PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
>SONY megint oda**szott!

Oda. A "fosfrém powered by sony" plecsnit megkapta ez is <#hehe> Egyelőre ezért "kár" is szétcincálni, ebben a QD is jó volt mindig, és a szaggató-chromaaberráció-generációra még nem tették le a névjegyüket 😊 De mivel az is sony exkluzív lesz, gondolom nekik sem engednek kiadni fix30-as gémet 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Mármint több a gameplay mint az orderben? A streamedből ez nem jött le 😄 Egy-az-egyben qunaticdream koppintás, ami nem feltétlenül baj. Hangulatos, azt látom. Majd egyszer, ha már olcsó, és nagyon nincs valódi játék, kap egy shotot.

Amiga
Iszonyat jó az Until Dawn. Nálam 10/10. Csodálatos, varázslatos, izgalmas, hangulatos.

SONY megint oda**szott!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

darkSectorxxx
Ja én 2 óra után elégedett vagyok többa gameplay eddig szerintem mint vártam és mint az átvezető. 😄 Nem rpossz. 😊

Motion-al az irányítás!

Valamint kezeli a PS kamerát, de nem tudom mit tud. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Na csak lejött a játék elég hamar. 1 óra után azt kell mondanom király. Meglepődtem már az elején. Hangulat nagyon ott van, hangok baromi jók (a zenét külön említeném, kell egy soundtrack). karakterek rémisztően "élethűek". Teszem azt az arcok..mozog rajtuk minden izom..szokatlan..de tetszik.

Sok dolog van a játékban ami még nem tiszta, mit miért gyűjtünk, mire lesz jó. De érdekes dolgok lesznek még itt.
1 óra után még pozitív vagyok..remélem kitart végig. Megyek is vissza játszani. Addig Hanna legyen veletek 😛

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jaja,nem semmi a game.Engem teljesen magával ragadott mondjuk nagyon kedvelem is az ilyesmi játékokat.
Nem számítottam ennyi tartalomra ami van.
Kellemes meglepetés az egész játék.

Frame egyelőre még okés.Talán kétszer esett le minimális ideig.
Nagyon hiányzott már egy ilyen játék!
Moby
Nekem is jobban megy pizsiben 😄 Nem bírom a lomhaságot. Gyó volt így nyomni, Norbi instruálásával 😊 Nem untam el magam az üresjáratokban 😊

darkSectorxxx
Eszeveszett durva a játék hangulata ebbű film kéne!
Keményen 18+ -os.

A HR és BTS fejlesztőinek fel van adva a lecke....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx

Az szép:😊 - Jó auto download akkor:S

AntiHero
azt a ratyit mindig is ennyien nézik. Alap hangon 10-30k között mozog a nézettsége. 😊

Én sikeresen beszoptam az éjféli until dawn-ozást. Auto download ugy gondolta nem tölti le amíg dolgoztam.<#duma>
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.25. 23:38:35

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
Mondjuk nem, én egész jól éreztem magam fullos cuccban, mint szálfaszban..de hát, na 😊

Más, belenéztem ebbe az until dawn streambe,...uhhh...egész hangulatos ez a játék. <#hawaii>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Már 70 ezren vannak 😮 és a sok állat minek kommentel, nem veszi észre hogy 1 másodpercig látszódik a kommentje úgyis vagy még annyi se, hihetetlen. Mennyi pénzt kereshet ezzel ez a ratyi is? : o

n000rbi
Igen. Ha belegondolsz, egy jó pajzzsal kivédhetsz mindent, ha meg nem, akkor majdnem mindegy, hogy van-e rajtad páncél, mert általában olyat kapsz, hogy egyből annyi. Így gatyában pajzzsal, karddal, vagy crossbowval előbb-utóbb sikerült mind, mert rohadt gyorsan lehet így evade-elni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
igednezt akartam éppen mondani
mint egy order 1886 mondjuk
filmes story téma
stream kompatibillis

darkSectorxxx
írtam a kommentben is hogy 0:00-kor inditok....😛

TDC Geronimo
Itt van

Nem nézem, mert egyszer majd akarom tolni. Nagyon streambarát játék amúgy, nem véletlen nézik ennyien meg van ennyi stream

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Első végigjátszásra, vakon repülve, kisgatyába, tangába? <#guluszem1> Meg a faszom <#duhos2>

A sok állatja😊 És ugye végigpofázzák az egész streamet? (más különben nem lenne népszerű xd) Így akkor nem kérek linket se, amúgy megnéztem volna 😄

Dark: Mi 1:48 majd 2 óra hossza még? Addig nem leszek fent most: )

TDC Geronimo
Van twitchen egy until dawn stream 60+k nézővel <#wow1>

darkSectorxxx
Várj most te mi a hugyommal játszol? Nem a Dark Souls 1?

darkSectorxxx
DSDemmi lejött 1:48 perc és inditok. 😄

n000rbi
Hája, Havel gyűrűjét fehúzhatná, ha már kinyírta. (?)
A tangás dologhoz: én szinte az összes bosst kisgatyában nyomtam le, mert egyszerűen így voltam a leghatékonyabb 😊 A bossharcokon kívül pedig többnyire mellvért, sisak, kesztyű nem mindig. Paladin armor pl. elég jó.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.25. 22:11:52

Moby
Olyan 20-25 szettem van 😄D

Nekem rohadtul szaggat a stream:S
Dark: Nálam is elég gyors volt jópár napja a a BO3 bétánál. Végig fullon jöhetett. Mennyi vna még Untilból?
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.25. 22:07:04

Kandurex
Def/Súly? Felejtsd el! Van gyűrű ami 50% emelni a terher bírást! Plusz az endurance, nagyon, nagyon fontos stat! Stamina, teherbírás, def amit csak akarsz tőle! Asszem a fortress -ben lenne egy neked való nehéz páncél set, egy árustól veheted meg, azt kimaxolva nagyon jó lehetnél! Esetleg a garden -ben is van valami knight set, az se rossz rendesen felfejlesztve és az könnyű is. Itt nagyon lehet halni, ha az ember tangába megy!

n000rbi
Ugyanaz. Tabon tökéletes, x1-en nézném tv-n, ott meg 5 mp-ként bufferel.

minden reszrol van "the movie" verzio youtube-on. nem rovidek, de 1 het alatt be tudod daralni oket. Peace Walker masodik felet ugy neztem, tok jo volt.

kezdheted is 😊 (ugyanezen a csatornan a tobbi is)

szerk.: Portable Ops nem muszaj
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.25. 21:49:35

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Mert ennek a legjobb a def/súly aránya.
A streammen megpróbálom emelni a bitratet, hátha. Az érdekes az, hogy nézem magam a notin a twitchen, és nálam jó.

n000rbi
Az az érdekes, hogy tabról appon nézve tökéletes, viszont konzolon szintén appal meg akad, mint a kurvaélet...

Kandurex
Gányul megy... de durván látszik, hogy első game, nagyon gyenge cuccban van Moby!

De ha melee -ben tolja miért egy fürdőköpeny van rajta? Talpig vasban kellene lennie!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.25. 21:32:54

Kandurex
Lándzsával nincs backstab?

n000rbi
Neked is feszt bufferel?

roolandsan
Valakinek sikerült MGSV gyűjtőit előrendelni? Az én rendelésemet lemondta a Platinum :/

V has come to!

Kandurex
Szar a stream és a staminád is genyó kevés!

Kandurex
Szóval lándzsával tolod? A spider pajzs az elején jó, de később!?

Moby
Gratulálok!

/Megy a stream.

Kandurex
2 gyerekem van 😊 a kislányom 3 hete született.

Moby
A gyerek nem percrepontosan alszik ám el 😄 (de mintha neked is lenne, vagy rosszul rémlik?)
5 percen belül indul. Ha egyszer csak megáll a karim a semmi közepén azon se csodálkozz. Betegen rohadok itthon, az időm jelentős részét a klozeton töltöm 😞( Ráadásul befelel megyek még bele, ha nem igértem volna meg a streamet ma valszeg kihagytam volna ajátékot, de hős leszek, és feláldozom magam a közszolgálatért 😄

Kandurex
Na mi van? 9 óra és sehol a stream!

TDC Geronimo
De már felkészültem belőle! :y

Olyannyira, hogy tegnap láttam egy MGS rendszámú autót és egy mai híradós shaky cames felvételről is az mgs átvezetők jutottak eszembe <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.25. 20:38:06

Moby
Navávávávárj! Ha jól tudom neked ez az első mgs-ed lesz(?)<#ravasz1>

n000rbi
LOL

TDC Geronimo
szept elsején találkozunk 😄

Moby
Valszeg a framepersecet cserélték megabitpersecre <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.25. 20:11:17

Moby
Na gondoltam hátha sikerül bedaráltarnom magam a hypeal, megpróbáltam videók és google által felépíteni az mgs univerzumot.
HOLY MOTHER OF GOD! Egyre távolabb kerülök attól, amit már küldetésszerűen szeretnék elérni 😞((

darkSectorxxx
Dícséret az Until Dawn-nak.
Úgy csorog lefelé a szerverekről ahogy az a nagy könyvben meg van írva....semmi buziság, meg lassulás.

darkSectorxxx
Akit érdekel 0:00-kor mozi!!!!!!!!

UNTIL DAWN stream.....végigjátszás, persze csak 1-2 órát kb. 😄 mert melóba megyek!

Októberben tervezem venni a ps4-em alig várom hogy elteljen a szeptember 😄