4237
mea.jpg
  • PiszkosFred
    Oke. Voltam ma "mester" es "hazug" is. Meg valami? :D
  • yesname #3350
    Agresszió nem tudom hol van, de az igazság fáj a gyengéknek, tudom én is. Neked is egészségedre. Jó szórakozást! :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 21:17:28
  • BoneDragon
    Mi agresszió kijön belőletek egy játék miatt. Öröm olvasni.
  • yesname #3348
    Jobban nem alszom, de a hazug fajtádat felismerni az írásából is. Főleg, ha magadnak mondasz ellent ráadásul egy hsz-en belül. De egészségedre. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 21:18:40
  • PiszkosFred
    Felolem, akkor kezeld tenykent! Ha ettol jobban alszol, en nem vagyok a jo elrontoja :)
  • yesname #3346
    Nem hit kérdése. Tény. Te magad is elismerted. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 21:12:13
  • PiszkosFred
    Vagy elhiszed vagy nem, ez mar a te dontesed.
  • Although
    Még egyszer, melyik részt nem érted? Mondom, teljesen mindegy, ki hogyan ír ha értem, nem fogom ezt nyomni amit te. Nincs értelme. Kicsinyesnek tartom. Belekötni a formába a tartalom helyett. Azt elfogadom, vannak akiknek ez tökéletes és nem értenek egyet velem. Komolyan foglalkoztam én egyszer is, bárkinek az írásával, milyen stílusban ír, még akkor is ha tele volt helyes írási hibával. Legfeljebb egy mondatban, ez nem ly hanem j. Komolyan hidd el ez egy különbség. Te választasz, még akkor is ha. időnként, mindegy látod ebbe most nem tudsz belekötni. Még ha összeszarod magad sem. De komolyan ez számít egy ilyen vélemény forumon? Én is kezdjem el amit ti?
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.30. 21:08:20
  • yesname #3343
    Amit írsz nem igaz és ezt Te is tudod. Azért játszol vele, mert az egész, az összessége szórakoztat. Nem hiszem, hogy az életben mindennél ezt eljátszod: a rosszat leszarod, a jót nézed. No-no. Ilyen ember nincs. Az összhatás tesz ránk benyomást. Nyilván a pozitívumok túlsúlyba kerülnek itt és ettől még senki sem lesz fasz. :) Te sem.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 21:11:05
  • MrAndree
    Fred tud értelmesen fogalmazni, ellentétben veled ugyebár. Neked ez még nem sikerült pedig elég sokat írsz ide. :)
  • Although
    Nem nálam van a hiba. Ha erőlteted megérted, mert lehet gyorsan írtam, de tőlem ilyen mondatot mint amit ti megengedtek magatoknak nem láttok. Nem fogok erre süllyedni mert ha nem értek valamit megkérdezem. Nem Fred a mesterem mert szarnak se tartom. Ennyi. Világ választ el minket. Legfeljebb a jó kérdés miért nem adom fel.
  • MrAndree
    Igazából, hogy bárkinek megmagyarázz bármit ahhoz először nem alig értelmezhető mondatokat kellene írnod...
  • Although
    Jó legyen. Mi a különbség. volt a DA és van a Mass Effect. Mikor megjelent nem volt hasonló sem új volt. a DA? Megyrtad a saját történeted sokféle változatban ahogy tudtad. Ha olvastad a hívást ismerted Maric és fiona történetét. Gaider megadta a kezdő lökést. amíg volt ez túlélte az EA-t bárkit tudtak korlátozni őt nem. Megvolt a saját meséd. nézted a második részben Maric törvénytelen fiát Alstairt, mert ugye az volt, ahogy Gray Wardené vált, azzá akikkel az apja együtt küzdőt, majd nézted új hősöddel, a magányos Alstairt barátjával, te korábbi hősöddel, Hawkkal, ahogy küzdenek az őrület ellen. A mese sokféleképpen alakulhatott tőled függőt. Ma már ennek nincs jelentősége. Semmi újat nem csinálnak. Nem akarok vitatkozni mert nincs értelme. azoknak akiknek egy mmoval párosított útkeresés maga a csoda nincs mit magyaráznom mert az nem tudja mi volt ez a cég korábban, elképzelni se tudja, ahogy a Funcom is volt valami a Secret Worldel. De ez ma nem érték ezért felesleges vitatkozni. Nem fogom tudni megmagyarázni egy Shaihuludnak a DA:I harcrendszerének semmi köze a világhoz, mert nem érdekli. Ez van.
  • PiszkosFred
    Biztos ugy van. Latom, hogy mi hianyzik a jatekbol, latom, hogy mit csinaltam volna maskent (van ilyen boven), es latom, hogy mi az, ami tetszik es elvezem, szorakoztat. Elobbi kettot tudomasul veszem es tullepek rajta, utobbira fokuszalok es inkabb azzal foglalkozom.

Fapados B listas az elmulast es oregedest elfogadni nem kepes Hollywoodi szinesznoket megszegyenito egyes npck mimikaja? Igen, latom, elborzadtam rajta. Pont.
    Egyhelyben allo es statikus NPC-kkel van tele megint a jatek, minimalis mozgasokkal? Igen, latom, ez van sajnos. Pont.
    A fohos mimikajat Cakó Ferenc azonnal lenyulta volna anno a Sebaj Tobias keszitesehez, ha hamarabb jon ki a jatek, annyira "fantasztikus"? Igen, sajnos ilyen, 2017-ben ez kritikan aluli. Pont.
    Az elobb felsorolt harom dolgon kb 10 percig mergelodtem, utana leszartam? Igen. Pont.

Van a jateknak olyan aspektusa, amely tetszik es amelyet elvezek. Hajjaj, rengeteg. Pont.
    Vagyok annyira fasz es elmebeteg, hogy inkabb az utobbira, a szorakoztato es nekem tetszo elemekre fokuszalok ugy, hogy kozben tisztaban vagyok a felsorolt hibakkal? Igen, vagyok annyira fasz. Pont.

Az eletben is, en kiirtom magam mellol az energiavampir jellegu, a mindenben Mohacsot kereso zsembes "nyuggereket", akiknek semmi sem jo. Nincs rajuk sem idom, se energiam. A jatekokkal, filmekkel, barmilyen fogyaszthato tartalommal is igy vagyok - ami nem tetszik, azt gyorsan elfelejtem, ami tetszik, arra fokuszalok es az jegyzem meg. Ez van. Biztos en vagyok a hulye, de nekem ez nagyon jol mukodik idestova 40 eve.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.30. 20:47:57
  • yesname #3337
    Azért ez nem így van, mert itt valami(k)nek a hiánya és valami(k)nek megléte együtt ad egy egészet. A hasonlatod teljesen másra alkalmazzák.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 20:34:15
  • PiszkosFred
    Ma meg a Maxist szoba sem hozta, stay tuned! :)

Pont a Conan Exilesben van ilyesmi elcseszett spawn rendszer (tehermentesitendo a szervert), hogy csak akkor mozognak es spawnolnak a lenyek/npck, amikor valamelyik elo jatekos a kozelukbe er. Ha peldaul egy rabszolga tabor kozelebe ersze, atszaladsz rajta, beaggrozod oket, majd egy hosszu sprintet levagva lehagyod oket (nagyon), akkor visszafordulva mar csak a hullaikat talalod meg, mert a rendszer ugy van vele, hogy kikerultek az lato/erzekelo zonadbol es emiatt despawnolja oket (aka megoli).

Eleinte azt hittem, a MEA is igy dolgozik, de szerencsere csak bug.
  • Gabor77
    Nem unod még..?:) De tényleg.
  • N1ggA
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szia!
    Bocsánat hogy kijavítalak, de látom hogy szereted a lore-t, és hátha félreértetted. Szóval a genophage hatására eredetileg csak minden ezredik krogan baba született élve (0.1%), viszont a tudósoknak sikerült ezt 4%-ra feltornászni, azaz minden 25. baba túléli. Szóval a javulás nem "csak" 4%, hanem 4000%, ami a faj fenntartása szempontjából is meg amúgy is hatalmas eredmény.

Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2017.03.30. 19:57:33
  • ShaiHulud
    TE szerinted, szerintem meg meg mindig nagyszeru amit csinal a bioware. Nekem DA:I is nagyon tetszett. Andromeda is szuper jo jatek, tetszik ez a nyiltabb vilag, hogy oda megyek ahova akarok. Arcmimikaval sincs nekem egyelore nagy bajom, semmi olyan nem votl mint a videokban, en mondjuk egy sajat szamizere formalt male karakterrel megyek. En szeretek minden egyes kis reszletet megcsinalni, ezert is van hogy 50 oranal jarok es meg csak most mentem at a 2. bolygora Eos-rol.. :) Szoval tartalommal telis tele van, raadasul a kihivas is nagy szerintem, nehezek a csatak hardcoren full tech builddel. Barmelyik kis sima eleinte egyszerunek tuno csataban is eleg egy hiba es azonnal kampec. :)

De ami nem tetszik az pl a tarsak AI-ja, eleg benak szegenyek. Meg az hogy van hogy egy kis csatanal meghalok visszaloadolom, mert elotte saveltem egyet es reload utan nicns egy ellenfel se az adott helyen, nem midnig van ez, de parszor mar elofordult, mas kulonosebb bug nem volt meg nekem.

Viszont azt alairom hogy noha nem voltak nekem ilyen fura arcmimikas "bugok", de ennek ellenere az erzelmeket tenyleg nem nagyon adjak at a karakterek, de hamar tul lehet rajta lepni, ugysem ez a lenyeg, mert annyira azert nem szar, mint ahogy beallitjak itt egyesek, lenezve/cikizve/hulyeneknezve azokat akik valami csoda folytan meg is kepesek elvezni a jatekot... Raadasul az ilyenek ezt az alapjan teszik amit par hulyegyerek felrakott youtubera, nem a sajat tapasztalatai alapjan.
  • Although
    Nem kijavításról szól. Van amit lehet nyilván. De ha azt szoktad meg a semmiből csinálnak valamit, mint a Mass Effect. Vagy csinálnak egy általános fantasyból is egyedi végterméket, mint a DA:O. Akkor nagyok az elvárások. Ez a cég az újító volt ténylegesen. Legfeljebb az igaz ezt már felesleges várni vagy ehhez mérni. Múltidő.
  • MrAndree
    Ez így van, csak ugye van a szóvá tesszük a hibákat, meg van a mániákus gyűlöletkampányt folytatunk a neten mert miért ne. A kettő nagyon nem ugyanaz. :) Én is ezt mondom, hogy ciki, javítsák csak ki, aztán legközelebb majd gondolkodnak.
  • Nomad90Hun
    Egyébként érdekes, hogy ez a "csőrözés" Habitat 7 előtt a Hyperion-on nekem is feltűnő volt, de utána akárhogy nézem nem jött elő, vagy csak nem olyan feltűnően és emiatt nem vettem észre.
  • ttt1
    Igen , és lehet nem lenne feltűnő gondolom ha nem minden máspdpercben rázoomolna a karakterre (ez is lehetne "megoldás" végső sorol), csak gondolom ahhoz azért jelentősen bele kell nyúlni a kódba ..:)
  • PiszkosFred
    Egyiknek felig tele van a pohar es orommel megissza azonnal a tartalmat, a masiknak felig ures, es azota is varja, hogy valaki teletoltse. Mindenki sajat maganak donti el, hogy melyik felfogas szerint eli eletet.

• Nomad90Hun
    Ahha randomokkal, ok...
    Azzal tessék vigyázni mert ezek szerint kezdődik a hack hullám itt is....

Amúgy ehhez a xar / jó a játék vitához csak annyit szolnék hozzá, hogy érdekes módon pont azok jönnek a "nyított szem" elmélettel, akik a release elött felkerült pár pre-alfa-beta-mittomén videok / gifek alapján szénné szapulják a játékot, és az erényeiről 1 qva szót sem ejtenek, merthogy azok is vannak kérem szépen....

Mellesleg, DA:I-nél nem voltak ilyen arc animációs bugok? Dehogy a francba nem, csak ott nem 20cm-ről mutatta kamera a karakterek arcát, hanem fél méterről minimum. Tessék csak emlékezni ott van a hazúdj ha tudsz sorozat ott is főbácsi 2m-es lapostévén kinagyítva nézi a vallatottak arcrezdüléseit hátha észrevesz valamit. A "csőrőzés" beszéd közben szerintem meg azért van mert túl sok animáció fut le egyszerre és összeakadnak. A többi hiba nagyrésze meg a jó öreg winfos féle "Indítsd újra ha valami nem jó" megoldással orvosolható.
  • Fpocok
    Bementem egy silverbe, végtelen lőszerem volt, újratöltenem sem kellett. A lőszerem alul átváltott 15/999 -re :)
  • Nomad90Hun
    Olyat akarok én is hol vetted?

Más.

A hibáit elismerem, és húzom is a számat rajtuk, le kell nyelni, de ha az apróságokra is odafigyel az ember azért vannak itt érdekes dolgok.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kesh-el pl. mikor beszélgetünk kiderül, hogy a tudósaik a 600 éves utazási idő alatt dolgoztak rajta, hogy a Kroganeket immunissá tegyék a Génfalóval szemben, és ugyan eddíg csak 4%-os javulást értek el, de az is már egy jó kezdet, és elmondja, hogy a Génfalóval kapcsolatban az ő népe (Kroganek) legalább annyira hibás mint a Salarianok meg a Turianok.

Olcsóbb meg nem lesz, ez a kinti ára átszámítva, ott ilyen 70 ejró de a keresetük ugye picit min. 4-5x-se a miénknek ezért nem érzik meg annyira. Multira is pl. ráférne pár új map, kasztot nem mondom azokból így is van elég szerintem egyelőre.

Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.30. 11:39:58
  • Fpocok
    Találkozott már valaki végtelen lőszer, no reload buggal MPben?
  • yesname #3323
    Előítéletekkel kevesen mentek neki szerintem. Elvárásokkal már inkább. Normális elvárásokkal. AAA kategóriához és árához, illetve elődeihez illő 2017-es korabeli elvárásokkal. Ettől még lehet szórakoztató sokak számára hibái ellenére, de csak az ostobák csukják be a szemüket és próbálják megmagyarázni, védeni a tényeket. A nyitott szemmel járók hibái elismerése mellett élvezik a játékot. Ez utóbbival semmi baj nincs.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 10:39:03
  • Pares
    "de ha nem előítéletekkel megy neki az ember"

Rátapintottál a lényegre...
  • Bandras DaSilva #3321
    Én sem vagyok teljesen elégedett a végeredménnyel (finoman szólva), de a hibáival együtt szerintem szórakoztató a játék. Én most egy kicist félretettem az első két bolygó után mert megint belefutottam abba, hogy a mentéseim nem működnek. Betölt, és egészen addig oké is a dolog amíg nem kellene valamit tölteni, mert ott mindig kifagy.

2x újrakezdtem, mert ha ez elkezdődik, akkor az összes mentés ilyen lesz, de mivel megint előjött egyelőre pihen ez a játék. Én mondjuk ezt PS4-en tolom, lehet konzolon több baki van. Minden más játék kifogástalanul műküdik.

Ha nem lenne ez a kis baki, akkor valszeg folytatnám mert azért érdekelt, hogy hova vezet a történet és hogyan alakul a dolog.

Egy-két peccset talán érdemes várni, de ha nem előítéletekkel megy neki az ember, akkor azért szórakoztató a játék.
  • Barnez
    De jó, még nem voltam az igénytelen consumerek példaképe, most már ez is elmondható rólam. Ez van, ettől még nem változtatok a véleményemen. :)
  • ttt1
    Tervbe volt, hogy megveszem, de kivárok én is hátha lesz érdemben valami javulás a késöbiek során. 1-3 megvan és sokan nem értik a problémát. Nem akarok szóismétlő lenni, de valóban sokaknak abban igaza van, hogy ha csak az előző szériából veszik át a karakteranimációkat ,akkor jóval kevesebb panaszkodó lenne.
  • sanya200
    Mondjuk ez így van ameddig nem csökkennek az eladások nem kap észbe az ea addig ezt fogja csinálni,nem ad bele apait anyait a játékaiba csak rókabőrözik.
  • yesname #3317
    Próbáltam és egyáltalán nincs túllihegve. Igen is kapja arcába a pofont az EA, mert megérdemli. Ha az okosak ezt nem csinálják, akkor a nyuszikák is a szart ennék életük végéig, mert minek erőltessék meg magukat EA-nál ha nem muszáj. És a pici nyuszikák még örülnének is neki. Ez pedig szánalmas.
  • Daermon
    Kérdés! Mobilon nincs spoiler gomb igy, aki nem tolta végig, ne olvassa el! Bár próbálom nem spoileresen irni.

/SPOILER!!!!!!!
    Most vagyok ott, hogy megbeszélés lesz a többi pf-el. M-re utazás elött.
    /SPOILER VÉGE!!!!!

Innen mennyi idő a van még a főszálból? 1-2 óra, vagy több?
  • MrAndree
    Nekem az open world tetszik, amennyiben rendesen ki van töltve tartalommal. DA:I-ben nem volt. Itt azért jobb a helyzet sokkal már szerencsére. Tartalom meg aztán van bőven.
  • TDC Geronimo
    Én beleraktam már 45 órát, tudom miről beszélek. A lényeg, hogy az ember 5 éves fejlesztés után, ekkora névtől nem ezt várta. Jócskán elmarad a korábbi részektől rengeteg dologban és akkor a bio féle félopen world templateről ne is beszéljünk, ami már DA:Inél se volt az igazi, de ME világába meg aztán végképp nem illik. Legjobb részek a játékban a loyalty küldetések, mert azok szerkezetileg hasonlóak, mint a korábbi részek küldetései.
  • MrAndree
    Egyrészt az egész túl van lihegve. Aki próbálta az tudja. Ettől még a játék közel sem szar. És végképp nem félkész. Ettől függetlenül a hibákat javítani kell. Tegyék is csak meg. Ennyi az egész, a többi csak a hiszti része.
  • TDC Geronimo
    Elolvastad, amit írtam? Manapság állandóan ez a jellemző, hogy heteket/hónapokat kell várni "AAA" játékoknál mire rendbe rakják őket. Minek adják ki ótvar állapotban? Akkor nem kéne állandóan bocsánatot kérni. Nem volt ott ember aki látta volna a hibákat ennyi év alatt? Reddites meg netes memek kellettek ahhoz, hogy kiderüljön mennyire gázak az animok? ha igen akkor ott valaki/valakik nem végzik rendesen a munkájukat és normális helyen ezért picsánrúgás jár.