121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#51779 A CDProjekt szerint a játék vásárlása előtt alaposan meg kellett volna néznem a weblinket, ugyanis ott van elrejtve a játék régió kódja, ha ezt megtettem volna, akkor láttam volna, hogy a játék más verziójú mint a lemezes változat, amire valahol kisbetűvel szintén rá van vésve valami 5 jegyű szám... ez ám az ügyfélszolgálat, így kell bánni a játékossal aki kétszer is kifizette a szarjukat, most megyek tolni a játékot,mert a mentésemmel csak 40 óra szállt el... -
#51778 Nekem semmit, dehogy panaszkodom, a világ úgy szép ahogy van. :D
Nem szakért senki, én sem szakértek azzal hogy egyszer azt mertem mondani, hogy a U4-nek szebb a növényzete, ez nem szakértés, ránézek és látom, a szakértés az más. :)
Spórolok én a karakterekkel, pl már nem írom ki, hogy "ncharted". :D
#51775:
Én isten vagyok, mindent látok és hallok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.31. 11:51:33 -
#51777 Ja igen. Éjfel utan. :D hajnal 3ig toltam, de nem akartam ott hagyni....csak hát reggel meló. -
#51776 Tegnap? Nem inkább ma hajnalban? Haza érek neki ugrok én is mint bolond bornyú az anyja csecsinek :D -
#51775 Gondolod Dark az a fajta, hogyha nem summonoljuk akkor magától nem jön? Ó bár így lenne! :D Egy próbában mindenesetre benne vagyok! -
#51774 Halkan jegyzem meg, hogy te idézted meg őt az #51760-ban. -
#51773 Énnemtudom mit beszélsz. te panaszkodtál, hogy elkúrta a sony. Neked elkúrta. Nekem nem. Énnekem nem kell szakértenem, hogy miért nem jó az egyik csoda a másikhoz képest. Egyetlen dolgom van vele: élvezni. Te meg szakértsél, meg szomorkodjál :D
De ha lehet, inkább kevesebb karakterből. -
#51772 Az tény, hogy UC4 után a DaS3 is kicsit PS3-asnak tűnik, de ez van, attól még jól szórakozom vele.
W3 viszont gyönyörű, és attól se lesz csúnyább, hogy megjelent még egy gyönyörű (és brutálisan kidolgozott) játék. -
#51771 Ő már csak nézőpont kérdése, hogy az a jó amit tenne valakivel valaki, az kinek jó.
Lehet valakinek az a legjobb ha mások azt hiszik, hogy neki nem jó?
Érdekes dolgok ezek. :D -
#51770 Igen Dark, elég egy embernek megvenni. -
#51769 Ja akkor elég 1 embernek megvenni, nem mintha nekem szükségem lenne rá ugye. -
#51768 Nem, a sonynál nem hibáztak. Hogy a beszűkült tudatúak mit és hogyan dolgoznak fel, az énnekem tonképp hótmindegy :) Ővelük jót amúgy sem lehet tenni. És talán nem is kell. -
#51767 DRM free. Ettől csak hosszabban tudnám ugyanezt elmondani, ahhoz meg nem sok kedvem van. -
#51766 Mármint nem más véleményét kell elfogadnod...:D
Hanem hogy hibáztak a Sony-nál. :D -
#51765 Nem, nem kell. Szerencsére megengedhetem magamnak, hogy meglegyen a saját véleményem. -
#51764 Úgy értem, nem 1 embernek, hanem ha másolatot készítesz róla.
Vagy ettől független még van gog azonosítás? :D
///amúgy én sem tudom más hogy csinálja, én minden játékot 3x veszek meg, vagy legalábbis ahány platformon elérhető. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.31. 10:52:19 -
#51763 Én egyszer vettem meg. Nemtudom más hogyan csinálja -
#51762 Ezt el kell fogadnod, sajnos hibáztak a sony-nál, túl korán adták ki a játékot. :D -
#51761 Magyarul elég 1x megvenni? :D -
#51760 >Nem egy uc4 (most mar sajnos mindent ehez hasonlitok :( ).
Egy Darksector bőven elég. -
#51759 Na tegnap 3 órát beletoltam a Witcher 3 B&W-be.
Tetszik!! 3 ora alatt 4 boss is volt. Mind különböző!
Helyszínek baromi hangulatosak és ez a zene. :)
Kártyázgattam is mert azt imádom. Most az új skillege pakliz gyűjtögetem, mert csak azzal lehet a versenyre benevezni.
Grafika szép. Bug van sajnos. Nem egy uc4 (most mar sajnos mindent ehez hasonlitok :( ).
De meg van eddig benne a Witcher hangulat.
A térkép szép nagy! Meglepően nagy. Lesz itt dolog bőven. :)
Aki imádja a Witchert az ki ne hagyja! -
#51758 Ja, szegény gorilla :( -
SlickAdam #51757 ez de felbaszott. moslek szülök f.-ert nem tudtak vigyazni a kölyökre... -
-
#51755 Áhhh...Majd ha levonul az ár. Én nem fogok sorban állni, hogy napiáron megkapjam. Nincs hova kapkodjak. -
#51753 Mondjuk a betűméret növelésnek örülök -
Bandicoot #51752 Meg van már honnan szerzed és mennyit perkálsz a 1070-ért?
120k körül kéne lennie de tartok tőle ezzel is megy majd a hiénáskodás ahogyan a 1080-al teszik éppen.. -
#51751 Régi ui is szaggatott váltáskor. Most se lett jobb ilyen téren, de ez legalább egyszerűbben kezelhető és átláthatóbb
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.31. 09:59:54 -
#51750 Erről beszéltem én is az #51709-ben. Átalakították az inventory-t, van még mit javítani rajta, hogy élvezhető is legyen. -
#51749 Csak a komplett GUI :D -
#51748 Én tegnap 1.2-es patch után beléptem a Witcher 3-ba, legutóbbi kieg óta nem látom hogy sok minden változott de a menüben mikor váltok mondjuk felszerelés meg alkimia között gondolkozik vagy 2 másodpercet eddig ez nem volt legyártok valamit akkor is -
#51747 Bizony bizony. Az emberek ilyen szintre megtanulták a hősöket, az ultikat is egyre nehezebb elnyomni, mert lekapcsolnak, mint a szart. Amúgy a matchmaking egész jól működik, magasabb játékosokat rak be és viszonylag azonos skill küszöbbel. Winstonnal kezdtem el tegnap játszadozni és egyre jobban imádom. -
#51746 Ma kezdem újra a W3-at. Annak idején a vége előtt letettem, mert inkább az összes DLC-vel együtt akartam játszani. Most már dörzsölgetem a kezem az esti játékra. :-) -
#51745 Igen, egyébként én is élveztem, kár hogy nem volt a játékmenetnek semmi mélysége. :-) -
#51744 És az is. -
#51743 Akkor lehet félreérthető voltam. Ordas bugok alatt én azokra céloztam, amik a továbbjutást akadályozzák. (ilyen-olyan apróságok vannak mindenütt, azok kevésbé zavarnak - az open-world játékokra ez halmozottan igaz)
Viszont mivel nem vagyok időmilliomos, így mindennél jobban utálom a fölöslegesen elcseszett géming-időt és nem szeretnék olyanba futni, ami esetleg széjjelvágja 30-40 órámat (akár egy későbbi verziókkal inkompatibilis mentés)
Meglehet, hogy túllihegem a problémát, de életem legfosabb megjelenése volt a W3, iszonyatosan durvának kell lennie a játéknak, hogy ezt megbocsássam nekik. -
#51742 W3at a CDP szúrta el konzolon, ha 2 hetente peccselgetésből nem az 1et előre 4et hátra elvet követik, akkor hamar perfekt lett volna a cucc, de bénák voltak, elszúrták, kamuztak, nem értettek hozzá. Csak remélni tudom hogy a rahedli pénzt skilled programozókra költik. -
#51741 Én is megvettem... (one-ra ráadásul)
/és abban a 20-30 órában tonkétt tökre élveztem is -
#51740 Tény, hogy olyan világban élünk, ahol milliók vették meg a Battlefrontot, szóval igazad lehet.
Bár én is megvettem.
De az is igaz, hogy hónapok óta nem indítottam el. -
SlickAdam #51739 pedig U4 olyan komplex W3-hoz kepest, mint a faek.:)
szerk.: ja es brúsz drukkmen es a nóti godz 4 life. baby baby!!!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.31. 09:18:56