War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáltam egy olyat hogy visszalépek azon az oldalon ahol meg kell adni a bankkártya adatokat, és akkor felajánlja hogy a paypal egyenlegről vonja le. Na mondom erről van szó, erre visszadob a bankkártyához hogy nyugodtan megadhatom. Aztán megpróbáltam telefonról, ahol ugye a mobilra optimalizált oldalt hozza be, és láss csodát visszalehet lépni és lehet fizetni. Így sikerült. Most vagy én vagyok teljesen hülye vagy az asztali böngészővel nem lehet megoldani ezt.
Na ezt fejtse meg valaki...
Nincs valami webkártyád, aminek az adatait megadhatod a paypal oldalán? Vagy a kártyád adatait megadod, vásárolsz, majd törlöd a kártyád a paypal accod-ról. Arra figyelj, hogy ha regisztrálsz egy kártyát akor előszört terhelnek rá egy minimális párszáz forintis összeget. Az ehhez a terheléshez tartozó kódot meg kell adnod, és csak akkor lesz aktív a kártya. Ezt a kódot vagy a havi bankkivonatod tartalmazza (erre várnod kell), vagy a netbankon keresztül azonnal meg tudod nézni.
"köszönjék meg szépen a vásárlást és kussoljanak."

<#taps> Pontosan erről van szó!!! Viszont anélkül nem engedi! Ezzel az erővel fizethetek kártyával is nyugodtan...
Na ez jó kérdés. Lehet akkor ez a gond, bár akkor sem értem. Ha van rá keret a számlán akkor köszönjék meg szépen a vásárlást és kussoljanak.
Nekem nincs megadva. Akkor lehet hogy a paypal akadékoskodik? Csak akkor azt nem tudom nekik miért kell hogyha van fent pénz az egyenlegemen...
Én fizettem, de nekem nem kellett kártya adat. Paypal-nál meg vam adva, nekik már semmi köze hozzá, ha paypallal fizetsz.
Fizetett már valaki paypallal ezeknek? Ha igen akkor meg tudná mondani hogy mégis minek kell a paypalhos fizetéshez kártyát megadni?
AnuluWork
Persze, persze. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nem értem, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz? Ha pattansz akkor azért pattansz mert az a fos lőszer elég nagy %-ban pattan bizonyos szög felett. Itt a gond az, hogy hiába lenne jó a szög amiről tüzelsz, Is2 tornya szépen ívelt, ha éppen olyan helyen kapja el, máris lehet akkor a becsapódási szög, hogy pattan. Ebben ennyi van és nem több. Az, hogy miért veszítesz, azért mert a csapatban több a gyengébb képességű játékos, vagy az ellenfélnél van több jobb, vagy az ellenfél nemzetnek jobban fekszik az adott map, vagy játékmód, még lehetne sorolni mi minden befolyásolja a végkimentelt. Ha azt akarod hallani, hogy belenyúlnak a végkimenetelbe, tőlem nem fogod, mert ezzel soha nem értettem egyet. Már most annyi random van benne, hogy kizártnak tartom, hogy teljesen felesleges és értelmetlen lenne.
AnuluWork
Remek lett.

Akkor egyet magyarázz meg!

Ha lepattanok, akkor olyankor miért veszítünk mindig, amikor meg nem, akkor miért nem, és miért van 10-15 killem ua tankkal, mindezt úgy, hogy 5 napja nem voltam egy csatában sem 5.0s tankkal csúcsragadozó ...? 😄

hoppá, mégse olyan hülye a gaijin mint gondoltam....
nem adtak akkora ziccert, hogy bevásárolj egy rakás +200%-os rp-t..... ugyanis EGY darabot lehetett belőle venni maximálisan LOL 😄
akkor marad a prém csörcsil megvásárlása....
Berakték a lőszereknek ezt a bizonyos szög fölött %-os lepptani esély azóta van ez. Korábban nőtt a becsapódási szög, akkor nőtt az eff. páncél, most nő az is, meg mellé elég nagy esély arra, hogy le isn pattan. Ez összes döntött tank profitél belőle, ezért generélnek lérdekes dolgokat az Is2, T34 meg hasonló tankok.
AnuluWork
Mostantól kezdve csak úgy játszom, hogy közben letöltök, böngészők garmadáját nyitom meg. Ezzel nem tudnak mit kezdeni ingame, és én is érdekes dolgokat produkálok.

AnuluWork
Annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira elegem van ebből a random damage systemből, hogy el se tudom mondani. T34 tornyát 76mmes robbanóval 4x találtam el, és túlélte, Is2 oldaláról 500men belülről 2 lepattanó, stb. Mindezt egy csatán belül. Aztán meg olyat produkál a játék, hogy már-már röhögök, amikor 8-10 killt hozok össze ua tankkal. (Biztos elfelejtek, majd ismét megtanulok játszani, hisz 41k+ földi célpont kinyírása után, még 1x kezdő vagyok, 1x meg nem, ugye hülye gazsi?) Ge.i unalmas kezd ez lenni. Bebasznak 132356464646 brit tankot, egyik-másik bugosabb, mint némelyik orosz, kilőni nem tudod, de ő se tud téged, mert azért voltak olyan okosak, hogy a szovjet tankoknál ne legyen jobb lőszere, így a top lőszere is fa..om a ruszkikéhoz képest, így 112x találjuk egymás el, mire kiszed minket valamelyik evolúciós láncban random damage system esetén enyhén fentebb lévő kolléga. Hogy ez mire jó, minek 11324353456465765757 új tank, amikor a hit és damage system egy kalap szar, azt nem tudom, de a gazsi kurvára erölteti, mert azt hiszi, hogy ez NEKÜNK JÓ. Hát a nagy ló.aszt! Ja, és ha visszatennék azt a sebzést, ami anno volt, ezzel a játékkal semmi baj nem lenne. De így, hogy 1x lepattanok az IS2 oldaláról, 1x meg egylövésezem szemből 2 kilométerről, mindezt ua ágyúval, nos, ez semmire sem jó. és még fel is kurja az embert. Plusz, ha van bent módosító, a játék elkezd érdekesen viselkedni, hogy nehogy már értelme is legyen. Ez meg külön-külön remek ettől a fostól.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.27. 11:43:50

nah sikerült letudni a repcsis teamworkot is néhány random emberkével a main chat-röl.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

hát de nincs igazam???
csak számolgatni kell, prémmel ellősz egy rakat ilyet és dől az exp
Sherman0070
De jó ötleteket adsz 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

na vettem egyet mert még a chaten se írt vissza senki....
3 nap és lejár 😞 szóval majd akkor veszek egyszerre 50-et ha lesz rá elég pont meg lesz prémem 😄
és akkor 1 nap kihúzok 2-3 5-ös tankot velük
én le merném fogadni hogy van azoknak a boostereknek élettartama.

(kellene 36 teamwork arra a nyavalyás p63-ra, meg egy erős nyugtató....)

Ahogy írták 12 csillagért feloldható a teljes brit fa. Viszont szép lassan csordogálnak a brit tankok mindenkinek. Néhány naponta újabbak válnak elérhetővé. Indulásnak csak az első sorral lehetett menni, azóta ha jól tudom a teljes I. rang elérhető + a Matilda.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

ja 4100 bocsi...
szerintem meg ha nem járnak le a 200%-os boosterek akkor azokra kell menni...
de amint látom senki sem vett még, szóval nekem kell kipróbálnom, hogy van-e szavatossága vagy örök életű
nem, 12 csillagot kel beszerezni, minden nap kapsz egyet 5 győzelemért (csatánként 80%hatékonyságot el kell érni), ha megvan mind a tizenkettő akkor nyitva az egész brit tank fa..... elvileg.
(meg kapsz valamilyen fórum titulust ha vége ennek az eventnek)

4100 pont inkább, bár még így is sok ezért a mozgó bunkerért darálni 38napon keresztül, szerintem több értelme van ha inkább az op-34E vagy a d.520-ra hajtasz rá.

AIexx
a mai napig minden csillag megvan.. akkor lehet ez old fel 1-1 tankot?
Tutira nem itt arcadeban, becsszóhasít a vízen. Bár én csak a tunéziai folyócskán próbáltam, nem mélyvízben.
vízben 12km/h max. sebesség :/
A kis PT-76ost használja valaki? Jó az valamire?
Hiába van már a második sorban ott a HEAT-FS lőszer, mire oda eljut az ember az alap lőszerekkel...
Viszont ami nagyon tetszik hogy rendesen működnek a vízsugárhajtóművek és az őket lezáró nyílások rajta, valamint folyón sokkal gyorsabb mint szárazon. 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

igen azt vágom, még van 36 nap
de 5100 pontot összeszedni egy szaros prém csörcsilért???? háááát
abból veszek 85 darab 200%-os rp szorzót ami prémmel cirka 680.000 exp-t jelent és akkor még szerintem keveset is mondtam!!!
FishNoRba
Ma reggel belépve azt vettem észre, hogy csak el-elvétve ismerek fel néhány szót. Később ráeszméltem, hogy ennek az oka az, hogy a játék mindenféle előzetes megkérdezés nélkül átállította a nyelvet oroszra. <#idiota>

És még mi az Amcsikra mondjuk, hogy túlzottan nacionalisták. <#hehe>

&#21172;&#20685;&#32773;&#12398;&#25569;&#12426;&#12371;&#12406;&#12375;&#12289;&#37444;&#12398;&#25331;&#12290;&#12393;&#12371;&#12395;&#12491;&#12540;&#12474;&#12364;&#12354;&#12427;&#25171;&#12388;

38 napig lehet gyűjteni ezt a warbondot aztán újraindul az egész, én ezt olvastam a wt fórumon.

ilyen +200% rp boostert vett már vki a Warbond Shop-ban 60 pontért?
az érdekelne engem, hogy van-e neki lejárati ideje, vagy akármeddig porosodhat az invertoryban?

mert ha nem jár le akkor igen csak megérné... prém + egy ilyen beaktiválva minimum 8000exp t4 t5-ben
már most tudnék venni 7 darabot ami 7×8000 = 56000 exp, ami nem kevés exp 7 kör alatt 😄
persze ezt úgy érné meg ha bevásárol belőle az ember egy 30-40 darabot meg vesz mellé 1 nap prémet és akkor 1 nap alatt lehetne szakítani 200-300e exp-t 😄
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.12.26. 14:50:22
még "tesztelik" a tankokat, te is tudod tesztelni ha veszel prém brit tankot.... vagy időben nekiálltál megcsinálni ezt a tesztelők csillagát.

Savaran
Az ilyen pay to win játékokban ne keresd a logikát 😊 Semmi nem számít csak a cég fenntartása.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

AIexx
az milyen rendszer már, hogy a tier 2 -ből csak a matildát lehet huzni? mi ebben a logika?
ezektől meg igen csak korrekt 😄
Zegi Norbi HUN
Pontosan 😊 Csak meg van az esélye, hogy akár előbb is megkapod, ha szerencséd van. Szerintem ez kivételesen korrekt 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

ezt kivételesen 100%, hogy megkapod.... nem olyan mint a KV-1B volt
Nem volt előre látható? Amióta esélyekért mennek ezek a reward tankok én azóta nem is foglalkozom ezekkel az "eventekkel".
Inkább nem mondok semmit. Jót nemtudok, rosszat meg nem akarok (teamworkos event)

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.26. 00:09:58
AnuluWork
T17et akartál mondani? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Ez egy szemétláda még Br1.7ben is. 😄)

hát az én T10M-emnek valahogy nem tudtak ellenállni 😄 😄
az a gond hogy ellenünk van a szerencse, ellenfél lövedéke pattan a lánctalpamról fel a lánctalp feleti 20mm bádoglemezre instant halál, vagy 4 ponton pattog a lövedékem a t34 tornyán belül... stb.

pedig nem nehéz... csak egy OP tank kell... és felváltva ölni ha mindketten csináljátok
ja és persze közel kell lenni egyáshoz
épp most szenvedünk luciferkével, nagyon nem megy.....

nekem már rég megvan.... csak egy szakasztárs kell 😊
kaptam 40% rp boostert 10 csatára :S
Sziasztok, valaki szakasz?

Ingame: Luciferke
US: 7.0
GER-USSR: teljesen megvan.
GB: reserve 😊
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.25. 18:29:28
tartok 10 darabnál tanknál..... ezek a random emberkék amiket bepakol mellém teljesen életképtelenek.

Ezek a holiday bundle-ök erre az ünnepi időszakra külön összeválogatott csomagok? Ezekből lesz 40% leárazás? Ez így a karácsonyi akció?
AIexx
megvan a tankos, repcsis is, ha hasonló lesz a köv. 5 napban, sétagalopp lesz.. <#pias>