mea.jpg
  • Barnez
    Na gyerekek! Végig toltam! Volt benne majd 40 órám, és bátran kijelenthetem, hogy ez egy jó játék minden hibájával együtt. Az újítások közül tetszik a harcrendszer, a Nomad, a nyitottabb világ kínálta lehetőségek. A fő történetvonal is nagyon tetszett, bár ha ez így értelmesen hangzik, lehetett volna egy picivel hosszabb, meg filmesebb, bár az utolsó negyede az nagyon filmes lett. :) A mellékküldetések azért szépen megtolták a játékkal töltött időt. Szerencsére a társakhoz kapcsolódó mellékküldetések (Loyalty Missionok), nagyon jók lettek, nem egyszer nevettem együtt a társakkal (pl. Liam), vagy izgultam értük. Ügyesen lettek megírva, szerethető karaktereket kaptunk. Voltak olyan mellékküldetések is, amiket nem szerettem, mert elegem lett abból, hogy A pontból B pontba, majd C pontba is mehetek. Az ilyen "csicskáztatós" mellékküldetéseket amúgy is utálom. Az arckifejezések nem zavartak meg.
    Összességében a játékot nagyon élveztem. Jobban örültem volna annak, ha egy picit a főtörténetvonal hosszabb lett volna, de ennyi baja legyen. Nagyon várom, hogy az elvarratlan szálakat hogy kívánják folytatni: egy folytatással, vagy DLC-kel? Mindenesetre jó alap ez a folytatásoknak, ha lesznek.
    Ha számoznom kéne a játékot, akkor 9/10 számomra.
    Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.29. 08:22:50