121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    DCnél pöcököld a gombát, annak az ég világon semmi köze autózáshoz. Semmi illúzió nincs abbanha van egy jó kormányod és settinged + egy jó játékod. Mind a perifériák, mind a szoftveres rész a lehető legjobb szimulációra van kitalálva, ami ha működik akkor az élmény is nagy.
  • Ulthane
    Már mondtam többször, Pakson az erőműben ilyen hangoknál, mint amit a PS4 ad ki, elsőfokú készültség van, és azon gondolkodnak, hogy lekapcsolják a reaktort.

Botrááááááááááááááááááááááááány!

Mint content azonban, fantasztikus!
  • ppista
    De hát ezt írom én is. Az illúzió sokkal erősebb a profibban kivitelezett ótókáknál, mint mondjuk egy DC-nél, de attól még az ugynúgy illúzió.
  • Totti5
    Tök ugyan úgy, ugyan annyit, ugyan olyan módon tekerem a kormányt, használom a gázt és a féket, váltok kuplung és H váltóval mint a való életben. Pontosan ugyan úgy.
  • AntiHero
    Nekem is alad mint a fene. Van amikor nem. Térkép ugyan ez. De amugy 1-2 ora jaték utan nem csinálja.
    A ps4 meg fluxuakondenzátorrá alakul játék közben.

De ezt eltekintve baromi jó játék. Minden mellékküldetéssel együtt. :) Best rpg nálam jelenleg.
  • ppista
    Pontosabban csak "vezetési illúziót" adnak, mint az összes ótókás játék, legfeljebb profibb a bűvésztrükk kivitelezése.
  • Totti5
    Előző két rész is kapott nagy peccset, ott több mindent, és azt valóban kiadták újra. Enhanced Edition.
  • Ulthane
    A vizuális váltioztatások szerint is jót tettek a játékkal, az egyébként felháborító, hogy gyakorlatilag egy "új játékot" adtak most ki, egy éve kellett volna mindez. Sajnos sokszor lassul, akad inventroyban váltáskor, egy barátomnak konkrétan kétszer butára fagyott már az inventoryban a PS4.

• Ulthane
    Szaggat az, a játékban is szaggat. 38-46 mp között kétszer is akad. Bocs, van az 3-4-szer is.

Lehet áradozni, csak maradjunk azért tárgyilagosak.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.06.01. 13:35:42
  • Totti5
    Csak azok nem adnak vezetési élményt.

Vezetési élmény a szimeknél kezdődik, ami ugyan úgy szórakoztató, csak ott máson van az élmény. A versenyen, körülményeken, dinamikusan változó dolgokon, a jó AI-n ( vagy emberi ellenfél ), a pontos vezetésen, okos vezetésen ( gumi, üzemanyag menedzselése ).
  • arty
    Akkor naiv voltam.

---

de ez (alant) legalább kárpótolt... egyre csak szépül az emléke, mamár tudok rá jó játékként gondolni :D

profi fotós screenshotjai:
    https://www.flickr.com/photos/83932730@N00/page1
  • Amiga
    Megértem. :-)
    Valahogy törvénybe kellene iktatni mentálhigiénés okokra hivatkozva a napi 4 óra, munkaidőből letölthető játéklehetőséget.
    Induljak ezzel a választásokon? :-D
  • arty
    ez inkább kiegekre igaz (legalábbis pl a wolfensteinel ez volt a helyzet, tul sok játéknak eleve nincs is gigadlcje=kiegészítője)
  • roolandsan
    Tenyleg sokkal jobb a lett a menu kinezetre es performanszra is, de az inventory meg mindig hajlamos nagyon belassulni :/
  • n000rbi
    Hehe, jó kis Dark Souls easter egg :)
  • Tatyla
    Én tegnap este majdnem 11-ig toltam de erőt vettem magamon mert korán kell kelni
  • AntiHero
  • ppista
    Nekem a Mario Kart, vagy ha komolyabbat akarok felhozni akkor a Driveclub, vagy a Forza Horizon, kategóriákkal nagyobb élményt nyújtanak, mint ezek a "nagyon élethű" ótókák. Annál egyszerű oknál fogva, hogy ezek játékok, és a szórakoztatásra helyezik a hangsúlyt, és nem akarják, nem is tudnák, marha komolyan venni magukat.
    Van egy pécés ismerősöm, aki már lassan több millió forintot ráköltött a "szimulátor" szettjére, ahelyett, hogy vett volna egy autót (nem volt neki még soha) és azzal csapatná, hiszen az fényévekkel nagyobb élmény.
  • mucsácsó
    Bakker, meg kell vennem újra................ fene..... :D
  • Amiga
    Belenéztem ma reggel a Witcher 3-ba és nagyon kellemes meglepetés volt. Technikailag teljesen megújult a játék - nem, NEM szaggat a főmenüben és az intro alatt sem. A kamera érzékenységét vissza is kellett vennem, az alapbeállítás túl gyors volt nekem. Teljesen újrakezdtem a játékot. Brutális a látvány és a világ, amit a CDP összehozott. Jó lesz ismét elmerülni benne. :-)
  • Totti5
    Olyan nagyon sok mindent én nem vártam és azt hiszem nem is igényteltük. Csak kurrgen autók ( munkát kiadni külsős modellezőknek megcsinálnak 1500 autót 1 év alatt kívül s belül ), valós hangokat ( ahhoz sem kell sok tudomány, mindenkinek megy autós fronton ), fix 60 frémet és csodás grafót ( ha Xboxon sikerült a T10nek tökéletesen, akkor nehogy már a powersztésönön ne sikerüljön a japóknak ). És ennyi, a többi meg szokásos, nem kell a világot megváltani autós játéknák. Ha jó a fiziksz, FFB és azAI, jók versenyek. Pofon egyszerű.
  • Moby
    Nos igen. Az előzmények ismeretében csodát vártál, és nem jött. "Vadász-vadász..." :)
  • AntiHero
    De legalabb van saját hazad benne, mint a gtaba. :D
  • Totti5
    Utólag könnyű okosnak lenni. Én is UC4 miatt vettem és idén a legjobban vár játék a GT ( volt ) rá.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.01. 09:51:55
  • Ulthane
    széljegyzetként: A Witcher 3-ban, az év játékában, a legleglegben konkrétan nincs farka a lónak. Roach farkatlan.

Az új peccs elvitte.

A kétkedőknek: Roach no tail

Ne mondjátok azt, hogy 2016-ban ez a minőség nem felháborító technoban.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.06.01. 08:54:36
  • Moby
    A polifóni 10 éves teljesítményét figyelembe véve minden józanul gondolkodó ember pontosan ekkora retkert várt. Pontosabban a méretén a józanok nem gondolkodtak, pusztán nem vártak semmit.
    Józanodj ki Arty. Nézd végig a sony elmúlt 3 évét, és a polifóni elmúlt 10 évét, majd gondolkodj 2 percet.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.01. 08:36:11
  • arty
    "Megvetted a gépet úgy, hogy be sem volt jelentve. Majd most eladod, mert olyan lett PONT, mint amire évek óta számítani lehet. Hamarosan mostmár tényleg megyek feléd, viszem a cuccot is, de ezért az arconpörgésért megveregetem a vállad :D"

Uncsi miatt vettem, egy legalább(!) gt6 szinvonalu ótóka ígéretével. A gétéöttel se voltam boldog, de a gétéhat azért javult, sokat, sokmindenben, pozitív volt a trend... EKKORA retket szerintem SENKI nem várt.
  • Kongy
    Nem tudom néztétek-e az OW brawl-t, Genji-vel meg Hanzo-val lehet csak menni, hatalmas fun :D Genjivel igazi gyilkológép voltam :D
  • AntiHero
    Hát ez a Witcher 3 dlc :DD

Egy egyszerű mellék Küldetés. Jelen esetben egy bankos...hát, ahogy lemásolták a mai bankokat ahogy működnek. :D Fergeteges. :D

+ Siege Skinek (GSG):

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.01. 00:05:27
  • Tikal #51870
  • TDC Geronimo
  • Tikal #51868
  • TDC Geronimo
    fan of hammeredre jön majd a nerfbunkó már volt kék post. Mondjuk tényleg durva ahogy tankokat is megesz reggelire, azokat nem kéne
  • darkSectorxxx #51866
    kíváncsi leszek hogy ez megint egy FFXIII lesz vagy inkább a régi stílus.
    Látványban megfelelne.
  • darkSectorxxx #51865
    Loszart.
    Az mókus szárnyakkal, tudod az a repülő mókus....:D
  • Totti5
  • Harlekin
    Nem a kép kicsi hanem a tudásod!
    És én se vagyok orvos még is tudom,hogy komoly gondok vannak nálad!
    De ha azt hitted mókus miért írtál kacsát!????
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.05.31. 21:36:07
  • darkSectorxxx #51862
    Akkor a fácán....nem vagyok madarász. :D
    Amúgy annyira kicsi a képen az a valami, hogy elsőre azt hittem mókus....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.31. 21:30:02
  • Harlekin
    Ebben az egyben biztos lehetsz,mivel az egy Fácán!

Ez a kacsa

Sajnos ismét egy dolog amihez nem konyítasz semmit....Jöhet a szakértés mell...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.05.31. 21:32:05
  • darkSectorxxx #51860
    :P

Remélem a kacsának semmi baja nem lett.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.31. 20:52:53