Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyik az, h néha kikapcsolja a profile-t a játék. Még csak nem is, h átvált másikra, csak kikapcsolja. Adept szokott általában aktív lenni és könnyen észreveszem, amikor kikapcsolja, mivel a biotikus képességek helyett a jetpacket használja Ryder.
A másik pedig, h néha hiába váltok a combat favoritesnél másik kategóriába, visszavált magától az elsőre.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.29. 17:55:39
Pro gyorsan röviden azért, hogy a kontra felett legyen azért mégis valami.
+mérföldkő a sagan belül
+rengeteg, rengeteg, rengeteg, rengetg, rengetegx5 tennivaló
+tartalomra egy rossz szavunk sem lehet
+sok és élvezetes dialógus
+Andromeda köd, ezen belül a Heleus Cluster világai nagyon jók.
+felfedezések
Na nézzük a kontrákat:
-nehezen indul be a prológus, és nagyjából 8-10 óra után tárul elénk a világ és a felfedezés öröme.
-pont a végére, az epilógusra sikerült a karakteremnek gumiembert játszania, az első bug.
-az 5 kolonizálható bolygót nyugodtan feltornázhatták volna 10-re is simán, (csak akkor nem 150 órás lenne a game, hanem mondjuk 300)
-multiplayerben semmi újítás... maradt a régi, jól bevált szokás. Nem mertek újítani a fejlesztők, nagyon látszik.
-NINCS ARCJÁTÉK (wtf), érzelem kimutatás nulla, és ez a játék legnagyobb hibája. (ha lenne érzelem kimutatás, nálam akkor egyértelműen 11/10 lenne a game)
-a saga legbadasabb hősét (Shepard) a Ryder tesóknak nem sikerült felülmúlniuk
Összességében:
9/10
Gamespot 6 pontjával töröljétek ki a se..eteket!!!!!! Látszik, hogy az Eos alapján írták a cikket.... és nem vitték tovább a játékot, a minél hamarabbi publikálás , illetve exkluzívitás miatt
Aki erre a játékra azt mondja, hogy szar gane, az egy tudatlan fasz, senkiházi, aki leszarja a tudományt, és nagy ívben kerüli a sci-fi alkotásokat....
No, megyek vissza felfedezni...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.29. 17:53:46
A BF terén igazad lehet, hogy túlértékelt. De azt látni kell, hogy a maga terén a BF1 pl. csoportelsők között van (fps-ek), míg a MEA sajnos lemarad az olyan játékok, mint pl. az unalomig ismételgetett Witcher 3 mögött. A technikai gondok inkább csak a lustaságnak róhatóak fel (erre egyébként a bio hajlamos: emlékszünk még a DA2 újrahasznosított dungeonjeire), de azért zavaróak. Összességében, úgy 40. óra felé, de még messze nem a végén, nekem tetszik a játék. 7-8/10 is akár. 9/10 nem hiszem, de a 8-at elérheti, ha nem cseszik el a végét. Ettől még zavar, hogy egy ultraprofi cég ilyen szinten igénytelen.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Es epp azt mondtam, hogy biztosan jelentettek a hulye animaciokat meg egyebeket, de az, hogy a tesztelo jelent valamit, nem jelenti azt, hogy az biztosan ki is lesz javitva. Illetve szerintem alapbol tudataban voltak a fejlesztok annak, hogy hogy neznek ki azok az animaciok. 😄 nyilvan.
Szoval, esszeru lehet a teszteloket okolni a hibakert, de valojaban jo esellyel pont nem a tesztelot kell szidni...
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.03.29. 15:56:30
Ha ezt ennyiből le lehet húzni akkor a COD..stb társainak se adnék 70%-nál többet
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Na most ne mondja nekem senki, hogy az egesz gyartasi, ellenorzesi es tesztelesi procedura soran - meg a PNR elott - soha, senki nem tette szova, hogy gyerekek, ez igy nagyon furcsa. NEM mindig, mert bizony rengeteg jol scriptelt animacio van, de amikor furcsa, akkor nagyon az 😊
Szerencsere a jatekban nem olyan veszes a dolog, es alig tunik fel 10-15 perc utan, DE... Maga a jatek szerintem nagyon jol sikerult, elvezem szinte minden percet, es ezert sem ertem, hogy a tobbi teruleten alkotott nagyszeru elmeny es jatekmenet mellett (jo, azert egy chat logot el birtam volna viselni, ugy megszoktam manapsag mar jatekokban, hogy itt is jo lenne visszaolvasni neha egy-eyg fel oraval azelott kapott valaszt) erre hogy nem figyeltek oda.
Mellesleg nem hiszem, hogy ezekhez az animaciokhoz QA kellett... 😄
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.03.29. 12:01:12
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Meg pl nem lehet ruhát szinezni, beállitom, szinezem és nem menti el, hanem az alap marad.
Update:
Game restart után megnéztem megint Apex menü single-ben kiakad valamiért...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.29. 09:58:11
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Összességében a játékot nagyon élveztem. Jobban örültem volna annak, ha egy picit a főtörténetvonal hosszabb lett volna, de ennyi baja legyen. Nagyon várom, hogy az elvarratlan szálakat hogy kívánják folytatni: egy folytatással, vagy DLC-kel? Mindenesetre jó alap ez a folytatásoknak, ha lesznek.
Ha számoznom kéne a játékot, akkor 9/10 számomra.
Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.29. 08:22:50
Azt meg nem veszem be, hogy a világ egyik legnagyobb, ha nem legnagyobb kiadója, az EA nem tudta beletenni a budgetbe az olyan minőségű animációt, amit egy csapat lengyel két éve produkált. Vagy amit a Naughty Dog produkál 2-3 évente, sokkal kisebb budget-ból, jóval kisebb közönségnek. Ezt nem hiszem el.
Akik az animációkért és a karaktermodellekért felelnek, azok vagy tehetségtelenek vagy igénytelenek.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.03.29. 08:22:50
Én is szeretem az ilyen rpg-ben, ha szinte valósághű, vagy akár hiperrealisztikus a kép, de gyanítom, hogy vagy nem fért bele a budget-be, vagy nem akartak erre költeni, vagy más volt a koncepció, és mondjuk azért ilyen, hogy kicsit többet bízzon a képzeletedre.
Abban azonban biztos vagyok, hogy az ott dolgozók nagy része átlagon felüli tehetségű szakember és a kirúgásuk csak rontaná a cég lehetőségeit.
De ha már felhoztad: az Infinite Warfare arc- és karakterábrázolása, animációja messze leiskolázza a MEA-t. Nyilván kevesebb is benne az olyan jelenet, ahol ez látszik, de ahol látszik, ott messze magasabb a minőség a COD-nál, mint a MEA-ban.
Le kéne venni a fanboy-szemüveget és az egyáltalán nem gyűlölködő, teljesen reális kritikán elgondolkodni. A MEA messze nem tökéletes játék. Ettől még lehet élvezni, nyilván, de hogy a 3d modellező és animátor részleget úgy kell kib.szni a Bio-tól, hogy még a titkárnő se maradjon a helyén, az azt gondolom, hogy kb. az első lépés kellett, hogy legyen a release utáni első munkanapon.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem azt mondja, hogy SZAR FOS az egesz, fasz aki megvette, ingyen se kellene, bottal sem piszkalni, stb. - mint a lenti amatornek is gyenge magyar "gyozike", vagy az osszes tobbi "celeb" streamer, akik felszalltak nemi lajkert es feliratkozoert a hatetrainre ugy, hogy csak a reddites bug videot lattak es vagtak meg szemlelteteskeppen -, hanem azt, hogy technikailag mi a gond az egesszel.
Reszemrol koszi a linket, fogalmam sincs ki ez az ember, nem is fogom szerintem tobbet latni, de kivetelesen ez a 15 perc nem ment karba.
Aki élvezi a játékot annak fel se tűnik hogy nem tökéletes a mimika.Régen a karakterek fejét se lehetett látni... Meg amúgy is a játék nagy részében sisakba beszél...
Nem bírom a fikázókat sokszor.Lehúzni vmit mert próbál ötletes lenni, egy k*rva COD még feleannyit se tud felmutatni. Miben eredeti? A 10 éves grafikus motorban?Vagy a kB nulla történetben, esetleg a 10 éve változatlan játékmenetben? Ja bocsi tettek bele egy kutyát társnak mekkora már..
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem savazásképp, csak a poén kedvéért. Fanboyok kíméljenek 😊
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.28. 19:03:00
Leszedtem telefonra a Pathfinder Hq-t és mikor be akarok lépni úgy csinál mintha új accot regelnék..
5let?
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
btw 41 oranal jarok es en meg mindig Eos-on vagyok, illetve mondjuk igy hogy visszamentem oda. Ugye letolod az outpostig aztan elmentem tovabb, es utana visszajottem, Eos viabilityjet mar az outpostos resznel feltoltam 70-80%-ra mellek kuldikkel. Aztan miutan visszamentem (mivel mondtak hogy idovel tisztul a radioaktivitas) ott az egesz map es bejarhato, mar sehol sincs radioaktiv sugarzas, szoval lehet nyugisan felderiteni, van rengeteg tenni valo.
Mondjuk en hardcore modon tolom, mar ez is eleg nehez, eleg sok a reload 😊 pl lent a gravity wellekben, mert hogy van tobb is, nem is lehet menteni 😞 Mondjuk en rem gyengenek erzem a karakterem, a puskak alig sebeznek, engem meg par talalt utan megolnek 😊 csak Tech agra raktam eddig. es valami III-as assault riflem van. de pont ezert jo, mert van kihivas benne igy 😊
#3229 <#eljen>#eljen>
X universe Home, sweet home