értem hogy a fordítás vacakul hangzik és nem is praktikus, ezért azt gondolom hogy pár játék után a játékosok megtanulják hogy az ilyen jellegű hangüzenet milyen eseményhez kapcsolódik (főleg ha a szöveges kiírás megtartja az eredeti fordítást) (és azt is hogy a "csapatmunka" -t a Teamwork miatt nem lehet itt használni) Még egy apróság, gondolom az oroszok nem fogják olyan szempontból átszabni az értesítési rendszert hogy mellé mondja a típust is (informatívabb lenne, de ha marad a kiírás akkor nem szóltam :) ).
- Célpont megsemmisült
- Vastelep
- Kohószökevény
- Megoldották helyettünk
- pipa
- eggyel kevesebb
- ennek se kell több
félOff:
minden Achivements kap hangüzenetet?
bővülni fog a lista?
más események kapnak hangüzenetet? (pl pontfoglalás)
PS: a kreatív WT-s fórumszabályzat miatt a főnökeidnek szeretettel: .i.. ..i. -
kissssss #29311 ne vedd szentírásnak mert néhány héttel ez előtt egy sim csatában pt76-al kettő leot is ammorackeltem az alap APCR löszerével méghozzá egymás után....
-
Köszi, akkor ez volt a gond. -
robi3 #29309 na tehát fára mászni nem tud. következő teszt: mennyivel tolat fejen állva.. :) -
kissssss #29308 na megvetem a teás dobozt, megvoltak az első tapasztalatszerzési körök vele...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Brenor #29307 Köszi, de ez legfeljebb írott formában lenne megfelelő.
Ha ezt így minden egyes assist után egy fazon kikiabálná a hangfalakon, rövid úton megbolondulnánk :D -
1/2. Hozzájárulás a megsemmisítésben/ ellenség megsemmisítésében.
3. segítség a megsemmisítésben.
-
Brenor #29305 Srácok egy kis helpet kérnénk RÉSZLETEK ITT. Akinek van bármi épkézláb ötlete, az ne tartsa magában :) -
kissssss #29304 low tier amcsi tankok csak sima ap lövedéket használnak amikben nincsen robbanóanyag, HEATFS, HEAT, HE, ezeknek 80% felett van az esélye hogy ammorack-et robbantasz, a robbanómagvas löszereknek is magas az esélyük lőszer rekesz felrobbantására de nem több 70% én szerintem, AP, APCR, APDS, stb... ezeknek 10% környékén van esélyük robbantani.
valamikor nagyon régen a wt fórumon láttam egy listát ahol fel volt sorolva a löszerek %esélyei csökkenő sorrendben. -
Lokker #29303 Amúgy random a dolog, sokszor én is feketére lövöm az ammo-t az ellen tankban és semmi, de néha még feketére lőtt gunnerrel és loaderrel is ugyan úgy lő vissza a fiú mint a friss tankkal. Attól függ mit osztott a játék... -
Su-85-nek az oldalán álltam(spawnkillhez is hülyevolt, csak valahogy eljutott oda), 3-at lőttem az ammo rack-ba, 0 méterről, és nem történt semmi, ki kellett belőle lőnöm a legénységet, hogy elhalálozzon. M5A1-el. -
Lokker #29301 Berobban az a lepkefingtól is. -
Ammo rack csak akkor robban be, ha robbanó lövedékkel lövöm? -
Zoli105 #29299 hát én most vettem elő :D -
Jó pár hónapja (tán fél éve?), hogy megemelték.... -
kissssss #29297 szerintem lesz az a kv-2 még 4.7 szinten is.... -
Én simulatorban lőttem ki úgy egy tigrist vele, hogy én se hittem el.
Utána realisticben a németekkel mentem egy kört, ketten a csapatban kiszedtünk együtt 21 tankot. És veszettünk így is :D -
Madi92 #29295 Mentem 1 kört a T-34-85-el. :D Ez valami vicc.
1. kapott találatom, 1 ember meghal, meg 1-2 sérülés, amit javítani sem kell. Ezt egy Tiger P lőtte közvetlen közelről.
Aztán kaptam egyet egy Tigris H1-től, de csak kongott, pedig hátulról lőtte. Aztán megint egyet, de semmi, cserébe egy lövésből kiszedtem.
Aztán még egy párduc is belém lőtt a játék vége előtt pár seccel, de csak kigyújtott és csak 1 ember halt meg, szóval szerintem még őt is kilövőm, ha marad időm.. NO komment az egész. -
Madi92 #29294 :O -
Zoli105 #29293 Hm fasza hogy a gaijin sunyiba emelgetni / változtatja a br értékeket a tankoknál ! (gondoltam megyek egy karikát Kv2 su122 párossal de vicc hogy 5.0 a kv2 br-je -.- -
Nekem ebben a videóban nem volt semmi újdonság....
Az A-26C-45 -t is főleg a KV-2 -vel szedtem össze, legtöbbször a ponttáblázat elején, vagy ahhoz nagyon közel.
-
kissssss #29291 hogy én ezen mennyit röhögtem... 
-
Hű de hosszú volt ez a nap! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zoli105 #29289 Grat :) -
kissssss #29288 nekem is meglett, Norbi is besegített.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Max_Andaxin #29287 
Ez így van. Én is nagyon jó csatákat mentem vele. Persze stock-kén nem egy leányálom, de ha ki van maxolva már sokkal jobb. Persze a torony forgása az nem változik sokat - szinte semmit -, de valahogy mégis jó az a TD.
Persze amint meglett a Hellcica már azt használtam. Viszont alapként az sem egy nagy szám. Kimaxolva az igazi, és SB-ben...mert ott lehet igazán kihasználni a benne rejlő Pokoli erőt. -
Zoli105 #29286 Áhhh végre megvan :D azért kellett szopni érte ! :D (én barom először orosz P63A10-zel csináltam , de nem az nem jött mindig össze ! Viszont a Japó Shiden az csak fosta a győzelmet :D persze real-ban ! :D )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.03.12. 21:42:05 -
Az előtte lévő td-vel tök jó csatákat mentem, azért is lepett meg kicsit. Amíg ez meg a sherman nem volt meg, az m5a1-el olyan gyalázásokat lehetett csinálni, imádtam. -
robi3 #29284 azt meg kell tanulni használni, kezdetben én is utáltam mostanra viszont az egyik kedvencem -
Igen, ilyen szarul még semmivel sem kezdtem az utóbbi hetekben mint ezzel. -
ikarus44 #29282 Az M10-re gondolsz? Mert azt mondjuk én szeretem. -
-
Azt hittem az első tornyos amcsi td tök fasza lesz, de baszki ez nagyon szar, lassú, nem fordul helyben, a torony olyan, mintha tényleg mókusok forgatnák körbe, annyira lassú, borzasztó az egész :D -
kissssss #29279 már 17/25 járok... Norbi pedig végzet is úgy egy órával ez előtt -
Droughert #29278 Ha arra a youtubos videora gondolsz, ami egy ideje kering a neten, akkor az fake. Bár ez nem zárja ki cheat a létezését, de vidót még ilyenről nem láttam, márpedig ha lenne, akkor gondolom lenne róla felvétel nem is egy. -
ikarus44 #29277 Az air forces részében van már amibot, úgyhogy nem csodálkoznék rajta. Bár én még nem tapasztaltam gyanús esetet. -
vajakos21 #29276 Távolról mozgó az menni szokott,a nehezebb ha én mozgok közben nagy sebességgel.De volt már,hogy bejött -
Madi92 #29275 Van már ehhez a játékhoz is csalás? Lent már kifejtettem, hogy tudom, az oroszok OP-k, de néha olyan kilövéseket produkálnak egyesek, hogy az már nekem gyanús. ( PL: Távolról mozgó célpontra, első lövés talál)