4237
-
Lehetseges, nem tudom, nem ertek a lovakhoz. En azt tudom, hogy anno nalunk (irl es oke, teljesen mas teruleten, de ugyanugy tartalmat generalva) 3-4 donteshozonal is zold lampat kellett kapnia (eloszor a koncepcionak, aztan a demonak) a projektnek, mielott egyaltalan felmerulhetett a sorozatgyartas otlete. Mivel konzervre keszitettuk, igy a "helyi QA-nak" (jo, nalunk foszerkesztonek vagy asszisztensenek hivtak ezt a posztot) mindig volt eleinte ideje es szolt (ertsd, utasitott, a vago meg nem volt szivbajos), ha valami nem stimmelt es nem egyszer kellett bizony teljes szegmenseket ujra gyartani.
Na most ne mondja nekem senki, hogy az egesz gyartasi, ellenorzesi es tesztelesi procedura soran - meg a PNR elott - soha, senki nem tette szova, hogy gyerekek, ez igy nagyon furcsa. NEM mindig, mert bizony rengeteg jol scriptelt animacio van, de amikor furcsa, akkor nagyon az :)
Szerencsere a jatekban nem olyan veszes a dolog, es alig tunik fel 10-15 perc utan, DE... Maga a jatek szerintem nagyon jol sikerult, elvezem szinte minden percet, es ezert sem ertem, hogy a tobbi teruleten alkotott nagyszeru elmeny es jatekmenet mellett (jo, azert egy chat logot el birtam volna viselni, ugy megszoktam manapsag mar jatekokban, hogy itt is jo lenne visszaolvasni neha egy-eyg fel oraval azelott kapott valaszt) erre hogy nem figyeltek oda. -
FartingSquirrel #3270 Az nem a QA-s sracokon fog mulni, hogy mit engednek at. Valoszinuleg ok a hibakat jelentik, aztan onnantol mar nem az o felelosseguk, megint csak visszaterelodik a dolog a fejlesztokre: vagy javitjak vagy nem.
Mellesleg nem hiszem, hogy ezekhez az animaciokhoz QA kellett... :D
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.03.29. 12:01:12 -
Madi92 #3269 Nem írja, de minden színnél le kell spacelni és akkor elvileg jó lesz. -
Daermon #3268 Az is megvolt, de amint kiléptem visszarakta alapra. Pedig fekete-pirost akartam, ha már én vagyok a kapitány.... Izé Útkereső :D -
Nalam reggel az androidos app sem akarta a frankot, hibazunettel elszallt mindig (frissebb verziot akart, vagy valami ilyesmi, pirosnal allva neztem meg csak gyorsan a csapataimat). Aztan most meg megy, es se frissites, se semmi nem volt. -
Miután a színskálán beállítottad,le kell apply-zni.Tehát meg kell erősíteni hogy igen,ezt a színt akarom használni. -
Daermon #3265 Olyan bug nekem is volt. Ki-be lépés megoldotta.
Meg pl nem lehet ruhát szinezni, beállitom, szinezem és nem menti el, hanem az alap marad. -
Nomad90Hun #3264 Én meg ujrakezdtem combat engivel, és belefutottam 1 uj bugba. Nem tudok kilépni az Apex menüböl, se esc-el se egérrel, egyszerűen nem reagál csak az ablakok között tudtam váltani. Most ujraindítottam a gamet meglátom megoldotta-e de esc-el még a menü se jött be rendesen.
Update:
Game restart után megnéztem megint Apex menü single-ben kiakad valamiért...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.29. 09:58:11 -
Daermon #3263 44 óra és még nem végeztem :) Bár most már csak a főszálat fogok tolni, mert minden lojalitás küldetés kész, outpostok is, egy rakat mellékküldi is. 2 bolygón kéne még monolitozni, de már annyira unom, hogy hagyom szerintem. -
Nekem 30 óránál még hátra van 3 nagy bolygó :D :D de alig várom, hogy hazaérjek Németből hétvégén, és folytathassam :P -
Barnez #3261 Na gyerekek! Végig toltam! Volt benne majd 40 órám, és bátran kijelenthetem, hogy ez egy jó játék minden hibájával együtt. Az újítások közül tetszik a harcrendszer, a Nomad, a nyitottabb világ kínálta lehetőségek. A fő történetvonal is nagyon tetszett, bár ha ez így értelmesen hangzik, lehetett volna egy picivel hosszabb, meg filmesebb, bár az utolsó negyede az nagyon filmes lett. :) A mellékküldetések azért szépen megtolták a játékkal töltött időt. Szerencsére a társakhoz kapcsolódó mellékküldetések (Loyalty Missionok), nagyon jók lettek, nem egyszer nevettem együtt a társakkal (pl. Liam), vagy izgultam értük. Ügyesen lettek megírva, szerethető karaktereket kaptunk. Voltak olyan mellékküldetések is, amiket nem szerettem, mert elegem lett abból, hogy A pontból B pontba, majd C pontba is mehetek. Az ilyen "csicskáztatós" mellékküldetéseket amúgy is utálom. Az arckifejezések nem zavartak meg.
Összességében a játékot nagyon élveztem. Jobban örültem volna annak, ha egy picit a főtörténetvonal hosszabb lett volna, de ennyi baja legyen. Nagyon várom, hogy az elvarratlan szálakat hogy kívánják folytatni: egy folytatással, vagy DLC-kel? Mindenesetre jó alap ez a folytatásoknak, ha lesznek.
Ha számoznom kéne a játékot, akkor 9/10 számomra.
Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.29. 08:22:50 -
Anyagilag meg fogja érni, mert a ME brand felhúzza az eladásokat. De az okos cégvezető nem az azonnali eladásokat fogja csak nézni, hanem hogy mennyi a brandben a potenciál. Egy darabig el lehet adni a korábbi jó játék farvizén a gyengébb folytatásokat, de ez a sorozat egyszer csak véget ér. Gondolj csak az AC játékokra.
Azt meg nem veszem be, hogy a világ egyik legnagyobb, ha nem legnagyobb kiadója, az EA nem tudta beletenni a budgetbe az olyan minőségű animációt, amit egy csapat lengyel két éve produkált. Vagy amit a Naughty Dog produkál 2-3 évente, sokkal kisebb budget-ból, jóval kisebb közönségnek. Ezt nem hiszem el.
Akik az animációkért és a karaktermodellekért felelnek, azok vagy tehetségtelenek vagy igénytelenek.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.03.29. 08:22:50 -
Azert a QA reszlegtol is megkerdeznem, hogy sracok, ezt hogyan engedtetek at? -
Morinad #3258 Ezzel legfeljebb egy azonnali csődöt lehet elérni. Nem tudjuk mi volt a célkitűzés. Ez elsősorban egy pénzcsináló gépezet. Az egyetlen kérdésük az lesz, anyagilag megérte-e? Ha igen, nem nagyon fognak azzal foglalkozni, milyenek a modellek.
Én is szeretem az ilyen rpg-ben, ha szinte valósághű, vagy akár hiperrealisztikus a kép, de gyanítom, hogy vagy nem fért bele a budget-be, vagy nem akartak erre költeni, vagy más volt a koncepció, és mondjuk azért ilyen, hogy kicsit többet bízzon a képzeletedre.
Abban azonban biztos vagyok, hogy az ott dolgozók nagy része átlagon felüli tehetségű szakember és a kirúgásuk csak rontaná a cég lehetőségeit. -
A kutya a COD-ban 2013.ban volt, jó reggelt. Egyébként elég vicces, ha egy rpg-t akarsz egy fps-hez hasonlítani, ahol a 100+ óra játékidőd alatt legfeljebb célkeresztben látod a karaktermodelleket. Legtöbbször jó messziről. Ehhez képest a MEA arcmodelljei a játék felében a képedbe vannak tolva: vagy cutscene vagy dialógus formájában.
De ha már felhoztad: az Infinite Warfare arc- és karakterábrázolása, animációja messze leiskolázza a MEA-t. Nyilván kevesebb is benne az olyan jelenet, ahol ez látszik, de ahol látszik, ott messze magasabb a minőség a COD-nál, mint a MEA-ban.
Le kéne venni a fanboy-szemüveget és az egyáltalán nem gyűlölködő, teljesen reális kritikán elgondolkodni. A MEA messze nem tökéletes játék. Ettől még lehet élvezni, nyilván, de hogy a 3d modellező és animátor részleget úgy kell kib.szni a Bio-tól, hogy még a titkárnő se maradjon a helyén, az azt gondolom, hogy kb. az első lépés kellett, hogy legyen a release utáni első munkanapon. -
sanya200 #3256 Valamennyit fognak de leginkkább az égbolton fog látszani meg a jeges bolygón a fények is jobban látszanak.De én még minimumon tolom kb szal annyira nem látom. -
vizuálisan változni fognak idővel a bolygók miután helyreállítotttam a klímájukat?vagy úgy fognak kinézni mint a vault után közvetlenül? -
Pares #3254 Nem újdonság, korábban már szóba hoztam #2508. Csak a szemek rendbehozatalával hatalmasat javíthatnának egyes karakterek arckifejezéseinek minőségén. -
Vegre egy normalis video, talan az ELSO az elmult 2 hetben, amely normalis hangnemben es kulturaltan magyarazza el, hogy mi ment felre.
Nem azt mondja, hogy SZAR FOS az egesz, fasz aki megvette, ingyen se kellene, bottal sem piszkalni, stb. - mint a lenti amatornek is gyenge magyar "gyozike", vagy az osszes tobbi "celeb" streamer, akik felszalltak nemi lajkert es feliratkozoert a hatetrainre ugy, hogy csak a reddites bug videot lattak es vagtak meg szemlelteteskeppen -, hanem azt, hogy technikailag mi a gond az egesszel.
Reszemrol koszi a linket, fogalmam sincs ki ez az ember, nem is fogom szerintem tobbet latni, de kivetelesen ez a 15 perc nem ment karba. -
sanya200 #3251 Persze a kis kínai az sztk kerettel biztos jobbat csinált volna pff
Aki élvezi a játékot annak fel se tűnik hogy nem tökéletes a mimika.Régen a karakterek fejét se lehetett látni... Meg amúgy is a játék nagy részében sisakba beszél...
Nem bírom a fikázókat sokszor.Lehúzni vmit mert próbál ötletes lenni, egy k*rva COD még feleannyit se tud felmutatni. Miben eredeti? A 10 éves grafikus motorban?Vagy a kB nulla történetben, esetleg a 10 éve változatlan játékmenetben? Ja bocsi tettek bele egy kutyát társnak mekkora már.. -
bocsi ha volt már
-
Valaki próbált saját lobbyt csinálni az elmúlt 10 percben? Csinálok egyet, és hiába public, nem csatlakozik senki :D Ismerősnek is ugyan ez. Ha sima quick matchet akarunk, azonnal bedob valahova, de saját lobbyba nem csatlakozik senki. -
sanya200 #3248 Ki milyen fegyót használ?Ez a sandstorm durva pedig csak egyes fejlesztés van rajta,pár lövéssel elintézi az ellenfeleket,kivéve persze a bossokat.Mikor jön egy heavy mire felpörgeti az ágyút addigra rég nincs pajzsa onnan meg annyi neki :D Egyedül ezekkel a milky way pontokkal vagyok meglőve abból upgradelem az n7 armort,meg ezt a fegyvert is azzal kéne ,plusz ott vannak a módok is.Kevés rá a pont de még megvenni se tudom a kiosk-ba.. -
AVP pontból lehet fejleszteni plusz 15 inventory helyet. -
sanya200 #3246 Mondjuk az invectory nem tetszik miért van nálam az összes,fegyver,armor..stb mikor csak lodaut-al tudok váltani?Állandóan 50-es limitem van ,mindig tele. -
Madi92 #3245 "Apró" kis dolog, de mikor gravitywellel közlekedünk, miért lett volna nagy meló, hogy a társakat is leanimálják? Azért elég olcsóJános megoldás, hogy mi "repkedünk", a társak meg csak úgy ott teremnek. -
yossarianHUN #3244 Nyehh, tudtam, hogy nem követem elég közelről a hypetraint meg a hatetraint :( -
Voltmá' -
yossarianHUN #3242 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem savazásképp, csak a poén kedvéért. Fanboyok kíméljenek :)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.28. 19:03:00 -
Nomad90Hun #3241 Megoldva elírtam a mailcimet bejelentkezéskor (rusnya telefon be volt lassulva). -
A képesség ágon azt választottad, ahol külön töltény kell neki. Mondjuk ezt írja is a leírásban. -
sanya200 #3239 Utolsó előtti fokozaton tolom eddig nem olyan nagy kihívás az arhitect-el lenyomtam max 10 perc alatt egyetlen halál nélkül,néha persze belefutok hogy kiugrok a nomad-ból bele az ellenséges tűzbe és nem találok időbem fedezéket,mert nem mindig van.Amúgy van ez a concussive shoot meg az omni grenade de egyiket se tudom már használni,craftolni kell hozzá a "töltényt" vagy mi a rossebb?A gránátnál megérteném de ez a concussive shoot elvileg képesség.Ha craftolni kell hol a rossebbe nem találtam ilyet,a módok mint a elektromos töltény...stb tudom de ezeket? -
Nomad90Hun #3238 Amúgy kicsit olvasgattam közben, és amilyen outpostot választasz Eos-on onnantól kezdve az összes olyan lesz.
Leszedtem telefonra a Pathfinder Hq-t és mikor be akarok lépni úgy csinál mintha új accot regelnék..
5let? -
Azért a bizonyos valamivel való harc nem kispálya...évek óta nem volt ekkora kihívás egy harc egyetlen játékban sem...számomra persze... Elvoltam vagy háromnegyed óra-órát vele... -
ShaiHulud #3236 tempesten a pathfinder kabinban van a (pilotafulke alatti szoba) jobbra az asztalodnal egy csomag, abban volt benne nekem, utana ott van az inventoryban a sisak.
btw 41 oranal jarok es en meg mindig Eos-on vagyok, illetve mondjuk igy hogy visszamentem oda. Ugye letolod az outpostig aztan elmentem tovabb, es utana visszajottem, Eos viabilityjet mar az outpostos resznel feltoltam 70-80%-ra mellek kuldikkel. Aztan miutan visszamentem (mivel mondtak hogy idovel tisztul a radioaktivitas) ott az egesz map es bejarhato, mar sehol sincs radioaktiv sugarzas, szoval lehet nyugisan felderiteni, van rengeteg tenni valo.
Mondjuk en hardcore modon tolom, mar ez is eleg nehez, eleg sok a reload :) pl lent a gravity wellekben, mert hogy van tobb is, nem is lehet menteni :( Mondjuk en rem gyengenek erzem a karakterem, a puskak alig sebeznek, engem meg par talalt utan megolnek :) csak Tech agra raktam eddig. es valami III-as assault riflem van. de pont ezert jo, mert van kihivas benne igy :)
-
Az még a legkisebb baj. -
Although #3234 Nem emlékszem rá bugos volt vagy sem. Mondjuk rémlik az a másik ami nem. -
Orrhangon beszél, valószínű önkéntelenül változik el a hangja, mert videót csinál, de lehet ez a természetes.
-
sanya200 #3232 Van egy deep space armor amit kaptam még az előrendeléshez,de hol tudom előcsalni?Craftolni kell vagy mi?A tempest-en a szálláson csak a deafult armor van.De a craft-ba se találok ilyet. -
Szerintem le van írva egy papírra, hogy mit mondjon. Nagyon érződik rajta, hogy felolvassa... vagy tényleg határontúli a srác :D