121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#52019 -
SlickAdam #52018 en megvennem, semmi baja nem lesz a jatekodnak -
#52017 Kicsik, de kurvajól néznek ki.
SW busiknak tökéletes. -
#52016 -
#52015 90% hogy haza. :D
-
#52014 Szóval most meg merjem venni a Rainbow-t digitálisan vagy hazavágja a játékomat? -
#52013 Én is erre tippelnék. -
SlickAdam #52012 szerintem egyertelmuen a gep lett erösebb -
#52011 Jo de akkor sem atomsdtabil, mert van 1-2 gyenge pillanata. :)
Persze fényévekre van a régen vélt alapjáték értékektől, de kérdés, hogy akkor most a gép lett közbe erősebb, vagy a fejlesztőkön múlt a dolog. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.02. 20:45:29 -
#52010 fél secre mikor streamel a nagy város közelében. jajj mekkora gond -
#52009 Kivéve amikor 16fps. -
#52008 Mondtam én hogy atom 30. Bárcsak a sima is így jött volna ki :( -
SlickAdam #52007 -
#52006 Huszonkilenc. Nem 30, huszonkilenc.
-
#52005 Na, megnéztem ezt a RAD arénacuccot. Nemtudom ki dobta be az OW-t, de akkora fasság, hogy az kabaré. Ha mindenáron valami meglovagolására akarnám ráhúzni, akkor sokkal inkább a rocket league sikere lenne az, de ezt sem hiszem. Eléggé egyedi, és jópofának is tűnik, de multijátékról videó alapján nincs mit mondani. Igényes rohadtul, annyi látszik, meg ránézésre túl egyszerű ez az aréna, de ez így vakon tapogatózás.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.02. 18:41:57 -
#52004 :) -
#52003 Ready At Dawn has named Paul Sams as its new CEO as it seeks to publish its own games.
The studio, best known this year for PS4 exclusive The Order: 1886, wants to create its own ‘transmedia IP’ and is on the hunt for investors.
Sams - the longtime COO of Blizzard - will lead the company’s new Austin office, which will focus on business development and publishing.
Ready At Dawn’s co-Founder and current CEO Ru Weerasuriya will now take on the role of president and chief creative officer.
Does Mr. Sams' appointment or the creation of a publishing arm change the studio's close relationship with Sony? Do you have plans for more games on non-Sony platforms [Ready At Dawn did the Wii port of Okami – ed.]?
Sams: We have enjoyed a long and mutually beneficial relationship with Sony. They are a great company with whom we have shared many successes over the years. As a result, it is hard to imagine not seeing our future games on one or more of the Sony platforms. At the same time, we have worked very hard to make sure that our engine and technology suite is multiplatform. What we did on the PS4 for The Order: 1886, we can also do today on Xbox One, PC, and on an additional unannounced platform. -
#52002 Homefront, Battleborn... 2 játék 2016-ból, ami ingyen sem kéne. És emberek még párhuzamot vontak a Battleborn és az Overwatch között... :DDD LOL Nem egy liga a kettő, rohadtul nem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.02. 18:06:55 -
#52001 Végülis új lesz, mert lesz változás a címben, minimum 1 szám. :D
De csak vicceltem, nem tudom min munkálkodnak.
De én a helyükben az Order végén lévő kis folytatásra utaló részt folytatnám is...tudjuk már meg mi az igazság, varrjanak el minden szálat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.02. 16:11:34 -
#52000 Én jól fogom érezni akkor is ha lesz még 1 Orderhez hasonló, meg akkor is ha nem. :D
Nem fontos de ha lesz, kelleni fog.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.02. 16:09:48 -
#51999 Annak nem mindegy aki az egyiket utálja a másikat meg szereti.
Annyi az egész, hogy a Ryse meg Order-ben meg mittuomén melyikben a gameplay részénél nem az volt a cél mint másiknál, hogy qte legyen, hanem rendes gameplay, ami gondolom ilyen látvány mellett ennyit értek el.
Persze játék és játék közt van csipetnyi eltérés, de nekem egy Beyond ugyanolyan interaktív film mint egy Order, független hogy van-e 2-3 elágazás vagy nincs. -
#51998 Hasalt, mondták hogy új IP. -
#51997 Én támoganám a megnemnevezettség állapotának fenntartását. -
#51996 Ez is a titok része, hogy tagadják az egyértelműt. :D -
#51995 Utóbbiaknak várható, csak azt nem értem hoy jönnek ezek egy kalap alá. A techdemó nongéming pokol nem összekeverendő a narratíva-driven sétaszimulátorokkal. Utóbbiak jóak. -
#51994 Nem lesz több Order. -
#51993 Megnemnevezett AAA -> The Order 1887 :D -
#51992 Ez valami kisebb projekt, nem OW szint. -
#51991 Nem kéri, nem állítottam hogy kifejezetten kérik, a Ryse-nak sem lesz következő része. Vagy az Until Down-nak senem, sőtt a Heavy vagy Beyond-nak senem. :D -
#51990 Valójában 3 címen dolgoznak: ezen az arénaakármin, egy oculusrift-exkluzív címen(), meg valami megnemnevezett AAA akármin.
Nekem megfelelne, hogy többet nem hallok róluk. -
#51989 fingotoksenincsen. Sok ember szereti a MINŐSÉGI multi játékokat. Utóbbi időben szerencsére azokból is jött 1-2 kiemelkedő. (OW, Siege) -
#51988 "multiplaya aréna shúter cukimesés, multiplatform"
simán siker! legjobb! fasza! lásd OW, mostantól csak ilyen jöjjön! -
#51987 Ühüm, gondolom ezért is készül a folytatása. Még kéri a nép a repetát.
Vagyishát....LÖL -
#51986 Az első, nem volt hülyeség kéremszépen.
Vannak ilyen stílusú játékok, szépen megférnek a többi mellett.
Ha meg drága, max vár vele az ember. -
#51985 Nem csoda... :) Homefront lesz a következő :D -
#51984 A Battleborn máris kapott egy súlyos leárazást... -
#51983 >A népharag hatalma.
Hogy az egyik hülyeség helyett csinálnak egy másikat? A néptehetrólla! -
Totya42 #51982 Remélem erre az új nulla játékukra még jobban meg lesznek büntetve. Felőlem mehet vissza mind a mekibe sültkrumplit árulni.
Látod ennyit ér a feedback, ha degeneráltak a fejlesztők. Evvan. Nem N-É-G-Y órás játékot kell csinálni H-Ú-SZ-E-Z-E-R-É-R-T és nincs baj. Nekem a platina volt 7 óra Orderben annyira semmi egy "játék". Most store-on végre oda került ahová való Ö-T-E-Z-E-R-É-R-T talán kategória. Tettek volna bele multit és legalább backtrackkel kitólták volna valahogy a single playert legalább 10 órásra és dőltek volna a dollár milliók nekik dayONE. De ennyi eszük nem vót. Most görgetik a szart egymásra az új játékukban E-P-I-C S-H-I-T -
#51981 +1 -
#51980 Ja várj, te a remasteredet technikában értelmezted.
Én arról akartam viccelődni, hogy igazából pont ez az egy momentum, amiben jó esetben fejlődnek. :D
Szóval nem katyvasz, meg nincsen köze a TR-nek.
Max annyiban, hogy ott az első 10 rész volt folyamatos "remászerelés" zárójelben véve.