121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Jobb a frém most mint előző genen ( nekem pontosan rémlik mi volt ott 2005-2008ban ) Eleve jóval több a 60 frémes cím most, több nagy ( eleddig 30 frémes ) sorozat ált át félig vagy teljes egészében a dupla frémre.
  • Amiga
    Nem azt papolja a k* masterrace állandóan, hogy ők az istenek? Hagyjuk meg nekik a teknót. Nekem bőven elég a Dacia is, mert az a lényeg, hova visz el engem (UC4). A másik meg Ferrarival merül el a mocsárban, az jobb?

Megértem azokat, akik erősebb konzolt akarnak (lesz is), de ennyiből ez jött ki. Sokkal drágábban meg én se vettem volna új konzolt, hanem maradok PS3-on.

Amúgy direkt sarkítottam ki, én is tolom PC-n, de az aktuális konzol előbb-utóbb mindig gyenge lesz, ezt meg kell szokni, nem emiatt sírni. És ha a TLoU már előző genen is zavart, az épp azt mutatja, hogy nem a mostani generáció a hibás.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.02. 09:07:11
  • Moby
    Folyik sok ilyen csevej, de nem a játékkal kapcsolatban. Pontoabban akiknél szarul fut, azoknál általában ez a téma legtöbbször.
  • Bandicoot
    Anno a trabant a lada meg a dacia is elfogadható színvonalú autó volt. Manapság a legtöbben le se köpnék.
    Ami elfogadható volt 2 generációval ezelött az 2016-ban nem feltétlen az.
    Márpedig ebben a generációban a 30 alá eső framerate, a szaggatás, az ocsmány popupolás (legyen az akárcsak egy 20 méterre levő árnyék), joggal veri ki sokaknál a biztosítékot.
    Te lehet nem vagy framerate-re érzékeny. Én az előző gen végén a Tlou-t pont azért adtamel 1 nap után mert gusztustalan volt az a darabos szaggatósdi. És abszolút nem bántam meg hogy az első végigtolásom ebben a genben full minőségben történt.
    Ne legyen már tendencia hogy kiadunk egy gyenge konzolt amin a játékok zöme nyögvenyelősen fut, majd a következő gen a remaster áradatból álljon....
  • darkSectorxxx #51935
    "PC-s topikokban valóban 10 kérdésből 8 a technikáról szól, örülök, hogy ez konzolon nem téma"

Félek hogy az X360 óta az. :D
  • mucsácsó
    +1 :D:D:D jót röhögtem! :Dkösziköszi srácok! ;) :D
  • Amiga
    Igen, tény, hogy valamiért még PS3-on vagy PS2-n is képesek voltunk játszani, és ha azt el tudtuk viselni, akkor talán a PS4-et is.

Ahogy régen képesek voltunk 286-on Hercules monitoron is játszani.

PC-s topikokban valóban 10 kérdésből 8 a technikáról szól, örülök, hogy ez konzolon nem téma. Mondjuk régen meg 10-ből 8 a warezről szólt. A minap nosztalgiáztam kicsit és beleolvastam a HL2 topikba... Halálos, ami ott ment. Ezer kommenten át, hogy a törést hogy kell felrakni...
  • darkSectorxxx #51932
    +1
  • ppista
    Úgy értettem, hogy a pécés világban szinte másról sem szól a játékcsevej, mint felbontás, fps, ghz, "terra", tuning, táblázatok, és nem szeretném ha a konzolon is ez lenne a legfőbb téma, hanem csak a játék. Ne érts félre, én is rosszul vagyok, ha valami gányul van megírva, és össze-vissza akadozik, de ez nem elsősorban a szerencsétlen x86 teknó hibája, hanem a készítőké.
  • SlickAdam
    isten eltessen!
  • SlickAdam
    mint a kib. Warriors! vuhuuu
  • TDC Geronimo
    Javították siegebe jobb joystick stutteringet el se hiszem. 6 kibaszott hónap után. Ennek örömére mentem egy rankedet. 0-3ról hoztuk vissza 5-3ra
  • Tatyla
    Vissza térve a játék témához, ez a Witcher kieg valami eszméletlen brutál durva lett mint kinézetre mint történetre de egyelőre elmerültem a mellék küldikben, ennyi játék óra ennyi pénzért ajándék volt szerintem
  • darkSectorxxx #51926
    de nálam léterik, ettől nagyob a terrra....a terra 1000x-ese a terrra. :)
  • Moby
    Továbbra sincs olyan mértékegység, hogy terra. A múlthéten sem volt, és egy hét alatt sem állt be változás.
  • darkSectorxxx #51924
    Ejha.
    jő a 6 terraflopsz mi? :D
  • SlickAdam
    mostmar biztos hogy "generaciovaltas" lesz.
    jelen pillanatban nemet Saturn-ban XO 500gb + Overwatch + Forza Horizon 2 = 239 € ...
  • Moby
    Az, hogy egyáltalán létezik a ps4, az a "pécés faszméregetésnek" köszönhető. Persze csak sejtem mit jelent. Ha ez nem lenne, valami mobilhulladékká korcsosult volna az egész.
  • ppista
    Ez a pécés faszméregetés is a halálom. Remélem nem lesz semmiféle Neo, csak majd 2018. végén a PS5. Persze az én véleményem nem hiszem hogy számít a Sony-nál.
  • ppista
    Megint leírom. Ez mind tökéletesen igaz, amiket felsoroltál, de akkor is egy sötét szobában dekkolsz egy képernyőt bámulva. Ha nyersz attól még nem leszel bajnok (az életben valószínűleg kiesnél az első kanyarban), legfeljebb annak érzed magad, és ez ebben a varázslat. Számomra semmivel sem másabb egy Asetto Corsa vagy mifene, mint egy Forza Horizon, csak az utóbbival jobban szórakozom, mert nem akarja magát komolyan venni. A pécés haverom meg pont a fordítottam.
  • Moby
    Tyű tényleg! És az hagyján, de a monitoromtól is megszabadultam már! :/

/javítva :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.01. 19:26:45
  • Moby
    Igen, de mindza addig igaz, amíg mainstreamben ő az újgen kártya. Csak aztán jönnek a 1050-ek, 1060-ak, és ez szvsz valahol a kettő között lesz, ha igaz. Azok meg ugyanezt meg fogják csinálni 70-90 ill 90-110w között. Hogy mennyiért, azt sosem fogjuk megtudni, mert ehhez lesznek beárazva. Ergo a 3 generációval ezelőtt eszkalálódott helyzett befagyott, és már komplett architekt váltás sem olvasztja ki. Én nagyon számítottam arra, hogy most végre az amd odacsap, és leginkább a konzolok miatt (highendben a pécés igényeket kiszolgálja az nv). Nagyon nem csapott oda. Most vannak ott perf/wattban, ahol az nv volt az előző genben :(
  • arty
    oké, a 1060 még bekavarhat, de egyelőre arról sehol semmi...
    +írjad gyorsan át az aláírásodat 950re! ne villogjál olyannal, ami jelenleg neked "se fér bele" :PPP

amugy 150w mehet lentebb kissé, ha mondjuk mire jön a pisi, alul tudják őket feszelni ... (pláne kicsit alacsonyabb órajellel, 0 boostal) - ennyit egy ÉRTELMES házzal, nagy ventivel röhögve le lehetne hűteni!

viszont elnézve emberek miket művelnek a bónjaikkal, a tetőre szellőzőnyílást rakni egy konzol esetén nem épp foolproof :D

yesname:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    előzőek? 390 275wattot zabál, szóba se jöhet. 970 egy rambugos, herélt (nondx12) kártya, én abba se ugranék bele. --->>> 480 FTW ! :D

Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.01. 19:15:25
  • yesname #51916
    Ár/érték (teljesítmény) arányban rendkívül jó. Nem kétszer drágább kártyával kell összevetni. Ki mit vesz már más kérdés. Azok számára, akik ennél többet nem nagyon engedhetnek meg kiadni VGA-ra vagy elég nekik ez a teljesítmény (Full HD, jó minőség) igencsak jó vétel lesz. Persze a hasonló teljesítményű régebbi kártyák árának zuhanását is magával fogja hozza.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.06.01. 19:01:49
  • Moby
    Nem ez volt a kérdés, de ügyesen próbálsz kicsusszanni alóla :D Ertékelem ezt is! :D

/a nem fér bele különösen szórakoztató rész :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.01. 19:02:13
  • Moby
    Ha ez magában zabál 150w-ot, akkor ettől kisebb. És innentől nemsok érdekes kérdés maradt a sztoriban.
  • arty
    moby: 1070-re tuti nem költök el 140et ... nem fér bele :)

kandurex: az előzetesek alapján ez a 480 kerülhet a neoba, ezért releváns, ha minden igaz.
    órajelben talán "még ez se" - vagy(!) hangosabb lesz a neo hűtése :DDD
  • Kandurex
    A kérdés, h mi kerül a Neo-ba, a PC majdnem, h lényegtelen.
  • Moby
    Tényleg? Akkor gondolom Te is azt veszel!
  • arty
    Nincs olyan, hogy jó ár. Vagy a gtx760 teljesitménye/tudása is jó volna 199ért, tehát mondanád, h jó árban?

199ért a 970 (ha igaz!) teljesítmény kurvajó.
  • Moby
    Ottvan a táblázatban minden releváns adat. Foscsi. Pöformanszban, sávszélben, tdp-ben, mindenben. Egyben jó: árban, Olcsónszar. Pont olyan, mint az elmúlt minden az amd-től.

Szerk: ezt a 1050 is hozni fogja előreláthatólag, ami így már bizonyosan nem lesz 200$ alatt :((
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.01. 16:05:46
  • SlickAdam
    ugy irtak pontosabban, hogy a pre-1070/1080 idöszakban 500 dodoert kaphato videokarikat hozza. majd elvalik...
    felsö kategoriaban nyilvan eselyuk sincs, de ha igy olcsojancsikat is el tudnak latni olcson kellemesen erös hw-el, azzal mindenki nyerne.

szerk.: ja latom a szerk.-edet.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.01. 16:03:56
  • Totti5
    Aztat nem tudom, de hogy semmi illúzió sincs egy jó szimben az biztos. Minden valós fizikai számítások alapján történik és ha ez jól van megcsinálva akkor pontosan úgyan azt érzed mint egy valódi autóban ( FFB, út, felfügg, gumi ), ami egy része csak az egésznek, aztán ott van az aero szimulálása is. Ezeket gyári adatok, versenyzők és mérnökök, szimulációk segítségével érik el mint pl az iracingban.
  • Moby
    Az sokkal inkább 970 teljesítménynek néz ki, ami 150w-al vicckateg. Valódi tesztek nincsenek, NDA van. Ez a amd saját spec szerinti (pontosabban az övék alapján 970 alatt).

Ezalapján ez egy foscsi. És ez alapján egy foscsi lesz a neo is, meg az új box is.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.01. 16:02:52
  • SlickAdam
    most olvasom uj AMD videokartya kb gtx 980 powert hozza majd, 150-160 wattal (hüvös tehat?) es 200 dodoert :-O
    ha igy lesz, lehet veszek egyet es szerzek egy regebbi i5-ös prockot az i3 helyett.
  • Amiga
    Tárgyilagosak vagyunk, ahogy a W3 is tárgyi lagos.
  • Amiga
    Valószínűleg a háttérben tölt közben. De ennyi szerintem belefér.
    Illetve érdemes megnézni, ha szaggatnak játékok, hogy megfelelő-e a gép hűtése. Nincs-e túlságosan zárt helyen, nem süti-e a nap, nem porosodott-e nagyon be, stb.
  • Amiga
    Nem vezetési illúziót adnak, hanem vezetési szimulációt, ezért hívják őket szimulátoroknak.

A DC viszont nem szimulátor, soha nem is annak készült, hanem arcade játék, a műfaján belül meglehetősen jó fizikával.

Így a DC valóban illúziót ad, míg pl. a GT6 szimulációt.
  • ppista
    Totál ugyanazt írod le megint mint én.
  • Moby
    Amilyen szuper lett a polaris, a ps4 neora is lehet készülni a fülvédőkkel.