War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt megtalálod az összes feladatot, ahogy jönnek az újak mindig frissítem ;)
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
azzal még várjunk.... a mission maker-től én is félek, hogy beteszik :S
Azér azon lelököm a láncot hogy én felszállok Rb-n hatodmagammal D-13 meg a társai és szembe jönnek a jetek 1.5 km elé tartással szedem le a p-80 at,. erre rám ír hogy cheater op prémium gép. Mi van ? Nem kéne találkoznunk sem!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
eddig volt 2 tök nehéz szenvedős misszió a VK-hoz...
most meg ölj meg 4 tankot egymás után pfffff
mentem 4 kört ma..... 3/5 meg is van
De ez nem mentesíti a köcsög jet bombereket akik a légi kezdés miatt a védekezni képtelen, éppen felszálló gépeket gépágyúzzák le.
Ne magyar módra gondolkodjál, az hogy mások szemétkednek, még nem jelenti azt hogy neked is azt kell.
Lehet ám ember módjára is harcolni a jetekkel, visszaélések nélkül. Nekem van tizenakárhány jetem, én tudom.
Jet bombereket repülve sohasem lesz igazi pilóta belőled. Húzzál ki egy Sabret vagy egy MiG-15bist, netán Huntert, aztán azzal csinálj killeket. Na AZ már valami. Én nagyon szeretek tankozni, de a top tier jet harcokhoz képest a tankozás az tetris.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.31. 12:32:41
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
100mm páncélt nem neveznék OP-nek t4-ben :) óvatosan kell majd használni

Ráadásul az amcsik a harckocsi hadviselést abban látták hogy támogatják vele a gyalogságot. Csak később miután a németek párszor halomra lőtték őket jöttek rá hogy kicsit nagyobb lehetőségek rejtőznek a harckocsiban, holmi alig páncélozott, az ellenfelekéhez képest nevetséges ágyúval felszerelt támogató járműnél. Mentségükre szóljon hogy nem ők voltak az egyetlenek akik ebbe a teljesen elhibázott irányba mentek el...
Már ha fel lehet menteni a felelősöket...
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.12.30. 21:25:42
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
ez nem az én problémám(tojok arra a két napra) hanem a cég fogyatékossága hogy képtelenek egy közösségi eventröl idejében hírt adni....
Az ha a fórumon nézed a híreket ugyanaz, mintha a honlapon néznéd, csak azon a részlegen néhány olyan infót is felraknak amit a honlapra nem. A honlapon ráadásul nem is jelzi, hogy mit láttál már, és mit nem, a fórumos változatban viszont ha be vagy jelentkezve jelöli neked, így nem kerüli el semmi a figyelmed. A fórum többi részén bezavarhat, hogy ha odakommentelnek olvasatlannak jelöli, de ott ahova linkeltem neked, le van tiltva a kommentelés így az se zavar be.
Nem kell ehhez csüngened sehol, csak egy másik híroldalra felnézelődni a megszokott helyett.
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.12.30. 17:51:42
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Pont az ilyen undorító köcsögök miatt mondták már többen is(én is) Gaijinnak hogy ne kezdhessenek levegőben a jet bomberek, mert az ehhez vezet. Sajnos a fejlesztők halmozottan hátrányos helyzetűek, mert oroszok és ostábák, így persze minden maradt a régiben, mint ahogy az a legtöbb balfogásuknál történik.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.30. 17:37:15
(szoktam olvasni a fordításaidat de mindent én se tudok figyelemmel kísérni <#nemtudom>#nemtudom>)
Jó látni, hogy olvassák a fordításaimat <#email>#email>
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.30. 16:09:26
egyébként a tier 2-es légvédelmi kibaszott állat :D
dec 19-én kezdődött (szóval az az 1. nap), ami azt jelenti, hogy ő már aznaptól kezdve minden nap megcsinálta a feladatot, ugyanis 30-a, azaz ma van a 12. nap. Ha neked még kell kettő, akkor te két nap nem csináltad meg az 5 wint.
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.12.30. 15:53:36

Kéne 3 ember aki jönne a C-3as Aradójával hogy kicsit felbasszuk az amcsi pilótákat! :D
nem kicsit éreztem magamat átbaszva....
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Más: Csak szerintem estek át a ló túlsó oldalára az A39 Tortoise -al? BR 6.3, tényleg? Észak Európában a folyó másik oldaláról telibe oldalba kaptam és még csak át se ütöttem... Tehát T-44 -el, IS-2 (1944) -el, menj szépen játszani mausok és leopárdok ellen, de ezt meg lerakják 6.3 -ra?<#mf2>#mf2>
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ

épp most végeztem de már alig látok ki a fejemből <#wow3>#wow3><#szomoru1>#szomoru1><#wow3>#wow3> mentünk vagy 32 kört majdnem egyhuzamban.....