Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk, ha nem magyar a srác akkor riszpekt, de ha igen, akkor rohadt nagy gáz, egy darab anyanyelvet azért az emberek többsége el tud sajátítani 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.28. 16:21:38
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És a Witcher 3?
Tech sandbox műfajban pedig a Cyberpunk 2077-et várom, ami szintén CD Project Red lesz szerencsére.
A többi 87 ember nem tudom hol élt.De itt jól megvan csinálva.Egész életszerű sok barakk,mindegyik valamiben más,emberek vannak hajók jönnek-mennek.Egyedül az volt zavaró hogy az elsőnél átvezető van ahogy lepakolnak utána meg semmi.A 2. bolygón nincs semmi ilyen már.
A podokra kitérve azok szerintem azok, hogy kiket ébresztesz fel (ahogy terjeszkedik az andromeda kezdeményezés, úgy egyre több telepest fel lehet kelteni).
Amúgy első outpostnak ki mit választott (katonai bázis vs. tudományos bázis)?
Múltkor elmentem Eos-on 3-as radiaktív zónába kalandozni, nézelődni, és lehet a katonai bázis jobb ötlet lenne.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Amit ki lehet kutatni ilyen military pod,sience pod..stb azok a koloniákra volnatkoznak hogy milyet akarsz letenni vagy amiket ledobál magától egy egy pontra?
\"Egy gy?r? mind fölött\"
http://masseffect.wikia.com/wiki/Codex_(Mass_Effect:_Andromeda)/Ships_And_Vehicles#Kett_Starships
"The few kett engine cores available for study show that while the kett use element zero cores, their design is radically different. While in comparatively short-range environments such as the Heleus Cluster they function similarly to Milky Way drives, kett drive cores are capable of gravitationally contracting space in front of the ship and shortening it behind, creating an Alcubierre waveform that allows the ship to traverse longer distances quickly. This design feature compensates somewhat for the lack of long-range mass relay transport in Andromeda, though these drives are highly inefficient by comparison.
However, it is clear we have only seen a small cross-section of kett starships, likely military vessels on long deployment. More scientifically advanced starships may exist elsewhere."
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.27. 23:50:08
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Atilorn, 2017.03.27. 23:48:05
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.03.27. 20:03:11
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2017.03.27. 19:27:54
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az én javaslatom: male Ryder. Sokkal emberibbre sikerült az ő mimikája.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Persze te szakember vagy, így feleslegesen okoskodók. Azért nem a bugokkal foglalkoznék. Ez is benne van, hogy várok de nem ez a fő ok. Illetve nem tudom.
btw ez amúgy konzolos gameplay lehet vagy nem tudom... PC-n nincs bug, leszámítva a nagyon minimális arcmimika játékokat.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.27. 17:34:08
HP-val nem tudok mit kezdeni mert csak 25%-ra tölt vissza és onnan két lövés és végem már a kezdő területen is!
De még este próbálkozok mert lehet több képességgel könnyebb lesz.Így kezdőként brutál nehéz
Incinerate + Overload + Shield Drain.
Fegyvernek meg valami ar (Sandstorm ??), Sidewinderrel, vagy Carnifex-el. Normalon gyerekjáték amúgy, kicsit feljebb fogom rakni holnap este ha otthon leszek ismét.
Charge+Nova és utána vagy melee vagy shoti 😊 Mikor hogy. Shockweavvel inkább fedezék mögülieket szoktam kilökni.
Távolabbra pedig Pull vagy Singularity, attól függ tömeg van-e, aztán bele a Throw és bumm 😊
Az M96 Mattockot akkor használom, ha nem tudok közel menni, nagyon szeretem középtávra (de más AR is jó).
Pisztolynak a Sidewinder meg erős, kellő tára van, mozgás közben is jó, és menőn néz ki. 😊
És igy nincs a kari se túlterhelve.
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.27. 13:23:51
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Azt már most látom, hogy a flamthrower / incinerate az armoros ellenfelek nagy rákfenéje lesz.
Vanguardot fogok a rendes karimmal húzni én is, az nem lesz gyenge, hogy ha a charge / shockwave prime-olja az ellent aztán bumm, fegyvernek 1 carnifex + charger smg.
A resetnek hála kipróbáltam egy csomó kombót. Végül a Vanguard profilnál maradtam, igy közel lvl40-hez ilyen a kari (male):
Vanguard profile lvl5 (78 pont a bioticra és a soliderre)
Favorite 1 (szinte mindig ezt használom csak, maxos skillek)):
Charge
Nova
Shockweave
Favorite 2 (ritkán de néha jó, lvl3-4es skillek)
Pull
Throw
Singularty
Meg persze a passzívok (shield, stb)
Solider ágon a Shotgun maxos, a többi fegyver lvl3-4, plussz passzivok (több hp, plusz fegyver hely, stb) maxon.
Fegyverek:
Assari Sword IV
Sidewinder V
Crusader V
M96 Mattock V
Armor:
N7 Armor X, a többi része meg V, mert lvl40 kell a kikutatáshoz, de az is maxos lesz 😊
Eléggé darálok vele, imádom 😄
Ha egyszer végzek vele, akkor a kövi kari Infilirator profil lesz, sniperrel főleg, plusz pisztoly és assault rifle persze (Black Wodow V for president) 😊
20 percnyi bug video az semmi (foleg masfel peccs utan), egy-egy fullra peccselt Bethesda jatekhoz kepest, csak jelzem 😊
Why so serious?
Másik topikban írt további véleményem - már ha érdekel valakit, de valszeg engem sem érdekelne, így megértem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.27. 12:08:17
[merlinw.org]
El kéne engedni a régi a trilógiát már.
Eleve megmondták, hogy nem akarnak egy shep 2.0-t ha azt akartak volna megkaptuk volna apuci irányítását.
Innentől Spoilerveszély!!!!
Az meg megint érdekes, hogy emellett rengeteg kiutalás van az "eredeti" trilógiára, pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval aki azt mondja eddigiek alapján nekem, hogy sekélyes karakterek, meg ilyenek, az jöhet hozzám csak oda szóló jegyért a marsra ingyen adom.<#idiota>#idiota>
Multi meg végre igazi csapatos móka, 3-ban azt nem csíptem, hogy, volt a sok tucat ellenfél akik mellett volt 1-2 "boss" ellenfél, itt meg kb. minden ellenfél típus minden egysége hordoz magában valamilyen veszélyt. Az is látszik, hogy míg a 3-ban volt értelme kihagyni 1-2 képességet, és inkább defnzív / offenzív bónuszokra rakni addig itt azok nemsokat adnak, viszont a képességek megléte és kimaxolása igenis fontos. Jah és 3-ban a human vanguard nem volt épp a kedvencem, itt viszont veszett op lett.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.27. 11:17:14
Jó ez! 😉
Az egyetlen amit nem tudok megszokni, az a karakterek. Nem a mimika gyatrasága, azt lesz*rom ha egyébként jó a sztori és a játékmechanika. Viszont a karaketerek szinte mindegyike úgy néz ki, mint egy metroszexuális hipszter idióta. Azt sem értem, hogy miért csillog mindenkinek a feje, mintha ki lenne "waxolva"? Szerencsére csak a human karakterek lettek elcseszve, az alienek kiválóak! A környezet mesés, eddig a történet is rendben van. A dialógok kicsit mintha gyerekesebbek lennének, de elmegy. Azt azért sajnálom, hogy nem "sandboxosították" kicsit, szívesen kóricáltam volna amolyan Skyrim szerűen ebben a világban, már csak azért is, mert a sárkányos, tündés, varázslós lóf*szokkal dunát lehet rekeszteni, de egyfajta "Skyrim in the stars" meg nem létezik egyáltalán.Mindegy, így lineárisan, kvázi a csőben rohangálva is jó ez még mindig...!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.03.27. 02:07:51