121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#51819 Ha 5ször ennyi lenne akkor is megvenném, 2 példányba, 2 régióra
Teljesen normális az ára, az ég világon semmi gond nincs vele. -
Bandicoot #51818 Ha duplaennyibe kerülne akkor is elöbb fizetném ki mint sok más 10-15 órás játékra a 16-18ezret... -
#51817 Ne vicceljünk már... 5300 ft 30+ órás kiegért? 18ks játékokba nincs fele ennyi tartalom se mint ebbe. -
#51816 Toltam 1 órát, de elég is volt, mert full szívás volt. 68as tracer egyik meccsen szénné szopatott. Nem leszek legközelebb már csak csütörtökön este
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.31. 18:07:19 -
#51815 FIXED – Players are experiencing a controller stuttering when slowly moving the RS button in a direction.
Fél év kellett hozzá, remélem most már tényleg javítva lesz -
#51814 Na megvöttem a Dead Island Riptide-ot PS4-re, az első részt anno végigtoltam PS3-on, de ez kimaradt. :) Illetve csorog lefele a The Witcher 3 kieg is, azt sem tudom mivel játszak. :) -
#51813 Most olvasom......Shield charm xDD
Ezaz!! Bohocokat lehet csinalni a karakterekből mostmar. :D -
#51812 R6:Siege 3.2 Patch note. Holnap jön ki. -
#51811 Sajnos dragabban is adjak mint az elozo kieget :( -
#51810 Igen, én is. :-DDD -
SlickAdam #51809 van valami baja pc-n, mar nem emlekszek mi pontosan.
vagy v-sync gond, vagy komoly pacing, mindegy mit csinalsz. -
#51808 Én meg nem is ösmerem. Lehet meg kéne venni, de kicsit rizikósnak érzem a két eurós árat, hátha túlremaszterelem options menüben -
Ulthane #51807 Ezeknek a reakármiknek alapvetően semmi értelme, egy két minőségi címet eltekintve. -
Ulthane #51806 Ezzel én is így voltam. Aztán egy életre megtanultam! -
SlickAdam #51805 igy meg annyi se. mindket jatekkal a lemezen, 60 fremmel vettem volna, mert amugy imadom.:( -
SlickAdam #51804 more realisztik!!! -
#51803 Sokkal szebb az eredetiben a tengerpart... és valahogy fakóbb és színtelenebb is lett a definitive. :-( -
#51802 Ennek kb annyi értelme volt, mint a batman reakárminek. -
#51801 Pont most néztem én is.
Én azt nem értem minek használják azt a szót hogy felújítás?
Meg úgy általában a "felújítások" ~50%-ánál?
Az hogy változik valami, ezek szerint felújítás, ami elvileg helytálló is lenne, csak ott az a "de".
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.31. 14:40:36 -
Ulthane #51800 A kisebb csöcsre is tátott szájjal nézel, meg a nagyobbra is, ettől még a nagyobb a jobb!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.31. 14:39:16 -
#51799 Bloodborne-ra is úgy vettek rá. :-D Azt se tudtam, mi az a fromszoftver. :-) -
SlickAdam #51798 performansz
-
SlickAdam #51797 hat nekem az eredeti jobban adja... de mindegy is, mert elkurtak a PS4-es verzat (riptide csak koddal jon, mert "nem lehet" ket multis jatek egy lemezen... thx sony...), szal skip....:(
-
#51796 Csak ezek a rohadt hosszú töltési idők... -
#51795 Egyáltalán nem. Atom 30 -
SlickAdam #51794 tehat nem roggyant össze az engine az uj teruleten? -
#51793 Az régen rossza, ha másoknak kell rávenni hogy játsz vele.
Vagy elkap, megfog, vagy nem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.31. 14:12:40 -
#51792 Győzzetek meg, hogy miért kellene megvennem. Hol erre hajlok, hol arra és csütörtökön jön a fizu.
Most épp nem akarom megvenni, tegnap meg akartam. -
#51791 Így-így, szerintem is jó a matchmaking :) Már amikor nem kell sokat várni... néha van, hogy 1 perc alatt se talál, bár az főleg akkor van, ha többen vagytok egy groupban. De jó ez, és mégjobb is lesz persze! ;) Ma leszel?
BTW, szívesen látunk bárkit, aki csatlakozna a nagy Overwatchozásokba (PS4)! -
#51790 Nemtudom írtam-e már, de szerintem rohadt jó lett az új GUI.
>Mindkét játék kiemelkedően jó, pont.
Kérlek tartsd be a játékszabályokat! Legalább a PONT legyen nagybetű (ha végig az, az mégtöbbet ér), és a pont után mindig lennie kell, egy ENNYI-nek, vagy azt egy elvtársnak meg kell erősítenie egy ENNYI-vel. Utóbbi duplapont!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.31. 13:50:40 -
#51789 Sajnálom, ha így van :( Én gyorstesztet végeztem rajta, azok, amik nekem NAGYON fájtak anno, azok már kevésbé fájnak. Ettől még lehetnek problémák, ilyen mélységben már nem fogom megismerni a ps4 verzát. -
#51788 Befejezhetnétek már ezt az U4 vs witcher 3 témát. Mindkét játék kiemelkedően jó, pont. 2 órája tolom ezt a DLCt, de tátva van a szám. Grafika, átvezetők, küldetések, minden eszméletlen jó és tökéletesen is fut -
Ulthane #51787 Nem védem az UC4-et egyáltalán, de néztem PC-s w3 felvételeket ultrán, és hát messze nincs olyan minőségű. mint az UC4. Animációkban, pláne az arc, fényévekre van.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy enniy peccs után a konzolos verza még mindig bugzik, akad, szaggat stb. :-/ -
#51786 Én nem azt mondom, hogy jól van ez így, hanem hogy sajnos ez nagyon jellemző problémakör a sony rendszerekre. A sony nem szabályozza megfelelően, és a stúdiók meg ha hagyják, hogy hülyeségeket csináljanak, akkor azt fognak csinálni. Ebből az egész régiózásból pl psvitán akkora agyfasz helyzetek vannak, hogy az döbbenet. Ott, ahol a háttértárat heroinárban mérik. De tudnék csodás példákat mondani a ps3-ról is. -
#51785 A DLC-kel kapcsolatban is van egy ilyen easter egg az új kiegészítőben :)
-
#51784 A W3 vs UC4 kérdéskör kapcsán felmerül bennem a kérdés: mi késztet vajon embereket arra, hogy visszaidézzék az óvoda legszebb pillanatait (az én apukám az erősebb)? -
#51783 Azt én értem, csak mi vesz rá egy kiadót arra, hogy az ugyanabban a régióban árult digitális és lemezes verziot is külön régióra tegye? Értelme?
Mert ha az US store-ból töltöttem volna most le a digitális verziot, a lemezes meg magyar lenne, akkor nem háborognék, hogy nem megy a mentésem... de mindkét verziót itt vettem EU-ban...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.31. 13:24:36 -
#51782 Az én witcher3-am bőven van olyan szép, mint az u4, de mivel ezt sem definiálni, sem megmérni nem lehet, sem a ti witcher3-atokat behatóbban nem ismerem, ezért maradhatunk annál a felállásnál, hogy aki többször tudja leírni a maga véleményét nagybetűvel, azt mindenki elfogadja igaznak! -
Ulthane #51781 Nos, tegnap elindítottam a játékot. Számtalan peccs után a játék intrója még mindig szaggat, csakúgy, mint a főmenü animációja. A számtalaN popupról még nem is beszéltem. Az átvezető videók fényévekre vannak az UC4 minőségtől (valaki korábban bedobta, hogy a W3 van olyan szép, mint az UC4 - NINCS, NINCS ÉS NINCS!).
A játékban milliónyi apró bug hemzseg továbbra is, lehet, hogy a mission breaking bogarakat javították, de a játék még mindig nagyon messze van a 100-astól.
Tartalmilag továbbra is etalon, technikailag kicsit jobb, mint félkész.
-
#51780 Ez nagyon sok játéknál így van. A különböző régiók nem eszik meg egymás mentéseit.