37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Elkezdtem húzni az amcsikat, alacsony szinten irgalmatlan gyalázást lehet velük csinálni, legtöbb meccsemet nyerem velük, a legelső td egy vicc, alig van valami, amibe kettőt kell lőnöm. És kipróbáltam a légvédelmet is, tényleg nehéz vele repülőt leszedni, közelről sikerült csak, viszont a tankokat viszi mint a vaj, miközben semmit sem kéne tudnom átütni vele. -
Hát én nem kaptam meg, ahogy olvasom a fórumot, más sem :/ -
Molot115 #29032 Hát úgy látszik hogy az eredeti célközönség nem tartotta el. Vagy nem elég magas szinten.
A baj csak az hogy amíg a wotban van 1 rendszer amit mindenki elfogad mert az olyan és kész. Arcade igen, de az nem is akar más lenni. Addig itt tudtommal szeretnének realisztikusabbak lenni, amit valami miatt úgy képzelnek el hogy létrehoznak valami keveréket arcade-os elemekkel, amibe rakunk pár olyan dolgot amitől 1 árnyalatnival valósághűbb lesz. Ebből aztán egy kezelhetetlen esetleges, szürreális játékmenet kerekedik ki. Ami egyes esetekben még a wotnál is jóval komolytalanabb.
Congrat gaijin. Igazán szép munka... -
Brenor #29031 Az bugos volt, de azt írták már ki lett javítva és vagy auto oda kell adja a ládát, vagy újra kell indítanod hozzá a gémet. -
Na ez az. Aki a CoD-ot szereti, az sem sír, hogy a Battlefield is legyen olyan pörgős arcade játék. Pont ezért különbözik a 2 játék és mindkettőnek megvan a célközönsége. Itt meg látni, merre haladnak :)
Én sem tudok megválni a játéktól, mert szeretem a tankokat :D Azóta már én is mértékletesebb vagyok és így jó egészségnek örvendek :D
Bár ez az event is megint. Nem ad semmilyen ládát a 10 win után, volt aki vesztett a csapatával, pedig előbb lett meg nekik a 100 kill és nem foglalták be a területet. Gaijin, én így szeretlek
-
"az adott lőszer, a páncélt a célzott ponton átüti, csak most már hozzá jön az, hogy van hozzá %-os esélyed hogy lepattanjon, ezt meg gondolom már nem veszik figyelembe a színjelölésnél"
Khm. anno sem ütötte át ott mindig, ahol zöld, még a random előtt. -
kissssss #29028 én ha végeztem a modulok kifejlesztésével utána rámegyek az álcafestések feloldására, nem tűnik valami nagy kihívásnak a winter camohoz is csak 90 kill kellene.
na megyek mert van EC realistic csata :) -
Brenor #29027 Na itt az én bajom. Nagyon türelmes tudok lenni, ha a helyzet úgy hozza, de mindig muszáj csinálnom valamit, nem tudok csak megülni a seggemen és várni, hogy mikor jön valaki :D
Sebaj, még 6-7k RP és kész van, aztán könnyes búcsút veszünk egymástól XD -
kissssss #29026 pedig a spawnkillek mellet volt néhány jó köröm vele tegnap, a tegnapi rekord 4 kill volt egy csata alatt finlandon, 3darab m60 és egy m103, mindegyiket oldalba kaptam.
a legjobb taktika vele az hogy be kell campelni egy semleges capzónát és megvárni hogy az ellenség odamenjen foglalni, a szemtől szembeni harc teljesen felejtős még akkor is ha jó a fedezék.
pt76 pont az a gép ami megtanítja az embert a türelemre. :D -
Brenor #29025 Parancsolj :)ű
#kisssss: Én is pont most húzom a PT-76-ot, gondoltam hátha van szimen, akkor bemegyek, mert AB RB módban használhatatlan, de amikor megláttam a listában, hogy ő a tápláléklánc alja inkább visszamentem RB-be szívni :D -
kissssss #29024 kipipáltam azt az opciót is hogy a már elkezdődött csatákba is bepakolhat, és amíg csatát kereset a gép addig én alt+taboltam és neteztem tovább, de egy olyan csatám se volt hogy hatnál több játékos lett volna valamelyik csapatban, nagyon kevesen voltak tegnap simben :/ -
Molot115 #29023 Pontosan, ráadásul csatán belül is tud váltani a rendszer. Az első 1 lövés a második már lehet hogy 5-6. Remélem ez tetszik a sok sírósnak ha már ez volt az igény. Nem tudom minek kell sírni 1 ilyen miatt? Ott van a WOT meg az AW lehet menni HP-t csökkenteni. A gaijin meg szépen beállt ezek mögé, hiába pénz beszél.
Megnéznék egy szavazást hogy tényleg annyira kis rétegnek hiányzik az 1 lövés? Vagy csak azokat hallgatják meg akik a WOT-on szocializálódtak? Esetleg van egy ideaméterük, és minél szarabb egy ötlet annál magasabbra kerül a megvalósítandó listán?
De a legrosszabb az egészben hogy így is visszaülök mindig... :D. Igaz ha 1 héten már 3-4 olyan nap van amikor játszok sokat mondtam. Akkor is max 2-3 órát. Ha meg annyira nem megy akkor inkább ki is lépek. Valahol itt lehet a dolog nyitja, nem szabad túlzásba vinni, akkor kevésbé idegesítő. Amikor szabin vagyok vagy sokat tudok játszani, akkor mindig 1 hajszál választja el attól hogy letöröljem. Meg azért az sem véletlen hogy itt a fórumon is hányan hagyták a fenébe. Lehet hogy a többség azért többség mert a kisebbség elment? Az igények mesterséges alakítása ugye... -
bgabor911 #29022 Hogy tudtatok ti szimezni, nekem tegnap este tíz oroszra jutott egy amcsi, nem lehetett bejutni. -
bgabor911 #29021 Linket kaphatunk? -
Molot115 #29020 Azt a replay rendszert nem ismerem egyáltalán. De az elmondottak alapján nem lenne hülyeség.
Bár értem amit leírsz, végig gondolva logikus is. De azt már nem értem hogy minek játszik az ilyen tankos játékot? Kilövik 1 lövésből? Na bumm ez 1 játék, figyeljen oda jobban! Tényleg mennyivel jobb amikor állsz a pályán és 2-en lőnek 3 percig de nem tudsz meghalni mert a játék azt mondta. Na az aztán élvezetes. Akinek ez tetszik azzal valami baj van nyaktól felfelé. Vagy amikor csak lövöd a másikat csak lövöd, de nem hal meg mert az RNG ellened dolgozik. Az is mennyire jó? Hánynom kell tőle, persze ez az én egyéni problémám kit érdekel. :D
A %-os lepattanó meg egy akkora emeletes baromság hogy hajmeresztő egyszerűen. Nem tudom akkor minek rakták be a döntött páncélt, amitől "realisztikusabb" lett a játék fizikája, ha mellé beraknak egy homlok egyenest ellenkező megoldást. Sikerült elérni a sok hozzáértőnek ott fent, hogy hiába üti át a páncélt 1 lövedék, nem adjuk meg mert ez most az a 20% volt ami lepattan. Nincs ember aki erre azt mondja hogy így normális. Egyáltalán az is homályos hogy ezzel mit akarnak szimulálni? Vagy mit adott hozzá a játékélményhez? A rohamosan növekvő őszhajszálakon túl? A játékukban a rengeteg megadott adat, érték, a harckocsikról mind sz@rt sem ér, mert berakták az RNG-t. Hiába számolták ki hogy bizonyos becsapódási szög esetén mennyit visz át, mert úgyis az RNG mondja ki a végső szót. Akkor ez nem volt felesleges munka? Képes a játék arra hogy hiába menekülsz visszadob pár méterrel hogy bekapd a halálos lövést. Akkor minek van így lemodellezve minden? Tök fölösleges itt röppályát számolni meg páncélvédettséget-átütést nézni, úgyis ott abban a bizonyos helyzetben dől el hogy ki marad talpon. -
kissssss #29019 akkor gondolhatod milyen élvezetes volt pt76-al úgy belépni hogy már 3 m60 tank várt rám.... -
Brenor #29018 Tévedés, direkt a panaszkodásra van a "Constructive Criticism Corner" a fórumon, ahol az adminok igyekeznek válaszolni is a felvetődött problémákra. Csak nem minden hogy milyen stílusban írod le a problémádat. -
CHaooSS #29017 Tiszta vicc, hogy a spawn killt még mindig nem csinálták meg... belépek szimulátor csatába és ahogy ledobott 3 másodpercre rá kilőttek... ott állnak M60 meg M47-el, szimulátorban sem lehet már játszani.. -
Droughert #29016 Nekem úgy rémlik, hogy amikor jött Kursk, ott lehetett észrevenni nagy távolságú lövéseknél, hogy hol főlé, hol elé lövök az ellenfélnek, úgy hogy a célzáson nem változattam, bár ez nem jelenti azt, hogy korábban nem volt ilyen, de biztos, hogy addig ez nem tűnt fel. -
foxbat88fx #29015 abban se vagyok biztos, hogy régen amikor kezdtem volt-e %-os pontosság
mert mostanság igen csak mellé tudnak menni a skulók -
Droughert #29014 Te meg értsd meg, hogy miről írok. A lepattanós faszságot később rakták be, azelőtt nem volt olyan, hogy a lövedéked %-os arányban pattan (vagyis megkaptuk a random faktort amit sokan nem szerettek a wot-ban). Volt átütés, meg volt eff. pénclélzat, ha döntött péncélzatra lőttél alacsony pennel, akkor pattant, mert nem volt meg a szükséges átütés. A zöld markered valószínűleg még ugyan azt jelöli mint régen, vagyis hogy az adott lőszer, a páncélt a célzott ponton átüti, csak most már hozzá jön az, hogy van hozzá %-os esélyed hogy lepattanjon, ezt meg gondolom már nem veszik figyelembe a színjelölésnél. -
El is hiszem, hogy régen jobb volt. Nekem, aki később jött kb olyan, mintha még mindig a WoT-al játszanék, csak nem HP sebzésrendszer van, hanem modulos :/
Mondjuk a Gaijin elég keményen cenzúráz fórumon, ahol hangot tudna adni a véleményének és tapasztalatának a játékos. Ha pozitívat ír, az rendben, de ha valami negatívat, már le is csap az admin, mert megsértetted ezt meg azt a pontot a szabályzatban. Ez viszont szánalmas.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.05. 09:25:38 -
Ennyit a mai napról.... :D
-
Áldom a sorsot, hogy a lényeget anno a random faszság előtt kihúztam! Ég és föld a játék a megjelenése óta. Sajna, nem jó irányba indult el a játék. :( -
Én csupán annyit tennék, hogy alapból kivenném a kreált squadot ABból. Csak RBben és SBben engedném. -
Értsétek meg, hiába van ABn marker, attól még az semmit sem jelent találat szempontjából, hogy most átüti vagy sem. Ha oda lövök, ahol tudom, hogy bemegy, kevesebb a lepattanóm, még ha az piros is.
ABt a pörgés miatt nyomják az emberek, nem pedig maga az AB miatt. Mennyi egy csata? 5-8 perc? Azalatt kapsz 5-10k rpt prémmel. Ezt megcsinálod 5x vagy 10x, és hopp, lett egy millád maniban és beugrott a tankba-repcsibe akár 50k rp.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.05. 09:06:34 -
Ennek én is örülnék, mindenki elégedett lenne. Aki gyorsabb fejlődést akar, megy AB-t, aki meg egy szuper tankos élményt, az meg RB-t meg SB-t. Ezek alapján minden módnak meglenne a sajátossága. Meg ha most így belegondolok, azért sírtak, mert könnyen kilövik őket és ettől felment a pumpa. Aha. Jelenleg meg az van, hogy ha úgy van, ki tud lőni több tankot is egymásután, érzi hogy rohadtul megy neki a játék, aztán jönnek a "nem robban be az a k*rva ammo a fenének sem, pedig már 2-3szor lőttem rá" esetek. Na ilyenkor már az ellenfélnek "megy rohadt jól", kikap egy lövésből lazán, te meg csak nézel. De nyilván ettől nem lesznek idegesek, á dehogy, kicsit sem :) Biztos azért tesznek fel ilyen videókat is, meg szitkozódnak benne mikor ilyen történik :D
Szerintem is egyszerűbb és nyilván realisztikusabb ha úgy van, akkor kilőnek egy lövésből aztán ennyi. Szerencsére itt van még tank amivel vissza lehet menni. WoT-ban is az RNG-től másztam falra sokszor, mikor olyanja volt a játéknak, egy piros játékost nem tudtam kilőni, de neki aztán minden beütött. Ezért is volt szimpatikus a WT a szebb grafika meg élethűbb dolgok mellett. De hát sajnos erre nincsen igény.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.05. 09:06:26 -
Droughert #29007 Azokat zavarta akik ab-t játszanak, mivel marker van, könnyű volt kilőni őket, a gyakori oneshot miatt ment a rinya, és mint látjuk azok vannak többségben. SB-RB meg amolyan megtűrt mostoha gyerek, pedig ez az a két játékmód ami többet nyújt mint a wot, de az meg nem éri meg nekik, hogy külön fejlesszenek, ab-t meg rb-t, többlet munka, egyszerűen starnak rá.
De ha már wot-os lista, a replay rendszert hozzák át, főleg a web-es felületet, bár ez már régóta álmom, de 100%-hogy az is marad. Rengeteget lehetett tanulni replayekből, tudtál keresni, tankra, nemzetre, eredményekre, pályára és a feltételeknek megfelelő csatákat dobta ki neked a kereső. -
Molot115 #29006 Tudtam hogy léteztek... :D
Annak idején ezt is kiveséztük. Hogyha jól működne azzal se lenne baj.
Nem érdekes hogy a wt-ben minden mondat úgy kezdődik, hogyha jól működne? :D -
foxbat88fx #29005 90%ban jobban pattanó HEATFS-t akarok :D
vagy egyszerűen töröljék a játékból, persze sose fogják :(
sok kis amatőr gyökér nem tudja használni az APHE-t meg APCR-t -
Molot115 #29004 Hát örülök hogy pont ezt sikerült áthozni. Remélem nincs más azon a listán, amit "érdemes" lenne átmenekíteni ide. :D
Egyáltalán minek áthozni bármit is? Elhiszem hogy nincs saját ötletük, de van egy x fős játékos bázis. Ahogy itt többen is írják próbáltak már ötletet adni, javasoltak dolgokat, a hivatalos fórumon. Tehát el kellett hogy jusson a fejlesztőkhöz. Teljesen logikusnak tűnik ignorálni a játékosok véleményét, megnézni a konkurenciát. Ami egyébként más jellegű és onnan átemelni dolgokat mert az jó.
Vagy lehet hogy én erősen a kisebbséghez tartozom. A többség akik eltartják a gaijint, RNG-t akarnak. Hisztérikusan követelik a %-os lepattanókat, és teljes megelégedéssel nézik az olyan eseteket amiket Luciferkee szokott linkelni.
Azt sem értem hogy miért nem lehet megcsinálni hogy akkor legyen 1 árkád, hasonló a wothoz. Meg legyen 1 realistic vagy simulator vagy nevezzük aminek akarjuk. De akkor az RNG meg %-ok nélkül. -
Max_Andaxin #29003 "Nagy ötlet" volt!!!
-
A wotból jött. .) -
kissssss #29001 na jó én hagyom a fenébe ezt a mostani eventet... szép meg jó az a XF5F de már a negyedik csatánál teljesen máson járt az agyam a harcra meg oda se figyeltem :/ rohadt unalmas.
bocsi norbi
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.04. 20:09:16 -
Max_Andaxin #29000 Lehet hogy easy win...de amúgy más nemzettel is lehet easy win- főleg ha az RNG nem ellened játszik. Ma úgytűnik ismét a rossz végére kerültem "annak" a testrészenek.
Első köröm a nácikokkal kiváló volt. RB csata: Panther A val kilőttem két T34-85-öt, majd miután egy ZSU-37!!! kilszedett a Messer G-2 vel manöverező légiharcban lenyomtam egy Yak-3P-t meg egy Yak-9T-t (Gondolom ezt rossz néven vehette a WG Isten, mert érezhető volt, hogy a játék eztán már ellenem dolgozik.)
A tipikus tünetek: Nem látod az ellen, mégha a szemedet szúrja is ki. MInden pattan azokról a helyekről amiket előtte számtalanszor belősz....persze csak ha sikerül eltaláni, és részeg az irányzó. Senkit nem tudsz oneshot-olni, de Te szinte kivétel nélkül one shot vagy.
Tegnap nem bírtak kilőni a Thunderbolt-ból Egy Tiger I H-val és egy T-34-85 D5T-vel hozott össze a sors...Ők ketten engem lőttelk. A Tigris szemből a T-34 a bal oldalamon volt kb 300-500 m-re...és én lőttem ki mindkettőt. Lelötték a lánctalpat, kilőtték a motort, csak 2 fő volt a tankban...mégis....Ma meg...vicc!!! Nem is erőltettem.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.03.04. 19:45:04 -
Max_Andaxin #28999 
-
Max_Andaxin #28998 Ezért kell állandóan a statisztikákkal meg a Win-rate-vel foglalkozni. Én a HELLCAT-el mentem a legjobb köreimet. A WBuldogot imádom. A T-32 legfa@bb ever...a sima M26-tel meg soha nem felejem el az a 11 killes RB csatát, de azon kívül is jó.-)....Ok alacson br-ben nem a legjobbak...bár annak idején a roahdék Jumbo-k azért rendesen szivattak mikor Tiger I H-el meg Panter D-vel nyomultunk ellenük. A LOW tiert ki kell bekkelni. -
Max_Andaxin #28997 Mi bajod az USA tankokkal? (is)
-
kissssss #28996 XDDD -
Én is kinéztem magamnak ezt a repcsit, de nem tudom, szerencsét próbáljak-e :)