PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Egyből a rendelés leadása után? Mint mondtam még nem jelentkeztek a megerősítés miatt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Ja. Ha valakinél ki fognak jönnek a bugok, az vagyok ÉN 😄

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
de hiányoztak a dark féle párbeszédek. Tudod devek letilthatják a játékukba bizonyos részeknél a share funkciót, ezzel megakadályozva a spoileres részek rögzítését.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Ja miért valaki előbb megkapja?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Mit mert. Spoiler miatt

A te izlésedet látva ezen már meg sem lepödök. Neked tényleg nem valóak a japán cuccok. Mondjuk nem kell majd kerülgetned azokat, mert látva a Bone japán bukását, kétlem hogy épeszü cég fog rá "elbaszott" játékokat késziteni.
darkSectorxxx
mert?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Tőlem megkérdezték, hogy ha több méretet kapnak milyen kell.

TDC Geronimo
Szerintem a játék 90%ban le lesz tiltva a share 😄

shaddam
Én bevállaltam. Tele is tolom mgs légterelőkkel a twittert

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Elvileg az nekem is (méretet nem adtam meg rendelésnél, remélem nem egy xs-est küldenek, mert akkor max portörlőnek lesz jó 😄)

darkSectorxxx
Én sem.

darkSectorxxx
Igen én! BÁRMIKOR VISSZAVÁLTHAT az aki benevezett!

TDC Geronimo
oh well... legalább lesz egy MGSes pólóm <#idiota>

n000rbi
Öngyilkosság, mondd le a preordert 😄

n000rbi
Teslagraddal szemeztem még WiiU-n, de akkor megoldva 😊 A Grow Home-nak meg végülis örülök.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.24. 21:20:47

TDC Geronimo
Én jelentkeztem :/ MGS után 1 nappal jön fw elvileg bár nem kaptam mailt még

Totti5
PS Plus:

Grow Home (PS4)
Super Time Force Ultra (PS4 and PS Vita)
Twisted Metal (PS3)
Teslagrad (PS4 and PS3)
La-Mulana EX (PS Vita)
Xeodrifter (PS4 and PS Vita)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Sonynál? Normális vagy? 😄

TDC Geronimo
Valaki jelentkezett amúgy FW beta tesztelésre a múltkor?

TDC Geronimo
Megjött közben a launch trailer

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.24. 20:24:32

TDC Geronimo
Na nembaj majd szeptember elsején 1080/60al <#finom>

Moby
Nem techokérdés, hogy ilyen. Azért ilyen, mert nem cél, hogy jobb legyen. Ma a 20 frémes hibás termékek futnak évjátéka címért, itt a topikban is.

Moby
DaS broáfság mellé még egy kis pécés broáfsággal borzolnám a kedélyeket*: 960-on már elfogadhatóan fut a glitcher 😄 Kár, hogy mostanra mminden bitjét vallási fanatizmussal gyűlölöm, de egy párhuzamos univerzumban így már végigtolnám 😊

/* kimerítem a hátramaradt amnesztia minden cseppjét by Tatyla 😄DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.24. 18:32:39

TDC Geronimo
<#wilting>

TDC Geronimo
Néztem IGNen until dawn reviewt. Fosfrém még mindig, ez nem is lesz jobb. Mikor jön el az az idő, amikor azt mondják majd, hogy elég volt és a fos teknó miatt súlyos pontlevonások lesznek? Soha gondolom...

Totti5
Nem baj holnap jön az izomagy tesztoszteron, izzadás, fákye bics ámerika remék 😊)))) ( Gears 1 )

Az való nekem.

TDC Geronimo
MGS Vbe még a lószarnak is taktikai szerepe van <#nezze>

shaddam
Jaj herpai "bad sector" gergely lassan kerek 1 hónapja jelölt be facebookon. Lehet hívna ide szerkesztőnek? <#banplz>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Bármennyit 😄 Minden segítség jól jön. Így is kurvára vakon megyek (azaz megyek amíg meg nek koppanok valami falban)

TDC Geronimo
platinum

n000rbi
Bocs, csak sose tudom, hogy mennyit merjek elpofázni 😊

Totti5
Nem botárnkozom meg a csibekkeltetőn meg nyúlból jön ki az xp, meg a japó szadomazókon amiket belepakolnak ezek az őrültek, adott stílusban még jó is, de minden JRPGben bőven túlzásba van véve a faszság.

Loapkodós akciójátékban ez nekem sokk hogy a ló trágyázik, fingik meg egyebek. Ez van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.24. 18:26:43

Moby
ebből annyira nem értettem egy szót sem, hogy meg kellett gugliznom.
Szal...aham. Még nem tartok sehol 😄 Fura is lett volna, még csak 25 órám van a játékban 😊

n000rbi
Honnan rendelted? Nekem kv-tól még nem jött mail.

Moby
Ennek ahhoz semmi köze. Én is ilyen gépeken nevelkedtem, és nem jön be az mgs. Mindig is a távolból, értetlenül figyeltem a körülötte folyó hypeot, akárcsak a ff szériával kapcsolatban. Nem vagyunk egyformák.

TDC Geronimo

AntiHero
TDC Geronimo
Neked akkor gondolom első napos vétel 😊

Ma hívtak, jövő hét keddre jön, diamond dogsos pólóval :y

Holnap jön a launch trailer. Kojima utolsó MGS trailere.

darkSectorxxx
"Uncharted: The Nathan Drake Collection - több lesz, mint egy egyszerű port

Bár elsőre talán nem egyszerű észrevenni az Uncharted: The Nathan Drake Collection változásait például a PlayStation 3-as változathoz képest, de alaposabb elemzés után kiderült, hogy a Bluepoint nem kevés munkát ölt a gyűjteménybe.
Akármennyire is azt hihetjük, hogy egy játék felújításával rengeteg időt és pénzt spórolnak a kiadók (ami valószínűleg így is van), de azért nem érdemes azt hinnünk, hogy az ilyen projekteken dolgozó fejlesztők egész nap csak lazsálnak. Miután erről beszélt nemrég a Coalition csapata is a Gears of War Ultimate Edition kapcsán, a Digital Foundry részletes elemzéséből kiderült, hogy a Bluepoint is rengeteget dolozott az Uncharted: The Nathan Drake Collection elkészítésén.
A technikai részletekbe gyakran belemászó csapat szerint még a portok és újrakeverések területén gyakorlott Bluepoint csapatától is különösen leyűgöző munka az Uncharted-sorozat PS4-es felújítása, és az újraalkotott sztori-trailer "minden beállításában találunk új modelleket, vagy művészeti anyagokat". A modellek közül nem csupán Nathan, hanem a környezet, és a mellékszereplők is komoly minőségjavuláson mentek át, a textúrákról, és a különböző effektekről nem is beszélve. Az Uncharted: The Nathan Drake Collection kapcsán az is elismerésre méltó, hogy három, több év eltéréssel megjelent játékot hoztak a fejlesztők azonos szintre, ami 1080p-s felbontást, komoly élsimítást, és szinte tökéletesen fenntartott 60 FPS-t jelent.

A Digital Foundry, miután nagyítóval végignézett mindent a játékból, amire rá tudták tenni a kezüket, arra a végeredményre jutott, hogy a Bluepoint tapasztalata rengeteg ért, és az Uncharted: The Nathan Drake Collection nem annyira a Last of Us Remastered érzetét kelti majd, hanem sokkal inkább emlékeztet arra a munkára, ami a Grand Theft Auto V jelenlegi generációs portjaival mutatott a Rockstar."

n000rbi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja persze, a narancs köddel lezárt helyek csak akkor nyílnak meg, ha a lordvesselt a firelink altarra teszed.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.24. 17:43:03

Moby
Semmi olyan hely nem nyílt meg, ahol ne jártam volna. 2 helyre tudok még menni: az erdőben a lezárt kőkapu (már megvan a kulcs hozzá a kovácstól), meg a katakombák. Mindenhol máshol voltam már. Legalábbis én nem látok olyan helyet, ahova ezeken kívül még mehetnék.

AntiHero
Ezt eddig is tudtuk. Eleve így reklamozták tudtommal, hogy "B" kategorias tini horror filmekre hajaz.

Igaz attól még lehet fordulatos.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
> +Top notch AAA presentation

Az rendben van, hogy szép, de úgy is fut? Eddigi pár streamen diafilmet láttam. Ja várj, az manapság nem fontos, a glitcher is 9/10...

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.24. 17:33:07

zzeN
Nagyobb oldalak tesztjeiben pont a sztorit húzták le, B kategóriás kliséhegy.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

n000rbi
Remélem a gen legjobb címét hagyják ki <#eplus2>

n000rbi
Nagyszerű, akkor meg is nyílt még vagy 3 hely, ahová mehetsz, nehogy egyszerű legyen 😊

AntiHero
Na egy 8.4-et már kapott is az Until Dawn.
Pro:
+ Top notch AAA presentation
+ Story is surprisingly good
+ The fact that you can’t reload brings tension

Against:
– If you hate QTEs, forget this game
– The beginning is a bit boring
– Replay value is “double edged sword”

AntiHero
Jó telefonról még mindig nem tudok írni. XD

AntiHero
Igen lehet.

Vizint nekem letolti, de pénzt nem conta le azt mondja cancel order..de letölteni letudom xD