121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    17 euro a sztímen, és az értékelések alapján azt sem fizetném ki érte szívesen. (mondjuk első ránézésre sincs több benne fél-egy órányi bohóckodásnál).
  • Moby
    szegény-szegény criterion, mi lett belőletek :( Az egyik felőbl EA szupportorobot lett, a másikból meg garázsfejlesztő. Pedig mennyit-mennyit játszottam a játékaitokkal :(
  • n000rbi
    Erről eddig fogalmam sem volt, de kva nagy mókának néz ki :D
  • SlickAdam
  • Moby
    Amire én: olcsón végigszántani a szinglidoomféléket. Értem, hogy pipa vagy, de szerintem picit várj. Nem biztos, hogy day1 van értelme neo-t venni. Meg kő várni a e3-at, hogy lássuk tényleg mit vár el a kiadóktól a neo kapcsán a sony, meg hátha még ez-az jön. Most valahogy nagyon szűkösen, pokróc alatt, zsíroskenyéren csak kibírjátok az kilencvenezer nélkül :) Egyelőre 1070 sincs, csak dühből ne csapd még fel a hvapróra.
  • arty
    igen - nincs ótóka, mimásra tartsam egy uc4 után? :) (tlou2 vagylesz vagynem)

de közben eszembe jutott, hogy a codbo3at is gyorsba még le kéne rohanni... remélem a kz4 egy nap alatt abszolválható (ahogyan a cod is)

nincs valakinek ócsón eladó blackops3-a?
  • Amiga
    Pontosan így van.
    De a duplikált item is nagy szemétség, mert az algoritmus ilyenkor simán dobhatna egy újat helyette, de inkább az arcodba nyomják a szart. És a BO3-ban még ráadásul neked kell beváltanod is a duplikált itemeket, nem ad helyette automatikusan key-t. Ez már szinte cinikus apróság.
  • Totya42
    +1 A legalja rendszer ez a random láda. Sajnos ez hamarabb fog eszkalálódni, mint a lópáncél. Sajnos sokan védik a csak kozmetikai cuccok miatt, amíg be nem vágnak oda fegyvert vagy karaktert és nem realizálja szegénykém, hogy ha nem költ súlyos dollár százasokat rá, akkor játékpénzen a 0,0001-es droprateű cuccot majd akkor venné ki, ha a leendő unokáját is ráeresztené a projektre
  • Totya42
    Várjál! A TF-be épp nemrég rúgtak bele megint. Asszongya CliffiB, hogy a TF nem érte meg az árát és, hogy ilyen szoftvernél 20-40 dodós ár illene inkább. Úgy néz ki nem jutott el hozzá az OW.
  • Totya42
    Ohh engem nem zavar, mert hidegen hagy az OW. Csak mondom, hogy a cosmetics only mentalitás nem jelent semmit, hiszen Activision. BO3-nál is mondták, hogy csak kozmetikai szarok lesznek benne, oszt meg lehet nézni most a játékot. Szerencsétlen CoD egyszersem bukott bele a riválisokkal folytatott harcba, de még a zsinórban tök ugyanaz a future settings sem vágna oda neki. De ez a ládanyitogatós lehúzásrendszer már ássa a sírját.
    Azért durva, hogy egy nívós fejlesztőcéggel szemben mennyire elnézőek a játékosok. Azért az OW összvissz 4 játékmódja meg 12 pályája még a 20+ karakter ellenére is karcsú, főleg hogy multi only. Kíváncsi vagyok, hogy az esetleges új karakterek, fegyverek mikor kerülnek be a random ládákba és hogy mekkorát néz majd a kommunity :D
  • Amiga
    Tegnap este kicsit UC4 multiztam, az se vonz be túl gyakran. Sajnos nekem még mindig a BO3 most a legjobb, abban szinte bármennyi időre el tudok veszni. Bár az új pályák harmatgyengék sajnos.
  • Bandicoot
    +1..
    Amúgy sem hiszem hogy hosszú életű multi lesz az OW, a bf1 megjelenésétől párezer fan marad és csá.
  • Amiga
    De persze lehet, hogy ma este mégis megveszem, nálam sose lehet tudni.
  • Amiga
    Sajnos a ládanyitogatás tényleg nagyon szemét pszichológiai trükk, ami az ember birtoklási vágyát használja ki és szomorú vagyok, hogy az Overwatch is él vele. Már most vagy ötféle méretű láda van, és tuti, hogy dolgoznak rajta, hogy minél vonzóbb tartalmakat tömjenek bele.

Ami a Black Ops 3 esetében undorító, az az, hogy teljesen szerencsejáték, nincs pl. "garantált fegyver" a ládában, tehát ha valaki szeretne egy különleges fegyvert megszerezni, még akkor se biztos, hogy sikerül neki, ha egy vagyont költ rá.

És persze mindig lehet mondani, hogy a ládákhoz szükséges erőforrást közönséges játékkal is lehet farmolni, de 10-15 meccs kell advanced supply drop kinyitásához és az sem garantál semmit, sőt, duplikált itemeket is kaphatsz, amit visszaválthatsz kevesebbért, mint amennyiért eleve nyitottad a ládát.

És a szemét Activision bejelentette, hogy a következő CoD-ból kevesebb eladott példányt, de több mikrotranzakciós bevételt várnak. Ha most leírnám, mit érzek ezzel kapcsolatban, permabant kapnák. Úgyhogy eldöntöttem, hogy az Overwatch-t sem veszem meg, mert én nem fogom a ládanyitogatós, kampánymentes, pár játékmódos lehúzást támogatni.
  • Harlekin
    A nem igen enyhe kifejezés...Ide a semennyire a jó...
    Nem tudnak ebbe a játékba olyan előnyt egyik karakternek se kreálni amit a többivel nem lehet ellensúlyozni,ez biztos...
  • Harlekin
    Titanfall pontosan ugyan ilyen jó multi mint az OW.Titannak egyetlen egy problémája volt,hogy nem jött PS-re.Ezért PS front elkezdte a fikát a többi divatfikás meg platformtól függetlenül folytatta!Ebben a generációba ez van az is fikáz akinek semmi köze hozzá csak nehogy lemaradjon és itt most nem csak a ps frontra értem,mert ez vice-versa igaz.És mint már párszor leírtam a mai napig rengetegen nyomják és rengeteg friss emberrel lehet találkozni Titanfallba így 2.5 év után.És ez nagyon nagyon kevés multi játékra igaz...
  • Tommy H
    Uncharted 4 jó volt nagyon!Most fejeztem be Hard-on.
    Kezdem majd Crushing modban kis pihenő után:)

Nehéz is volt mondjuk ezen a fokozaton így elsőre de nagyon magával ragadó végig a játék és gyönyörű,érdekes.
  • TDC Geronimo
    Új ingyenes Witcher 3 téma

Ingyenes létére ezek a Witcheres témák egész jók, tartalmaznak ikonokat, hangokat, zenét. Ez már a sokadik ingyenes téma a lengyelektől
  • Kongy
    Lehet pattogni a mikrotranzakció miatt, csak hülyeség, mert semmilyen előnyhöz nem juttat az OW esetében... Az, hogy más a skin a karakteren, omg, na bumm. Alapból minden szintlépésnél kaphatsz skineket, ha dob a gép. Akkor lenne jogos a hápogás, ha lenne 5 karakter, a többit meg mikrotranzakcióval lehetne megvenni.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.03. 00:59:35
  • TDC Geronimo
    Hát OWbe nehezen elképzelhető a p2win. Látszik nem igen ismered a játékot
  • Moby
    Eladod?
  • arty
    sose fogom elkezdeni má az elsőt :((
    vagy ha igen, max pl egy unity helyére tudnám besuvasztani... de az is érdekel :(

moby: kedden kiderül ;) szabit vettem ki, hogy méltó módon zárjam a ps4 korszakot* - nagykép-nagyhang-csúcssúter**

*mostezaterv!
    **péesen mindenképp!
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.02. 23:39:51
  • Moby
    Hálisten nyitócímként viszont inkább jött egy KZSF, ami viszont minden apektusból korrekt munka lett, és még egy igenjó multit is kapott.
  • arty
    meg az a logó, az elején ... ;)

(jo, tudom, hogy nem az, hanem A minőség, amit kvázi szavatol :P )
  • Moby
    >Jönnek a multi only ilyen lövöldék majd tömegével.

Kétlem. Mármint jöhetnek, de egyelőre az OW kitölti a rendelkezésre álló teret. Oda bejutni nem lehet. Ha elkúr valamit a blizz, akkor kinőhet valami más a romokon, de az nem is lenne baj. Persze a legjobb az lenne, ha nem kúrnának el semmit, és erre is van esély.
  • arty
    persze h kevés volt, semmiképp nem vettem volna day1 én se, egyszerűen nem ért 18-20 ezret (és ezekszerint másoknak se...) a közismerten rövidke, faék, csőlövölde. nyitócímként talán jobban ment volna... amikor még nincs más.

és nemcsak multi, avagy coop hiányzott, de pl a platinásoknak egy alapból easy-med-hard + unlockolható veryhard sem ártott volna (noha én ezt utálom, de pl uncsiban is milyen jó már, h alapból mehettem crushingon )

• Totti5
    E3on Wacsdogz 2 leleplezés lesz.Kíváncsian várom.
  • Totti5
    areklámelaggyaatízéveseknek
  • Moby
    Hiába csomagolod sztaniolpapírba, a szarszag átüt azon is! :P
  • Moby
    BS. Kandur mondta: szar. Én hiszek neki!
  • Totya42
    Az igen szép teljesítmény. Főleg, hogy multi only. Érdekes, hogy nem szedték cafatokra, mint pl a szintén multi only Titanfallt. Akkor most mindenki ilyet fog fejleszteni. Jönnek a multi only ilyen lövöldék majd tömegével. Mind tömve ilyen láda nyitogatással, mert most az a menő a kisgyerekeknél. Mikrotranzakció in da house. Kíváncsi vagyok ACTI mikor mondja majd a Blizznek, hogy tegyen fegyókat is a ládákba, mert a pay to win többet hoz a konyhára, mint a cosmetics only. Szépen nyitott, szal fél éve csak van a P2Wig.
  • Totya42
    Kezdődhetne már az E3-om. Most már annyi pletyka van az új gépekről, hogy már valami konkrétum is jöhetne.
  • Tikal #52027
    Most lemezen van meg... legutobb pórul jártam a W3-mal... mondjuk itt nincs save game legalább :)
  • TDC Geronimo
    nájsz

Overwatch sales over 7 million

IRVINE, Calif.--(BUSINESS WIRE)--The world needs heroes, and citizens from London to Xi’an to Rio de Janeiro are rising to the occasion to join the ranks of Overwatch®! Blizzard Entertainment’s critically acclaimed team shooter launched worldwide on PlayStation®4, Xbox One, and Windows PC on May 24, and since then more than 7 million players have fought for the future inOverwatch, logging more than 119 million hours combined in one of the most successful global game launches of all time—and the battle is just getting started.*
    “Over the months and weeks leading up to release we saw a lot of love and support for Overwatch—from Blizzard gamers, FPS fans, and people who’d never picked up a game like this before—and we’re very grateful for everyone’s incredible passion and enthusiasm,” said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. “We poured a lot of effort into creating a game—and a new universe—that anyone could enjoy. We’re ecstatic to have had such a successful launch, and we’re looking forward to all of the fun, competition, and new content still to come.”

Since launch, players have swapped heroes 326 million times and teamed up to deliver 11 million payloads to their destinations on the battlefields of tomorrow. In addition to being a smash with players around the world, Overwatch is a critical hit, and is one of the best-reviewed games of the year. GameSpot has called Overwatch “something spectacular,” while Forbes wrote that “Overwatch, quite simply, is a miracle” and that it’s “a game for everyone.” According to Game Informer, “Overwatch is an amazing experience,” concluding in its 10-out-of-10 review that “things will never be the same.”
  • Totya42
    Többség szerint kevés volt, ezért is bukott. Ha tettek volna bele valami alibi multit, és minimum kétszer ilyen hosszú lett volna a single része, akkor belefulladtak volna a beömlő pénzmennyiségbe. Majdnem végig volt AI is mellettünk szóval egy szaros coop is elfért volna benne. Akkor aztán már a gémer mennyországban lennének, fürödve a dicsőségben. Nem bonyolult a formula, de ezeknek ez sem ment. Most meg majd mehetnek vissza a balettba táncolni. Oszt annyi :)
  • TDC Geronimo
    Most toltam le Witcher kiegben egy kemény másfél órás MELLÉK küldetést. Eszméletlen...
  • arty
    "A techdemó nongéming pokol"

döbbenetesen kinéző, cső-coversúter-lájt, helyesen! :P
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.02. 23:02:11
  • arty
    nekem jöhetne :P
  • arty
    én nem platináztam ki, de 8-10 óra rémlik (hjaaa, én nem easyn mentem, youtube guide által, hogy fényesedjen a pén... platinám! :PPP )
  • arty
    És arra is, hogy "finghardveren" (ps4) is lehet fix60-as játékot hozni, csak a képességeknek megfelelő grafikát kell belőni ;) Ez ugye adott volt a tlounál... mások meg túlvállalják magukat, ennyi.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.02. 22:55:11