Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg az sem, a viccen legalabb lehet rohogni. Komplexusaikat ott kielo hisztis ovodasok gyulekezete, barmelyik jatekrol legyen is szo. Rosszabb mint a magyar parlament, aminel lentebb pedig nem nagyon van mar semmi, maximum a banyaszbeka segge. Egyetlen pozitivuma a metacriticnek, hogy a sok kreten legalabb ott tombolja ki magat, centralizalva, igy kevesebb idiota komment jut a tobb forumra. Na persze vannak multitaskos jomunkasemberek, akik ott is es itt is, amott is, stb. ragelnek minden megjeleneskor, de hat kivetel erositi a szabalyt.
Keves dolgot szuntetnek meg a vilagban, ha lenne ra lehetosegem, de a metacric nevezetu elmebajt mindenkeppen. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.21. 13:04:24
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A metacritic meg egy vicc.
😎 nincs ra tiltas, mivel hivatalosan csak 23 an tudod aktivalni a jatekot
En az elso opciora tippelnek media marktrol leven szo
De ezek dettó:
ME:A 55/100
No Man's Sky: 80/100
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.21. 12:09:41
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha szerintetek ezek "nem ütik meg a szintet", akkor nagyon sajnállak.
Nem csúnya a MEA, az nem lenne igaz. De messze nem a mai élvonal.
Nehéz elhinni de nem mndenkinek a mindene a pénz a BW eladta a lelkét egy marék pénzért de ezért nem lehet öket elítélni csak sajnálni.
Why so serious?
Az a baj, hogy mindenki úgy beszél, mintha az egész Andromédát szapulnák a legtöbben, pedig nem: karaktermodell és animáció. Amikor hasonlítják valamihez, akkor erre gondolnak (én mindenképpen).
De ismétlem: ettől még a játék összessége, hangulata és egyebek jó lehet és biztos vagyok benne, hogy a szapulók többségének is jó. Csak nem hallgatnak, hanem igen is megmondják az EA-nak, hogy mi a bajuk.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.21. 10:15:20
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Why so serious?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
D én nem a játékokat hasonlitottam össze hanem a fejlesztö csapatokat.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Annyi történt, hogy kiakadtak ezen egy ilyen AAA cím esetében, ami jogos és felhívják így erre a figyelmét az EA-nak, Bionak. Semmi több. A játék és a hangulata ettől jó (lehet).
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.21. 10:09:13
Why so serious?
Why so serious?
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Ök meg saját maguktól nem fognak magasabb minöségü játékokat fejeszteni mert ha azt akarnák nem adták volna el a kreavtivitásukat az EA-nak, ahol mint tudjuk a minöség huszadrangú szempont a lényeg a nyereség.
Ezért nem fog se a CDP se a Obsidian beállni az EA-hoz mert tudják, hogy ők kiőlnék belölük a kreativitást.
Utoljára szerkesztette: Atilorn, 2017.03.21. 09:53:43
Why so serious?
Egyébként ami exluzív nem azért exluzív, mert PC-n nem létezhetne. Azért exkluzív, hogy konzolseller legyen.
Amiről szó van, ahhoz semmi köze nnak, hogy exluzív vagy nem, konzol vagy PC. Semmi! Azzal jönni a modellek és animácókkal kapcsolatban, hogy exluzív orbitális ostobaság, hülyeség. Amihez tök laikus vagy inkább ne erőltesd.
Folyamatosan ferdítesz és mellébeszélsz. Most is a grafikáról beszélsz, amikor én csak a karakteranimációkról és modellekről beszéltem végig. (A textúrát pedig csak a konzolos marhaságod miatt említettem meg előbbi kettő mellett, hogy ezeknek semmi köze az azonos hardverhez, mert mindegy hogy konzol, PC stb.)
Felsoroltam már más PC-s játékokat is, ami mérföldekkel jobb és több évesek és még sorolhatnám, de neked felesleges. Tipikus elvakult vagy. Ismétled a hülyeséget és logikátlanságokat, ellentmondásokat.
Egyébként meg elég vicces, hogy általában mindig arról hallani a sok süket dumát, hogy a grafika nem is olyan fontos, és hogy milyen rossz hogy a tartalmat feláldozzák a grafika oltárán, ennek ellenére úgy néz ki hogy elég sok embert jobban izgat néhány grafikai hiányosság, mint a tartalom...[/]
Tanuld meg helyén kezelni a dolgokat (itt is). Egy AAA címhez bizony AAA adott kornak megfelelő karaktermodellek és animációk illenek. Rengeteg indie játékot is kedvelek és ezekben meg van az összhang. Na most egy AAA játékban ez így kicsit kilóg.
Inkább rád hagyom a tudatlanságot. Váljék egészségedre.
Legyen szó már a játékmenetről és egyéb dolgokról.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Why so serious?
Why so serious?
Ha van eszuk - szerintem van -, jon max. fel ev mulva egy komolyabb rancfelvarras/finomitas az animaciokra es kesz is. Par ev mulva megmarad meme szinten az egesz. Bar az ketsegtelen, hogy ez a folt orokre ott marad a BW "ingen", mint az eredeti ME3 ending. Csak idovel majd halvanyul ez is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha esetleg ebben a nagy flameban valaki lemaradt volna.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont amitől a legjobban féltem, hogy a történet és a karakterek nem lesznek okésak, de végül megnyugodtam. Kijelenthetem, hogy az Andromeda beszippantott. Ha pontozást kellene írnom, akkor nem 7-es lenne, olyan 8-8.5-től kezdődne.
A kritikákat illetően azt sajnálnám, ha végül emiatt, és nagy gyűlölethullám miatt egy ideig jegelnék a franchise-t. Azt nagyon sajnálnám. 😞
Ami tetszett: a harc javult a trilógiához képest, mobilisabb lett a jump jet miatt. A sztori eddig érdekes de még nem tudom hova fut ki. Társak egyelőre semmilyenek de van bennük potenciál. Hangulat a helyén, grafika az animációktól eltekintve nem rossz, és stabilan fut max beállításokon.
Why so serious?