121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Ha 5ször ennyi lenne akkor is megvenném, 2 példányba, 2 régióra

Teljesen normális az ára, az ég világon semmi gond nincs vele.
  • Bandicoot
    Ha duplaennyibe kerülne akkor is elöbb fizetném ki mint sok más 10-15 órás játékra a 16-18ezret...
  • TDC Geronimo
    Ne vicceljünk már... 5300 ft 30+ órás kiegért? 18ks játékokba nincs fele ennyi tartalom se mint ebbe.
  • TDC Geronimo
    Toltam 1 órát, de elég is volt, mert full szívás volt. 68as tracer egyik meccsen szénné szopatott. Nem leszek legközelebb már csak csütörtökön este
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.31. 18:07:19
  • TDC Geronimo
    FIXED – Players are experiencing a controller stuttering when slowly moving the RS button in a direction.

Fél év kellett hozzá, remélem most már tényleg javítva lesz
  • balee4
    Na megvöttem a Dead Island Riptide-ot PS4-re, az első részt anno végigtoltam PS3-on, de ez kimaradt. :) Illetve csorog lefele a The Witcher 3 kieg is, azt sem tudom mivel játszak. :)
  • AntiHero
    Most olvasom......Shield charm xDD

Ezaz!! Bohocokat lehet csinalni a karakterekből mostmar. :D
  • AntiHero
    R6:Siege 3.2 Patch note. Holnap jön ki.
  • roolandsan
    Sajnos dragabban is adjak mint az elozo kieget :(
  • Amiga
    Igen, én is. :-DDD
  • SlickAdam
    van valami baja pc-n, mar nem emlekszek mi pontosan.
    vagy v-sync gond, vagy komoly pacing, mindegy mit csinalsz.
  • Moby
    Én meg nem is ösmerem. Lehet meg kéne venni, de kicsit rizikósnak érzem a két eurós árat, hátha túlremaszterelem options menüben
  • Ulthane
    Ezeknek a reakármiknek alapvetően semmi értelme, egy két minőségi címet eltekintve.
  • Ulthane
    Ezzel én is így voltam. Aztán egy életre megtanultam!
  • SlickAdam
    igy meg annyi se. mindket jatekkal a lemezen, 60 fremmel vettem volna, mert amugy imadom.:(
  • SlickAdam
    more realisztik!!!
  • Amiga
    Sokkal szebb az eredetiben a tengerpart... és valahogy fakóbb és színtelenebb is lett a definitive. :-(
  • Moby
    Ennek kb annyi értelme volt, mint a batman reakárminek.
  • darkSectorxxx #51801
    Pont most néztem én is.
    Én azt nem értem minek használják azt a szót hogy felújítás?
    Meg úgy általában a "felújítások" ~50%-ánál?

Az hogy változik valami, ezek szerint felújítás, ami elvileg helytálló is lenne, csak ott az a "de".
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.31. 14:40:36
  • Ulthane
    A kisebb csöcsre is tátott szájjal nézel, meg a nagyobbra is, ettől még a nagyobb a jobb!
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.31. 14:39:16
  • Amiga
    Bloodborne-ra is úgy vettek rá. :-D Azt se tudtam, mi az a fromszoftver. :-)
  • SlickAdam
    performansz

• SlickAdam
    hat nekem az eredeti jobban adja... de mindegy is, mert elkurtak a PS4-es verzat (riptide csak koddal jon, mert "nem lehet" ket multis jatek egy lemezen... thx sony...), szal skip....:(
  • TDC Geronimo
    Csak ezek a rohadt hosszú töltési idők...
  • TDC Geronimo
    Egyáltalán nem. Atom 30
  • SlickAdam
    tehat nem roggyant össze az engine az uj teruleten?
  • darkSectorxxx #51793
    Az régen rossza, ha másoknak kell rávenni hogy játsz vele.
    Vagy elkap, megfog, vagy nem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.31. 14:12:40
  • Amiga
    Győzzetek meg, hogy miért kellene megvennem. Hol erre hajlok, hol arra és csütörtökön jön a fizu.
    Most épp nem akarom megvenni, tegnap meg akartam.
  • mucsácsó
    Így-így, szerintem is jó a matchmaking :) Már amikor nem kell sokat várni... néha van, hogy 1 perc alatt se talál, bár az főleg akkor van, ha többen vagytok egy groupban. De jó ez, és mégjobb is lesz persze! ;) Ma leszel?

BTW, szívesen látunk bárkit, aki csatlakozna a nagy Overwatchozásokba (PS4)!
  • Moby
    Nemtudom írtam-e már, de szerintem rohadt jó lett az új GUI.

>Mindkét játék kiemelkedően jó, pont.

Kérlek tartsd be a játékszabályokat! Legalább a PONT legyen nagybetű (ha végig az, az mégtöbbet ér), és a pont után mindig lennie kell, egy ENNYI-nek, vagy azt egy elvtársnak meg kell erősítenie egy ENNYI-vel. Utóbbi duplapont!

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.31. 13:50:40
  • Moby
    Sajnálom, ha így van :( Én gyorstesztet végeztem rajta, azok, amik nekem NAGYON fájtak anno, azok már kevésbé fájnak. Ettől még lehetnek problémák, ilyen mélységben már nem fogom megismerni a ps4 verzát.
  • TDC Geronimo
    Befejezhetnétek már ezt az U4 vs witcher 3 témát. Mindkét játék kiemelkedően jó, pont. 2 órája tolom ezt a DLCt, de tátva van a szám. Grafika, átvezetők, küldetések, minden eszméletlen jó és tökéletesen is fut
  • Ulthane
    Nem védem az UC4-et egyáltalán, de néztem PC-s w3 felvételeket ultrán, és hát messze nincs olyan minőségű. mint az UC4. Animációkban, pláne az arc, fényévekre van.

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy enniy peccs után a konzolos verza még mindig bugzik, akad, szaggat stb. :-/
  • Moby
    Én nem azt mondom, hogy jól van ez így, hanem hogy sajnos ez nagyon jellemző problémakör a sony rendszerekre. A sony nem szabályozza megfelelően, és a stúdiók meg ha hagyják, hogy hülyeségeket csináljanak, akkor azt fognak csinálni. Ebből az egész régiózásból pl psvitán akkora agyfasz helyzetek vannak, hogy az döbbenet. Ott, ahol a háttértárat heroinárban mérik. De tudnék csodás példákat mondani a ps3-ról is.
  • FEARka
    A DLC-kel kapcsolatban is van egy ilyen easter egg az új kiegészítőben :)

• Amiga
    A W3 vs UC4 kérdéskör kapcsán felmerül bennem a kérdés: mi késztet vajon embereket arra, hogy visszaidézzék az óvoda legszebb pillanatait (az én apukám az erősebb)?
  • Tikal #51783
    Azt én értem, csak mi vesz rá egy kiadót arra, hogy az ugyanabban a régióban árult digitális és lemezes verziot is külön régióra tegye? Értelme?

Mert ha az US store-ból töltöttem volna most le a digitális verziot, a lemezes meg magyar lenne, akkor nem háborognék, hogy nem megy a mentésem... de mindkét verziót itt vettem EU-ban...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.31. 13:24:36
  • Moby
    Az én witcher3-am bőven van olyan szép, mint az u4, de mivel ezt sem definiálni, sem megmérni nem lehet, sem a ti witcher3-atokat behatóbban nem ismerem, ezért maradhatunk annál a felállásnál, hogy aki többször tudja leírni a maga véleményét nagybetűvel, azt mindenki elfogadja igaznak!
  • Ulthane
    Nos, tegnap elindítottam a játékot. Számtalan peccs után a játék intrója még mindig szaggat, csakúgy, mint a főmenü animációja. A számtalaN popupról még nem is beszéltem. Az átvezető videók fényévekre vannak az UC4 minőségtől (valaki korábban bedobta, hogy a W3 van olyan szép, mint az UC4 - NINCS, NINCS ÉS NINCS!).

A játékban milliónyi apró bug hemzseg továbbra is, lehet, hogy a mission breaking bogarakat javították, de a játék még mindig nagyon messze van a 100-astól.

Tartalmilag továbbra is etalon, technikailag kicsit jobb, mint félkész.

• Moby
    Ez nagyon sok játéknál így van. A különböző régiók nem eszik meg egymás mentéseit.