Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Erdemes lenne utananezned az origin/steam/uplay es ehhez hasonlo digitalis disztribucios platformok mukodesi elvenek 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

éna cdgalaxisnál rendeltem meg dvd változatba ma hozza a futár!ha erre gondoltál!
Utoljára szerkesztette: ROBO35, 2017.03.23. 10:01:30
fel a fejjel mert a mass effect trilogiával tudsz játszani azzopk is szuperek!
Fpocok
huh?

Parasite Eve 2, best game EVER!

szerintem azért jo ha az ember dvds változatot veszi meg mert ha jobb procija lesz!akkor fel tudja telepitenia gépre!de ez vélemény csak!
Szerintem azért hülyéztek le, mert eddig nem tűnt fel neked, hogy gyenge a procid. Gondolom, nem próbáltál még játszani újabb játékokkal, mer akkor már szembesültél volna. Sajnos tényleg nagyon benézted. Mondjuk az elmondásod szerint az EA supportnál tényleg balfaszok vannak, ha nem mondák, hogy gyenge a processorod. Részvétem. Gondolom odébb lesz még, hogy beszerezz egy újat.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

én dobozos verziot vettem meg ma hozzaa futár!ilyeneket originen nem veszek jobba dvds változat!
oneal1
ráadásul nem is originen vette?

erre igazából most csak olyat lehetne írni amit szemétségnek hangzik.
Valóban azért nem ártott volna megnézni a minimum gépigényt és tényleg biztosítékként pedig hivatalos forrásból kell ilyen esetben beszerezni, hogy ha valami nem klappol akkor vissza lehessen kérni a manit

!Forza Ferrari!

Fpocok
Legközelebb, ha nem vagy benne biztos, hogy elfut a gépeden, vedd meg Originen a játékot, refund miatt.

Ami a habzó szájú hisztit illeti: Megvettem egy Pre-Order játékot sok pénzért, ami egész egyszerűen minden hibaüzenet nélkül nem indul és az EA Support-nak sincs fogalma róla miért nem működik. Első felindulásomban egy szervezetet, az EA/Bioware párost kritizáltam (talán túl erős stílusban), de talán ez emberileg érthető reakció, ha nem is helyes. De nem személyeskedtem, nem sértegettem soha egyetlen fórumozót sem. De volt aki ennek dacára hülyeként állított be két fórumon is. Én ezt a stílust nem szeretném felvenni, mert ahogy a mondás tartja, "stílus maga az ember". Ezért szépen megkérek mindenkit, ha kultúráltan és építő jelleggel nem tud hozzászólni a problémámhoz, akkor ne szóljon hozzá sehogyan. Mindenki másnak köszönöm az segítő megnyilvánulásokat, azokat jó érzés volt olvasni.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

nagyon sajnálak a 2 magos proci tényleg kevés de fel a fejjel van még másik mass effect amivel lehet játszani!de egy baráti tanács ha elfogadod awin 10 szed le és inkább win7tett tedd fel!az sokkal jobb !
Vraaanyek
2 magos(!) Pentium G630-a van, az, hogy 64 bites, az sajnos édes kevés... <#szomoru1>
És íme (ME:Andromeda min. spec.):
CPU: Intel Core i5 3570 (!!!!!!) or AMD FX-6350
RAM: 8 GB
Video Card: Nvidia GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
Free Disk Space: 55 GB
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.23. 09:15:26

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

nem akarlak megbántani!a procid meg kora ha szabad megkérdezni és a gépigény.hu oldalom a minimumon mit irt ki?elöre köszia válaszodat!
Vraaanyek
Akkor ilyen szempontból meg tényleg EA-nél a töketlenek, mert szinte biztos, hogy a proci a ludas 😞 Azt nem tudom, hogy a lentebb említett, máshol kapott segítség mit takar...

Azért tegyük hozzá, hogy te is habzó szájú hisztivel kezdted, meg hogy mennyi pénzt öltél bele, hogy olyan konfigod legyen amin fut, miközben nincs olyan konfigod hiszen a procid egyértelműen a minimum alatt van. Ezek után a "szar szemét Bioware" kicsit erős volt sokaknak gondolom...

Why so serious?

Először is köszönöm szépen a gratulációdat, az elismerésed rendkivül sokat jelent számomra. Másodszor, mielőtt "hisztizni" kezdtem volna, felvettem a kapcsolatot az EA Support-tal Live Chat-en. Nekik első kérdésük a konfigurációmra és operációs rendszeremre vonatkozott. Kérték, hogy küldjem el a DXDiag és MSInfo file mentésekben a gépem/rendszerem adatait. Ezt megtettem, megnézték és semmi problémájuk nem volt a konfigommal, alacsony beállításokkal simán el kellene pöfögnie. Végigmentünk az összes troubleshouting lehetőségen, amit az EA Support ismert, de maradt ugyanígy a részleges fekete képernyő és fagyás. Végül feladták és közölték, hogy továbbítják a problámámat egy "Special Team"-nek. Aki segítőkészen szólt hozzá a bejegyzésemhez, annak nagyon szépen köszönöm a szándékot. Aki meg hülyének nézett, annak meg köszönöm az emberekkel kapcsolatban bővült tapasztalatot.. 😊

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

*sigh* Írtam 2 magossal meg se vegye senki mert instant fekete halál, remélem nem sok pénzért vetted 😞
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.23. 08:47:36

Fpocok
wow
Sikerült kinyírnom a bosst Eos-on. 20szor biztos próbálkoztam (hardcore). 😊

BoneDragon
Másik fórumon már megkaptad a megoldást, de még kürtöld körbe mindenhol, mekkora szerencsétlen vagy, hogy a google-t se tudod használni. Csak gratulálni tudok.

Vraaanyek
Mondjuk ilyen esetben nem valami, tudom is én, DLL hibával kéne kidobja? Utoljára 2006-ban volt egy játék elindítására is képtelen gépen, Oblivion esetén, de akkor is volt hibaüzenet...

Gabor77
Akkor mégse változott...😊 Az a processzor harmatgyenge.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

lwb
Pop-in. Gondolom majd peccselik előbb-utóbb.

Fpocok
Az miért van, hogy high-ultrán van nálam, még is van amikor méterekkel előttem jelenik meg vegetáció? illúzióromboló.

lwb
A proci lesz a baj. a G630-as 2-magos, a minimum konf meg 4-magos procit ír elő. A lapod elvileg lga 1155, az elbír egy ivy-t, amit ma már olcsón meg lehet venni.

Az Intel G630-as van, 64 bites

Vraaanyek
De milyen processzorod van most, ha nem a penti?

Windows 10, 64bit, 16 GB RAM. Legfrissebb Nvidia driver, külön a Mass Effect Andromeda-hoz optimalizálva.

Vraaanyek
A legjobb tényleg, ha leírod, hogy milyen proci, mem, VGA van most, milyen op-rendszer, milyen driverek? - bár tényleg rejtélyes eset ez most, főleg ennyire hiányos infókkal

Vraaanyek
Minimumnak i5 3570-es van írva azt hiszem, azt, hogy a DDR3-as ram nem bika, szerintem Te sem gondolhattad komolyna, pláne játéknál, ahol semmi jelentősége nincs kb. (értsd max. pár %, de nekem is 16 giga HyperX 1600-as ram van, és FullHD, Ultra, 70-80 FPS min...) - ha win7 van fent neki, azt nem tudom, de az sem lehet ma még baj szerintem, ez majdnem tuti, hogy valami játék hibáján kívüli driver/szoftver baki lesz, eleve nem is hallottam még ilyet...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.23. 07:29:50

lwb
Írd le a konfigod és azt is, hogy milyen oprendszeren próbálod indítani. Szedjél le új drivereket a videokártyádhoz is.

Eleve kezdjük, a gépigényt elolvasod ott van neki, hogy minimum i5 4370 asszem, és 64 bit OS!

Azt megnézném, hogy egy 6 éves 2 magos procival hogy megy a gépeden 64-es OS..??? Ha még megy is a cpu-d veszett kevés, ezért valszeg fekete képernyővel el se indul és kivág az OS-be ugye?

Nem muszály i5-öst venni, veszel egy fx8350-est az olyan 40k és berakatod / berakod az már az ajánlott cpu és valszeg el is fog indulni a game. Plusz az az 1600mhz-es (már ha tleg annyi) ddr3-es ram sem 1 bika vadállat.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.23. 07:25:27

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Az aláírásomban szereplő konfiguráció már megváltozott, jobb gépem van. És megkaptam a visszaigazoló emailt az EA-től, hogy éjféltől már játszhatok. De csak fekete képernyő és semmi más.. 😞

Vraaanyek
Végre valaki túltett az én hülyeségemen... 😄 😄 sorry, semmi személyes, de ez így tényleg ütött, ez eddig mindent visz a ME:A utálat skálán 😛 - komolyra véve, tényleg leírhatnád, hogy mi is a baj, és mit értesz pontosan a "nem indul" alatt? Error message? Meg se nyikkan? stb... A procid egyébként tényleg alja kategória a mellé tett memória és VGA mellett... első körben azt mondanám ludasnak, azért Te sem gondolod komolyan, hogy az volt megadva, mint szükséges...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.23. 07:18:16

Az én fostalicska gépemen 720p/low beállításokkal számomra elfogadhatóan megy a játék.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Fpocok
Esetleg leírnád, mi a gond, talán tudnánk segíteni.

Gabor77
Ha az aláírásodban szereplő PC-n szeretnéd futtatni..a cpu-d egy közel 6 éves 2 magos darab, a játéknak pedig kell a minimum 4 magos i5. Illetve az a g630 max 1066 mhz-es memóriákat tud kezelni.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Néz szét a neten megoldás után, lehet driver vagy más gond.

Es azert, mert neked nem indul el, ki tudja milyen okbol kifolyolag (lehet, hogy tok egyszeru lenne a megoldas), ezert mas se vegye meg? 😄
SOHA TÖBBÉ EA vagy BIOWARE JÁTÉKOT!!!!! Ez sz*******r nem indul el, holott iszonyat sok pénzt fektettem bele, hogy a gyártó által megadott konfigurációm legyen. És én hülye még Pre-Order-t vettem. És most itt állok egy brutálisan drága játékkal, ami el se indul! Aki még nem vette meg a Mass Effect Andromeda-t, az nem is tegye!!!! 😞

Vraaanyek
16 órám van eddig benne, és egyre jobban imádom...mellesleg még hátra van a nagy bolygók 80%-a... 😄 😄

Prince23
Játszható a game!!! Gondoltam hogy elírják 😄 nem dél lesz az hanem éjjel 😊

Fpocok
Összefutottam egy bossal Eos-on. Csúnyán összerakott (utolsó előtti nehézségi fok)

Ahogy én látom, a ME:A abban különbözik leginkább a trilógiától, hogy a trilógiában a történet sürgető világvége hangulata nem volt igazán összeegyeztethető a felfedezéssel, ezért ahhoz jobban illett a lineárisabb megvalósítás. Az ME2 és ME3 a ME1 lineárisabb, történeti részét vitte előre, az ME:A-val meg visszatértek az ME1 felfedezős részéhez, és arra építkeztek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Így van. Ha objektívek vagyunk egyértelmű.

Dark rész az amikor döntéseket hozol, aminek következménye van. Sokan nem értik miért imádjuk a Mass Effect sztorit mert minden benne van. Ez megvan a W seriesbe is sőt. Lehet ez már szubjektív kinek melyik a jobb. Mindent összevetve ez ne kérdés. De sztori szinten. Nekem akinek a Bio és az Obsidian volt az etalon, a kotor részeken át. Ez nem egyértelmű. 😊Sőt én is erre szavazok.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.22. 21:51:10

Voltan
Ez mind szubjektív, és nem feltétlenül a sztori miatt isteníti mindenki a CD Projectet, hanem a zseniáis megvalósítás végett.
A classic bio? Hát az bizony sok szempontból utolérhetetlen sztem. Amellett elidegeníthetetlen érdemük, hogy szinte egyedülállóan ott és akkor megalkottak egy teljesen új univerzumot, ami nem licenszekre épült - a KOTOR zseniális a mai napig, de hát mégiscsak Star Wars.
De az, hogy egy cég nekiáll (egy Star Wars licensz után, tenném hozzá) megalkotni egy teljesen új, ismeretlen történet univerzumot, na ahhoz már tökök kellenek. Ahhoz pedig, hogy ilyen kult legyen belőle pedig zsenialitás. És akkor még ott volt a Jade Empire is, ami szintén egy klasszikus a maga nemében. Ja, meg a Dragon Age. Ezek örök érdemek egy legendás cégtől.

Nincs könnyű helyzetben a ME-A, mert olyan elvárásoknak kell megfelelni, ami lehetetlen, főleg úgy, hogy a régi banda már nincs ott.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.22. 21:49:37

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

huuuh, de mázli, hogy ezt csak most látom, mert ki tudtam békíteni mindkét fajt o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Egy Steelbook edition már úton van hozzám, holnap érkezik, péntekre sikerült is szabadnapot kérnem 😊

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Kis video miért is. Legyen pozitív is. Mindig istenítik a CD Projektet én nem. Tényleg jók, de. Még ez az árnyék Bio is, mindegy, mondom versenytársai lehetnének egy fénykorábban levő Bionak. De igazából talán nem. Nehéz eldönteni. Ki is Tali 😊 Hát Ő!

Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.22. 21:31:45