War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ezt fejtse meg valaki...
<#taps>#taps> Pontosan erről van szó!!! Viszont anélkül nem engedi! Ezzel az erővel fizethetek kártyával is nyugodtan...
Akkor egyet magyarázz meg!
Ha lepattanok, akkor olyankor miért veszítünk mindig, amikor meg nem, akkor miért nem, és miért van 10-15 killem ua tankkal, mindezt úgy, hogy 5 napja nem voltam egy csatában sem 5.0s tankkal csúcsragadozó ...? 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
nem adtak akkora ziccert, hogy bevásárolj egy rakás +200%-os rp-t..... ugyanis EGY darabot lehetett belőle venni maximálisan LOL 😄
akkor marad a prém csörcsil megvásárlása....
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.27. 11:43:50
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
csak számolgatni kell, prémmel ellősz egy rakat ilyet és dől az exp
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
3 nap és lejár 😞 szóval majd akkor veszek egyszerre 50-et ha lesz rá elég pont meg lesz prémem 😄
és akkor 1 nap kihúzok 2-3 5-ös tankot velük
(kellene 36 teamwork arra a nyavalyás p63-ra, meg egy erős nyugtató....)
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
szerintem meg ha nem járnak le a 200%-os boosterek akkor azokra kell menni...
de amint látom senki sem vett még, szóval nekem kell kipróbálnom, hogy van-e szavatossága vagy örök életű
(meg kapsz valamilyen fórum titulust ha vége ennek az eventnek)
Hiába van már a második sorban ott a HEAT-FS lőszer, mire oda eljut az ember az alap lőszerekkel...
Viszont ami nagyon tetszik hogy rendesen működnek a vízsugárhajtóművek és az őket lezáró nyílások rajta, valamint folyón sokkal gyorsabb mint szárazon. 😄
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
de 5100 pontot összeszedni egy szaros prém csörcsilért???? háááát
abból veszek 85 darab 200%-os rp szorzót ami prémmel cirka 680.000 exp-t jelent és akkor még szerintem keveset is mondtam!!!
És még mi az Amcsikra mondjuk, hogy túlzottan nacionalisták. <#hehe>#hehe>
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
az érdekelne engem, hogy van-e neki lejárati ideje, vagy akármeddig porosodhat az invertoryban?
mert ha nem jár le akkor igen csak megérné... prém + egy ilyen beaktiválva minimum 8000exp t4 t5-ben
már most tudnék venni 7 darabot ami 7×8000 = 56000 exp, ami nem kevés exp 7 kör alatt 😄
persze ezt úgy érné meg ha bevásárol belőle az ember egy 30-40 darabot meg vesz mellé 1 nap prémet és akkor 1 nap alatt lehetne szakítani 200-300e exp-t 😄
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.12.26. 14:50:22
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.26. 00:09:58
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Ez egy szemétláda még Br1.7ben is. 😄)
ja és persze közel kell lenni egyáshoz
kaptam 40% rp boostert 10 csatára :S
Ingame: Luciferke
US: 7.0
GER-USSR: teljesen megvan.
GB: reserve 😊