Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszatérve az Eawarera. Látjuk ami megjelent eddig játékuk. Látjuk ahogy a DA:I története és harcrendszere között köszönő viszony nem volt. Van egy pöcs az EA-nál aki elmegy pecsételgetni, a Biohoz. De a srácok már tudják mi kell ugye? Legyünk trendik, legyünk, polkorrektek, ugye? Buzuljon mindenki mindenkivel, legyen minden rassz, vér ne legyen lehetőleg, stb. stb. Ennek a világnak esélye sincs kiemelkedő játékot csinálni, és versenyezni se tud a CD Projekttel akiket nem kötnek ilyen polkorrekt szarságok gúzsba például. Hidd el nem kell megvennünk ahhoz, hogy tudjuk a Bio a büdös életbe nem csinál többet kiemelkedő játékot.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.22. 06:33:46
www.pumaszallas.hu
Na most ezeket megértem: sztori átlagosnak mondható, karakterek sekélyesek, nem igazán egyediek és változatosak, nincs igazán jellemfejlődés, rengeteg fetch quest stb. Sajnos eddig én is így látom, de az a rohadt ME hangulat ott van és a kíváncsiság is húz. Nem tudom meddig viszi el a hátán, hogy a végére mi lesz az összkép számomra.
(Azt meg, hogy multiban miért nincs boss wave nem is értem.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.21. 23:43:17
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Látom neked is magas és nem tudsz értelmezni. Azt sem olvasod el amiről írtam. Nem ismétlem ismét, mert teljes a sötétség a fejedben ami a fogalmazásaidból és mondat tagolásaidból is látszik. Szóval felesleges lenne megismételnem. Ha akarsz visszakeresed az egészet.
Azért elmondanám, hogy Tyranny, PoE, Shadowrun és kiegjei (ezt pl. Kickstarteren támogattam többek között), Morrowind, TESO, Divinity OS és sorolhatnám egy napig nagyon jók és tetszenek, kedvencek. Rengeteg indie játékot szerettem stb. ahol aztán nem AAA-s grafika van.
És éppen a régi Biowaret sírom vissza én is. Utolsó igazán jó RPG-jük a DA😮rigins (DA:I is jó volt, de nagyon MMO fetch questekkel volt teli). A DA😮 special edition kiadása itt figyel a polcomon. A Mass Effect 1-3 örök kedvenc lesz és még sorolhatnám.
De nem baj mondjad csak a baromságaidat. Mindenhol ezt csinálod. Milliószor bizonyítottad.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.21. 23:34:14
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.21. 22:45:20
Barnez: köszke, közben találtam egy TunnelBear nevű VPN-t, azzal is szépen megy 😛 De mindjárt csütörtök, és mehet macera nélkül is 😄 Nekem multi is nagyon bejött trial alatt, de azt így nem merem bejátszani 😄
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.21. 22:10:06
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
www.pumaszallas.hu
Én az itteni leírásban szereplő programot használom: https://www.reddit.com/r/masseffect/comments/60bntk/no_spoilers_how_to_setup_a_free_vpn_to_play_mea/
Eddig bevált, szépen fut a játék. Sajnos vannak bugok, hogy hozzáragadok egy sziklához, ez eddig kb. 2x jött elő. De ez szőrszálhasogatás, nem zavar be élményben. 😊
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.21. 21:37:32
Eljen az internet. Es siman el tudom kepzelni, hogy komolyan is gondolja, majd 18-20 evesen vesz egy fegyvert valahol es fobe fog loni jo par embert a kozeli egyetemen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.21. 21:03:48
És még van jó néhány ilyen, fura mód pont azok között, akik nagyon lepontozták...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.21. 21:05:10
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Néha nekem is szürke a gomb, ilyenkor teljesen újraindítom gépet és úgy csinálom. Másodjára mindig jó.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Why so serious?
Normal kiadas van mindenhol, azzal nincs gond.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.21. 18:31:11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szerencsére a fémtokos verzión nincs írás. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.21. 16:16:12
Instant gaming után meg van a másik kedvenc oldalam is így.
Szerk: végül úgy döntöttem, hogy lesz.rom a külföldi teszteket. A sztori biztos nem lesz csalódás, nem úgy, mint a multi része 😞
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.21. 15:21:31
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.21. 13:32:44
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Why so serious?
Steam eseteben legalabb rendelkezett az illeto a jatekkal (korabban barhogy is kapta, ujabban csak vasarolt retailt verzioval), es nagyjabol azert lattad, hogy 0.5 hours jaekidovel kommentelt e valaki a tutorial kozeperol vagy 100+ oraval a hata mogott. De mindezek mellett az sem sokkal jobb, a Valve probalja is valahogy megoldani, hogy realis kepet kapjon az, akit esetleg erdekelnek az ertekelesek.
Why so serious?