4237
-
Daermon #3190 Ki milyen Ryderrel tolja?
A resetnek hála kipróbáltam egy csomó kombót. Végül a Vanguard profilnál maradtam, igy közel lvl40-hez ilyen a kari (male):
Vanguard profile lvl5 (78 pont a bioticra és a soliderre)
Favorite 1 (szinte mindig ezt használom csak, maxos skillek)):
Charge
Nova
Shockweave
Favorite 2 (ritkán de néha jó, lvl3-4es skillek)
Pull
Throw
Singularty
Meg persze a passzívok (shield, stb)
Solider ágon a Shotgun maxos, a többi fegyver lvl3-4, plussz passzivok (több hp, plusz fegyver hely, stb) maxon.
Fegyverek:
Assari Sword IV
Sidewinder V
Crusader V
M96 Mattock V
Armor:
N7 Armor X, a többi része meg V, mert lvl40 kell a kikutatáshoz, de az is maxos lesz :)
Eléggé darálok vele, imádom :D
Ha egyszer végzek vele, akkor a kövi kari Infilirator profil lesz, sniperrel főleg, plusz pisztoly és assault rifle persze (Black Wodow V for president) :)
-
Elfogadom, tiszteletben tartom, de termeszetesen egyet mar nem ertek vele, viszont vitatkozni sem fogok, miutan a velemenyed vegleges.
20 percnyi bug video az semmi (foleg masfel peccs utan), egy-egy fullra peccselt Bethesda jatekhoz kepest, csak jelzem :) -
MrAndree #3188 Bármelyik játékról lehet 20 percnyi videót készíteni. A vásárlók nagy része szerintem jól szórakozik szóval azért annyira sajnálni se kell őket. :) -
Clickbait vagy sem, baromi jó a videó. Személy szerint a bugok 99%-án túl tudok lépni egy-egy játékban, de ha valamiről 20 percnyi anyagot lehet készíteni az sok mindenre rámutat. Szintén személyes véleményem, hogy egy filllért sem ér a játék ebben a formában, nem irigylem a vásárlókat :/
Másik topikban írt további véleményem - már ha érdekel valakit, de valszeg engem sem érdekelne, így megértem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.27. 12:08:17 -
Koszonom, mar eppen szolni akartam, hogy tul pozitiv a topik es a jatekrol alkotott velemenyek, kellett egy ujabb kreten clickbait video. -
Video of the day :))
-
Nomad90Hun #3184 Megmosolyogtató itt olvasni a sok trágyadobálást...
El kéne engedni a régi a trilógiát már.
Eleve megmondták, hogy nem akarnak egy shep 2.0-t ha azt akartak volna megkaptuk volna apuci irányítását.
Innentől Spoilerveszély!!!!
Az meg megint érdekes, hogy emellett rengeteg kiutalás van az "eredeti" trilógiára, pl.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Arról nem is beszélve, hogy a Bio-n látszik, hogy próbáltak változni kicsit, pl. az eredeti trilógiában shep rengetegszer az arcába kapja a "fujj mocskos idegeneknek dolgozol, idegenekkel az oldaladon" megszólást, itt meg mikor az angaraiakkal összetalálkozunk megkapjuk a "fujj mocskos idegen mit akarsz itt" beszólást, amit ugye az Angaraiak vs. Kett témát megismerve meg is lehet érteni. Merttalálkozni lehet Nyreen egyik öccsével, akivel mikor beszélgetünk még Saren neve is felmerülSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Az meg, hogy a fajok közötti ellentét kijön itt is látszik, bár itt inkább egy amolyanel is mondják, hogy az első kapcsolatuk a Kettekkel volt, akik lazán csak lerohanták őket és elvették amit akartak, sőőt még azóta se bírják őket békén hagyniSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van a kezdetekben. Nem véletlen Dreck is megjegyzi, hogy "szép-szép, de még mindig nexusos vagy és zöld mint 1 drell" aztán mikor megteszed Eos-on amit megteszel, akkor azért áll melléd mert ugyan nem mondja ki de azt gondolja, hogyTann vezette nexus elite vs. mindenki másSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!."hé végre valaki aki ugyan nexusos de más mint az eddigiek és talán végre változhat valami"
Szóval aki azt mondja eddigiek alapján nekem, hogy sekélyes karakterek, meg ilyenek, az jöhet hozzám csak oda szóló jegyért a marsra ingyen adom.
Multi meg végre igazi csapatos móka, 3-ban azt nem csíptem, hogy, volt a sok tucat ellenfél akik mellett volt 1-2 "boss" ellenfél, itt meg kb. minden ellenfél típus minden egysége hordoz magában valamilyen veszélyt. Az is látszik, hogy míg a 3-ban volt értelme kihagyni 1-2 képességet, és inkább defnzív / offenzív bónuszokra rakni addig itt azok nemsokat adnak, viszont a képességek megléte és kimaxolása igenis fontos. Jah és 3-ban a human vanguard nem volt épp a kedvencem, itt viszont veszett op lett.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.27. 11:17:14 -
"kvázi a csőben rohangálva is jó ez még mindig"
Biztos én játszom másik játékkal... -
BreakDown89 #3182 Hát bizony azt kell hogy mondjam, ez a játék 12 óra után is nagyon szórakoztató. Abban egyetértek az előttem szólokkal, hogy kicsit döcögősen indul be a sztori - teljesen más sebesség van megszabva, mint a korábbi részeknél -, de nekem óráról-órára egyre jobban tetszik az egész. Egy-két bug ugyan beszaladt már (hyperálomból felébresztett npc feje abnormális szögben, egy-két karakter néha furán jár, a csapattársak néha beragadnak, teleportálnak [ez korábbi részekben is volt egyébként] és még fagyás is volt egy ponton), de egyik sem volt illúzióromboló probléma. Ehhez hasonlókat a W3-ban is láttam, pedig ahhoz azért kijött néhány folt, mire nekiálltam kijátszani.
Jó ez! ;) -
TokraFan #3181 Nemrég kezdtem el a játékot, ahogy itt a többségnek, úgy nekem is a "classic" trilógia volt az etalon. Még csupán olyan 12órai játék utáni, kvázi első benyomásom az, hogy nagyon jó ez, hozza amit vártam!
Az egyetlen amit nem tudok megszokni, az a karakterek. Nem a mimika gyatrasága, azt lesz*rom ha egyébként jó a sztori és a játékmechanika. Viszont a karaketerek szinte mindegyike úgy néz ki, mint egy metroszexuális hipszter idióta. Azt sem értem, hogy miért csillog mindenkinek a feje, mintha ki lenne "waxolva"? Szerencsére csak a human karakterek lettek elcseszve, az alienek kiválóak! A környezet mesés, eddig a történet is rendben van. A dialógok kicsit mintha gyerekesebbek lennének, de elmegy. Azt azért sajnálom, hogy nem "sandboxosították" kicsit, szívesen kóricáltam volna amolyan Skyrim szerűen ebben a világban, már csak azért is, mert a sárkányos, tündés, varázslós lóf*szokkal dunát lehet rekeszteni, de egyfajta "Skyrim in the stars" meg nem létezik egyáltalán.Mindegy, így lineárisan, kvázi a csőben rohangálva is jó ez még mindig...!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.03.27. 02:07:51 -
EA nekem sem a kedvencem, de a Bioware megint összerakta a tutit (a karakterek lehetnének szimpatikusabbak, azért megszokhatóak, szerethetőek, bármily csúnya egy-kettő), anno végigjátszottam a trilógiát, sok mindent elfelejtettem már, e játék előtt nem olvastam, néztem róla semmit, csak vakon belevágtam. Sikerült szűzien szemlélni, nem akarom hasonlítani az elődökhöz, kezelés szempontból van sok hasonlóság, és a környezet (főleg az épületek) ami emlékeztet a régi helyszínekre.
Pár óra után (17 óra), nekem nagyon bejön, kicsit döcögősen indult, Eos "után" viszont ömlik az input, mintha a galaxis összes információja, rejtélye, gondja-baja a nyakadba hullana, ez a Kánaán, valaki írta, hogy nincs (karakter) felvezetés, szerintem maga ez a játék lehet a jövőbeni folytatásoknak a bevezetése. Van benne fantázia, több száz órára való, a hibák elenyésznek, játékélmény elmossa. -
ShaiHulud #3179 roviden a velemenyem: kurvajo a jatek, nagyon tetszik. Aki az arcanimaciokon, meg ilyeneken ragodik az meg egy hulye :) -
Pares #3178 Csak mert még múltkor panaszkodtak ez miatt néhányan, valaki írta redditen, hogy a Tabbal azonnal ki lehet lépni minden menüből, nem kell az ESC-et nyomkodni.
-
Biztos a magassarkút hiányolod. -
Nirz #3176 Szerintem veled van gond ha férfias Aloyra ráizgulsz, de oké. -
Buzi vagy. Amúgy nincs ezzel gond.
Jó lenne túllépni, már nagyon unalmas. -
yossarianHUN #3174 Félig van csak igazad. Abban igazad van, hogy a véresszájú polkorrektség erősen begyűrűzött az amerikai játékokba (a Bio produktumaiba aztán főleg), de erre példaként Aloyt, vagy akár a nőnemű Ryder tesót felhozni már erősen paranoid. -
MrAndree #3173 Továbbra is ott tartunk, hogy valami szerinted ronda, tehát SJW meg anyámtyúkja. Folytasd csak nyugodtan, mindig remekül szórakozom az ilyeneken. -
Nirz #3172 SJW-ek szokták mondani hogy "képzelt" ideológia, a politikai korrektség igenis része manapság a nyugatról érkező játékok többségének, persze a homokba lehet dugni a fejet hogy nem létezik a te döntésed -
MrAndree #3171 Ergo, mindketten a véleményünket fogalmazzuk meg, csak én nem érzem szükségét, hogy az enyémet odaképzelt ideológiákkal támasszam alá. Akkor ezt meg is vitattuk. -
Nirz #3170 Továbbra is állítom hogy Aloy ronda, vagy legfeljebb közönséges, szóval igen Aloy SJW kreálmány -
Pares #3169 Pfff, jólvan, inkább hagyjuk ezt... Mintha teljesen más játékokkal játszottunk volna, nincs is értelme a további szófecsérlésnek. -
Nekem egyre jobban tetszik a játék. a Paragon meg Renegát rendszert légyszi ne piszkáljátok, akkor jó volt a Shepardünkhöz.
Eddig 25 órám van a játékban, és az első bolygót sikerült terraformálnom, de ahogy haladok egyre előrébb fele annál több questeket kapok, miközben elbeszélgetek hosszadalmasan az NPC-kel. Angariakat már felfedeztem, és az ő küldetéseit is megcsináltam. Masszív tartalom eeddig a játék.
Kár hogy a húgunk szálával eddig semmi sem foglakozik, de van egy olyan gyanúm, hogy az ikertesónkkal majd egy nagy DLC küldetés keretében fogunk majd szórakozni. Mert ezt így kihagyni a kapcsolatunkból, órási bakklövés lenne a BW részétől... Sara/Jack Ryser DLC kampány küldit várom. :D
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.26. 21:51:31 -
yossarianHUN #3167 Az, hogy vészesen lebutította (jujj, kimondtam) a dialógusokat, a történetvezetést és úgy egyáltalán Shepard karakterét. Egy RPG-nek, főleg egy 21. századi RPG-nek elég ciki ilyen gyermeteg black & white rendszert alkalmaznia, ehhez képest a ME a harmadik részre szép egyenletesen ment ebbe a gagyi esti mese irányba. Olyan röhejes, logikátlan marhaságokról már nem is beszélve, hogy pl. a Kai Leng bossfightnál renegade vagy, ha kivéded a csapását mielőtt kivégzed. Rohadjak meg, hogy nem szeretem, ha hátba szúrnak.
Az első részben is benne volt, csak épp egyrészt sokkal jobban megírt dialógusopciók formájában (nem ilyen Teréz anya és Gandhi harcos reinkarnációja vs. neveletlen, szadista paraszt), másrészt ott legalább a meggyőzés skillhez kötötték a használatát, ami megint nem a világ legelegánsabb megoldása egy RPG-ben, de még mindig jobb annál, amit a következő részekben láttunk.
Egyébként meg ha nem a R/P rendszerről beszéltél, akkor nem tudom miről, mivel ugye a volt a ME2 legnagyobb visszalépése az 1-hez képest. Lehet ezt tagadni, csak nem érdemes; az EÁ-nál úgy gondolták, hogy 10 éves Lajcsika számára fárasztó az RPG-s macera, úgyhogy a feltupírozott harcrendszer oltárán feláldozzuk a szofisztikáltabb szerepjáték elemeket.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.26. 21:34:08 -
MrAndree #3166 A paragon/renegade meg ugyanaz mint a light/dark side a Kotorban, vagy mint az open/closed fist volt a Jade Empire-ben. Még a Kotorban tán volt értelme, a többiben már nem igazán. -
MrAndree #3165 Ja de, direkt csináltak randa nőket. Nem te voltál az aki ezt pár hete globálisan is előadta, olyan "ronda" példákkal illusztrálva mint Aloy a Horizonból? :D -
Pares #3164 Újabb félrebeszélő. Először is nem is beszéltem a P/R rendszerről, főleg nem hogy látnoki újítás lett volna, másodszor pedig az már az első részben is benne volt, csak az interruptok nélkül, harmadszor pedig mi volt a bajod vele? Nyilván azért volt korlátozottabb, mert az előző játékokhoz képest Shepard nem egy néma hős volt... -
Nirz #3163 Jah igen most kb minden választás a paragon egyféle variálása, nincs renegade választás, igazából semmi nincs. -
yossarianHUN #3162 Szóval szerinted például a zseniális paragon/renegade rendszer behozatala látnoki újítás volt, nem pedig butítás. Oké, nincs több kérdésem :D -
Nirz #3161 jah ezeknek semmi ráhatása sincs a dizájnra
-
Pares #3160 Tényleg képtelen vagy felfogni, hogy a klasszikus izometrikus szerepjátékok és az akció-szerepjátékok a spektrum két ellenkező végét képviselik? Egy Pillars of Eternity-ben a szövegolvasás élménye összehasonlíthatatlan egy átvezető videókkal és leanimált karakterekkel tele filmes élményt nyújtó Mass Effectel, és ez az alapvető különbség a játékmenetben és a mechanizmusokban is meglátszik. Teljesen más kategória a kettő, és mindkettőt más dolgok teszik élvezhetővé. Ezért írtam, hogy nem jó, ha csak azért akarunk bele erőltetni valamit a játékba, mert valami ködös definíció alapján akkor "rpgsebb" lesz, vagy jobban fog emlékeztetni a spekturm másik végén lévőkre. A Bioware rájött erre a ME1 után, és kivette vagy átdolgozta azokat a dolgokat, amik egész egyszerűen nem működtek összhangban a játék többi részével, ezt hívják egyesek butításnak... -
MrAndree #3159 Semmi baj sincs a default Ryder-rel. Szép nőt csinálni valóban nehéz de attól, hogy te belehallucinálsz valami SJW marhaságot attól még nem amiatt van... -
Azért lehetett itt is csinálni rendes fejű Rydert. Végig értem rajtam, fő stortyt sajnálom, hogy ilyen rövid lett. De abszolút élvezhető a játék szerintem. Multija meg meglepően jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
BreakDown89 #3157 Rájöttem a megoldásra (egyik angol fórumon két napja nem válaszolt a kérdezőnek senki semmit ezzel kapcsolatban): ha lerakom ennél a pontnál alt+enterrel kicsibe az ablakot, akkor átlendül a hibán. Ha nagyban marad, akkor mindig befagy az átvezető videó.
Csak gondoltam leírom, ha valakinek hasonló problémája lenne. Köszönöm a segítséget... magamnak. :) -
Akkor azert dobott le az androidos app is, koszi az infot. -
Pihenőn vannak a szerverek, nem lehet online csatlakozni. -
Nirz #3154 Normál esetben figyelmen kivül hagynám de épp ez az hogy a politika egyre erősebben szól bele a szórakozásba is pedig ott semmi helye sem lenne. -
Tiszteletben tartom a velemenyedet, bar fogalmam sincs mit irtal, mert amikor az elso mondatban megjelent az SJW kifejezes, foleg egy magyar forumon, en lapoztam. Sorry. Nincs idom erre, no meg telibeszarom ezt az egesz mesterseges faszsagot, harcoljon ez ellen es ez mellett az, akinek hat anyja van. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.26. 19:53:14 -
Nirz #3152 Gamer többség szerinted az SJW férfias nő/meg "reálisat" preferálja...hm érdekes -
Ezek szerint te nem tudod milyen meleg mühelymunka folyik a Biowarénál...az utóbbi játékaikon ez erősen érzödik is.