Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár óra után (17 óra), nekem nagyon bejön, kicsit döcögősen indult, Eos "után" viszont ömlik az input, mintha a galaxis összes információja, rejtélye, gondja-baja a nyakadba hullana, ez a Kánaán, valaki írta, hogy nincs (karakter) felvezetés, szerintem maga ez a játék lehet a jövőbeni folytatásoknak a bevezetése. Van benne fantázia, több száz órára való, a hibák elenyésznek, játékélmény elmossa.
X universe Home, sweet home
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Jó lenne túllépni, már nagyon unalmas.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Why so serious?
Why so serious?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Eddig 25 órám van a játékban, és az első bolygót sikerült terraformálnom, de ahogy haladok egyre előrébb fele annál több questeket kapok, miközben elbeszélgetek hosszadalmasan az NPC-kel. Angariakat már felfedeztem, és az ő küldetéseit is megcsináltam. Masszív tartalom eeddig a játék.
Kár hogy a húgunk szálával eddig semmi sem foglakozik, de van egy olyan gyanúm, hogy az ikertesónkkal majd egy nagy DLC küldetés keretében fogunk majd szórakozni. Mert ezt így kihagyni a kapcsolatunkból, órási bakklövés lenne a BW részétől... Sara/Jack Ryser DLC kampány küldit várom. 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.26. 21:51:31
Az első részben is benne volt, csak épp egyrészt sokkal jobban megírt dialógusopciók formájában (nem ilyen Teréz anya és Gandhi harcos reinkarnációja vs. neveletlen, szadista paraszt), másrészt ott legalább a meggyőzés skillhez kötötték a használatát, ami megint nem a világ legelegánsabb megoldása egy RPG-ben, de még mindig jobb annál, amit a következő részekben láttunk.
Egyébként meg ha nem a R/P rendszerről beszéltél, akkor nem tudom miről, mivel ugye a volt a ME2 legnagyobb visszalépése az 1-hez képest. Lehet ezt tagadni, csak nem érdemes; az EÁ-nál úgy gondolták, hogy 10 éves Lajcsika számára fárasztó az RPG-s macera, úgyhogy a feltupírozott harcrendszer oltárán feláldozzuk a szofisztikáltabb szerepjáték elemeket.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.26. 21:34:08
Why so serious?
Why so serious?

Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak gondoltam leírom, ha valakinek hasonló problémája lenne. Köszönöm a segítséget... magamnak. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.26. 19:53:14
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.26. 19:47:22
Tök jól elvagyok vele. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.26. 19:46:49
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.26. 19:38:16
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Majd ismét a ja, de mást gondoltam: tudod hogy, írták csak gondoltad...
Nevetséges vagy. Te csak gondolsz, de írni nem tudsz. Vagy egyik sem?
Először nevettem rajtad. Most már sírok. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.26. 18:43:20
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
És igen vannak akik a cselekményt.
Edit: Más, elmélkedtem rajta, akkor is ennyire alacsony lenne a user score ha nem az EA kezében lenne a Bio.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.26. 18:40:10
Az, hogy ebből egy kiragadott részletet (szándékosan) félreértelmezel, csak téged minősít. Olyan alapvető különbségek/ellentétek vannak a klasszikus izometrikus szerepjátékok és az akció-szerepjátékok között, amik miatt az előbbiekből nem minden (vagy nem olyan mennyiségben/formában) illik bele az utóbbiakba.
"Példát minek mondjak. Írtak már jó néhányat, de azok felett "véletlenül" átszalad az értelmező kéziszótárad."
Ja, csak gondoltam, hogy ha ilyen súlyos dolgokat állítasz, akkor kapásból tudsz mondani legalább egy dolgot...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Példát minek mondjak. Írtak már jó néhányat, de azok felett "véletlenül" átszalad az értelmező kéziszótárad.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.26. 16:35:54
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Na ne nevettes, tudsz is mondani példát az ilyen ordas nagy baromságokra?
"Nem tudom megszámolni két kezemen és lábamon annyi példa van rá, hogy mind az akció, mind a komplex RPG rész megfér egymással igen csak jól."
Nem arról beszéltem, hogy az akció és komplex rpg rész megfér-e egymás mellett, hanem hogy milyen mértékben párosulnak egyik vagy másik stílushoz anélkül, hogy a játékélmény rovására mennének.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.26. 16:28:56