PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs valami mgs-felszopó tabletta a patikákban? 😊
Adversus solem ne loquitor
Puta fagyok!
De majd megyek hozzád továbbképzésre. Mikor vannak az órák?<#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy értem én, hogy van véleményed a dolgoról, de téged ez az egész kb annyira érint, mint a hajnali szemétszállítás problémaköre, Kijevben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.28. 21:01:28
Golden Joystick Presents: Metal Gear Solid Hardback Edition
The Ultimate Guide To Metal Gear Solid 1987-2015
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy nem számít, nem foglalkozom a nézőszámmal, csak furcsa volt a többi ilyen 10-20 szokott lenni. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg a nagy ... francokat. Ez is egy jó kis butítás, legalábbis sose értettem ha valaki ennyire digitál only lesz. -.-
Asetto Corsa - sem éjszaka, sem eső. Imádom.
Raceroom Experiance - sem éjszaka, sem eső. NAGYON IMÁDOM
CARS - van minden, de nem élvezet játszani, sosem lesz kész, optimalizálatlan
F1 2015 - van eső és 2 pályán este. Imádom.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
szori
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Most mit toporzékoljak? azt hozza ami. Mindent tudni róla, vay játszom vagy nem. Inkább játszom mint nem. Igénytelen lenne vagy min kellene most hümmögni? majd ha 50 fps lesz a 60 helyett akkor jövök. Amíg ez a játék az autósok szent grálja igényességben, frémben addig ahogy adják úgy kell. Nyilván nem fogom végigjátszani ezt sem, annyira nem vagyok kontroller Forza fan, de elleszek vele, és ha elindítom akkor egy igényes, átgondolt, optimalizált, kurrgen játékkal játszhatok.
Nekem ennyi elég.
Ha meg nem lenne elég akkor ott van a csúcs dinamikus CARS, csak az nekem PCn is akad és moslék a minősége. Nyomd azt, neked az kell nem a Forza.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.28. 20:21:26
kettöezertizenötben ez LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
vegeztem. vegyetek!
fellabu termek
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.28. 20:18:09
Nade mire a GT7 megjelenik addigra felveszi a ritmust a Forza, aztán akkor lesz értelme ezen filózni, attól függően hogy a japók mit mutatnak. Most van a F6 és a CARS. Lehet választani!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.28. 20:15:45
viszont esö bejelentese utan felteteleztem (mint ahogy minden bizonnyal te is), hogy minden palyan lesz sötetseg !!!ES!!!/vagy csapadek.
"kukit neked dzsoni boi! 2017 a te eved"
Az esőt úgy csinálták hogy esős időben ott a helyszínen szerezték az adatokat és az alapján van modellezve a pálya, a tócsák, az elhelyezledésük. A legjobb esőt kapod ami kb valaha autós játékban megjelent, de még nem minden pályán. Valamit valamiért szitu.
baze.
Ennek a hányingernek a negyede elég lenne systemseller játékra ps4-en.
Teljes lista:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alpes: daily;
Bathurst sunset;
Brands Hatch: day and rain;
Catalunya: daily;
Circuit of the Americas: daily;
Daytona: day and night;
Hockenheim: daily;
Indianapolis: daily;
Laguna: daily;
Le Mans: day, night, rain;
Lime Rock: daily;
Long beach: daily;
Monza: daily;
Nurburgring: day, night, rain;
Prague: daily;
Road America: sunset;
Road Atlanta: daily;
Rio: daily;
Sebring: day, night, rain;
Silverstone day and rain;
Sonoma Sunset;
Spa: day, night, rain;
Track Test: day;
Top Gear: day and rain;
Watkins Glen Day;
Yas Marina: day and night!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.28. 19:58:00
hanyinger.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.28. 19:29:58
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mad Max-et nem tudom, a film kellő hype neki! Trélerek is jönnek belőle folyamatosan, nyomatják.
Az a fura hogy a Just Cause 3 fejlesztői csinálják. Ami nem hiszem hogy egy hatalmas csapat. Namost idei évben nekik a Just Cause 3 lesz a top AAA címük. Amellett jön most ez is. Kérdés mennyi figyelmet, energiát, pénzt kapott ez... a film hypból és sikereiből akar merítani, vagy saját lábán megállni a filmtől elvonatkoztatva. Ha az utóbbi akkor jó anyag lehet.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.28. 19:26:43
nagyon kíváncsi vagyok rá én is,h hogy fog szerepelni az értékeléseken
nagyon bejön a mad max feeling.az új film is nagyon adja
kaphatna kicsit nagyobb hypeot
várom sok szeretetteeel<#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.08.28. 19:20:16

Ja. Mert ha egy hónap múlva veszed meg megjelenés után, akkor kimaradsz a aktuálglittegyletből az sg-n/neogafon/akárhol. Borzalom. A kénköves pokol. 1-2 játékot megvettem én is így idő előtt, kurvára semmi értelme sincs. A preordert kell megszűntetni, nem a digitdisztribet.
2015 van. A lemez egy fos. Egy értelmetlen fennmaradt horgony a múltból. Máshogy kell csinálni? Na ja. Én mondjuk nyomtam egy vote-ot a refundra, ahol lehetett. Más még ennyit sem tesz meg. Ti a lemezért sírtok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.28. 18:58:44
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.28. 18:43:14
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PSN ID.: Beegabor