PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Norbi: gondoltam megnézem a tanácsodra royal woodot. Elmentem darkrootban le, ahol a hydra volt valaha. Volt lent egy barlang egy kristálygólemmel. levágtam, felszabadítottam a csajt. Láttam videón, hogy hátul kéne lennie valami jelenésnek. Na az nincs ott. Mér?
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Viszont tényleg kipróbálnám ezt az Untilt, de megint ki fog maradni game share híjján, mert teljes árat közel sem hiszem hogy megér, ha van benne 2-3 végigjátszás, ha nem. Na mindegy, lényeg hogy így ez is kimarad : /
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.27. 14:11:21
Igen játszok azzal is. 4. rész nagyon jó volt.
De ott nincs ennyire szerteágazó, apró kis dolgok.... amivel akármikor, akármerre változhat a story. Jó van ott is beleszólásod, de nagyon nem tudsz belenyúlni, csak elhiteti veled a játék..közben megy minden a megírtak szerint kb. Annak is meg van a maga bája.
De itt a találás, helyszín és karakterek és a story miatt kap 10 pontot részemről.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.27. 13:52:57
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
...de akkor is mostanába nem volt ilyen játék ami így elhiteti veled, hogy tudod mit csinálsz meg mi történik itt....Aztán rájössz, hogy mégsem. Nem eszik olyan forrón a kását. <#gonosz1>#gonosz1>
Nem egy döntés miatt lesz más a story.. hanem elég egy rosszul elejtett mondat a játék elején..akkor már nem úgy viszonyulnak majd egymáshoz az adott karakterek és majd később lehet emiatt, fog máshogy alakulni a történetük (de lehet közben megbarátkoztok és megy minden az eredi úton).
Az apró kirakós darabok ahogy összeáll az egész történet benned..majd elsöpör mindent egy döntésed..aztán megint rakosgatod ki az addigi puzzle-dat, de most már új darabokat is kapsz hozzá.. (képletesen értem). Aki teheti próbálja ki. <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.27. 13:45:58
Mivel nekem a BB bőven elég, nem kérek a dasdesből.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nem hiába kap 8 pont felet sok helyen.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.27. 13:28:01
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.27. 12:57:36
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
(úgy játszottam vele, hogy reggel 5-kor keltem, de egyszerűen nem tudtam így lefeküdni, hogy nem viszem végig <#gonosz1>#gonosz1> )
Ha gyors pontot akartok akkor részemről megy a 10/10 pont rá.
Miért?
Egyszerű a válasz. Annyira beszippantott a környezet, story, karakterek, hogy rendesen érdekelt minden kis titok. Volt olyan karakter akit utáltam..volt akit szeretettem..Amikor elveszítettem azt a karaktert akit szerettem teljesen magam alatt voltam és mondtam is..jó..meghalt? oké..akkor megölök mindenkit ebbe a végigjátszásba!
De bakker olyat csavartak a storyn kicsit később..hogy az állam a földön volt! Komolyan! Ilyen húzást rég láttam játékban.
Minden karakter a helyén volt..nem mutatták be őket részletesen, de épp annyira, hogy megkedveld őket..vagy éppen megutáld őket az adott cselekedeteik miatt. Az tuti, hogy ma még1x végigjátszos és megpróbálom azt, hogy mind a 8-an túléljék.
Tetszett az is, hogy bizonyos dolgok amiket döntések alapján pl építgettünk a story elejétől..egy apró hülye mozdulattal "don't move" vagy döntéssel elbaszhattuk és az addigi tervünk teljesen más irányt vett.
Meglehetősen sokszor van a játékban a jumpscare. De mégis, pont kellő mennyiségben és időben. Szemétül el játszák, hogy nyugis minden vagy zoomol a kamera azt hopp már karcol is a bimbid az ijedségtől. Maga a story az nagyon jól van felépítve. Az eleje lassú (de még így is érdekes), de van egy pont ahonnan nincs megállás (ez kb a játék felétől van)! Na meg a végjáték <#ijedt>#ijedt>. Azt a kurva milyen jelenet volt az. és része voltál végig rajtad múltak a dolgok ott is. <#taps>#taps> <#worship>#worship> <#wow1>#wow1> Szóval történet vezetés 5*
Grafika rendben. Olyan kidolgozott helyszínek vannak és olyan hangulat, hogy ezt filmen is megnézném szívesen. (nem érdekel, ha nem 30. fps ...nem megyek bele ebbe a hülye fps méregetésbe. Nem lassult sose a játék.)
Hangok zene nagyon jó, kellőképpen feszült sokszor. Játszanak a zenével halkul\hangosodik. Kis apró neszek mindenhol.
Na ez kicsit hosszúra sikeredett. Sajnos spoiler nélkül nagyon nem mehetek bele a storyba..pedig szívesen elbeszélgetnék dolgokról másokkal. Kinek, hogy alakult a story stb..
Pár spoiler mentes kép:
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.27. 12:56:41
Bossfight. Nyomtam az RB-t.
A DaS bossainak jelentős részéhez képest a One Reborne egy vérengző fenevad 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.27. 12:52:12
Ha beülsz egy moziba, ahol ötpercenként 15 perc reklámot adnak, vélhetően teljesen kizikkönet a film cselekményének izgalmából, a dramaturgiából, mindenből.
Való igaz, hogy egy sandbox játék nem tud olyan feszült történetvezetést, mint egy erre orientált játék. Akinek ez a nagyon fontos, sosem fogja igazán élvezni a sandboxot. Akine ka szabadság, az egyéb küldetések, a sok-sok tartalom tetszik, az meg vélhetően a másikat. 😊
(vesszek meg, de ez a Hajnalig tuti nem ér 18 ezer forintot)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A mechanika egy-az-egyben BB. A pályatervezés, pontosabban az azt megalapozó irányelvek nagyon mások a két játékban. A BB inkább harcközpontú. Olyanok a pályák, olyanok a bossok, olyan minden. Harci skill kell hozzá. DaS-ban sokkal inkább az itemek megszerzéséhez kell harci skill, a többihez inkább csak "információ" meg futás. Futás és futás, futkorászás, és mászás, és futás, és egyensúlyozás és...ha akarsz persze harcolhatsz is, de elég sokat megettem a játékból, nem találkoztam senkivel, aki megközelítene egy gehrmant, vagy keepert, vagy akár a 3 muskétást. Annyira foslékok a bossok, hogy eygszer sem éltem át, hogy remegett a kezemben a kontroller a bossfight után. Szóval más a balansz. De prevgenen én sem állnék neki (minthogy nem is tettem). Szarul néz ki, és szarul is fut. Azt is meg tudom érteni, ha valakinek ez jön be jobban, csak az én már nem leszek. Érdekes tapasztalatszerzés volt, a hasznossága viszont kérdőjeles: jobban félek a das3 elbaszásától, mint eddig bármikor.
BB az király. 😊 Kurva jól néz ki, kellően parasztul szopatós, de mégis sokrétű, és még pont beszippantja az olyanokat, mint én, aki egy DaS-tól elmenekül. Anno PS Plusban volt ingyenes, a mai napig fent van a PS3-on, de fél óra után azt mondtam, hogy hányjon sünt az, aki ezt végigjátssza, vagy élvezi.
Witcher 3 sandbox. Olyan története van ott még a legapróbb kis mellékküldinek is, hogy ihaj. A fő story meg szintén nagyon jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vége. Ebbe a Crystal Cave - Seath the Scaleless etapba sikrült kivonatolni, és sűríteni mindazt, amiktől korábban is hánytam az elmúlt 35 óra alatt. Végtelen futkosás balfaszkodás, leesés, majd a vége egy boss, aki megátkoz. Nos itt nekem ennyike. Kereken nullára zuhant az affinitásom a játék iránt.
Gyó volt sok helyen, de gránitkeménységűre szilárdult a véleményem, hogy a legeslegjobb ami a fromjátékokkal történhetett, az a BB.
A 2-t kihagyom, látom a videókon, hogy ugyanez a futkosós vonal. A 3-hoz meg egyelőre óvatos várakozással vagyok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.27. 10:55:38
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Eddig nekem az a kép alakult ki hogy a történetmesélésből átfodultak egy csinálj amit akarsz sandboxba.
Soha nem lesz egy sandbox játék törtánetben erős mert a sok apró dolog miatt ellaposodik.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Érdekes.
Nincs mentési rendsze, csak simán megjegyzi éppen hol álltál és onnan megy tovább és nem lehet kilépni a főmenübe.