37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • sebi89
    német ág mellé melyik ágat ajánlanátok amiben nem szpás az egész és nem gyengébbek a vasak?
    amcsi vagy ruszki? esetleg angol
    amcsiknál tetszik a light ág, bulldog, chaffee
    ruszkik pedig click to win
  • Luciferkee
    Bár tökmindegy, hogy 6.7 vagy 6.3, ígyis-úgyis 7.3-as T-54-47-ek ellen fog menni mind a Puha tigris, mind a Pershing. Szal megint adtak a szarnak egy pofont. (a kis szerencsétlen 6.3-as jagdpantherem 99%-ba 7.3-as vasak ellen kerül be).

A másik modern tankos játékban is van, hogy 1-2 Tierrel nagyobbak közé tesz be, de ott legalább egyenlően van felosztva.
    Pl.: 2 Tier III, 10 Tier II, 4 Tier I. Mind a két oldalon. Itt mi van? nálunk nagyrészt 6.7 + 6.3 esetleg 1 vagy 2 7.0, az oroszoknál meg bumm bebasz 10+ 7.3 tankot.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.03.11. 13:13:12
  • Molot115
    Vagy akinek az RNG nem engedi... :D
  • ikarus44
    Ja, értem
  • foxbat88fx
    Pershing lehetne 5.0 is akkor is egy szar lenne :D azzal a papír testtel vicc kategória, csak az nem lövi át akinek az IQ-ja 60 alatt van :)
  • ikarus44
    A Pershing-nek indokolt a br csökkentés? Mert már 5.7-en is állandóan találkoztam velük.
    A Tiger II-nek mondjuk örülök, bár még mehetne lejjebb is, a Henschel változatával együtt.
  • Luciferkee
    Kisebb BR változások

The BR of the М26 Pershing has been decreased to 6.3 in all game modes.
    The BR of the ТB-3 aircraft has been decreased to 1.3 in AB and RB.
    The BR of the Tiger II (P) has been decreased to 6.3 in AB and RB.
  • Glo
    A film hatása alá kerülve (felfegyverzett gonosz P51 felszállósebességét elérő ergonómikus T34) egy pillanatig komolyan elhittem, hogy a drótkötélnél fogva vissza tudják rántani a hídról a tankot is :D

Kínai Red Tails :)
    Utoljára szerkesztette: Glo, 2016.03.11. 09:56:38
  • Glo
    Az semmi, de magassági nélkül bezuhan a hídról a völgybe, majd 2 perc múlva nyílegyenesen felhúzza és elrepül a végtelenbe :D
  • kissssss
  • vajakos21
    A Brotherhood of War-t én is láttam.Jó film.
  • Brenor
    Hát nagyon remélem, hogy eredetileg is komédiának szánták, különben komoly bajok vannak arrafelé :D
  • fighter_hu
    Ott én is kifeküdtem :D
  • Szpecnyaz
    Én azon nevettem, ahogy a Mustang szalad a T34 elől, miközben az a lövegével csapkodja.
  • Madi92
    Én jókat nevettem rajta.. :D
    Mikor gép leesik, majd 1 perccel később felröppen. x,DDD
  • Szpecnyaz
    Azért a dél koreaiak elég fasza háborús filmeket tudnak csinálni. Pl: Brotherhood of War, My Way. Mondjuk most utána gugliztam és elvileg ezt is ők csinálták, The Long Way Home a címe. Bár nem tudom eldönteni hogy ez most valami komédia, vagy komoly háborús film akar lenni.
    Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2016.03.10. 22:30:12
  • fighter_hu
    Azért mikor a bomba mellette robban és meg se hatja azt néha irigylem a játékba :D
  • kissssss
    na ilyet még én se láttam.
  • bardocz
  • bardocz
    Na most viszont tuti bugba futottunk. RB, hamar talált csapatot, betölt a játék, nem volt ellenfél. Vagyis volt, két ai. Az egyiket kilőttem, aztán elfoglaltam a bázist, és vége is lett. Mi talán 10en lehettünk max.
  • kissssss
    tipikus kínai film, a távol keleti filmek nagy része mind ilyen "elnagyolt túlzásba vitt" stílusban készül.

európai embernek fogyasztásra alkalmatlan.
  • fighter_hu
    Jézusom ez mi ez lol :DD
  • Szpecnyaz
    Lehet hogy a Mustang nem rossz gép, de a T34-85 sokkal inkább OP :D.
  • bardocz
    Nekünk volt kb negyed csík, nekik meg harmad, nem sikerült egyik csapatnak sem a másik pontját elfoglalni, csak elkezdeni tudtuk ők is meg mi is. Épp a saját pontjukat foglalták vissza, amikor hátulról elkezdtem kiszedni őket pár méterről. Valószínű, hogy az idő járt le, csak a végén elnézhettem.
  • Brenor
    ÉS mi a helyzet a pontokkal?
    [Battle] Ha befoglalja az egyik csapat a másik pontját szinte az win, viszonylag gyorsan lepörög a ticket (nem számít hogy a saját bázisa a csapatnak be van-e húzva, vagy neutralba van)
    [Break] Ha az egyik csapat elfoglalja a másik utolsó pontját instant win, 1-2 sec alatt lepörög a ticket.

Nem hülyének nézlek, csak nem tudom mennyire ismered a módokat, hátha ebből kiderül mi történt :)
    Másrészt nekem úgy rémlik, hogy az RB csatákon 25 vagy 30 perc a limit, szóval elég esélyes az is hogy az idő fogyott el.
  • bardocz
    RB, amikor a másik csapat bázisát kell elfoglalni.
  • Brenor
    Érdekes. Elég jó esély van az idő lejártára ha bugosan jelezte ki a hátralévő időt, bár ezzel a hibával én még nem találkoztam (őszintén szólva szinte sose nézem az időt). Milyen játékmód volt? AB/RB/SB, Battle/Break/Conquest/Domination?
  • fighter_hu
    Nekem is mükszik semmi hiba nincs benne
  • bardocz
    Megtaláltam. 25 perc hosszú a replay, szóval lehet mégis az idő járt le. De a csata végén valahogy mégse annyi időt írt, hanem valami 18at talán.
  • KraZ
    Nekem ez van,tökéletesen működik: https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/146807-magyar-ford%C3%ADt%C3%A1s/
  • AIexx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van magyarítás a játékhoz? Ha igen, legyen szíves valaki belinkelni.
  • Brenor
    Az utolsó 10 meccsedet alapból lementi a replayek közé és amikor mész egy 11. meccset, akkor a legrégebbit törli. Amiket átnevezel azok megmaradnak.
    Mindezek alól kivétel ha a beállításoknál kikapcsolod a replayek automatikus mentését.
  • Molot115
    Mennyire jó lesz vele 8x keresztül lőni szemből a T-10M-et, közvetlenül azelött hogy egylövésezne...
  • bardocz
    Na az enyém ugyan ez a játékmód, csak mindkét csapatban voltak még tankok. Ha pár másodpercet vár, akkor az ő körükben kiszedtem volna a másik tankot is, és elkezdem foglalni.
  • Luciferkee
    Tőlünk élnek még 4-en (velem együtt), náluk az összes meghalt, talán épp lett volna pontja egy AAA-t bevinni, nekünk van 1 pontunk és foglaljuk a másodikat, erre mission failed.. What? Ha oroszok ellen mentünk azért...

• vajakos21
    Ui: mondjuk a megrögzött messza pilóták fókába se akartak átülni még ha jobb is volt
  • vajakos21
    Azért mondta,hogy felhúzza Göringet.Sose ült volna spitbe ahogy a többi német se.
  • bardocz
    Ha nem úgy van beállítva alapból hogy menti, akkor nem :S
  • Brenor
    Replayt tudsz adni?
  • bardocz
    Idő nem járt le, pontok nem fogytak el, mindkét csapatban volt még tank, mégis vége lett a meccsnek, és vesztettünk. Miért? Oké, kevesebb pontunk volt, azt értem hogy miért vesztettünk, de miért lett egyáltalán vége a meccsnek?