4237
mea.jpg
  • FartingSquirrel
    Te már a végére értél? Mennyi órád van benne?
  • ratgab
    Witcherben nem is tudsz karaktert generálni mégis jó RPG-nek tartják...
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.25. 15:01:56
  • sanya200
    Nem vittem végig még,sőt épp hogy elkezdtem.A lezárásról így nem tudok véleményt nyilvánítani.Azért ahhoz képest hogy RPG elég silány a karaktergenerálás, pedig hozzá tartozna szerintem.Azért a 3. jobb volt ezen a téren.így az alap sarah-val tolom most.Történet hát úgy volt hogy Drew Kaspesky írja de lehet nemem rémlik rosszul.Mondjuk nekem így nem jön le teljesen angol tudás híján :)
  • sanya200
    Nem vittem végig még,sőt épp hogy elkezdtem.A lezárásról így nem tudok véleményt nyilvánítani.Azért ahhoz képest hogy RPG elég silány a karaktergenerálás, pedig hozzá tartozna szerintem.Azért a 3. jobb volt ezen a téren.így az alap sarah-val tolom most.Történet hát úgy volt hogy Drew Kaspesky írja de lehet nemem rémlik rosszul.Mondjuk nekem így nem jön le teljesen angol tudás híján :)
  • Nomad90Hun
    Először is. Bukfenc nincs, dash van, egérgőrgő + w / s / a / d lenyomod és arra fog "elcsúszni" a karakter.

A kampányban van csak ez a nuku kaszt dolog, de ott ugye meg van magyarázva SAM-el, nekem ebben csak az nem gyere be, hogy biotikáhóz pl implantok kellenének, erre apuci is meg akár mi is csak ugy heccből válthatunk.

A story szerintem nem 1 díjnyertes alkotás, de nem rossz. Ami nekem mindenképpen pozitív a 3 után, hogy ott nagyon depi volt a hangulat meg kis szűk helyeken rohanj ide-oda ezért amazért, itt viszont szép nyugiban be lehet járni a bolygókat elszöszmötölni a bányászattal stb, craft az jó valóban nézegettem én is, de kegyetlen sokat kell gyűjtögetni hozzá, akinek nem tetszik az meg "leszalad a bótba" úgyis. A karaktergeneráló eddig se volt emlékeim szerint 1 csúcs alkotás (mmo-kban jobbak vannak lásd pl. swtor). Ami számomra meglepő volt kicsit, az új motor kapcsán de pozitív, hogy a fajok magasságbeli különbsége végre látszódik, multiban is, 1 turian vagy salarian pl. végre magasabb simán mint 1 ember, és ez jó. A harcot tekintve a jetpack bizony hasznos, multiban kicsit csalódás egyelőre, hogy a tipikus infi sniperrel nem igazán működőképes. Ami még bejött nekem azok a skillek és a kombók. Single-re kitérve kicsit a társakra, Liam 1 darab fa számomra semmi extra, Cora még lehet meglepi ahogy Vetra is, Drack háát ha olyan bulit tartunk ahol nem gond ha szétverjük a házat ö betonbiztos helyet kap a vendéglistán (mondjuk 1 krogantöl nem is várnék mást). Ami még fura, hogy emlegették, hogy a Rydereknek ez lesz az egyetlen kalandja, a lezárást tekintve ebben nem lennék biztos.
  • sanya200
    Szerény véleményem a játékról eddig.Nem sokat toltam vele az elején vagyok még.
    Ami tetszik hogy elég részletes a craft rendszer,a tempest az kegyetlen sokkal jobban fel van építve mint a normandy.A kilátóból az a látvány ahogy láthatod a hajót körbe...Csapattársak egyenlőre szimpatikusak de ugye az elején vagyok még.A látvány nekem bejön,pláne ez a hatalmas látótávolság ami elképeszt.
    Ami eddig negatívum pl a karakterkészítés,én nem találtam se egy szem-száj..stb formát csak rakosgatni lehet,szemöldök szintén csak helyezgetni tudom,vagy valamit nagyon benénztem.Egy két játékmeneti rész kissé bonyolult vagy én vagyok balfék.Pl profiloknál ha ki-ne akarok rakni egy-egy skillt vagy a meglévőt törölni...
    Nem lehet pl vetődni és sokszor a megszokás miatt elbaszom mert jetpackot használom pedig nem akartam :D de majd megszokom.Igazából az se tetszett hogy váltogatni lehet a profilokat,úgy játékmenet szempontjából persze jó de így nem sok értelme van a kasztoknak.Az előzőekben eldöntötted hogy vangard vagy sentinel..stb leszel és ehhez kötve voltak a skillek,de a fegyverek is.Szerintem ez így volt jó,nem értem miért kellett ezen változtatni.Vagyis értem így jobb eladni végtelenül leegyszerűsítjük had vigye a nép,de nem igazán értek ezzel eggyet.Így lehetett volna növelni az újrajátszhatósági faktort.Ami még nem tetszik az mondjuk nem játékhiba de a gépigény az hát ...minden elment eddig de ez szénné akad mediumon,lowon meg annyira ronda hogy nincs értelme kb játszani se.Oké vga csere értem én de a BF1 szépen elment.Bár a 2 játék azért más itt nagy nyitott terek vannak,elvégre rpg nem fps.De örültem volna neki ha elmegy legalább akadás nélkül.Multiról még nem mondok véleményt csak a tutoirialt toltam ki,egyenlőre kampámnyolok majd csinálok multit is.SAM már nem hagy vele hogy elérhető egy mission.Bugok vannak,falba beakadó ellenfél..stb de ezek idővel remélem javítva lesznek.Sőt biztos.
    Egy szó mint száz kicsit csalódtam,talán többet vártam egy csöppet de lehet én öregszem és csak azért nincs az a váó érzés.Sokan fikázzák hogy nagy volt a hype aztán mégse olyan jó.De azt mondom egy COD meg BF-nél messze jobb játékról van szó,tele van ötletekkel.Lehet hogy más játékba is voltak ilyen ötletek de szerintem egész jól össze van rakva.Nem tökéletes ebből a szempontból az első rész a favorit.Ott hatott rád a biotika nem csak sebezett hanem fel is löktek mint a szemét vagy csak lebegtél.A képességekkel célozni kellett nem csak dobáltad a kéket ész nélkül,szerintem az jobb volt a 2. óta nagyon le lett butítva.Ott lehetett a páncélba xy ellenállást..stb rakni volt külön könnyű,közepes,nehéz páncél nem csak karakterenként hanem kasztonként is.Ez nekem hiányzik.Persze kicserélték arra hogy ha nehéz akkor lassabba tölti a képességeket de szerintem az alap elgondolás sokkal jobb volt.De egyértelműen jó játék lett,vannak hibái de a mai egy kaptafára készülő játékokhoz képest igen is jó.Nem sok olyan címet tudok mondani ami próbál legalább újítani valamit,csak az elöző részek másolgatása megy.
  • Nomad90Hun
    Nomádot (engem) asszem B-vel hívod talán le, az előretolt állásoknál, ha nem lehet lehívni ki is írja.

Dront nem kell megvenni lehívja az a dront oda ahol állsz éppen. Bolygó scan meg mint eddig jobb egérgombbal scannelsz ballal kilövöd a szondát ha talál valamit, jelzi is a kereső ha van valami és hogy merre.

Én most multizgatok épp, és már látom, hogy Outlaw < Kett < Remnant a sorrend első a tanúló ellenfél, utolsó a legnehezebb(Kett = Remnant esetleg), legjobb az egészben hogy a kombók rohadt erősek erre az emberek 80%-a csak rohangál fejvesztve és puffogtat mindenre ami mozog de kombózni nem képesek. Meg a másik amikor adatfeltöltés van (2-3-4 helyszínen egyszerre) jellemzően beülnek az egyikhez (pedig nem gyorsabb attól, hogy többen vannak 1-1 helyen) és megvárják amíg minden dög rájuk mászik, revive packot meg egyebet azt meg nem kell venni nem azért van ááh dehogy....

Érdekes előbb kipróbáltam vanguardnak adtam disruptor löszert és hidrát full hp-ról 2mp alatt kaptam szét szólóban bronzon amíg a többi marha csak állt és nézett... Mentem 1-2 silvert is már ott már azért igencsak figyelni kell.
  • Gabor77
    Outpostbol lehet lehivni
  • sanya200
    Lehet én vagyok béna de a nomadot hogy hívhatom le a tempestről?Megvan a jármű de elhagytam a bolygót,vissza leszálltam a tempest-el de gyalogosan tesz le.Ha a hajóhoz megyek vissza fel akar szállni.Meg ez a mining hogy megy?Meg kell venni a drónt?Mert villog zölden ha talál de hiába nyomok r-t nem csinál semmit.A bolygó scan se megy igazán.
  • Although
    Tehát DA:I űrköntösbe. A társak, egyénileg mindenki eldönti jobbak vagy rosszabbak mint az ME3 vagy DAI. Az írásod alapján azt érzem, érezhető, hogy a Biot otthagyták a legjobb írói. De még színvonal.
  • Nomad90Hun
    Én is így vagyok vele kb. elsőre nekimentem 1 amolyan nézzünk meg kicsit mindent karakterrel újra fogom kezdeni mert ez így nem volt jó. A multival nekem semmi bajom bronzon el lehet bohóckodni de silvertől kezdődik az igazi móka. Kiesett Turian soldier megvan a kedvencem eddíg (cyclone a kezébe, nullifier elé beállsz aztán gyere vazze.)
  • Daermon
    Na még nem végeztem, de jól haladok. 35 óra játék után, normál nehézségen:
    Grafika szép, a harc nagyon jó, jobb mint volt. A sztori nem rossz, de semmi extra, semmi hűha, plusz a trilógiára hajazó történeteket, elemeket is raktak. A társak, hát vegyesek, Liam és Jaal tök érdektelen szerintem. A többiek nem rosszak, de szintén semmi kiemelkedő. Peebee meglepően jó lett, ahhoz képest, amit vártam. Az, hogy Rydernek van egy ikre meglepően felesleges, azt hittem ebből kihoznak valamit, de nem.
    A társak szinkronja, és szövegelése, beszólógátasa egész jó.
    Craft rendszer nem rossz, de nem kötelező, ha valaki nem akar időt szánni rá, mert boltban is vehető jó cucc.
    Multi kb ugyan az, mint a 3-ban, uncsi hullámos.
    A felfedezhető bolygókon a mellékküldetések vegyesek. Van 1-2 jó, de pl a Monolith grind hamar unalmas lesz, ahogy kettek irtása is ismétlődő. Viszont, aki akar mindenhova Outpostot annak rá kell szánnia az időt. De, ha van türelme az embernek akkor mehet, én is elszórakozok vele. A Nomad hasznos, ahogy a Forward Stationok is. A bolygók változatosak környezetileg, de az ellenfelek és sémák hamar ismétlődnek.
    Ryder kasztja ill profiljai hasznosak, nagyon jól lehet variálni a karaktert ez nekem nagyon bejön. Jelenleg lvl31 vagyok Vanguard (lvl4, de midnjárt lvl5) profillal, Melee + 4 weapon slottal :D A Favorit dolog nem rossz, de 2 szoktam max váltogatni, de azt is ritkán, mert az alappal megoldom. Talán nehezebb nehézségen több értelme van, de nem tudom.
    Bugok vannak, de semmi durva nem jött elő.
    Összességében megérte megvenni, olyan 7,5/10 vagy 8/10 lesz számomra, ha végeztem kiderül. :)
  • Nomad90Hun
    Másik azért még bronzra bemegy puffogtatni az ember de silvertől már a cc-zős kariknak, a páncélgyengítésnek incinerate-el stb nagyon nagy szerepe van, itt nem lesz olyan hogy neki fognak állni szólózni az emberek, tegnap ismerőssel próbáltunk duózni 1 bronzot 3 kör után meghaltunk....
  • Nomad90Hun
    Tegnap mielőtt elkezdett szórakozni a game mentem 1 silvert normális emberekkel, utána visszamentem bronzra, és nézem csökken a pajzsom, mondom jé lőnek rám. Azért silveren ott már durván erősebbek az ellenfelek (pajzs az úgy elpárolog mint hógolyó a sivatagban kb.), és ott tényleg muszáj együtt is menni különben meghal mindenki, így is volt 1x hogy kifeküdtünk de szerencsére fölszedtük magunkat / egymást, aki bronzra jár az meg bohóckodni jár kb.
  • Vraaanyek
    megvan...pancél fejlesztés miatt volt... :)
  • Vraaanyek
    most nekem egy olyan problémám merült fel, hogy "oldalazásnál",amikor középső egérgombbal ugrál oldalra a jóember, akkor sebződök...ez mi a franctól van? Valakinek hasonló?
  • Madi92
    Nekem most olyan bug van, hogy meghalt az egyik squadmate és sehogy sem tudom feléleszteni. Hiába próbálok másra váltani nem működik. Most elkezdtem a fő küldetést az első bolygón, szóval most nem tudom kipróbálni, de remélem, ha felszállunk akkor feléled azért.
  • Fpocok
    Nekem is a végén nem töltött be játék, ALTF4eznem kellett.
  • Nomad90Hun
    Nah kezdődik a szokásos, meccs végén megszakad a kapcsolat és utána nyögvenyelősen vagy van vagy nincs... Asszem lehalt az nadromeda szerver vagy csak velem szórakozik?

Fura is volt 9-től kezdve 2 meccsen is össze vissza rángatódzott a karakter, most meg elszáll a kapcsolat és se pénz se semmi..
  • Although
    DA III topicba betettem pár videot, és úgy tűnik lehet, persze lehet úgy vették fel. ott van Hawke halála, Varric mikor megtudja. Vagy Morrigan. Szóval azért lehet, persze nem tudom úgy kell rögzíteni?
  • ROBO35
    szia nekem olyan gondom van hogy még mindig leszállási zona az 1 bolygon van enmcsináltam valamit meg vagy mit kell csinálni hogy folytatodjon a sztori! elöre köszia választ
  • lwb
    Úgy emlékszem, hogy ott sem volt arcmimika motion capture. Szóval nem volt nagy szám.
  • ROBO35
    az 1 bolygo után mit kell csinálni hogy folytatodjona sztori !
  • Prince23
    Nem ide illő kérdés, de BW téma, fejlesztés

DA 3-ban voltak arc mimikák? Ki tudták fejezni a boldogságot, szomorűságot, bosszús nézetet stb?

Mert én is azt veszem észre, hogy Androméádában, nagyon minimális az arckifejezés formái...
  • Although
    Az jó. Nem vagyunk egyformák, nem is az ME3 de a DA:I volt. Majd akkor veszem meg újra teljes áron, ha elégedett leszek, ha lesz két féláras amire azt mondom ez jó, utána újra. Nem hiszem az EA égisz alatt ez bekövetkezik.
    ME3-tól nem vártam sokat a DA:I-tól igen. :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.24. 19:23:54
  • Vraaanyek
    Maradjunk annyiban, hogy elég baba kis mellékküldetések jöttek szembe velem a eddig közel 20-25 órás játékidő alatt... :P Én teljesen ráfüggtem, pedig a trial után és a teljes elején fura érzésem volt egy kis időre, mintha nem kötne le annyira, mint vártam, de aztán 1-2 óra alatt átestem a holtponton, és teljesen beszippantott :P
  • Although
    Csak nem a DAI is hosszabb volt. Lehet persze a mellékquestek is színvonalasak és 30 óra. Mindenesetre nem véletlen nem vettem meg. Egy dolog reménykedni, meg egy másik biztosra menni :)
  • MrAndree
    Azért olvashatnál. :) A fő sztori vonal lehet, hogy 12 óra ha eszetlenül végigrohansz rajta. Csak tudod van még százezer egyéb tennivaló...
  • Mimasz
    Skacok a multi küldi micsoda a hétvégén? :D
  • Crowley81
    60juros játék 12 ora? Ezért szeretem az AAA gamekat:D a 14juros indie játékba meg beletolok 1000 orát és még mindig mutat ujat..pfff
  • Nomad90Hun
    Meglehet. Hát ugye
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    miután Angara néppel sikerül zöld ágra vergődni, nem marad más, mint a Kettek kisöprése a Galaxisból.
  • TBTPumpa
    Ha semmit sem csinálsz meg, csak végigrohansz mindenen, akkor annyi.
    De még mielőtt a rage hullám elindulna - az eddigi részek sem voltak hosszabbak ilyen tekintetben.
  • Prince23
    Facebook Zárt csoport

Azt írták itt a zárt csopiba, hogy a fő sztori vonal csak 12 óra. Most ez komoly?
  • Nomad90Hun
    Én kb 10-15 percenként magamtól mentek "automatán".

Amúgy multiban a Remnant elég erős lett, Ketteknél meg az Ascendant az új Banshee, rád teleportál a pálya másik feléről és és elcsomagol télire.

Egyelőre még a csapatban mozgás, egymás segítése nagyon nem megy az embereknek....
  • Evoluti0N
    Jól. Én is hiányoltam.
  • BreakDown89
    Jól látom, hogy nincs quick save gomb lehetőség a játékban?
  • Fpocok
    Igen, több bolygó is van.
    Autókázáshoz küldit kell csinálni az elején, mert kezdésnek a garázsban van.
  • ROBO35
    sziasztok az eros bolygon vagyok ez az elsö ugy tudom hogy kell autot hivni?elöre köszi a választ!csak kérdem ugye több bolygo is lesz ahol landolni kell és harcolni?
    Utoljára szerkesztette: ROBO35, 2017.03.24. 14:14:19
  • Fpocok
    Csináltátok a "kraftoljunk le Liamnak egy darab armor" küldit?
  • PiszkosFred
    Hat ne vedd fel!

En annyi mmoval jatszok manapsag, hogy nekem fel sem tunik, teljesen termeszetes. Sot, ott tartok, hogy nalam az a furcsa egy-egy singleplayer jatekban, ha nem veheto fel/banyaszhato valami noveny/erc, hanem csak "disz"... :)