4237
mea.jpg
  • Voltan
    A beszédmódja iszonyatosan idegesítő, mintha nem az anyanyelve lenne, rossz hangsúlyozás, rossz kiejtés.
    Mondjuk, ha nem magyar a srác akkor riszpekt, de ha igen, akkor rohadt nagy gáz, egy darab anyanyelvet azért az emberek többsége el tud sajátítani :D
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.28. 16:21:38
  • PiszkosFred
    Ez az a csavoka, akit rendszerint a magyar streamerek gyozikejenek szoktunk hivni, es nem a borszine, hanem a "kepessegei" miatt :D
  • Prince23

:D ME2 és ME3 között játszódik a sztori? :D:D

A gameplay zöme prológus.... szenny.
  • TokraFan
    "A Bethnek sikerült a skyrimmal egyedül relatíve"

És a Witcher 3?
    Tech sandbox műfajban pedig a Cyberpunk 2077-et várom, ami szintén CD Project Red lesz szerencsére.
  • Although
    Erre számítók én is. Nagyjából úgy gondolom miután játszottam, ugyanez fog bennem is megfogalmazódni. Egyszerűen egy idióta fasz EA, hollywood, számítógépes játékok világában való megtestesülése, a középszerűség bástyája mellett többet nem várhatunk.
  • sanya200
    Mondjuk sokkal életszerűbb mint az első.Emlékszem ott volt olyan mellékküldetés ahol egy bolygón egy outpostot kellett megvédeni a rekni-tól.Voltak összesen 3-an de mikor a csaj mondja hogy 90-en voltak és 3-an maradtak.Aztán volt 2db barakk kb 2-3 ággyal :D
    A többi 87 ember nem tudom hol élt.De itt jól megvan csinálva.Egész életszerű sok barakk,mindegyik valamiben más,emberek vannak hajók jönnek-mennek.Egyedül az volt zavaró hogy az elsőnél átvezető van ahogy lepakolnak utána meg semmi.A 2. bolygón nincs semmi ilyen már.
  • Daermon
    Eoson lehetett csak dönteni, többin (Eoson kivül még 4-en raktam) automata Outpost volt.
  • sanya200
    Eos-ra én is katonait,de Voeld-re nem tudom már pontosan oda le is rakták egyből de szerintem azok tudósok lehettek.Mert a nexus-on egy olyan podot vettem.Csak most ha jól látom egy választható pontokért.De a következő helyszínen honnan fogom tudni mi kellene?Max elkezdem vinni a bolygón a küldiket aztán csak kiderül menet közbe.
  • Daermon
    Katonait választottam.
  • Nomad90Hun
    GSO-n is van tesz, ott lehúzzák, de a kommentekben a gamerek meg szénné dicsérik (jogosan szerintem).

A podokra kitérve azok szerintem azok, hogy kiket ébresztesz fel (ahogy terjeszkedik az andromeda kezdeményezés, úgy egyre több telepest fel lehet kelteni).

Amúgy első outpostnak ki mit választott (katonai bázis vs. tudományos bázis)?

Múltkor elmentem Eos-on 3-as radiaktív zónába kalandozni, nézelődni, és lehet a katonai bázis jobb ötlet lenne.
  • sanya200
    Sziasztkok
    Amit ki lehet kutatni ilyen military pod,sience pod..stb azok a koloniákra volnatkoznak hogy milyet akarsz letenni vagy amiket ledobál magától egy egy pontra?
  • Daermon
    Azért az egy nagy piros pont, hogy lemásolták a WoW Legion mobil app ötletét. Munka közben 2-4 küldetés is lemegy, és otthon már csak bontogatás.
  • Atilorn
    Nem feltétlenül nagyobb, csak A Heliosban több csillagrenszert tettek elérhetővé a fejlesztők. Egy Tejút-beli csillaghalmaz is sok ezer csillagot tartalmaz, csak nyilván nem tettek bele ennyit. Hosszú játék lett volna. :D
  • Daermon
    IGN magyar teszt
  • lwb
    Aha, szóval a Heleus Cluster az olyan, mint mondjuk a Horse Head Nebula volt az alap trilógiában? Csak nagyobb? Értem. Mondjuk jóval nagyobb, mint bármelyik cluster a milky way-n, az biztos, de ennek legalább van értelme így. Thx.
  • ShaiHulud
    illetve arról meg ír a codex hogy a KETT meg ezt használja, illetve lehet van jobb techjük is:
    http://masseffect.wikia.com/wiki/Codex_(Mass_Effect:_Andromeda)/Ships_And_Vehicles#Kett_Starships

"The few kett engine cores available for study show that while the kett use element zero cores, their design is radically different. While in comparatively short-range environments such as the Heleus Cluster they function similarly to Milky Way drives, kett drive cores are capable of gravitationally contracting space in front of the ship and shortening it behind, creating an Alcubierre waveform that allows the ship to traverse longer distances quickly. This design feature compensates somewhat for the lack of long-range mass relay transport in Andromeda, though these drives are highly inefficient by comparison.

However, it is clear we have only seen a small cross-section of kett starships, likely military vessels on long deployment. More scientifically advanced starships may exist elsewhere."
  • Pares
    Nem volt módom még olvasni a kódexet (vagy játszani a játékkal), de amennyire én tudom, a ME:A az Andromeda galaxis egy kis szegletében játszódik, vagyis kb. az előző játékok egy Clusterének (csillaghalmaz) (pl.: Hades Gamma Cluster) megfelelő rendszerben, amin belül eddig is FTL-el közlekedtünk a különböző csillagok között...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.27. 23:50:08
  • Atilorn
    Már a trilógiában is lehetett utazni a csillagrendszerek között FTL-el, ha egy csillagködön belül van. Pl. a Naprendszer és egy másik között a lokális csoportban. Ugye az Androméda egy ilyen halmazban játszódik és nem az egész galaxisban.
    Utoljára szerkesztette: Atilorn, 2017.03.27. 23:48:05
  • lwb
    Valaki, aki jobban beleásta magát a Codexbe, elmagyarázná, hogy mi a magyarázat arra, hogy itt már Mass Relay-k nélkül is simán tudunk ugrálni rendszerek között?
  • ShaiHulud
    hm nekem meg egyszer sem volt ilyen halisten.
  • BoneDragon
    Sajnos sokszor fagy ki a játék és ragad be töltőképernyőn. Pl tegnap leszkenneltem 10-15 bolygót, ami ugye ebben a részben elég sok idő, erre mikor szálltam le a bolygóra az animáció közben kifagyott.. Nemkicsit voltam k*rva ideges.
  • ShaiHulud
    ez a beragad a betoltes ez mi? nekem SSD-n van, eleg gyorsan betolt, de volt mar olyan hogy valamiert szoszmogott eleg sokaig, de vartam 5-7 percet es vegul betoltotte, a vege fele allt meg a csik ugy 70-80% nal vart marha sokat, aztan egyszer csak zsupsz betoltott. erre gondolsz? ha igen akkor csak varni kell es jo lesz:)
  • Frank99
    :-)
    nálad a pont.
  • VO101Tom
    Férfi karakternél ami engem nagyon idegesített, hogy a szempilla "vonal" belső és külső sarka megtartotta az alap íveltséget, ezért amikor összehúzta a szemét, elvált a szemhéjtől, és úgy nézett ki, mintha bökdöste volna a szemét végig :) Ez trialban volt, a véglegesben ezt pl javították (különösebb nyilvános changelog és csinnadratta nélkül).
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.03.27. 20:03:11
  • BoneDragon
    Oké, hogy nem mindig van, természetesen a videók mindig azt a 3-4 félét mutatják, hogy legyen mit csámcsogni, de az inkább a női karakterre vonatkozik. Férfi karakterrel nem vettem észre ilyeneket.
  • Nomad90Hun
    Nöi karival se mindig van (eredeti trilógia után ahol default male karival mentem tettem 1 fogadalmat).
  • BoneDragon
    Amúgy úgy látom, csak a nő karakterrel vannak ilyen fura mimikák. Csávóval vagyok, de semmi extrát nem vettem észre nála, ami ilyen mértékű.
    Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2017.03.27. 19:27:54
  • Nomad90Hun
    Olyan nekem 2x volt mindkettő autosave volt, ilyenkor alt+tab ablak bezár, és game restart, de az azelőttieket simán betöltötte, ezért csinálok kb. 10-12 percenként saját mentést, azokkal sosincs baj.
  • TDC Geronimo
    Ja meg vagy 4* beragadt a betöltés... Még jó hogy van rakat mentésem
  • PiszkosFred
    Detto. Egyszer akadtam be egy sziklaba/szikla moge, mert leestem fentrol a nagy felfedezes kozben (kellett nekem alttabolni majd kesobb folytatva azt sem tudtam, merre jartam, csak elindultam es puff, mire eszbekaptam mar csusztam lefele), de a jetpack megoldotta. Semmi mas bug vagy hiba nem jott elo eddig.
  • Nomad90Hun
    Hát én nem tudom nézegettem custom nöi ryderrel is nekem se volt semmi gondom a pofánlövöm magam peebee-n kivül.
  • lwb
    Az L1, L2, R1 stb szövegből arra gondolok, hogy ez PS4 lesz. Ettől még Sara Ryder arckifejezései gázosak minden platformon. Más karakternél max. műanyagszerű halott fej van, de a női Rydernél vastagon túllőttek a célon és olyan mélyen járunk az Uncanny Valleyben, hogy ki se látunk belőle.

Az én javaslatom: male Ryder. Sokkal emberibbre sikerült az ő mimikája.
  • TDC Geronimo
    Nekem 47 órát ír origin és egy ilyen fura nyakkitekeredést eltekintve semmi gáz nem volt.
  • Although
    Nagyon sok cég bele se vág ekkora nyílt terű játékba mert őt év után sem garantált a minőség. A Bethnek sikerült a skyrimmal egyedül relatíve. Ott viszont a tartalom nem mérhető egy Bio játékhoz. Az F4 már nem volt ennyire sikeres.
    Persze te szakember vagy, így feleslegesen okoskodók. Azért nem a bugokkal foglalkoznék. Ez is benne van, hogy várok de nem ez a fő ok. Illetve nem tudom.
  • Prince23
    25 óra van a játékban nálam, és nekem ilyen bugok miért nincsenek?

btw ez amúgy konzolos gameplay lehet vagy nem tudom... PC-n nincs bug, leszámítva a nagyon minimális arcmimika játékokat.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.27. 17:34:08
  • TomStorm
    Én meg szerintem veszem le.Insanity-n kezdtem:)
    HP-val nem tudok mit kezdeni mert csak 25%-ra tölt vissza és onnan két lövés és végem már a kezdő területen is!

De még este próbálkozok mert lehet több képességgel könnyebb lesz.Így kezdőként brutál nehéz
  • Nomad90Hun
    Közben filóztam a combat engimen kicsit.

Incinerate + Overload + Shield Drain.

Fegyvernek meg valami ar (Sandstorm ??), Sidewinderrel, vagy Carnifex-el. Normalon gyerekjáték amúgy, kicsit feljebb fogom rakni holnap este ha otthon leszek ismét.
  • Daermon
    Ha javasolhatok:
    Charge+Nova és utána vagy melee vagy shoti :) Mikor hogy. Shockweavvel inkább fedezék mögülieket szoktam kilökni.
    Távolabbra pedig Pull vagy Singularity, attól függ tömeg van-e, aztán bele a Throw és bumm :)
    Az M96 Mattockot akkor használom, ha nem tudok közel menni, nagyon szeretem középtávra (de más AR is jó).
    Pisztolynak a Sidewinder meg erős, kellő tára van, mozgás közben is jó, és menőn néz ki. :)
    És igy nincs a kari se túlterhelve.
  • Vraaanyek
    Tényleg nem kell senkit sajnálni, senkinek sem tartottak fegyvert a fejéhez, hogy megvegye, a 10 órás trial meg jó alapot adhatott, hogy kell-e vagy sem... Én deluxe-ot vettem, és minden centjét megérte, 30 óra játék után is ;)
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.27. 13:23:51
  • Nomad90Hun
    Én az első teszt karival 1 amolyan combat enginerrel mentem, az se volt rossz, de kicsit alakítgatni kell majd.

Azt már most látom, hogy a flamthrower / incinerate az armoros ellenfelek nagy rákfenéje lesz.

Vanguardot fogok a rendes karimmal húzni én is, az nem lesz gyenge, hogy ha a charge / shockwave prime-olja az ellent aztán bumm, fegyvernek 1 carnifex + charger smg.