121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #52139 -
#52138 Cyberpunk gondolom minimum 3 év még :(
Amúgy nagyon félek az új MEtől. Remélem bio jó sokat tolta witcherrel és nem ilyen MMOs fetch questekkel lesz tele az új ME rész, mert akkor nagyon csalódott leszek. 1 hét és látjuk végre mozgásban a játékot. -
#52137 Új kieg is eszméletlen jó lett. -
#52136 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már nem volt idő szerkeszteni a mondandómat:
Már többször mondtam, nekem mindegy mit csinálsz.
Tehetsz tiltólistára, oszt nem kell foglalkoznod azzal amit írok, én is átlapozom, amiket unok, csak nem durrogok másnak be.
Csak ezzel a szakértés mizériákkal hagyjatok már. Szakért a faszom, nem tudom mi ez a hülye szokás.
Se személyt, se semmi mást nem szakértettem, de még csak nem is sértettem.
Erről ennyit.
Egy fórum nem arról szól, hogy egyazon véleményű emberek írhatnak csak. De ha szabályt sértettem, szólj, felnyomom saját magam a moderátoroknál, nem gond. -
#52135 Az amiről te beszélsz az nem trollkodás, csak valakiknek jópofa hogy okoskodhat, ez nem így megy, hogy neked vagy xyz-nek kedve szerinti témákró lehet beszélni.
Nem sértegettem senkit, szóval max annyit tehetsz hogy van egy ilyen tiltólista.
Csak akkor csinálj amit akarsz, de ez a szakértés is keciuncsi már, nem tudom ki mit szaért mindig, ez már valami mánia néhány embertől....na ez a vicces már.
Persze hogy bullshit az ami nem tetszik , mert annak látod vagy látják, én meg fordítva, kit izgat, nem kel vele foglalkozni, én sem foglalkozom azzal ami nem érdekel, de nem durrogok másnak. -
Bandicoot #52134 Ez nem vélemény. Ez már beteges trollkodás egy kilóméternyi bullshittel amire direkt megkérnek hogy ne folytasd bele se menj de csakazért is.
Tényleg jelezni fogom a modik felé, nem igaz hányszor kell még rád szólni, ez se nem szórakoztató se nem tartalmas,és állandó jelleggel tolod,hiába kérünk rá hogy NE...NEE...NEEEEEE...... -
#52133 Áh. Ez a witcher3 100 óra után is megvesz kilóra minden egyes nanoszekundumban, amit vele töltök. Ezek a zenék...ahogy a búzamezőkön lovagolok a lenyugvó napnál...ezek a karakterek...áh. Ezt nem emberek készítették.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.03. 23:36:31 -
#52132 Sőtt, nem mintha ez egetverő dolog lenne, de nem is csúszkálnak a karakterek látszólag, mert ha nézed a lábukat, illeszkedik a talajhoz ha lpegetnek, szóval nem olyan szar ez. -
#52131 Ha nem kell védeni, akkor nem értem a mai fröcsit....
Nem a w3 a szar, nem ezt mondtam, hanem ez a Hell semmivel nem ócskább, nem egyforma értelemszerűen, de van olyan lágyika a mozgás mint ott, bárcsak minden második H&S ilyen lenne.
De csak neked, csak most, csak tőlem:
(nézd meg a legelső suhintáskor, balra megszalad a keze kicsit mintha a kard súlya elhúzná, legalábbis olyan látszata van a dolognak)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.03. 22:51:42 -
#52130 Én nem tudom, hogy megy az OW-ban a matchmaking, de ez nevetséges. Elsőre berak egy meccsre, amiből már 3 mp van csak hátra, és defeat, aztán berak zsinórban 3 olyan meccsre, ahol a csapattársaim fogyatékosak, ide-oda változtatják a karaktereket, de minddel szarok. Oké, nem vagyok én se profi, de egyedül próbálom csinálni a feladatot, és jóhogy bedarálnak. Játékosok teljesítménye alapján kéne valami balanszot csinálni, mert ez így kurvaszar, hogy egy élvezetes meccsért előtte 10 szart kell játszani..... -
#52129 egyetértek.ez mind így van ahogy írtad. -
#52128 W3at nem kell védeni, az az ami. Semmivel sem kevesebb. GTA5 mellett a leglelegleg legnagyszabásubb produkció ezen a genen. Nem tökéletes és sok benne a hiba, de a graf, animáció, mocap, karakterek, színészi játék, mimika pont azok a pontok amiket ilyen színvonalon nem láttunk még sosem ebben a műfajban és nem is fogunk a közeljövőben. Fallout 4 pl maradt a múltban továbbra is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.03. 22:36:34 -
#52127 Én nem mondtam senkire hogy hülye.
Milyen határ?
Az hogy w3 fanok néhányan itt foggal körömmel kapaszkodik valamibe nem izgat, megértem, védeni kell, csak az a gond, hogy senki nem támadta a játékot. -
#52126 Ja hogy a combat alatt a más kameraállást érti, hát azt nm tudom kinek furi-e, ez végülis egy válnézetes valami lenne vagyenem, most a szokásosnál kicsit talán lejjebb és esetleg meszebb van a kamera, de szerintem ez nem zavaró, bár ha neki igen akkor az természetesen egyéni izlés kérdése.
De máskülönben max abba lehet belemenni még, hogy szakaszos a tempó, van amikor picit lendületesebb, azt belassul kicsit, de lehet frém miatt.
+
Ha a w3 jó akkor ez is , mert van olyan fasza a csaj mozgása, az ellenfelek sem bugyutábbak ahogy az ütésekre reagálnak, max a kameraszög miatt tünhet furábbnak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.03. 22:27:41 -
#52125 Neked is 100x leírtam hogy nem szakértés, hanem vélemény.
Vagy kíváncsi vagy és válaszolsz, vagy nem és nem.
De te sem érted meg, akkor tőlem mit vársz? -
#52124 hagyjuk dark tényleg.bírlak de már túlmentél egy határon.mindenki hülye csak tevagy helikopter -
#52123 Mi a gond?
Figyeltem a csaj mozgását, nincs azzal semmi. -
#52122 Nincs Sőt. W3 perfekt, ott van megnézheted lassítva. Olyanba köpsz bele ami nem létezik. W3 mocapja végtelenül profi, nagyon nem lehet belerúgni. -
#52121 Fogalmam sincs, nem is érdekel, nem is néztem végig a videót és teljesen más perspektíva. A harc szisztémáját írta Gero, a mechanikát, a nézetet. Nekem sem jön be így első látásra, de majd kiderül milyen lesz a mélysége.
-
Bandicoot #52120 Ma rossz passzban vagyok talán megkérdeznem sem kéne de megteszem: Ha egyszer leírják neked vagy 5-en hogy hagyd a francba a témát,ne szakérts akkor mégis mi a búbánatért kell csakazért is órákon át a totális fingnélküli és minden hozzáértést és tényt nélkülöző idegesítő megállapításokat tenni????
Közöd nincs a W3 animációihoz, semmilyen téren. A grafikai és animációval kapcsolatos minden egyes szavad gyakorlatilag a nevetségesen irritáló kategória akkora bullshit szinte bármikor amikor bármelyik jtáéknál megszólal ezen témákkal kapcsolatban, de csakazért is minden egyes alkalommal tolod és tolod, hiába írják le kapásból többen is amint csak egyetlen sort írsz le a témában hogy NE...Csakazértis....
Tényleg fejezd már be mert kezd idegesítő trollkodás kategóriába nyúlni....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.03. 22:03:27 -
#52119 ha nem látod mi a gond a hellblade-el arról már nem mi tehetünk hiába írjuk le újra.mindegy :) te másképp látod más tetszik neked .ennyi -
#52118 Valszeg pixelpontosan nem, mert 2 külön játék, 2 külön engine, de nézd meg a Hell-nél semmivel nem rosszabb a csaj mozgása vagy ellenfeleké....
Sőőőttt.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.03. 21:42:15 -
#52117 Oks akkor most magyarázd meg a Hell-ben mennyivel másabb az animáció harc közben?
Figyelek, hátha okulok. -
#52116 tudod hogy darky egy szakértő.megmondta ugyanolyan mint a hellblade-ben...közben közelébe se ér az ennek. -
#52115 Multkor már be lett téve lassított felvételben, direkt neked. Kb makulátlan az animáció.
-
#52114 Ja és egy szóval nem mondtam vagy utaltam rá hogy ez rossz, vagy hogy a wicher rossz, vagy hogy a stílushoz képest nem jó. Csak csodálkoztam, hogy Gero-nak ez miért nem tetszik. -
#52113 Nem nem erre céloztam, mármint nem maga a karakteranimációkra konkrétan, hanem a fight.
Kb úgy mint Batman vs Mad max. -
#52112 Az a szép az egészben hogy semennyit nem kell.
"merev" animáció nem létezik, de azon már a W3 túllépett. Nyilván van a teljes szinematik animáció, ahol akció van, és van a beszélgetés ami nem kátszín, hanem gameplay, de az a W3ban is nagyon jó, változatos. Na ilyen nincs mondjuk az UC4ben, gondolom megint az az őrület jött elő hogy ahhoz kell hasonlaítani 200 órás RPGkt. -
Tyrant01 #52111 Nekem megérte.
750 óra játékkal 0.08$ jön ki óránként.
Jó lenne minden játéknál ilyen arány :-) -
#52110 -
#52109 Nyomd a brawl-t, én annyira megszerettem Genji-t, hogy sosem hittem volna :D Sajnos a normál játékban sokkal gyengébb, egyből szétkapnak vele, de a brawlban aratok egyedül is. Egy egész Hanzo bandát le tudok vele mészárolni. -
Mucsácsó leszel este? 2 napja csak szívok és egyedül már kedvem sincs felmenni -.- -
Tommy H #52107 Nekem is:) -
#52106 Oksi. Köszönöm. -
SlickAdam #52105 38 -
#52104 Mennyi órát kellene játszanom vele hogy másnak lássam ugyanazt a darabos animációt (vagyis ezt a merev komunikációt az ellenfelekkel)?
Pontos órászámot kérek. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.03. 19:09:15 -
#52103 -
#52102 ezt inkább el se kezd.sokat nem játszottál a witcherrel ezekszerint xd -
#52101 NE....ne! -
#52100 Jólvan dark