4237
-
Valszeg az. -
MrAndree #3109 Azért ez egyáltalán nem így van, de szerintem ezt a vitát nem kéne lezongorázni tizedszer is. :) -
Csak nem egy easter egg? :D -
-
Although #3106 Jogos messze az év vége, meglátjuk mit hoz. Ea jól időzített, de a kickstarterrel nem számol ezt látom. -
FartingSquirrel #3105 És legalább Vaas-nak nevezted el? :D -
Azert meg marcius van, varjunk a nevekkel. Nem csak egy interaktiv konyvbol es egy Mass Effect spin offbol all 2017...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.26. 00:34:39 -
Although #3103 Élet vicces, ha nekem valaki 2010 előtt azt mondja a Beth élvezhetőbb játékokat csinál mint a Bio kinevetem. És lőn valóság lett. A Fallout 4 első napos vétel volt a steamen, kellemesen csalódtam a skyrim után. tényleg a kedvembe akartak járni, bár a harcrendszer butuska, mindent összetéve saját magukhoz és a korszakhoz képest alkottak egy élvezhető játékot, a Far Harbourral meg régi rpsek süvegelését is begyűjtötték. Mondom, nem világszám, simán vesztett a W3-al szemben, de könyörgőm, a Bio labdába se rúg. Mióta EA van. :( Max ha épp olyan év van amikor nincs Beth vagy CD Projekt. Ez 2010 előtt elképzelhetetlen volt. Még a Morrowind sem volt képes nyerni a Neverwinter Night ellen.
Edit: Kíváncsi vagyok a Tormenttel szemben meg kapja é az év rpg címet.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.26. 00:24:58 -
yossarianHUN #3102 Ez - sajnos - így van. Ahova az EA nyúl, ott csak a pusztulás van, a tipikus tünetek, nevetségesen erőltetett polkorrektség, SJW-ség, drasztikus mértékű "casualosodás", butulás, egyszerűsödés, primitívség kíséretében. Ráadásul szép lassan minden valamirevaló stúdiót bekebeleznek. -
A vicc az, hogy feltettel es kerdest es ket mondattal kesobb meg is valaszoltad. Ez igy kerek :D -
sanya200 #3100 Mondjuk annyiban igaz hogy mióta az ea bekavar azóta csak süllyedt a színvonal.Az első a best offline.Emlékszem a da2-nél még volt is egy kijelentés az EA-tól hogy aztán most az arcunkba kapjuk az akciót...
De ezt ki kérte? A Da:O se akció orientált volt mégis az a legjobb.A ME a 2. rész óta süllyed, egyre butítottabb az egész, egyre egyszerűbb.A 3-ban már volt olyan játékmód ahol nem is neked kellett válaszolgatni,ha jól rémlik.Sajnos az ea tényleg kicsinál mindent mert minél többet akar eladni, de ha egy játék kicsit is gondolkodtató vagy megerőltető agyilag a kis joe nem veszi meg mert nem tud vele játszani...Régen az RPG rétegjáték volt most akciójáték RPG elemekkel.. Szomorú -
Although #3099 Nem kell megvennem, tudjam mi történt :) Mondom ez jó játék, nekem a folyamat nem tetszik. És az, hogy nem csak Daermon nem volt elájulva tőle de egyetlen ismerősöm se. Mind azt írta amitől féltem, a Bio nem tudja pótolni az elvesztett embereit. Ez még egy jó játék, főleg ha ahhoz a szarhoz viszonyítjuk ami ma, játékipar címszó alatt működik. D a Bio névhez ez karcsú, és lesz még lejjebb is. -
" Ha mi elmegyünk a Bio lehúzhatja a redőnyt."
Miért vetted ide magad? Amúgy még mindig nem értem miért beszélsz úgy a játéktól, mintha már fizettél volna érte és vigig is vitted volna. Úgy adod elő, hogy életed legnagyobb csalódása és aggódsz a bioware-ért. -
Although #3097 Ne aggódj ez lesz itt is. Azzal a különbséggel, nem lesz Lyaranie, Daermon, és én se életben tartani. Nem lesz itt senki sem, te se :)
Az ami régen volt, morrowind, BG, stb, Kotor Kotor II. és a többi ahol voltak forumok éltek évek múlva a középszerű, vagy kicsit jobb, hollywood-i csili viliknél senki se marad. Lenyomod és elfelejted ez már az. A DA:I azt különbözteti meg ott még ott volt Gaider, és azok akik mellette nőttek fel, ahogy az ME original sorozatot, sem ez a csapat csinálta jórészt már nincsenek a Bionál, ez persze nem von le semmit azoknak az érdeméből akik ezt csinálták, mint írtam ők a legjobbat írták amit tudtak. -
Although #3096 Nem akarok senkit lebeszélni róla, elmondtam amit lehet. 2010-ben elmondtam milyen lesz a TESV. Bejött. Minden bejött. Figyeltük a híreket, Már csak a második vonal maradt írni, ők se nagyon. Ez a Bio hattyú dala. Persze az akciójátékosoknak mindegy :) Az viszont nem, alapvetően olyanok veszik mint Vraanyek akik szeretik a sztorit, és ők kevesebben vannak mint a cselekmény centrikus TES rajongók. Ha mi elmegyünk a Bio lehúzhatja a redőnyt. Márpedig a szolid után a közepes jön ha tetszik ha nem. Nem a jelenről beszélek a jövőről. EA megöl mindent amihez hozzáér. Végül az van amit Fred ír, el kell engedni :) Lehet meg se veszem. -
Figyelj. Én speciel tudom miről beszélsz és bizonyos dolgokban egyetértek, de ezt értik az itt lévők is. Volt aki elmondta, hogy igaz, de attól még tetszik neki összességében a játék. Én is elmondtam mi problémám volt 1-2 részletével stb., de miután sikerült elmagyaráznom, hogy miért és megértették hagytam. Nekem csak az kellett, hogy értsék mi a baj ezekkel a részleteivel. Ennyi. Felesleges vissza-visszatérni ugyanazzal tudva, hogy felfogta mindenki és többé-kevésbé egyetért.
Minek? Azt szeretnéd elérni vele, hogy akiknek az összhatása, hangulata tetszik és játszik vele az rakja le? Hagyja félbe? Nincs értelme.
Akinek tetszik az mindent összetéve a hangulata (sztori, harc, questek, hangulat, karakterek, craft stb.), amit megkaptak az Andromédától az végig fogja játszani, a bizonyos hátrányai, hibái ellenére. Ne akard már lebeszélni róla őket, mert ez már olyan, mintha ezzel próbálkoznál.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.25. 22:27:28 -
Pares #3094 Hagyd már abba könyörgöm. -
Hja. Feltűnt, hogy magával beszélget, gondoltam kicsit írok neki. :D -
MrAndree #3092 Oh, elvan ő, a DA:I topikban konkrétan magával beszélget és a saját hozzászólásaira reagál amikor épp nincs ott más... :) -
Miert veszed meg? Hiszen eleve ruhellsz mindent, amit csinalnak es amely nem a ME1 es a DAO szerelemgyereke. Emellett minden kritikat elolvasol, minden spoilerbe belefutsz mire 2 ev mulva megszerzed akciosan, kvazi semmi elmeny nem marad a jatekban szamodra. Akkor meg minek? Hogy ket ev utan elmondhasd a vegigjatszasod utan - a szokasos modszerrel, jo par topikot floodolva -, hogy "ugyehogy en megmondtam basszatok meg, ez semmi a ME1/DAO-hoz kepest!" Van ennek igy ertelme?
MOndj le rola mar most, engedd el, felejtsd el, annyi de annyi jo jatek van, ami teged szorakoztatna, azokra fokuszalj, oromot probalj meg szerezni magadnak, hagyd a faszba ezt a nagy emos kesergest, nem eri meg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.25. 20:08:58 -
Daermon #3090 Tempesten a Med Bayben tudsz resetelni, ha újra akarod osztani a skilleket. -
BreakDown89 #3089 Hát szó se róla, bizony oda kell azért figyelni a szövegre, ha nem akarsz lemaradni semmiről. Nekem elég jól megy az angol, dehát itt azért van szöveg dögivel. Fáradt fejjel neki se állok játszani vele, mert egyszerűen képtelen vagyok felfogni néha a szövegmennyiséget. -
Madi92 #3088 Amúgy szerintem legtöbben a feliratot nézzük és nem az animációkat. :D
Az én angol szintem sajnos még nem engedi meg, hogy ne a feliratra koncentráljak.
-
Azért húzzák le, mert nem tudnak túllépni a triológián, meg persze divatból. Nehogymár ők legyenek azok akiknek tetszik, hogy nézne már az ki. Szerintem remek játék lett, bugokat javítják, mimika csak a kis csipogó picsákat érdekli (lásd topicból 3-4 ember), aki ilyenen fent akad az sosem szerette a triológiát vagy nem játszott vele. Én kb fél óra után észre se vettem, hogy fura. -
Although #3086 De igazad van, én vagyok a hülye kapaszkodok egy cégbe ami már rég nem létezik. El kell engedni, és fillérekért megvenni a játékait. -
Although #3085 Nem az idióta users scoreról beszélek leszarom őket. A rock,paper-től kezdve, a még pár megmaradt normális critic review akik befejezték már sem adnak 75-nél többet. Nem számít az a lényeg te élvezed biztos vagyok benne ez még jó játék. De lehet az utolsó. -
Oszt akkor mivan ha a sor bírka csak poénból húzza le? Nem kell 100x leírni egy nap. Meg sem vetted a játékot, akkor meg mit sírod tele a topicot? -
Although #3083 Keres más partnert ehhez. Nem érdekel, nem tudsz magyarul szerinted a 7.5 az rossz játék. A gondom az a következő még ennyi se lesz a tendencia alapján. Az EA mellett minden normális stúdió kifekszik. -
Meddig akarod még lökni a rinyát? Mindenki felfogta elsőre is, hogy senkinek nem tetszik a játék..oh wait. -
Although #3081 A DA:I 85 volt és azt is átkozódás kísérte. Ez meg már 75 alatt van :( -
Although #3080 Biztos vagyok benne élvezetes a Bio nem csinál rossz játékot, de angolul és magyarul is nem csak Daermon aki régi arc de mindenki a szolid szintű karaktereket és sztorit említi. A Bio alapszinten nem tud rosszabbat mint 7.5. Legalábbis remélem. De most ez a max. A külföldi ismerőseim is lefelé tartó tendenciáról beszélnek :( -
Evoluti0N #3079 ¯\_(ツ)_/¯ Én erre csak annyit tudok mondani, h olyanok vették meg az ismertségi körömből, a trial végigjátszása után, akik szökő évente egyszer vesznek valamit.
Nem várom tőle a megváltást, de trial alapján nekem is bejött. Az idei játékok közül, amiket eddig játszottam (Nier Automata, Resi 7, Gravity Rush 2, Horizon Zero Dawn) lehet, h ez lesz a leggyengébb eddig, de azt is csak azért, mert túl erős az idei év.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.25. 19:24:30 -
Although #3078 Megy lefelé a pontszám a kritikusok alapján. Nem mérvadó. Azért egyre több a 70 körüli érték. Most már 12/6. Az emberek többet várnak a Biotól. elhiszem egy COD, BF rajongónak mint láttam ez is változatos. Gamebansheen már csak újabb arcok írnak, a régiek be se néznek rá. Az újabb arcok is, a nem túl acélos karakter és sztori írás színvonalról írnak. Most már biztos nem kell megbánjam nem vettem meg.
A DA:I-t nyomom, azt kell mondjam az átlag feletti szintet azok biztosítják akiket az EA csak lassan tudod kiszorítani. A karakterek és a sztori átlag feletti jóval. Hihetetlenül összerakták a személyes questeket, a kapcsolódásokat a segédek sztorijait. a régi hőseink történeteit, mindez koherens egészet alkot még ha 100 különböző elágazás is van. Ehhez kell a kreativitás, a szabadság amit az EA nem biztosít. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Ennyire a DA:I-t sem húzták le!!! Sőt. Mostanra világossá vált a Maxishoz hasonlóan a Bionak sincs jövője eme óriás mellett. Történetének legalacsonyabb pontszáma. És nem is vonom kétségbe. Hiszen mindenki ott hagyja a Biot lassan. Nem bántom azokat akik az ME:A-t csinálták biztos vagyok a legjobbat készítették amit tudnak. -
Madi92 #3077 Nekem ott nem jellemző. Még csak EOSon járok, de ott site 1, site 2 vagy éppen az outposton kb 15-20fps mínusz. Elég idegesítő, főleg, hogy akár távolról is elég ebbe az irányba néznem és már esik is le. Ha leviszem lowra a beállításokat, akkor is 10-15 fps esik ilyen helyeken. Fogalmam sincs mi okozza, de idegesítő. -
Nomad90Hun #3076 Nekem semmi gond vele. -
A Tempest-en másnak is hajlamos nagyon leesni az FPS?
-
Nomad90Hun #3074 Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy biotikus képességek erősebbek lettek mint a tech képességek? -
Nomad90Hun #3073 Hát nem mert 20+ óra után is még csak a 4-ik bolygón jártam ha habitat 7-et is beleszámoljuk, de tech / katona karival toltam és kicsi craft kicsit kihagyunk 1-2 mellékküldit módon toltam az meg nem jött be, ujra fogom kezdeni, biotikus karival. Egyébként aki mellékküldikre panaszkodik annyit mondanék egyáltalán nem unalmasak és nem a tucatküldi szedj össze x marhabelet típusúak, legalábbis amelyikkel én találkoztam, van 1-2 olyan is, de nem sok szerintem, a vaultokban kicsit sok az ugra-bugra az tény de marha jól néznek ki. Aki meg a scannert fikázza én az időm 50%-ában azzal megyek hátha meglátok valami érdekeset, 1-2 küldihez kihagyhatatlan a használata pl. Multiban meg a keménykedéssel csak óvatosan 0% bonusz stattal minimális hp/shield fejlesztéssel az outlaw-ok kiborg gyíkja silveren 1 ugrással megöli a karakter full shieldről, szóval tessék vigyázni.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.25. 16:16:20 -
sanya200 #3072 Úgy tudom 6-7 bolygó van, legalábbis a trailerek alapján.De az első mass effectben se volt több nagyon.Ott is ha jól rémlik 4-5 bolygó van. -
ratgab #3071 Egyébként hány bolygóra lehet leszállni? Tényleg csak 4-et lehet bebarangolni?