PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Ja,megvan már, statikus ip kapcsolót nem próbáltam... Viszont még semmit nem állítottam és most mindenhol megy. (előtte se chrome, se app, se ps4-en) Akkor ez elintézve, nyomhatod a streamet 😊 (és kösz a segítséget)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
De amúgy se chromeban, sem az appban nem jön be?

Adversus solem ne loquitor

Moby
Dehogyisnem. Nyomvatartod a csatlakozott wifin az ujjad, hálózat módosítása->speciális tulajdonságok, dhcp-ről átváltod statikusra, megadod az ip-d,, átjárót, és megadod a dns-t.

n000rbi
Tabon (N7) nem tudok ilyet.

Moby
MountainDew legyen mellé!

darkSectorxxx
Ha letölt akkor este Until Dawn stream.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nekemis volt hogy nem volt kép. Azt újraindítottam a ps4-et.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kandurex
Estére készítem a doritos -t <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Az elején meg a közepén az átváltozós rész zseniális

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

megneztem. latszik, hogy fel labbal kint van az irodabol kojima mester. epik meg igyis, de ezek az "ultimate thrill" feliratok times new roman-al max 1 oras munkat sugallnak.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

+1

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
A routert??? Simán a gépeden álllítsd be a 8.8.8.8-at dns-nek.

TDC Geronimo
Na íme, az utolsó kojima mgs trailer. Ezt megnézem és blackout elsejéig

Totti5
Ha jó az a story akkor jó a játék. Filmek már ezt az éjszaka, trancsír vonalat úgy 150szer eljátszották. Játék még annyiszor nem. Ha kihatnak a döntések és a pillangó hatás, akkor jó a játék. Egy ilyen légkörtől óriási drámát nem kell várni...

Teszem azt a Witvher 3tól sem azt vártam h olyan fordulatokat stroyt ad amitől leborulok a kanapéról. Java tök klisé rpg dolgok voltak. A főszálon sem történt olyan dolog ami új volt. Minden megtörtént aminek meg kell. Megvoltak a kellő pillanatban a kellően szomorú veszteségek stb.. kliséhegyek abban is. Hasson az emberre érezze át, élje bele magát. Akkor jó. Feltalálni azt amit már megtettek nem kell, csak úgy adagolni ahogy eddig senki. HR is ebben volt mocsok jó. Beyond már nem tudott olyat mutatni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AntiHero
Yep. 😊 szépen leszed 46gb-ot. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

arty
... azt ugye nem nyóctónégyig írják 😊

Forza.

TDC Geronimo
-.-

Én kibírom, főleg elejét nem akarom lelőni bár tudom hogy kezdődik, mert trailerekben láttuk, de a lényeget nem.

n000rbi
Az lesz, köszi, de még nem lövöm újra a routert, mert a jobbik felem dolgozna 😊

Tatyla
Belenéztem metal gear streamjét, beszarás áááááá

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Nem. Próbálj googledns-t.

n000rbi
Akkor más se menne, nem?

TDC Geronimo

Moby
Behányt a dns-ed.

n000rbi
Nekem twitch be se tölt tegnap óta.. mi van ezzel?

Moby
Majd 9-től. Most csak egy gyors menetem volt, amíg a délialvása volt a gyereknek. Elmentem a képhez, kiderült kell a baba. Visszamentem undead asylumba, megvan a baba, levágtam a bosst lent. A többi majd este.

Kandurex
na, akkor toljad neki, had lássuk! a lentebbi link szerint offline...

TDC Geronimo
Nem csak annyit tölt. Egészet szedi. playgo rendszer... Az emberek nem csak a patch rendszert nem ismerik, hanem a letöltést se úgy néz ki 😛

Ami jó hír,hogy éjfélkor van Until Dawn start.Ami rossz,hogy csak 10GB-ot tölt:S
Moby
OBS-el tökéletesen megy stream, még ablakos módban is. Köszvídia.<#levele>

Moby
Én is 😊

Moby
Még nem. Ez hivatalosan is egy moslék. Mondjuk eleve kevéssé érzem maga felelősnek azért, mert a ma szoftverfejlesztésre alkalmazott munkavállalók jelentős része funkcionálisan idióta, és nagyjából tökéletesen alkalmatlan a feladatra, amiért fizetik.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.25. 13:09:56

Kandurex
<#hehe> komolyan, nem gondolkoztál még rajta, hogy Te meg a modern technikai nem szeretitek egymást? <#hehe>

TDC Geronimo
zs kategóriás filmeket az a baj nem éjjel adják, hanem főműsor időben. Éjjel a jó filmek mennek mindig :p

Moby
Najó nem megy a stream. Ez az nvidia féle streamelés egy határ szar.

Kongy
írtam skypon 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
megy a stream
Bár néha leáll, fasztudja mér.

Moby
"NEKEM" <- 😊

Kandurex
A máriós ugrálás, hogy megszerezz mondjuk valami cuccot, az rendben van, nem odavaló, de hogy egy szirten vagy várfalon való ugrálás nem oda való...az nem egyértelmű!

Moby
Kotaku 8 órát mond. De dobtak rá egy Yes-t szóval valszeg behúzható.

Majd 2-3 hónap múlva hatezerért. Annál többet akkor sem érne, ha stabil fix30 lenne.

Moby
Ez ebbe a játékba egyszerűen nem való. Ha ennek a játéknak a harc az egyik alapköve, nos éppen ettől kerülsz távol. Nincs éppeszű ember, aki ezeken a helyeken nekiállna tusakodni a mobokkal azért, hogy aztán több 10K-t bukj egy kibaszott leeséssel. Énis (és szerintem a játékosok nagyrésze) ezek a részeket egyszerűen kifutja. Mert vagy leesik, és repeat, vagy nem és örül. Ez nem egy tomb raider. Ebbe a játékba NEKEM erre semmi szükségem. Nem oda való. Disszonáns.

Kandurex
Persze, hogy nem fogsz 40 tonna cuccot használni, nem is ez a lényege, hanem, hogy különböző emberek, különböző stílusban, fegyverekkel, felszerelésben játszanak, míg a BB -ben ugyanazokat a dolgokat kell használnod, hiába szeretnél valami mást. És ezt minden új n+ -ra produkálja a játék. VÁLTOZATOS, sok színű és tud igazodni igényekhez.

Létrákkal nem tudom mi a bajod, nem is nagyon értem.

A leesés meg,... ha egyszer magas szirtek vagy várfalon ugrál az ember fia... én elhiszem, hogy az embert frusztrálja a sikertelensége, esetünkbe a megfelelő képesség az irányításra, de ilyen a játék, na nem ez, hanem, hogy általában küzdeni, figyelni, összpontosítani, mint minden másban. Ez a sava és borsa a dolgoknak.

n000rbi
Lesz, Heavy Rainnel egy pakkban.

De kellene Beyond Remaster.Az sajnos kimaradt.Demoztam és nagyon tetszett
darkSectorxxx
Igen kb 8-10-ről beszél mindenki....sokan ezt az értékelésekhez írták be. 😄DDDDDDDDDD

darkSectorxxx
Nekem a Beyond 7-8 óra kb untig elegem is lett a végére, már nem tudtak volna hová nyújtani a dolgokat.
Történetet igen de a sok ismétlés, gameplay-ben elég volt.
Nem is kéne 20 óra ilyenből nekem.

darkSectorxxx
Egyre, de a filmre én, te meg valszeg az Until Dawn-ra. 😄

AntiHero
Ja első végigjátszásra mondanak 10 órát a magyarok (akik már tesztelték). Persze, hogy több végigjátszás van benne, mivel eleve tuti nem éli túl mindenki elsőre. (annyira jó senki nem lesz). 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

10 óránál biztos több.Azt nem hiszem el,hogy annyi lenne.Heavy Rain 4.ik végigjátszásom is 9 óra hossza volt.Nekem 2 nap játékban eltöltött idő tuti lesz és itt még Butt.effect is mehet..
Pocok ebből kimarad mert konzol exclusive😊)
Ha egy személyre gondolunk..