4237
mea.jpg
  • MrAndree
    Akkor hagyják a francba, nem kell patchelni meg semmit? Oké...
  • TDC Geronimo
    Ez már kutyát se érdekli. Kicsit kezd már unalmas lenni ez a jajj bocsánatot kérünk meg mi hallgatunk a fanokra meg kinyaljuk a valagatokat is. na igen akkor talán nem kellett volna így kiadni a játékot, mert mire kezdenek is vele valamit a többség már el is felejti vagy rég letolta.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.30. 04:52:40
  • Fpocok
    VALAMI TÖRTÉNIK!

• MrAndree
    Nem érdemes neki válaszolni, egyrészt egy értelmezhető magyar mondatot nem tud leírni (ha határon túlról ír akkor oké, de ha itt született akkor nagyon gáz), plusz ugyanazokat az ostobaságokat nyomatja mindenhol, megállás nélkül. Régen azt hittem troll de sajnos tényleg ilyen.
  • Although
    Otherworld kapcsán írtam, nem vele van a probléma. Ez a srác csinált anno egy videot a Wticher2-ről. Azért értékeli így mert ő is tudja többet tud ez a cég. Pontszámok magukért beszélnek. Semmi bajom azzal ami itt megy. Sőt elfogadom sokaknak ez etalon. Mert meg van a hollywoodi feeling. Semmi baj ezzel. Nekik ez 9/10. Otherwodnek, meg sokaknak nem. És tudom nekem se lesz. Ezt se gondoltam volna régen vagy a skyrim után. Far Harbournál süvegelés volt a Bethnek mert magához képest alkotott. Képes volt visszalépni és csinálni valamit amit mi is értékelünk. Nekik járt a 8.5 pont persze a W3 az elérhetetlen volt. Innen nézve a Bio normális fejtörő nélkül, sablonos szöveggel, DA?I óta kísérletezés, hogy lehet olyan eladható stuffot csinálni mint a Beth. MMo feeling. Még csak azt se mondom, hogy rossz. De régen elképzelhetetlen volt a 8.5 a Bionak. Ma meg nem biztos valaha még egyszer eléri ezt a pontszámot. És ez nem jelenti rossz játék vagy baj, hogy sokan élvezik. Csak helyén kell kezelni. És a lehetőséget egy nap úgy járnak mint a Maxis. Mennek a levesbe.
  • BoneDragon
    Azt hogy? Nekem 25 óra volt a 2 bolygó úgy, hogy mindent elolvastam és minden küldetést megcsináltam.
  • sanya200
    Nekem 43 órám van benne és 2 bolygó van kész,Eos,Voeld. Legalábbis azt hittem de most a 3. bolygóról vissza kellett menni a Voeld-re megmenteni vmi vezetőt, mondjuk főküldi volt A 3. bolygó talán 10%-on van.
  • yesname #3304
    Oké-oké. Ez már tisztázva. Most akkor már ki is lehetne törölni az utóbbi pár hozzászólást. :D
  • yesname #3303
    "Aki erre a játékra azt mondja, hogy szar gane, az egy tudatlan fasz, senkiházi, aki leszarja a tudományt, és nagy ívben kerüli a sci-fi alkotásokat...."

Sci-fi, fantasy kedvenc műfajom, de akkor szardarab vagyok. Egészségedre! :D
  • sanya200
    Nálam is van egy-két bug pl tech képességek a remmant vi is ki van kifejlesztve,de pl egy átvezető után visszarakja a turrett képességet a helyére, folyton vissza kell rakosgatom kicsit unalmas.A küldetések néha beragadnak.Kész a feladat de még mindig jelöli a térképen,pl meg hackelek valamit de mégis ottmarad.Van pár küldetés amit be se tudok fejezni, Eos-on ki kellett pl menni egy remmant romhoz megmenteni pár embert, a feladat kész lenne ha beszélnék a túlélőkkel, de nem lehet, nem is jelöli a térképen de beszélni se lehet senkivel csak futkoznak...
  • BreakDown89
    Marhára fárasztó vagy. Húzd már ki a net kábelt egy hétre.
  • yesname #3300
    Ok, ha más hasonlította a COD-ot stb. akció RPG-hez és arra hivatkoztál, akkor ezért sorry. Többek között ezért is lenne jó, ha egész kerek mondatokban írnál kapkodás helyett.
    (Azért kifogásoltam a COD és társai fikázást, mert két stílus. Van akinek az az inge és szereti hordani. Például neki lehet az a mérce éppen emiatt, bár két teljesen különböző stílus és nem illenek őket összemérni szerintem.)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.29. 22:32:12
  • Although
    Kösz helyeselsz ennek a firkásznak, miközben én elolvastam ki mit ír ti meg ezek szerint nem. De gyalázkodni azt tudsz te is. Fred firkászt leszarom.
  • yesname #3298
    Igaz. Megyek is inkább szunya. Jó éjt mindenkinek.
  • Although
    COD-ot meg a BF-et itt hozták példának. Mit nem értesz?
    Nem én hasonlítottam Bio játékot akciójátékhoz. Pont ezt nem kellene.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.29. 22:22:11
  • yesname #3296
    Ok. Hagylak, mert értelmezni sem tudsz. (Én a COD-ről és BF4 képbe hozásáról beszéltem. Fogalmazás, írás és most már az olvasást javallom megtanulni.)
  • PiszkosFred
    "3. Felejtsd már el végre a Biowaret. Az a Bioware mára már nem létezik. Amikor az EA megvette elkezdődött a degradálása és mára beérett. El kéne végre felejteni. Van helyettük rengeteg másik, sokkal jobb fejlesztő. "

Egy beszukult erdekelodeskoru, (nem csak) nyomokban autista jeleket hordozo kenyszerkepzetekkel megaldott embertol varod el, hogy valtozzon, amikor minden topikban, minden heten ugyanaz a copy-paste szovegeit nyomja? Hagyd ra, hamarabb vege!

Fasza volt az elmult 1-2 oldalnyi forumozas, nem volt ez az elmebaj, ami megint elszabadult... faszom az egeszbe mostmar.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.29. 22:22:49
  • Although
    Ember Barnez itt írt és őt hoztam példának. Semmi baj nincs vele neki 9/10 mert így érzi mit nem értesz rajta? Arról beszélek, hogy olyanok is el vannak ájulva akiknek nem kellene mert pontosan tudják ennél ez a cég sokkal sokkal többet tud.
    Semmi bajom vele, hogy tetszik nekik. Sőt.
    De ne csináljunk úgy mintha DA:I űrköntösbe egy lépcsővel előrébb lépve. Kiiktatva a vért, kiiktatva, mindent amiről az EA azt gondolja rossz. Kurva jó. Nem az. Meg se kell venni, hogy tudja emellett a cég mellett a Bio halott. Ebben igazad van.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.29. 22:20:00
  • yesname #3293
    Olvastam és nem írok marhaságokat első két pontban sem.
    Viszont azt mindenki látja, hogy nem fárasztod magad velük. Ha így lenne, tudnál fogalmazni és írni.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.29. 22:16:46
  • yesname #3292
    "Kiszámítható, sablonos"
    Mert az. Az érdektelen, egysíkú karakterekkel együtt. Nem is bírtam végigjátszani. Ez a játék nagyon nem éri fel nem csak a korabeliek színvonalát, de az elődeit sem. Vagy csak én élek a mai kor játékai között, vagy csak az ingerküszöböm túl magas. Utóbbit viszont nem hinném, mivel indie játékokkal is játszom és jobban lekötnek azok is. Az is biztos, hogy egy ennyiért árult AAA-nak mondott játéktól ez nagyon kevés, de ettől még másnak tetszhet. Semmi baj ezzel.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.29. 22:17:14
  • Although
    Nem fárasztom magam az első két ponttal, ha olvastad volna a hozzászólásokat itt, most nem írnál marhaságokat.
  • yesname #3290
    1. Ez a legfontosabb: Tanulj meg végre fogalmazni és írni.
    2. Ne keverd a szezont a fazonnal. (Hogy jön ide a COD és BF? Azért, mert nem a Te stílusod. Megjegyzem enyém sem, de azért az egyik széna, másik szalma.)
    3. Felejtsd már el végre a Biowaret. Az a Bioware mára már nem létezik. Amikor az EA megvette elkezdődött a degradálása és mára beérett. El kéne végre felejteni. Van helyettük rengeteg másik, sokkal jobb fejlesztő.
  • Although
    Kibaszott, sötét akciójátékok a mértékegység és akciójátékos örül talált valamit ami többre képes mint az ő világa. Az akciójáték nem fejlődés kérdése. Darálsz és kész. Persze, hogy nekik ez mennyország életükbe nem láttak ütős sztorit és. Mindegy, nem degradálás, akciójáték egy könnyed kikapcsolódás. Nem mértékegység ezen a szinten. A PoE olyan bemutatott tartott amit ha a Bio fele szinten hozna a Hollywoodi világban. 9/10 kapna Otherwoldtől is. De erről szó sincs. Kiszámítható, sablonos szintről beszél mindenki a gamebansheetől, otherworld-ig. Ez eladható. Ne szépítsük könyörgöm.
  • Although
    Kedvelem a fickót. Lehet úgy csinálni mintha ez a Bio a régi lenne, Vagy mint Barnez, érthető aki a csili-vili híve az megkapta amit akart és 9/10. De szinte egyetlen valamit is érő értékelő nem ment 7,5 fölé. Mai világban amikor a szar a mértékegység. Skyrim év rpgje lehet, egy szem élő karakter nélkül. A Bio még ragyoghat, mert a szar vesz körül minket. Persze van reális értékmérő is. A Fallout 4-el a Beth már versenybe van azzal a céggel amit fénykorában megközelíteni se tudott igazából a morrowindel sem. És ez nem degradálás. A szar a mértékegység és a Bio még ebben az állapotában is többet tud. De ahogy a DA:I ez sem lesz áttörés csak ahogy itt pedáloznak. Pedáloznak? Vicc egy CoD vagy BF a mértékegység? Hogy azok még ennyit se tudnak újítani. Aki megnézte a PoE-t az tudja a Bio semmire se képes magához képest. Nyálazódhatunk rajta.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.29. 22:01:56
  • Barnez
    Már csak Zolyvagyokmegmondommindenkinekdejól hiányzott... Még, hogy ha normálisan felépítené a kritikáját. De úgy veszem ki, hogy az a baja, hogy pl. most a Mass Effect Andromeda nem egy az egyben a Horizon... Ok.
  • ratgab
    Írja, hogy sietett a végére, mert kíváncsi volt hogy oldják meg a végét.
  • FartingSquirrel
    Én nem bírom ezt az Other Worldöt. Ezt az embert meg kifejezetten ki nem állhatom.
  • TBTPumpa
    A sokak által várt videó:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.29. 18:34:34
  • lwb
    Egyiket se tapasztaltam még szerencsére. Nálam egyszer volt olyan, hogy nem akart combatból kijönni, magyarán nem tudtam menteni és fast travelezni sem akármeddig mentem el a nomaddal. Reload lett a vége és az meggyógyította.
  • lwb
    Hogy a p-ba viszitek végig 30-40 óra alatt? Én szoktam mindig végigrohanni játékokon, erre most 40 óránál még épphogy befejeztem az ötödik bolygót, a főszálban még sehol nem vagyok és a társak felének a loyalty missionje is hátravan.
  • Evoluti0N
    Nekem elő szokott jönni két bosszantó bug. Nektek szokott-e és van-e rá valami biztos megoldás?
    Az egyik az, h néha kikapcsolja a profile-t a játék. Még csak nem is, h átvált másikra, csak kikapcsolja. Adept szokott általában aktív lenni és könnyen észreveszem, amikor kikapcsolja, mivel a biotikus képességek helyett a jetpacket használja Ryder.
    A másik pedig, h néha hiába váltok a combat favoritesnél másik kategóriába, visszavált magától az elsőre.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.29. 17:55:39
  • Prince23
    Végigvittem a gémet, 54%, 34 óra. Bevallom siettem a vége felé, mert nagyon érdekelt a vége. Újrajátszást érdemel, hamarosan neki kezdek, és lépésről lépésre megoldok minden felfedezni valót és rejtélyt egyaránt. A Heleus Cluster összes naprendszerét felfedeztem, 100%-os szinkronnal. Nagyon élvezetes bolygók között járkálnom. És szerintem Shepard ide vagy oda, a széria mérföldkőhöz jutott. Ennyi tennivalót az életbe nem láttam, és hogy a játék mert ennyire nyítni kifelé. Szinte minden harmadik emberrel kommunikálhatunk az állomásokon akik csak úgy közelünkbe esik mondjuk. A vége az nagyon epic volt, de hát Biowaret rég ismerjük, nem csoda. Viszont a sok dicséret után felsrolom mi volt itt a gond a játékkal, annak függvényében hogy nálam 9/10 most, és jelenleg ez a GOTY 2017-ben ami mindent visz. mondom jelenleg. Halovány 92% azért érik...

Pro gyorsan röviden azért, hogy a kontra felett legyen azért mégis valami.
    +mérföldkő a sagan belül
    +rengeteg, rengeteg, rengeteg, rengetg, rengetegx5 tennivaló
    +tartalomra egy rossz szavunk sem lehet
    +sok és élvezetes dialógus
    +Andromeda köd, ezen belül a Heleus Cluster világai nagyon jók.
    +felfedezések

Na nézzük a kontrákat:
    -nehezen indul be a prológus, és nagyjából 8-10 óra után tárul elénk a világ és a felfedezés öröme.
    -pont a végére, az epilógusra sikerült a karakteremnek gumiembert játszania, az első bug.
    -az 5 kolonizálható bolygót nyugodtan feltornázhatták volna 10-re is simán, (csak akkor nem 150 órás lenne a game, hanem mondjuk 300)
    -multiplayerben semmi újítás... maradt a régi, jól bevált szokás. Nem mertek újítani a fejlesztők, nagyon látszik.
    -NINCS ARCJÁTÉK (wtf), érzelem kimutatás nulla, és ez a játék legnagyobb hibája. (ha lenne érzelem kimutatás, nálam akkor egyértelműen 11/10 lenne a game)
    -a saga legbadasabb hősét (Shepard) a Ryder tesóknak nem sikerült felülmúlniuk

Összességében:

9/10

Gamespot 6 pontjával töröljétek ki a se..eteket!!!!!! Látszik, hogy az Eos alapján írták a cikket.... és nem vitték tovább a játékot, a minél hamarabbi publikálás , illetve exkluzívitás miatt

Aki erre a játékra azt mondja, hogy szar gane, az egy tudatlan fasz, senkiházi, aki leszarja a tudományt, és nagy ívben kerüli a sci-fi alkotásokat....

No, megyek vissza felfedezni...

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.29. 17:53:46
  • lwb
    Látszik, hogy nem követed a COD-ot, az AW-től kezdve meredeken húzzák lefelé. Az IW yt trailere sokáig a legutáltabb yt video volt a neten. Rég nincs már COD-imádat.

A BF terén igazad lehet, hogy túlértékelt. De azt látni kell, hogy a maga terén a BF1 pl. csoportelsők között van (fps-ek), míg a MEA sajnos lemarad az olyan játékok, mint pl. az unalomig ismételgetett Witcher 3 mögött. A technikai gondok inkább csak a lustaságnak róhatóak fel (erre egyébként a bio hajlamos: emlékszünk még a DA2 újrahasznosított dungeonjeire), de azért zavaróak. Összességében, úgy 40. óra felé, de még messze nem a végén, nekem tetszik a játék. 7-8/10 is akár. 9/10 nem hiszem, de a 8-at elérheti, ha nem cseszik el a végét. Ettől még zavar, hogy egy ultraprofi cég ilyen szinten igénytelen.
  • FartingSquirrel
    ...ezert most elmagyaraztam. :D
  • PiszkosFred
    Ertem. Hiaba, na, nem ertek hozza. :)
  • FartingSquirrel
    A jatektesztelok nem egeszen igy mukodnek, mar a tesztelendo termek termeszetebol fakadoan sem. (Nyilvan nem egy ember kell, aki atnezi az egesz termeket, hanem tobb, akik hetekig/honapokig "nezegetik".) Meg a tesztelonek nem nagyon van szava, hiszen o van egy ilyen projekt hierarchiajanak a legaljan. (Gyakran "ennek megfeleloen" allnak hozzajuk a fejlesztok...)
    Es epp azt mondtam, hogy biztosan jelentettek a hulye animaciokat meg egyebeket, de az, hogy a tesztelo jelent valamit, nem jelenti azt, hogy az biztosan ki is lesz javitva. Illetve szerintem alapbol tudataban voltak a fejlesztok annak, hogy hogy neznek ki azok az animaciok. :D nyilvan.

Szoval, esszeru lehet a teszteloket okolni a hibakert, de valojaban jo esellyel pont nem a tesztelot kell szidni...
    Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.03.29. 15:56:30
  • sanya200
    Amúgy imádom az FPS-ket, stratégiákat ugyan úgy de évek óta nem találkoztam olyannal ami ennyire beszippantott volna.Minden hibája ellenére nálam magasan veri szinte az összes többi címet, és nem azért mert fanboy vagyok,csak egyszerűen Élvezetes.Utoljára talán a Dragon Age Inquision fogott meg de az is egy idő után elapadt, Dlc-ket már nem vittem végig.
  • sanya200
    Félteértetted a lényegét amit írtam.Az nem tetszik hogy lehúzzák a játékot csak mert nem lett tökéletes.Értem én az animációk gagyik meg van benne pár bug.Csak arra próbáltam rávilágítani hogy ezt lehúzzák ilyenek miatt, holott egy COD vagy bf játékot meg istenítenek.Holott a COD miben próbál újítani?Persze nem egy stílus de jóformán ugyanazt kapod évről évre,ugyanaz a grafikus motor,lagymatag történet,már ha van,nulla karakterek... Stb Ez pl bf4 kampányra értem.Kicsit nem fair nem gondoljátok? Aláírom az advanced warfare tényleg jó lett.Kívételesen de eddig csak évről évre kaptuk a rókabőrt mégse sírnak miatta.Kicsit hülyén jön ki hogy jön egy mass effect újít pár dologban,nyitott világ,felfedezés,craft rendszer...stb és ezen akadnak ki hogy gagyik az animációk? Ne már...
    Ha ezt ennyiből le lehet húzni akkor a COD..stb társainak se adnék 70%-nál többet
  • TokraFan
    Hülye ez az ember...Így megy ez ma, hol vannak már a rendes, szakmailag is felkészült újságírók. Ilyen ostoba véglények okádják ki magukból a hülyeséget, felkészületlenül, trehány mődon. És még büszke is rá a szerencsétlen...
  • Pares
    Szerintem biztosan nem inkompetencia miatt sikerültek olyanra az arc animációk és maguk az arcok, amilyenre, hanem mert valamiért nem jutottak odáig, hogy finomhangolják őket. Pedig elméletileg az EA fejese azt mondta, hogy hajlandók hónapokkal is eltolni a megjelenést, ha szükséges, aztán hogy ez puszta PR fogás volt, és az ellenkezője volt a valóság, vagy a Bioware nem akarta a további csúszást, vagy esetleg valami teljesen más volt a háttérben, kitudja, mindenki döntse el maga, hogy kit akar utálni. De szerintem ha akarják, akkor ki fogják javítani, mégha nem is teljesen, mert elég ha néhány textúrát és szemet lecserélnek, és máris egészen más az összhatás.