121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #52099
    Érdekes, mert ugyanolyan mint a Witcher-ben.
  • Moby
    Nekemis.

/a harc nemolyanjó, de a körítés nagyon hangulatos.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.03. 18:31:13
  • AntiHero
    Nekem bejön :D
  • Myselor
    hát ez valami kurva béna.ezt komolyan ilyen jónak gondolják hogy így mutogatni kell?lol
  • TDC Geronimo
    Ezzel a combattal még mindig nem vagyok kibékülve

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.03. 17:33:50
  • TDC Geronimo
    Én már rég letettem róluk. Álomvilágban élnek, amiből nem akarnak még mindig felébredni
  • Harlekin
    Na ebbe ez volt a szép ITT kizárt volt a lebukás.Ez úgy működött mintha lett volna valaki aki 16 órán keresztül felváltva nyomkodta ABABABABABABAB!És mivel konzolon nem tudsz scriptet futtatni így ott ült valaki és nyomkodta!
  • Moby
    #RIPNINTENDO :(

/szerk: le is halt, mondom a lényeget:
    Nintendo NX mass production delayed to add VR features – report
    Due to this decision, mass production will be moved to early 2017, instead of the previously reported mid-2016 target. Nintendo previously confirmed the NX will launch worldwide in March, 2017. Should this report prove to be correct, it may very well get the company to delay it.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.03. 15:26:47
  • Moby
    Engem nem. Pikkpakk beficcen az ssd-ről :P
  • TDC Geronimo
    Engem witcherbe a töltési idő akaszt ki, főleg halálok után
  • Moby
    Igen az, de a witcherekre különösen igaz, hogy az egész jóval, JÓVAL több, mint a részek összege. A fromjátékokhoz képest szar, de az átlagrpg-ktől lényegesen jobb. Nem ez a legjobb része a játéknak, de nem is annyira szar, hogy tönkretegye az élményt.
  • Kandurex
    nem szeretem a bort :)

de tényleg gáz, mintha egy nádpálcával fenekelném az ellent,.... a From ezt nagyon tudja érzékeltetni
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.03. 14:32:56
  • Myselor
    neked mindig savanyú a szőlő...a bor is?
  • Kandurex
    Szép meg jó ez Wicser, de ez a súlytalan - fogpiszkálós harc....
  • Amiga
    Az szép. :-)

Az a durva, amikor mmo-kra írnak valami farmolós scriptet. Bár ott azért keményen megy a ban, ha kiderül.
  • Totya42
    Még Joe-nak is feltűnt
    Joe OW review
  • Harlekin
    Nem nem,ott nem megy semmi,a party chaten megy,mert ugye játszunk,meg néha benézünk ide röhögni,ha már ez ennyire érdekel!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.03. 14:02:48
  • Harlekin
    Néha a mikrotranzakciót ki lehet cselezni!
    Van ugye az ingyenes Battle Islands és abba van mikrotranzakció,de volt benne egy szerencse kerék aminél rájöttem,hogy nem lehet veszíteni,ha jó szériát dob be.(ez most már nem így van,szerintem miattam ).így addig léptem ki be ameddig nem dobott jó sort.kb 10-15 ki be után jó volt.Ezért kicsit ügyeskedtem!Csináltattam cégemnél egy usb sticket ami felváltva ad pluszt 2 helyre,ezt beszereltem egy 360 as kontrollerbe.X1 ről stream pc re és ott pörgette a szerencse kereket így ameddig én az igazak álmát aludtam meg dolgoztam szépen termelte az aranyat.Nem sokat vettem ki a zsebükből csak kb 120000 ft-ot
    Ez akkor lett volna a tuti,ha tovább lehetett volna adni,de sajna nem.Így csak jót szórakoztam,hogy akárkit meg tudtam támadni iszonyatos seregemmel!
  • partizan182
    Tudjuk, tudjuk, ide csak sopánkodni jár a sok Sonyfanboy, gondolom a [másik] totyikban mennek a jobbnál jobb játékélmény sztorik mert bezzeg ti(?) tudjátok élvezni (használni?) a gémeket, nem csak mindenben a tearinget meg a mikro-lehúzást keresni. Lejárt lemez.
  • Amiga
    Írni is.

Lassú, (de nem erotikától) fülledt péntek. Ilyenkor még ez a diskurzus is jobb. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy 7 millióan megvették 60 dolcsiért, az 420 millió. 1 hét alatt. Ezek után pénzt kérni még a skinekért, hát elmehetnek az anyjukba.

420 millió dollár
    az több, mint
    120 milliárd forint.
  • Tatyla
    De a magasabb szint mire jó?ezt most komolyan kérdezem
  • Moby
    Olyan szinten beszéltek el egymás mellett, hogy az kabaré. Az egyik ódal aztat mondjahogy lesz majd pízért vehető fegyó, meg mifasz , a másik ódal, meghogy kozmetika van benne. Tonképp szórakoztató olvasni :)
  • Totya42
    Izgatja a fityfenét. Öleljétek kebletekre jó szorosan és üdvözöljétek mindenben kitörő örömmel
  • Amiga
    Ezt nem unlock rendszernek hívják (bár unlockolni is lehet, de az csak a beetetés). Ezt mikrotranzakciónak hívják. Olyan, mint amikor be akarod csukni az ajtót, és valaki beteszi a lábát az ajtóba.

Onnantól már csak róka/holló szituáció, ahol ugye a róka megpróbálja kiénekelni a sajtot a holló szájából (ahol a holló és a sajt te vagy és a pénzed).
    Előbb-utóbb elég információjuk lesz, hogy melyik karakterrel játszanak a legtöbbet, és az majd kap egy ultra rare skin-t, amit vásárlás nélkül hónapokig tarthat megszerezni.
    Trackelik a tevékenységünket, hogy minél pontosabban lássák, mire lennénk vevők. És az mind feloldható tartalomként fog megjelenni előbb-utóbb. Ez a szomorú valóság, a lehúzó üzleti modell, a láb az ajtóban. És a nagy Blizzard is beleállt ebbe a sorba.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.03. 13:18:59
  • Harlekin
    25 ös szint felet NEM nő a szintenkénti xp szint a következő szinthez!25 ös szinten kb 7-10 meccsenként lépsz új szintet.PÉNZ nélkül!!!Ennyi...És akkor még mindig ott tartunk,hogy téged ez jobban izgat úgy,hogy nem is akarsz vele játszani,mint minket akik minden nap nyomjuk!
  • Kandurex
    Te valami fingszakértő lehetsz, hogy folyton a fingnélküliséggel jössz.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.03. 13:10:29
  • Totya42
    Te szövegértésből tényleg ennyire nulla vagy?
  • TDC Geronimo
    Nem tudom hogy feltűnt-e pl hogy a ládába milyen tartalom van. Kozmetikai. Van aki leszarja. Anélkül is ugyanazt a játékot kapod és egyből elérhető minden, de én befejeztem egy olyan embernek a magyarázkodást, akinek fingja sincs a játékról.
  • Totya42
    Persze, hogy sok időbe telik később ládát szerezni igazi pénz nélkül. Hogy nyissad a bukszát! Tök jó, nem? Nem.. Activison Blizzard. Helyesebben. És amiben a ACTI keze benne van... Persze, hogy nem lesz se kari, se fegyó... Nem, nem... (Ignorance is a bless)
  • TDC Geronimo
    Tévedés ne essék. Nekem sem tetszik ez az unlock rendszer, de csak azért nem, mert totál random és elég sok idő egy láda már magasabb szinten én pedig szeretem a kozmetikai cuccokat. Az meg amiről te beszélsz sose fog bekövetkezni egy blizzard játékban
  • Totya42
    Majd meglátod. Majd ha az új karakter jön a dobozba, vagy bármi nem kozmetikai cucc, na majd akkor is öleld így kebledre ezt a lehúzós ládika rendszert. Látszik maradni fog, mert működik, hisz nem láttok túl a szitán. Ezt meg kell tapsoljam
  • TDC Geronimo
    Igen lesz persze. Fingodsincs a játékról itt látszik csak dobálózol baromságokkal
  • TDC Geronimo
    A másik meg csípem, amikor azért megy a sírás hogy valami multi only és ez miért nem ér meg 60 dollárt. Kérdem én ha lenne benne egy 5 órás single megérné? Nem a multiba tol az ember több száz órát? Több száz óra szórakozás nem ér meg ennyit? Akkora baromság ez a sírás a multi onlyk játékok miatt.
  • Totya42
    Szövegértésből megbuktál nem?
    Majd lesz ott is. Tudod ACTI. Ennyi.
  • TDC Geronimo
    Semmi köze a BF1nek az OWhez. Én nagy BFes vagyok de mivel teljesen más simán fogom tolni amellett ezt is. Ha BF kijön meglesz mind a 3 stílushoz a tökéletes multim, OW, Siege és BF1. Nem is kell más
  • TDC Geronimo
    nincsenek fegyverek, nézz már utána mielőtt haterkedsz
  • n000rbi
    Annyit biztos nem ér, de techdemónak nem rossz psplusban :)
  • Moby
    ugyeugye...
  • arty
    Ó, a doom ... nabasszus - totál elfelejtettem azt is :)
  • Harlekin
    Na ez az,hogy ti így vagytok,hogy ezek miatt már nem is akarjátok.Én meg úgy vagyok,ha már benne van használom.Érdekel,hogy mit ad vagy mit nem?Nem !!!Miért?Mert ez számomra se többet se kevesebbet nem ad a játék élményhez...