mea.jpg
  • PiszkosFred
    Lehetseges, nem tudom, nem ertek a lovakhoz. En azt tudom, hogy anno nalunk (irl es oke, teljesen mas teruleten, de ugyanugy tartalmat generalva) 3-4 donteshozonal is zold lampat kellett kapnia (eloszor a koncepcionak, aztan a demonak) a projektnek, mielott egyaltalan felmerulhetett a sorozatgyartas otlete. Mivel konzervre keszitettuk, igy a "helyi QA-nak" (jo, nalunk foszerkesztonek vagy asszisztensenek hivtak ezt a posztot) mindig volt eleinte ideje es szolt (ertsd, utasitott, a vago meg nem volt szivbajos), ha valami nem stimmelt es nem egyszer kellett bizony teljes szegmenseket ujra gyartani.

Na most ne mondja nekem senki, hogy az egesz gyartasi, ellenorzesi es tesztelesi procedura soran - meg a PNR elott - soha, senki nem tette szova, hogy gyerekek, ez igy nagyon furcsa. NEM mindig, mert bizony rengeteg jol scriptelt animacio van, de amikor furcsa, akkor nagyon az :)

Szerencsere a jatekban nem olyan veszes a dolog, es alig tunik fel 10-15 perc utan, DE... Maga a jatek szerintem nagyon jol sikerult, elvezem szinte minden percet, es ezert sem ertem, hogy a tobbi teruleten alkotott nagyszeru elmeny es jatekmenet mellett (jo, azert egy chat logot el birtam volna viselni, ugy megszoktam manapsag mar jatekokban, hogy itt is jo lenne visszaolvasni neha egy-eyg fel oraval azelott kapott valaszt) erre hogy nem figyeltek oda.