PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom. Amióta a nagyesküt letettem, hogy márpedig olyan ratyadék szar játékkal, mint a Bloodborne, én nem fogom magam szívatni, kicsit óvatosabban fogalmazok,,,

De.

Nekem ez a fantomfájdalom nem jön be valahogy. Nem csak ez, hanem ahogy van az egész fémfelszerelés, mint olyan. A ground Zeros-t megvettem akcióban 4 ezerért pár hónapja. Végigtoltam, de nem lett nedves a bugyim tőle. Szép-szép, 60 fps, oké, de itt kimerült a dolog nekem.

Mitől van ekkora hájp emiatt? Ráadásul, mikrotranzakciók lesznek benne<#nemtudom>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

"választási lehetőségeknél nem mindent lehet érteni.Valahogy nekem ezek nagyon különleges Angol szavak amikkel nem szoktam találkozni...

mert Németül tudok..."

Tehát azért nem érted az angolt, mert saját bevallásod szerint nem is tudsz angolul. Nem a szavakkal van ott gond.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

shaddam
A szösziről is kérünk ilyet!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

AntiHero
Na igen. 😊 Kiváncsi leszek neked hányan élik túl. Én végigértem, sajnos 5en maradtunk.. A vége is nagyon epic volt...annyira kis dolgokon basztam el végül, hogy a játék vége fele -2 karakter lett 😞

Amugy a bonus dlc chapter (pre-order) az hol van? Mert letöltötte a játék, de nem találkoztam vele.

Ma újrajatzok a játékot úgy, hogy senki ne haljon meg. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Olyan mintha a Fűrész 5-ből is szipkáztak volna ötleteket. 😄

SPOILER 18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mondtam én élőben inkább akkor veszel észre ilyet ha közelről mutatnak akár több szereplőt és akció van de amúgy nekem nem tűnt dfel.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ezt nem értem, egyszer sem sírtam frame miatt most összekeversz valakivel, sőt nekem pc-n is a 20 már elég szokott lenni.

Újrajátszás már garantált.Talán ami zavar,hogy választási lehetőségeknél nem mindent lehet érteni.Valahogy nekem ezek nagyon különleges Angol szavak amikkel nem szoktam találkozni.
Lehet átrakom holnap Németre feliratot ha engedi mert Németül tudok,talán úgy érthetőbbek lesznek a válaszok
Egyébként tényleg nem rossz a Frame ingame.
Most kaptam bonus tartalmat,hogy találkozás a szereplőkkel(amúgy eszméletlen,hogy hasonlítanak a játékban levőkkel én ilyen hasonlóságot még nem láttam) és az oda vágott jelenetek (amiken már végigmentem) nagyon rosszak voltak,akadt meg ilyesmi.Néztem Youtube videot is kiváncsiságból és ott is borzasztó a frame.
De ingame nem.Ma is játszottam 1 órát és frame panasz bizony nincs.
Moby
Százszor leírtam már. Frémet nem lehet lockolni, ezt felejtéstek is el. Limitálni lehet. Mást nem.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Téged a fosfrém csak azoknál a játékoknál nem zavar amikkel játszol is. Annál hogy-hogynem, valami mindig épp kárpótol érte.

darkSectorxxx
Ezt nem vágom mire írod.
De jó pénzért, felőlem. 😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.27. 00:07:40

Moby
Nem hibás ez. <#ejnye1> Ez a currgen GOTY játékainak egyértelmű ismertetőjele! <#ravasz1>

Moby
Idézhetlek a következő witcher3 riposztodnál?
Ezt igennek veszem.

TDC Geronimo
olvasom gamespoton Zombi reviewt. Ugyanaz írta, aki a Wii Us verziót. Itt hiányolja a padot meg a second screen funkciót, be is írta negatívumnak. Erre rádob egy 7 pontot. Wii Us változat mennyit kapott? 4.5öt LOL

Gaming journalism...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.26. 23:51:25

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Na mot lesz szükségem PC-n játszani!!!

The Park (horrorjáték kizárólag PC-n) remélem nem valami szar átverés lesz és végre valami jo kis játék.

A téma megvan, hangulat és helyszín a helyén....várjuk szeretettel.

TDC Geronimo
Mondanám, hogy megvárom, amíg javítják, de ez még viccnek is rossz a mostani gent nézve. Majd valamikor behúzom olcsóbban

Totti5
Sony kiadta az utasítás unlockot mindenre, vagy mi ez az őrület megint? ettől lesz jobb a PR? nem 30 fps mint a másik konzol, ez többet tud? vagy milyen érveket hoznak fel emellett a mítingeken? borzalom. Ennyi programozó egyszerre lett idióta?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Tudom....de engem nem zavar és kárpótol maga a játék. 😊

darkSectorxxx

TDC Geronimo
néztem egy fps tesztet. 20 és 40 között ugrál fps, de leginkább 30 alatt. Ez így HIBÁS

Főleg a 60fpses, képernyőről lefolyó mgs átvezetők után
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.26. 23:21:44

darkSectorxxx

darkSectorxxx
😄 na remélem is. 😄

AntiHero
hmm nem rossz meglátás. 😊 Kiderül hamarosan neked is..lefogsz döbbenni az tuti!

darkSectorxxx
Na? 😛

darkSectorxxx
ÍME AZ ÉN ELMÉLETEM:

darkSectorxxx
nagyon durva

AntiHero
Ja van amikor ideges\feszült a karakter és a nyakán lüktet az ér. 😄

darkSectorxxx
Valóban néha fogkrémreklám dde nem vészes, sőtt ez lenne az elvárt nextgenben. 😄 nagyon durva, simán állsz a karakterrel és nyel egyet, és a torka is leköveti a valósághű mozgást meg a szája is....iszonyat igényes.
Fps valóban nem stabil de engem egyeltalán nem zavar és nem is figyelek rá....😄

darkSectorxxx
Pill és mutatom, le fogsz szerintem döbbenni, lehet én láttam rosszul de! 😄

.....................amúgy tuti a saw filmet is belevették, rengeteg sok ötletből gyúrták össze, más játékok és filmek által.

TDC Geronimo
Annyira túl van játszva az arcmimika vagy nem tudom, de szerintem ezzel átestek a ló túloldalára már. Miért vicsorít minden kari? 😄

A frém meg csapkod össze vissza és ez az animokon is látszik

AntiHero
Nem tudom. Én is a csávót "öltem" meg. Mi jutott az eszedbe? 😄

darkSectorxxx
Te figy a körfűrészes részen a csajt kén mgölni ugye? 😄
Mert észrevettem valamit!!! 😄

AntiHero
Nálam év játéka szavazáson már 2. helyre felkúszott. 😄

Story rendben, grafika rendben, hangok rendben, megy faszán(nem akad\lassul). Nagyon nem tudok belekötni eddig. 4 óra 30 percnél tartok a játékban (lassan hajnalodik..és vége 😞 )
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.26. 22:53:24

darkSectorxxx
Még pozitív csalódás hogy az elején NEM, de 2-3 csápter után annyira intenzív lesz a játék, és rengeteget kell mászkálni a karakterrel, szóval ebben sokkal több gameplay van mint mertem volna feltételezni.
Na ez már szép.

És ezek a területek, az egész, iszonyatdurva!!!!!

AntiHero
Ezért ps3-ra se lett volna csúnya ez 😊 De jól tették, hogy áthozták 4-re.

n000rbi
Jól van, mióta ezt leírtam, kb. azóta nézhetetlen 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Najóó gyerekek. Until Dawn.. Ez B kategóriás Strory? nem.. 😊 Olyan csavarok vannak benne, hogy csak lesek. 😮

Kapkodom a fejem, hogy most mi van. 😊 Kár, hogy csak spoileresen tudnék róla mesélni. 😞

TDC Geronimo
Akik megveszik MGSt egy tanács. Minden kazettát érdemes meghallgatni, lesznek sárgák, azokat kötelező, mivel a story ~50%nak elmesélése azokon keresztül történik ebben a részben.

TDC Geronimo
mondom fos 5 megás netemen a 720/60as megy buffer nélkül meg az 1080/30 is. Jackfrag streamje olyan minőségű volt, mintha itt toltam volna

n000rbi
Ja, kurva jó, a csetért meg pacsi a guglinak 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Nem lehet baszki nem engedi. Jah ofkorsz nexus tablet...:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Őrület, kb 4000x jobb a minőség UGYANAZON A BITRÁTÁN dupla frémmel is, és a csetet is menti...RIP twitch.

Moby
Váltsd a minőséget mint a videóknál baze, ne bénázzál már 😄

Kandurex
Szerintem ez nem 720, hanem 320 :\

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
amint rászabadul a PS4-es társaság...akadni fog ez is.

Moby
Tesztjelleggel ma youtube gamingen.

/720p@60 a max, többet nem mertem tolni, ez is fos lesz szvsz
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.26. 20:58:31

AntiHero
Nekem is megy.

Közben Until Dawn-ba arra jutottam, hogy.. Ha már véletlen megöltem a kedvenc karakteremet...kinyírok mindenkit most már. Megnézem meddig megy a játék így. Egy Psyhopata Trophyt már kaptam is. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.26. 20:50:08

TDC Geronimo
Nálam megy, érdekes.

Moby
Nekem simán megy. OBS-el tudok is streamelni.
Ma tesztjelleggwl ott tolom a das streamet.