121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #52179
    Nekem mindegy, csak legyen, még ha semmi esélye sincs. :D
    A remény hal meg ucsóra.

ReCore lemaradt amúgy.
    Gears 4 is lehet új gameplay ha nem gond.
  • arty
    +1
  • Totti5
    Azt hitték hogy nem lesz feltünő? azt hitték hogy többet ér a PC mellé téve a "látvány" mint a frém? oriási hiba hogy a fejlesztők nem mernek, nem akarnak a frém miatt a látványból elvenni és optimalizálni. Ki a csöcst érdekel hogy PCvel szemben elmarad. Mérjék össze pontosan ugyan annyi pénzből vásárolt PCvel, vagy ne csinálják sehogysem. Teljes káosz, de éppen ezért születnek meg az új akármi gépek és minden keződik előről és újra, meg újra addig amíg a konzolból nem lesz PC csinálva, mert másképpen sosem fogja tartani a lépést a PCvel szemben, de az meg már nem konzol. Elbaszott az egész HW ipar, senki nem tudja hol a helye... pedig olyan szépen meglenne mindennek.
  • darkSectorxxx #52176
    Úristen, kibaszott furcsa a kameraállás vagy nemtudom, kicsit olyan mint a ridzsrécer.

~52:30-tól
  • Totti5
    Project Zero már megjelent.
    Soul Reaver meg már rég cancel.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.04. 14:13:40
  • Myselor
    hát majd meglátjuk mi jön .activisiontől meg elvehetné már valaki a crash jogokat és valaki csinálhatna egy jó kis crash játékot legjobban az eredeti fejlesztőknek adnám.csak ne legyen ps only :D
  • SlickAdam
    kakilok ra. megvarom mig lemegy az egesz, aztan megnyitom g365-ön a jatekok A-Z-ig cikket es atbongeszem.
    ejszakazas, stream nezes, ... bics plíz.
  • darkSectorxxx #52172
    Így már más, megijedtem hogy egyedül kell izgulnom a Resi sorsáért, nem mintha nagyon reménykednék ezekután, kezdve az UC-al ami nemsoká jön pc/ps4, igaz olcsó budget áron.

+

PoP nem valszeg hogy jön, sok jel nincs rá, de ha jönne akkor örülnék neki.
    Bár valszeg ha jönne akkor olyan lenne hogy nagy térkép lenne, ahol fel lennének osztva a területek és adott pontokat felfedezve egy magaslatról, meg kéne tisdztítani az azokat. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.04. 14:08:52
  • Myselor
    nem is tudtam hogy lehet lesz úgy prince meg ilyenek :D na kíváncsi vagyok mostmár
  • Myselor
    na jó tényleg.kíváncsi vagyok rá na :D
  • darkSectorxxx #52169
    Amúgy meg címszerint én ezeket megnézem ha lesz, a többi hidegen hagy:

Resident Evil 2 Remake
    Resident Evil 7
    The Last of Us 2
    Final Fantasy 7 remake
    Horizon Zero Dawn
    God of War
    Bloodborne 2
    Red Dead Redemption 2

Uncharted 4 DLC
    Dark Souls 3 DLC

Ha lesznek ugye........

Ha meg várnom kéne valamit, azokból amik titkos címek "állítólag"

Prince of Persia
    Crash Bandicoot
    Project Zero
    Silent Hill (utánzat vagy bármi)
    Soul Reaver

Kb ennyi, amikre még eg csipetnyi reményt látnék hogy végülis akár, talán.
  • darkSectorxxx #52168
    Csalódtam benned, kapásból rá kellene vágnod, hogy ja igen a Resident Evil 7.......:)
    Mert MEGÍGÉRTÉK, hogy ez már télleg igazi RE játék lesz....(ezt se hallottam még soha).......
  • Myselor
    én nekem nincs is olyan bejelentett játék ami érdekelne az e3on.inkább a meglepetésekre az új bejelentésekre várok.valami új dmc játék jöhetne vagy nem is tudom.más nem hiányzik jelenleg
  • Totti5
    PS+on jóféle akicók vannak. Killzone, Knack 1.500 körül. Trine 1-2-3 2500 körül ( Trine 3 is valami 1700 ft ).
  • TDC Geronimo
    Kevesebb, mint 10 nap és E3. Idén valamiért annyira nincs hype részemről. Lehet azért, mert nagyjából tudni, hogy új gép az jön bár jó lenne hivatalosan és annyi jó játék van, hogy az embert leköti. Egyedül a BF1 gameplay érdekel meg az ME :y
  • darkSectorxxx #52164
    Ez se néz ki szarul éppen.
    GoW BLADE 3200ft (mondjuk van ebbű olcsóbb változat)
  • darkSectorxxx #52163
    Amúgy hála a kínaiaknak, akik mindent képesek másolni (legalábbis tudtommal ezek kínai utánzatok, vagy legalábbis onnan származnak állítólag), ezeket a pre-order utánzatokat fingé-hugyé képes leszek beszerezni. :D

Persze árulnak eredetiket is, 5-7x ennyiért.

Uncharted 4 COIN 1550ft
    Dark Souls 3 SWORD 1650ft
    Witcher III WIZARD WOLF 2450ft
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.04. 12:40:25
  • darkSectorxxx #52162
    Most sem érti, csak látja. :D

/ bocs Kandurex.....magaslaszti :D
  • TDC Geronimo
    Múltkor mintha azt mondtad volna nem érted a graf ajnározást
  • Totti5
    Vége volt már 2 évvel is, sőt el sem kezdődött igazából. Semmi nem változott az évek alatt. N minden belsős fejlesztést kiadott rá szép sorban + jött 1-1 third-party is pl ZombiU. Egyedül a Zelda nem jelent meg, most meg már nyilván NXre fejlesztenek a stúdiók.
  • darkSectorxxx #52159
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De nem kell semmin elgondolkodni.
    Ez a te vagy más szubjektív nézetéből adódóan baromság, semmi egyéb.

Az más ha tényeken alapul valami véleménykülönbözet, pl mi mennyibe kerül, mi mekkora, értékekben.

De amikor egy képlékeny téma van, abban vannak izlések meg nézőpontok azt ennyi.
    Pl most is bizonyítsd tényekkel, hogy ez a Hell-es gameplay rossz vagy jó?
    Nem tudod, nincsen sablon a jóra, vagy rosszra, csak látod, nézed, aztán ítélkezel.
    Mihez képest, milyen az izlésed, amihez képest értékelsz.
    Ezt nem tudod grafikonokon kimutatni, hogy Gerált így mozog a csaj a Hellblade-ben meg amúgy.

Amúgy sokszor mondatam, én nem haragszom semmiért senkire, nekem ez a netes gamer téma kicsit sem izgató, pláne nem annyira hogy ezt bármilyen mértékben komolyan vegyem azután hogy irok egy kommentet, ha bármilyen nézeteltérés fontos szerepet játszana az életemben már minden haverommal összevesznék, mert kevés játékban egyezik az izlésünk, tarjuk jónak, vagy tetszik.....

Most 3-an akarunk multizni, és nem találunk sdteam-en közös nevezőt, valakinek Black Ops 3 lenne jó, valakinek Borderlands 2 nekem Killing Floor 2 lenne szórakoztató.....
    Nehéz ügy, de ez nem szabad hogy 2 ember közt feszkót okozzon, mert hülyeség. :)
  • Myselor
    ja értem.kár pedig hogy kihagyod .egy csoda ez a játék:)
  • Seth
    A Wii U-nak vége,már kb semmi nem jön rá. én erre gondoltam, nem a múltra,ahol néha néha cseppent valami finomság
  • Totti5
    Meg kell venni a gépet és tolni rajta a sok játékot, mert sok van rá.
  • n000rbi
    Nem érzem így. Még mindig több minőségi exkluzív van rá, mint ps4+x1re összesen.
  • Seth
    Durván cserbenhagyásos gázolás,amit a Nintendo művelt a Wii U tulajokkal
  • Totti5
    Indie vonalon jön 1-1 átirat.

Yooka-Laylee
    Mighty No. 9
    Terraria

Multiplat AAA csak a Lego Star Wars: The Force Awakens
  • SlickAdam
    max zs kat gyerekeknek, meg digital indie cuccok vannak azert.
  • arty
    amugy U-ra egyáltalán nem jön semmi 3rdparty? tehát konkrétan honapikig nem jön ki játék?! (említésre méltó)
  • kutyakiki81
    szintúgy
  • arty
    már majdnem jöttem a kritikával, h "de nem szakad le a feje"... amikor leszakadt, a teljes felsőtest :D
  • arty
    nem, csak a képeket nézegetem ámulattal :) az rpg nem az én világom. (csak kipróbálni szeretem őket, elsősorban a graf miatt)
  • SlickAdam
    pontosan. inkabb kapjanak eszbe kesön, mint soha! mert nem VR-röl szol ez, hanem a powa-rol (remelem).
    inkabb az a kerdes, hogy igy mivel toltik ki a >1 evet wii u-n. mert en csak egy paper mario-rol tudok, azt' annyi. esetleg megiscsak kijonne a Zelda hamarabb U-ra, majd kesöbb az NX?
  • Kandurex
    Uncsi 4, 13-14-15 epizód sehol nincs semmi hozzá küllemben.
  • arty
    de most őszintén - mit kellett volna tenni? kijönnek nyáron egy xbón-20% erejü géppel, fél év mulva pedig a neo/scorpio mellett PONT ott tartottak volna, mint most a wiiU-val a one/ps4 mellett. és szvsz a költségek miatt a nagy kiadók sem igazán nyitottak, h három platformra gányoljanak ... (pontosabban négyre) - ehez kényszer kellene, valami csodagép (atomerős, fillérekért vagy vonzo gimmick, mittomén)

wii-vel anno másik utat kezdtek járni, ott bejött, de mostanra ez megbosszulta magát szvsz és talán végleg vége is az asztali konzol terveiknek...
  • Myselor
    a w3 csak hatalmasat fejlődött a 2höz képest így van és nem visszafele :D de nem láttál még belőle semmit?
  • arty
    nekem a w2 kellemes meglepetés volt (gondolom a w3 se visszafelé fejlődött...), sokkal rosszabbra számítottam (korábbi videok alapján totális levegőcsapkodás és kirepülazikszpé feeling volt)

persze h nem egy DS, de hirtelen nem tudnék semmit mondani, amiben olyan jó a "fizika", tehát az érzet, hogy hatnak az "erők" "csapkodáskor" (talán csak a lords of the fallen rémlik... persze sokkal többel nem is játszottam :D )
  • Bandicoot
    Dark....Nem bántani akartalak de el kéne gondolkodni azon hogy vajon miért mondják egyre többen és többen ezen irományaidra hogy mindenkinek jobb ha befejezed...
    Nem kell megmagyarázni, oka van mégpedig az hogy baromságokat hordasz össze tényként és egyre irritálóbb mert hiába szólnak egyre többen csak folytatod.
    Nem hagyunk a szakértés mizériával mert ezt teszed. El kéne azon agyalni miert szólunk rád -és nem, nem azért mert a kedvenc játékainkban világítasz rá a hibára.
    Ameddig nem sikerül felfogni ne várj mást...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.04. 07:46:07
  • TDC Geronimo
    Most nézem nekem is az új store van már játék oldalaknál. Viszont...

Az R6:Siege most 8k csak PS+al!! Vegyétek vigyétek. Legjobb multis lövölde ebben a genben
  • TDC Geronimo
    szánalmas, hogy megint eljátsszák ezt. Nem volt elég idejük megjelenésre megcsinálni rendesen? Félszart kell kiadni megint?