37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Közben rájöttem, hogy megvan ez a tank, szóval már mind1 :D -
bgabor911 #28993 T-32, M103, M60, M47, M46, Hellcat, Jumbok hogy csak a legjobbakat, legnépszerűbbeket említsem. Én még szeretem az M6ost és az E8ast is. A nagy frászt hulladékok. -
kissssss #28992 a tank már megvan, a repülő nem lenne rossz de az előző eventet is elbaszták és kétszer is lenullázták a leaderboard-ot... nincs túl sok garancia rá hogy most minden jól fog működni. -
foxbat88fx #28991 menjél orosszal :) easy win :D -
Én feladtam :D 4 vereség elég volt egymásután.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.04. 18:29:21 -
kissssss #28989 én majd kaja után vágok bele... talán. -
foxbat88fx #28988 pedig hulladék tankok szinte mind... legalábbis az oroszhoz képest
itt a példa, mostani 100 event
hellcat-tel alig tudtam ölni
míg enemynél vérpistike 45% WR-el IS-1-el sima 16 kill -
bgabor911 #28987 Nem tudom mi a fenéért kell leszólni őket, sok jó amcsi tank van, én sokkal jobban bírom őket mint a német gépeket. -
Ebben az új eventben hogy lehet befoglalni azt a nyomi bázist? -
foxbat88fx #28985 sokat ne várj tőle.... usa tank lesz :D -
Az a Super Pershing nagyon várós nekem :D
Ha már van Super Hellcatem ezt majd mellette fogom szerepeltetni :D
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.03.04. 16:51:35 -
GECIII!!!!!!!!!
Van értelme visszatérnem 1.57-re :D -
Durva #28981 Eladóm az accountomat. Német ág kivan fejlesztve Maus,Leopard 1, Jagtiger meg van véve. Jgdpz 4-5-nek nem láttam értelmét megvenni így azt húztam utoljára és abba kell 380.000 ez exp. Az usával csak 180 kill-t játszottam mert kellet a "Big Shot" felirat. Az orosz ágba belehúztam T-34ig. A briteknél meg kell venni a Shermant. Repülni csak némettel kezdtem el. Ott meg van az FW A-4. Többi alap. Érdeklődni privátban. -
Molot115 #28980 Na ez a játék realitása. Nem is használok HEAT-FSt. Tök fölösleges! Amióta egy MAUS megevett belőle 10-et, valahogy nem látom értelmét...
Persze hogy nincs róla fogalmuk, ha lenne akkor ezek mind nem történnének meg. Dunát lehet már rekeszteni az ilyenekkel. Amikor hiába lősz bele valakibe 4-et mégis ő nyer. Máskor meg bárhogyan lövöd meg, bárhol találod el mindenki 1 lövés. Már szinte szégyelled magad, de közbe azért élvezed is. Meg egyébként is tegnap fordított helyzet volt, kis elégtétel. -
Molot115 #28979 Na ezt a %-os lepattanót aki kitalálta azt kéne jól agyonverni.
Aki az instant kill ellen sir az meg húzzon el wotozni, vagy keressen valami nem háborús témájú játékot. Ha majd elengedte az anyukája szoknyáját majd rájön hogy így van értelme az egésznek!
Ha meg a Gaijin találta ki akkor meg tényleg van ott olyan aki erre elismerően bólogat? Hogy nézd már 4x lőtt ammo racket a kis hülye?
-
Szpecnyaz #28978 Én speciel sose kértem hogy ez ne insta kill legyen, mert kurvára unrealisztikus. -
Szpecnyaz #28977 Tegnap egy T10m két különböző ammo rackjét lőttem feketére HEAT-FS ammoval, persze nem halt meg, hanem megfordult és kilőtt faszba. Ezeknek kurvára gőze sincs arról, hogy ha IRL ilyen történik egy tankkal ott instant halál van. -
Droughert #28976 Mentségükre legyen mondva, de az, hogy a lőszerrekesz ne robbanjon elsőre, a sok sírás miatt tulajdonképen a játékosok kérték (vagy ők találták ki, és ránk fogták, nálunk minden lehetséges).. A szerencsések akik az elején játszottak emlékeznek rá, hogy ha tudtad hol kell lőni, akkor egy T34 nem jelentett kihívást, ha átment a lövedék, akkor még a %-os lepattanók sem voltak, mivel csak eff. páncélzatot számoltak. -
Molot115 #28975 Hát arra várhatunk!
Eddig is hogy kapkodtak hogy rendbe rakják a dolgokat. Nem lesz itt normális damage modell sosem. Verték a mellüket a döntött páncéllal hogy micsoda jó dolog meg mennyivel realisztikusabb, aztán tessék. Látja mindenki milyen jól sikerült nekik. (T-34 például.)
Meg a feketére lőtt lőszer instant kill. Ja persze melyik alternatív valóságban? Vagy esetleg még van valami körülmény aminek teljesülnie kell? Ugyanolyan a lőszer sérülés mint előtte. Ugyanannyira esetleges az egész. -
McLarenpowa #28974 A normál pershing meg mehetne 6.3-ra -
Szpecnyaz #28973 Nyilván az lenne a megoldás ha normálisan lemodelleznék a lőszerek működését. Legalább a spalling effectet betehetnék, az megdobná a keménymagos lőszerek és a HESH hatását. -
bgabor911 #28972 Amilyen vadállat egy tank a T32, mindig is ott lett volna a helye. :D
(Múltkor volt egy szimulátor event amin top tank volt. Egy random csapattársal összeálltunk két T32vel, és összesen 9 killel zártuk a meccset, El Alamein délnyugati homokdűne-tengerében.)
A kifejlesztési és modulkötségei alapján szerintem eredetileg T5-be szánták, csak eddig nem volt ami helyettesítse tier4ben.
McLarenpowa:
Ha egy csöpp eszük van a fejlesztőknek, akkor nem BR 6.7-re kerül a superpershing, tekintve hogy a normál Pershing is azon van, jóval kisebb ágyúátütéssel és vékonyabb páncélzattal. Az ésszerű BR 7.0 lenne, pont félúton a Pershing és a T32 között. -
McLarenpowa #28971 vagy marad ott ahol van és a Super Pershing lesz 6.7-es -
Brenor #28970 És várhatóan a T32 így felcsúszik V. rangba. -
Molot115 #28969 Igen az angolok faszsága.
Csak azt nem szabad elfelejteni hogy erre sose voltak rákényszerítve! Használhatnak nyugodtan APDS-t meg HESH-t mivel a valóságban ha átütnek egy tankot akkor ennyi volt, az esetek elsöprő többségében. Egyedül a játéknak köszönhető hogy vicc a Britek lőszerezettsége! Az se véletlen hogy újabban megint az APFSDS a nyugat elsőszámú harckocsik elleni lőszere. Amiben nincs semmiféle robbanószer. Itt a játékban közel használhatatlan lenne. De a valóságban nem sok olyan beszámolót hallasz hogy az öböl háborúban az abrams-ek 5-6-7 lövéses kill assistokat értek el a T-72-k ellen...
Egyszerű a megoldás. Az APDS és APC lőszereknek olyan repeszhatást kell adni ami miszlikre aprít bent mindent. Tádáám... Meg van oldva! Maradunk a történelmi "hűségnél" és nem sérül a balance sem. Legyen közel egyenlő a romboló ereje mindegyik páncéltörőnek, csak a mechanizmus legyen eltérő ( ez megadhatná a különbségeket is). Nyugodtan lehetne ezzel játszani. Megfejelve azzal amit multkor itt valaki említett hogy ne lehessen javítani. Kész is a tuti rendszer. -
Szpecnyaz #28968 Valamilyen szinten az angolok faszsága, mert ők nem használtak aphe lőszert. -
kissssss #28967 kész csoda hogy nem lesz prémium... -
bgabor911 #28966 Ezt olvastátok?
Lényeg:
"The heavy T26E4 Super Pershing (...) will take its place in the heavy US tank line at rank IV, right before T32."
A Super pershing fejleszthető jármű lesz, nem prémium! A T32 elé fog bekerülni a tech treebe. -
bgabor911 #28965 A Cold War eventben (ami tegnap is volt) ajánlom is hogy a NATO erők legyenek a ruszkik ellen, a valóságban is így lett volna. -
-
foxbat88fx #28963 cheat world record :D -
Szerintem világrekord, mai nap első két csata Mig15 -el 38 kill.. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stefan99 #28961 Mert ostoba a fejlesztőgárda. Vagy balanszolni kellene, és a lőszereik rombolóerejét megnövelni(és a történelmi hitelességtől eltekinteni), vagy pedig a tank javítási rendszert átdolgozni. De ez magas nekik. Ehelyett inkább behozzák azt, hogy egy tank egy emberrel is harcképes marad.:D -
foxbat88fx #28960 a briteket inkább meg se említettem, vicc kategória :D
robbanólőszer nélkül betenni őket miközben minden nemzetnek van APHE-je????
mi lesz a következő? japán tech tree only HE-vel??? -
kissssss #28959 mai napi ládanyitás... bumeráng mk1 1óra teszt, közben az mk2 már ott figyel a garázsban, ez már egyhuzamban a harmadik alkalom hogy csak tesztelést kapok.
inkább már nem mondok semmit se
-
Max_Andaxin #28958 Nem akarlak elkeseríteni, de egyenlőre ez marad. Viszont cserébe minden nap mehetsz más járgányokkal amiket Gazsibá meghatároz Neked!
-
kissssss #28957 már nagyon régóta csak eventben lehet simezni, minden nap más tankösszeállítás van.
és ez valószínűleg már így is fog maradni. -
CHaooSS #28956 Sziasztok
Nem tudni arról valamit, hogy a simulator marad így vagy vissza áll a régibe? mert mondom most megyek egyet erre csak kis szarokkal lehetne menni.. kezd kicsit idegesíteni már -
Max_Andaxin #28955 Jó, ezt eliserem, dehát a T-34 erre való, nem a face-to-face párbajra - pláne nem egy Tigrissel. Erre mondom én mindíg, hogynem árt tudni, hogy mire való egy vas, és hogy kell használni. Viszont én azt tapasztalom sokszor, hogy rengeteg játékos szeretne minden tankkal ugyanúgy játszani. Ugyanazt a taktikát ugyanazokat a helyeket. Azt' mikor az egyikkel bejön a taktika, akkor abból a tankból mindjárt OP lesz, amelykkel nem megy - ugyanaz - az meg "fos" kategóriába kerül.....meg játszhatatlan lesz, meg sorolhatnám.
Ha a játékosok zöme nem csak menne előre eszetlenűl, hanem körülnézne hogy kikkel van együtt egy csapatban, azok milyen járművel vannak és persze mindenki tisztában lenne vele, hogy az Ő kicsi tankja mire való és mire nem, s ne adj Isten még játszani is tudna vele akkor sokkal jobb csaták lennének. Presze ez utópia és ilyen sem lesz soha. Mint ahogy az RNG-től sem fogunk megszabadúlni, és a WWII-s tankok is eztán is mennek a Post War-osok ellen. -
Zoli105 #28954 nem teljesen ! oroszok nem annyira nehezek mint a németek ! t34-gyel könnyebb befalnkelni 1 Tigrist ! )persze ha nincs ki fedezze , mert ha van fedezet halott vagy XD , de ez igaz a rohamozó Tigrisre is mert a su-122 repesszel megeszi szemből ,csak tudni kell célozni és várni ! :D