1085
Divinity: Original Sin
-
hapi #625 Mindegyik kell :) -
SaGa Jr #624 Levegő varázslat a storm, 18-as szintű (tehát a karakternek ennyinek kell lennie hogy megtanulja). Egy jó nagy területen elered az eső (ami érdekes módon a sima esőtől eltérően nem oltja el a tüzek mindegyikét) és véletlenszerűen az ott tartózkodók valamelyikébe időnként belevág egy marha erős villám. Ha a területen van a csapatod őket is eltalálhatja (egyszerre egy embert).
A föld 18-as szintű varázslata a földrengés (earthquake). Szintén területre hat, mindenki dob egy hátast (kivéve akik immunisak a knockdown-ra vagy összejön nekik a mentő amit a magas bodybuilding skill biztosít), sebződik jó nagyot és mellé még jó eséllyel az egész placcot be is mérgezi (változó mértékben zöld trutyit szór szét).
A víznél a jégeső (hail) a 18-as varázslat. Ez kicsit gyenge a többihez képest, mert bár területre hat, ott véletlenszerű kit talál el (4-6 jégcsap hullik alá és akit egy eltalál csak az sérül nem mindenki).
A tűznek ott a meteor (a tűzlabda nagyobb hatóterületű változata, ami fentről csap le, így nem gond ha a terep miatt nem tudnál direktben lőni vele, magyarán nem akad el a mindenféle tárgyakban, legközelebbi ellenfélben).
Witchcraft esetében meg az invulnerability az utolsó varázslat, de eszement hosszú a kivárási ideje (90 kör) és rövid ideig tart (mondjuk nem is nagyon van ki ellen használni). A death punch a 16-os szintű varázslata, na az gyilkos. Lényegében szinte bárki egy ütésből elvisz aki nem boss (bár közülük is van akit egyből megfektet). -
hapi #623 ilyen viharom még nincs de akkor most keresek olyat :) -
#622 hát igen a teleport vari hasznos tud lenni.. de akár még a tollpihe is.. lehet nem sebzi az ellenfelet, viszont sokkal kevesebb akciópont
Hapi, gondolom érzékenyek voltak az elektromosságra.. ha elég jó a Lore értéke a karidnak, és az ellenfélre mutatva a kurzorral megnyomod a ctrl-t, kiírja, hogy mire hány % ellenállása van.. amire negatív, az elvileg bónuszba sebzi.. annyi vele a macera, hogy nem árt megjegyezni vagy felírni sok ellenfél esetén, mert mondjuk egy karidnak jó a lore-ja, nála működik a dolog, de ha máson van a sor a körben, akkor csak kérdőjeleket ír ki
én amit szeretni szoktam most így a vége felé, az az eső + vihar kombó... esőre egyáltalán nem szoktak felfigyelni, és van, hogy a viharra se.. a villámcsapása nedves ellenfélre meg halálos, ha nincs resist-je, 1000 felett lesebez vele.. ha meg beindul tőle a harc, akkor kapnak mellé egy kis területre ható jégesőt
hasonlóan gyilkos az egyik witchcraft varázslat, dead touch vagy ilyesmi a neve, kár, hogy kicsi a hatótávja, de ha ellenfél közel jön a varázslómhoz, aki rendelkezik vele, akkor nagyon rosszul jár.. -
#621 Vagy a mágusokat előreteleprotálom a két harcosom elé, azok meg agyongyilkolják. Vagy aki túlságosan elől van, azt hátrateleportálom a nagy tömegbe, odateleportálok egy olajoshordót (az ilyenkor széttörik és mindeki olajos lesz és szerencsés esetben le is lassulnak), majd fireball/fire elemntal stb. és bódottá! -
hapi #620 Ja és kihagytam a kedvencemet:
Ha egy ellen közel jön, vissza Teleportálom egy másik ellen mellé és mindkettő sérül :)Ha meg láva is volt ott... :):) -
hapi #619 Azt bírom ebbe a játékba, hogy sok óra után is meglep. Pl. a satic cloud nyílvesszőmről végig azt hittem hogy értelmetlen míg rá nem lőttem egy csapat robot kutya meg madárra, mikor már azt hittem, itt most kampec lesz.
Józan paraszti ész működött és mindenkin brutál sebzés plusz 2 kör stun.
Igazából azt remélem lesz majd egy hardcore mod amivel vértpisálok mire végig tolom mert hardon könnyű ha kihasználod a lehetőségeket.
Nálam ami bevált:
- blind, csak egy pont kell rá és legjobb disable varázslat, mert mire újra látna újra van blind.
- leach skill a tankra, na így kb. halhatatlan, mert ahányszor vérzik közben gyógyul is.
- glass canon a mágusokra, tök jó mert a sok disable miatt senki nem tud közel jönni.
- skill pontokat az elején nem szabad elkölteni, mert kevés van és rengeteg jó cucc (leach, glass canon, archer karinak vagy 5 jó skill van)
-
hapi #618 A skill bar nekem nem megy, mondjuk csak a kis nyilakkal próbáltam de nem nyitja le. Ma este kipróbálom újra mert tegnap asszem két patch is volt. -
hapi #617 Ja ezt én is eljátszottam. Be kell menni a terembe ami megnyílt és beszélni azzal a nature szellem csajjal. Akkor ő ki megy és ha követed, akkor már beszél veled az imp és megnyílik a többi terem is. -
#616 de , a boszinál ott volt, az rémlik -
SaGa Jr #615 Nem kell természetesen azonnal átmászkálni valahányszor jelez a kis háromszög, az csak egy emlékeztető. A hiba akkor valószínűleg az lesz, hogy nem a kaput használva hagytad el az első termet hanem direktben mentél el onnan vissza a játékba. Emiatt ragadt le az imped. Gondolom akkor nem is császkált a kiszabadított boszorkánynál és nem diskurált vele mert még mindig ott vár rád.
Érdemes lesz akkor megpróbálni, hogy EoT-ba be, ott a megnyitott terembe be, elmenni a végéig, majd vissza azon a teleporton ahol bejöttél, duma az imppel azt akkor talán megindul majd. A sztori szempontjából tulajdonképpen nem fontosak a termek csak a legutolsó ami a hosszú lépcső végén lévő bazinagy fa lesz de az majd csak akkor nyílik ki, ha már végére értél a templomnak és a próbáknak azt ott találkoztál Zanador-ral a varázslóval aki elzavar EoT-ba és ott egy utolsó kupaktanács után lehet átmenni a végső helyszínre. Ez talán akkor is működni fog ha a többi terem nem nyílt ki.
Elméletileg ezt a hibát talán az első vagy a második patch-el javították a hivatalos megjelenés után, szóval nem kellene előfordulnia a frissebb változatokban. -
#614 blood stone-okat használtam, tán még 1 van.. a star stone-okat sztem kisütöttem.. ostromzár nincs, nem is volt (én nem vettem észre), a démonos részen elpusztítottam a blood stone-t, szerintem még időbe.. viszont nem mentem át minden alkalommal, lehet az a gond.. illetve szerintem visszaugrottam a teremből, és nem a teleporton keresztül mentem, így valszeg ott lesz a bibi.. nah, akkor majd kipróbálom este a dolgot és megyek pár kört.. -
SaGa Jr #613 Az furcsa.
Nem használtál blood stone-okat? Nem sütötted volna ki a star stone-okat? Ez utóbbi elég elképzelhetetlen, mivel folyton beléjük botlasz amikor a sztorit csinálod (csak az első területen 4 kőbe belebotlasz és 1 blood stone-t is találsz anélkül hogy keresned kéne).
Nincs esetleg ostromzár alatt az end of time? Tehát nem röpködnek ott tűzgolyók meg pernye? Ha igen, úgy az a gond, amíg azt meg nem oldod addig nem lesz további megnyitás. Megoldás a második területen a romos részen van ahol sebezhetetlen démonok császkálnak. Meg kell őket kerülni egy másik úton a terület végében lévő blood stone-t szét kell verni.
Átmentél minden alkalommal amikor lehasználtál vagy találtál egy stone-t? Mert ilyenkor nem véletlenül villogott az a fránya kis háromszög zölden a képernyő jobb oldalán. Átmenetelkor normál esetben fogadnia kell az impnek aki elkalauzol az épp aktuális érdekes helyre, megvárja míg kijössz onnan és ha van még elhasznált kavicsod (tehát találtál ilyet, nem kell nálad legyen) akkor máris vezet a következő helyre. De csak ha az adott teremből kifelé jövet is a teremben lévő teleportot használtad. Ha ehelyett visszaugrottál a teremből a játékba akkor ez is hibaforrás lehet, mert ekkor leragad az utoljára használt kapu mellett zigi az imp mivel nem látott téged onnan kijönni. Érdemes beszélni is az új teremről vele. -
#612 akkor jó (:
a varázs elvileg már megvan, az elementál is szabad..
de nekem az End of Time-ba kábé egy hely nyílt csak meg eddig (valami étkező forma)és emlegettetek valami NPC-t, aki főérték tápoló cuccokat árul, az sincs még meg.. -
SaGa Jr #611 Lényegében a végén vagy. Ott a romoknál kell bemenni a templomba (a nyitáshoz alul a mocsárban lévő ház alagsorából ki kell menteni az elementált), ahol egész kellemes kis feladatmegoldós helyszín vár rád. Azt végigcsinálni, az erdő északi részén dekkoló nőtől megszerezni a lélekforrasztó varázslatot (akár úgy hogy kinyírod, bár az trükkös dolog, akár más módon) aztán irány az utolsó helyszín, End of Time, ahol majd lehet némi diskurzus után átcsámpázni az utolsó helyszínre (egy picike pálya) ahol két csata vár rád aztán vége főcím.
A 14-es szinten bosziért menetel az jó időzítés volt. Kb én is olyan szinten mentem át hozzá és az egész második területet meg Hibernheim-et végül 16-os szinten hagytam ott az utolsó terület kedvéért.
Igazából nincs limitálva a XP mennyiség és a szint sem, de 20 fölé menni már nehéz. Lehetséges, csak ahhoz tényleg mindent meg kell csinálni. Ha kimarad ez-az, akkor úgy nagyjából 20-as szint a vége, ha nagyon bamba az ember akkor 19. Miután befejeztem az első végigjátszásomat eltettem az utolsó mentést és kipróbáltam pár programba piszkálást amivel még 50-es szintig is fel lehetett írni a XP mennyiséget és engedte azon túl is gyűlni a program az XP mennyiséget. Csak addig eljutni nem lehet. Szóval szintlimit az nincs, csak elérhető max Xp mennyiség van amibe beleütközik az ember, nem elérhető szint maximum ami fölött már nem gyűlik XP. -
#610 hát, azt most érték el, és nem tudom, hogy mennyire vagyok a végén, mert némi sorrend-kavarodás volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lvl 14 körül mentem a fehér bosziért, de most már a gázfelhővel elzárt erdőben mászkálok, levertem az őrült mágus-démont, meg most valami romoknál nyomtam le pár további démon-bosst meg goblint.. -
#609 A játék a lvl 20 elérésére van kialakítva, de gondolom pár szint még ráférhet. -
#608 kérdés, szintkorlát van ? -
#607 A Glass Cannon témába ... az én mágusaimat is rendszeresen támadják, elég csak a fehér boszi kunyhója alatti bossharcra gondolni, ahol benyomja a csapatba a föld elementált és az rögtön őket üti, illetve hátulról a sima kardos katonák is rögtön a mágusokhoz sasszéznak. Az íjjászok meg mindig random választanak célt, pl a második területen van olyan, aki egy lövéssel mindenkin végig pattanót lő.
Persze azért én is szét szoktam húzni a karikat, és sokszor nem éri baj őket, éleszteni még talán egyiket sem kellett, de voltak már halálközeli élményben. HP-jük majdnem annyi van, mint a 2h warrimnak.
Ált berongyolok a népbe a Ram-al, meg bedobom a summonokat, és akkor őket támadják ... de ettől még van, hogy valami a közelükben jelenik meg, az rendszerint arra indul ... max még teleporttal szoktam eldobni onnan, vagy az ököllel knocbackelni.
Van egy rakat féle megoldás ... de a lényeg, hogy sokszor kikapják a részüket a sebzésből :) -
#606 A személyiséget előbb is megoldhatták volna .. nem tudom eddig hogy ment, de most elvileg magától válaszolgat majd a két karakter közötti beszélgetés alkalmával. -
#605 Ja, a skillbárt már kibeszéltük, gombokkal is lehet köztük váltani (R,F) :) -
SaGa Jr #604 Nem csak aether-ben van láthatatlanság, ott a scoundrel ágon is egy ami gyorsabban összejön és nem INT igényes.
Elnyomja az ember majd benyomja a stealth-et és prímán le van fedezve minden potenciális lebukási helyzet. De igazából a lovagokat lehet enélkül is kerülgetni, csak be kell állni mögéjük és ott haladni egy darabig majd leszakadni róluk. Annyira bambák tudnak lenni, hogy az már fájdalmas. A lopakodásból nem árt a legalább 3-as, az alatt nagyon könnyen ki tudják szúrni az embert.
Az új patch valóban betett még két sornyi quickbar-t és a R meg talán a Q billentyűkkel lehet pörgetni azokat előre és hátra.
Meg volt szó valami személyiség beállításról is karaktereknek (eddig is volt, a fő karaktereknek lehetett beállítani karakter generáláskor a semmilyen, lojális vagy random közül valamelyiket).
-
#603 Mindenkit megnyugtatok. Ha indítasz egy rangert és adsz neki egy-két szintnyi aerothurge vari skillt és megtanítod neki az invisibility spellt, akkor egyrészt 50% eséllyel kasztolja ki (hála az alacsony IQ-jának), így van hogy 3x egymás után SE sikerül, másrészt murva lassan töltődik fel (egy örökkévalóságnak tűnik), bazi gyorsan jár le és lejárati idő előtt is meg-megszakad csak úgy és paff, oda a láthatatlanság (ez talán bug, talán direkt van így). Szal. ha láthatatlanul császkáló sneak-elő csóka kell, azt mágusból lehet jobban csinálni.
Arról nem is beszélve, hogy ha kasztolod, megszakad a sneak és vice-versa. Nagy rakás szar ahogy van.
Elég a sima sneak és azzal is letudható a death knight-os szakasz, csak nem kell szűk helyekre bemenni egyáltalán, más felé kell vonulni, mert ha szembe jön szűk helyen, kampec (az csak invisibility+sneak-kel megy).
Jah és amúgy a patchben meghallgatták problémáimat úgy tűnik, mert már 5 skill bár van!!! :D -
#602 ott még nem tartok.. ezek szerint a feléig se jutottam :D
tényleg Baldur's Gate-es emlékeket ébreszt :D -
Action #601 Azzal a démonnal csak annyi gond hogy elveszted az összes megtanult varázslatot is...persze ha tele vagy arannyal akkor megtudod őket pikk pakk venni,illetve lehet craftolni is de némelyiket nehéz gyorsan pótolni....emiatt én is letettem a respec-ről. -
SaGa Jr #600 Ha emlékezetem nem csal, akkor van lehetőséged a démonnál (hall of shadows vagy mi a fene a terem neve ahol dekkol, talán a 6 vagy 7. kavics után nyílik meg) az end of time-ban csinálni egy ability és tulajdonság pont meg egyéb dolgok újraosztását. Mint ha lenne nála ilyen opció is. Így nagyjából a történet felétől teljesen új koncepcióval is lehet tovább nyüstölni a játékot. -
#599 nekem annyi a bajom a játékkal, hogy így utólag már sok dolgot másképp csinálnék, más dolgokra pakolnék, stb, és már így is qrva sok időd beletoltam hol lesz nekem időm még egyszer végigtolni, pláne, ha jön a Wasteland 2, GTA 5, Pillars of Eternity... -
SaGa Jr #598 Akkor úgy írom, hogy nem piszkáltam hozzá, így az alap maradt (nem foglalkozom vele mert még egy játékban sem volt, hogy nekem tetszőt találtam volna). Annál meg a csata kezdeté eltávolodnak egymástól az embereim, nem maradnak egymás seggében és kockában. Akkor sem mikor 4 karakterem volt és most kettőnél sem. Nem mennek messzire egymástól, de például annyira már távolra kerülnek, hogy ha az egyik kapja a mérgezős nyilat akkor az a másikat már pont nem éri el. A nagyobb hatótávolságú boulder már elkaphat többet is ha nem mozgok arrébb valamelyikükkel.
Az itókák 2-3 körig hatnak (az erősebbek akár 4-ig is). Ha harcban vagy ez elég sok. A harc előtt benyelve max 1 kört buksz ha sokáig tart előkeresni azokat és alkalmazni.
A stink-et én sem rakom tárgyalóképes karakterre (az a -20 viszony amúgy nem a világ vége, sőt igazából semmi érdemi hatása nincs, van másik képesség ami szintén ezt adja de cserébe megdob egy extra intelligence ponttal, és ez általában kelléke valamelyik fő karakteremnek míg a másik a politikus aki a dumálást intézi és bár bukik 1 intelligence pontot de kap 2 extra charisma pontot).
Ez a kísérőknek a "jussa". Egyik sem egy IQ bajnok (majd kiderül a sztoriból miért) vagy épp a meggyőzés mestere/elbűvölő személyiség, így nekik (illetve egész pontosan Jahan-nak) bőven megéri hogy kevésbé legyen kiemelt célpont.
Crafting meg kell, hogy úgy mondjam egyes elemei nélkülözhetetlenné tudnak válni. Nélkülük is megcsinálható a játék, de adnak egy kis extrát, bevételi forrást, nagyobb használható repertoárt a játékos kezébe. Ha már az ellenfelek valamiért kifogyhatatlan piakészlettel tudnak rohangálni (volt csatám ahol némelyik ellenfél 10+ piát megivott a harc alatt) akkor ennyi belefér. Ha nem akarsz túl erős dolgokat akkor elég 2-esig felvinni és aztán egy scientist képességet felvenni és/vagy tárgyakból összehozni a magasabb értéket.
A külön mozgatás sem akkora probléma ám, csak megszokás kérdése. Ha négyen vannak a karakterek mozgasd őket két csoportban (egy ideig így csináltam). Így nehezebb lesz az ellenfélnek elkapni őket egy területre ható támadással (jégeső/földrengés/meteor ellen nem segít mert ahhoz nagyon el kéne távolodni, még jó hogy ezek csak az utolsó csatákban bukkannak majd elő, viszont addigra már kellően nagy ellenállásokat össze lehet kukázni így problémát már nem fognak okozni). Két embert nem osztogatok tovább. Azok kellően el lesznek szeparálva egymástól alap beállítás mellett is. -
SaGa Jr #597 Próbáltad már közvetlenül a csata előtt nyomni a summoning-ot? Sokat segít ha nem kell ezzel kezdeni a csatát és elbukni miatta egyéb hasznos dolgokat (mozgás, több varázslat). Tudom nem mindig lehet, mert van amikor meglepnek, de az esetek többségében látható hol az ellenség és lehet rá így készülni.
Az olajos dolgokról már lemondtam, mert nem szeretnek az égő olajban meggyulladni a gaz ellenségek, de a mérgező terület létrehozása eddig bevált (boulder, szmötyi szórás), főleg ha utána meg is gyújtottam amikor átsétált rajta valaki. Érdekes hatást tud eredményezni, ha van egy alapból earth/poison sebzésű fegyvered amire pluszban rádobsz egy fire essence-et.
Ekkor megesik, hogy egyszerre mérgezed és gyújtod egy támadással az ellenfelet aki egyből be is durran (a durranás meglepően kicsi, a mellette állókat már nem károsítja). Elég szépen mutat a dolog és nagyon jól sebez is. Zombikat is szépen lehet vele darálni, igaz erre kb minden tüzes fegyver jó.
A területre ható elemi hatások ellen sajna az egyetlen védelem, ha nyomod az essence-eket és rubinokat a páncélokba és mindenbe amibe lehet, így növeled az ellenállásokat. Néha ki lehet fogni jóféle eszközöket amik mondjuk burning/pioson immunity-t adnak de ezek piszok ritkák. Én elég korán ráálltam a resistance adó cuccokra, mert életmentőek és hasznosabbak mint 1-2 plusz tulajdonság pont vagy skill pont. Mellette a sztár az initiative bónuszos eszköz. Harcosoknak (illetve bárkinek akinek a man at arms fel van tolva 5-re) majd lesz olyan választható képessége, ami által kapnak +50% ellenállást a 4 alap elemmel szemben. Ekkor ha megkapják a witch varázslatok közül az ellenállás növelőt akkor a négy alap elemmel szemben immunissá válnak. Félelmetes mikor a láván lazán áttrappolnak és nem sérülnek tőle (és a felszerelésük sem). -
#596 Azt meg nem értem, hogy nem használsz formációt, vaze?! AZ mindig van, ha össze vannak linkelve a karakterek. VALAMILYEN van. Vagy külön-külön vannak, nem csapatban és így mozgatgatod őket??? WTF?! -
#595 Egyrészt én nem craftolok és az elején a 15%-os egy elem ellen egy emberemet pár másodpercig védő italokkal nem sokat érek (gyakrolatilag semmit, nem is értem minek vannak).
Másrészt én kapok mindenkire ható cuccokat rendesen (még sima íjásztól is). Az hogy ti nem kaptok, az nektek jó, de rajtam nem segít.
Szal. nálam hullanak a mágusok is, kell a HP, glasscannon letárgyalva. :D
Jah és nem rakok stink-et a karaktereimre, mert ez egy szerepjáték és NEM fognak hótbüdösen mászkálni, mer az húdejó... :D -
SaGa Jr #594 Minek a varázslat ha találni és venni is lehet marha sok charm vesszőt? Azt meg bárki tudja használni egy íjjal. :)
Sir Quno Jedi:
Formációt én még nem használtam, így mindig egy csata kezdetekor széthúzódtak az embereim, ezáltal egyszerre nem tudták elkapni őket.
Mindenkire ható villámot sem kaptak még (chain lightning) csatában, csak sima lightning bolt-ot vagy a rövidebb hatótávú másik villámot de az egyszerre csak egy emberre hatott ha nem álltak éppen valami folyadékban. Jellemzőbb, hogy megkínálnak mérgező nyíllal (a területre hatóval) majd közvetlenül utána jön is a tüzes mert az olyan jó (sebez is, robban is a méreg ami megint sebez). Ez ellen a "taktikám" kezdetben a resistance potion-ok használat a volt (nem magukban és nem mindig, hanem szépen resist all piává konvertálva amit feltuningoltam amint lehetett). A varázslók védelmére (ha nem fő karakterek) simán bevállalható a büdösség (stink vagy mi a rák, most nem emlékszem) képesség ami miatt tényleg nem nagyon törődnek vele csak ha tényleg ő a legközelebbi és leginkább kínálkozó célpont.
Csapdákba belesétálás előfordul néha, de azért többnyire észre szokta venni egyik karakter a csapdákat és csak akkor trappolnak rá a többiek ha egy sokkal távolabbi célpont van nekik kijelölve ahová mennek, mert akkor nem tudják korrigálni az útvonalukat.
Egy kigyúrt íjász karakter tényleg nagy előny tud lenni, mert választható neki olyan képesség ami miatt megnő a kezdeményezése amikor íj van nála. Így elég jó eséllyel összehozható hogy a brancs kezdje a harcot, vagy legalábbis az íjász beelőzze az ellenfeleket. A speciális nyílvesszőkből meg szinte bármely alap varázslatot leutánozó akad. Kell neki 1 pontnyi man at arms skill hogy onnan a gyógyítást fel tudja venni (később a főnix dolog - amivel kiugrik a veszélyzónából úgy mint az íjász meneküléssel de itt az indulási és érkezési helyen is gyújtogat egy kicsit - is jöhet a három spell közé meg mondjuk még az ököl mint extra távolsági támadás) aztán lesz egy príma karakter.
Mellé jöhet neki a föld és a witch suli 1-1 ponton (előbbi a páncél és találat növelés miatt, esetleg a boulder is befigyelhet vagy egy idézés, utóbbiból a minden ellenállásra 50%-ot adó varázslat, a véreztető távolsági támadás meg mondjuk később a resurrect vagy valami más piszokság).
Ha jut rá pont (jutni fog), akkor akár a levegő (teleportálás, villám, láthatatlanság) illetve a víz (gyógyítások és mondjuk a piercing ice shard) is jöhetnek 1 ponton. Scoundrel nem kell neki, mert annak a képességei a bicskázásra épülnek nagyobbrészt, ámbátor a gyorsítás és a lopakodás azok között igen jó. A tűz a tüzes és robbanó nyílvesszői miatt nem szükséges. A többi pontját költse willpower, body building meg mondjuk crafting/blacksmith skill-ekre pár pont lopakodás mellett. Így lesz egy harcban is igen hasznos támogató karakter aki elég gyors már alaphangon is. -
#593 Figyu, formáció az kell és bár mindent végigpróbáltam, de mindben be tudnak küldeni olyasmit, ami mindenkire hat (és néha kampeca).
ÉN mindig 2 summonnal nyitok, de ez sem szokta akadályozni az ellenfelet abban, hogy inkább a csapatomat támadja.
Elő is szoktam készíteni a terepet, pláne nehéznek tűnő csaták előtt, de az ellenfél lazán átrongyol a tűzön, olajon, füstön és ugyanaz.
Plusz rengeteg ellenfél van, aki jóóó nagy területre, vagy random nyom valami elementális surface-t (pl. méreg) és valahogy MINDIG benne ácsingóznak az embereim "véletlenül". Ha meg be is gyújtja (lásd. robbanópókok), akkor agyő...
Természetesen nem a sima csatákról van szó, az csak dara. -
#592 maradjunk akkor ebben
nálam működik mindenesetre :)
lehet hardon kéne menned -
#591 Úgy tudtam, hogy ezeket fogod írni, de sajnos egyik sem műxik. Pláne nem, ha erősebb ellenfeleknek mész neki. -
#590 oh még 1 fontos dolog, bár nálad ezt ha jól tudom, perpill nem kivitelezhető
van nekem az íjász main karim, aki tulajdonképpen kivétel nélkül az összes csatában legelsőként lép
van neki a charm spellje
ez csak annyira op, hogy legtöbbször a charmolt ellenfelem minden sebzést benyel az első körben, és még így is sokszor túléli az összes többi ellenfelet, nem győzőm a csata végén lelövöldözni ctrl clikkel, meg varázslatokkal :)
nemtom nálad ez.. talán ha valamelyik lovagodat kigyúrod kezdeményezésre, meg adsz neki egy egyes szintű íjászatot, meg ezt a charm spellt?! -
#589 kapásból ott bukik az elméleted, hogy ha figyelsz a sebességre (pl itemekből), te kezdesz szinte az összes típusú ellenfél előtt, mind a 4 karakterrel
így véded ki
VAGY előkészíted a csatát, én nem hülyéskedek vele, de itt sok fórumozó igen (olaj, tűz etc)
VAGY kapásból summonokkal sétálsz a csatába
VAGY elfelejted azt a szar formációt
stb -
#588 Namost beállsz valamilyen csapatformációba (én négyzetet kedvelem). Kezdésenek kapsz MINDENkire ható villámot, nyilas-sebzést, elemetál területrehatót stb. és beng. máris úszott a mágusok életereje is, pediglen még a kör nem is a tiedé. Ez gyakori. Ezt mégis hogy véded ki? VAgy láthatatan ellenfél imád a mágusokhoz dzsanálni és megint beng-beng.
Nekem épp úgy halnak a mágusok is, mint a harcosok, pediglen hp-juk van ugyanannyi. Fexik-kel mindenki.
De ha belefutsz egy randa trap formációba, akkor is jól jön az a kis HP. -
#587 te megint más játékot játszol, nekem a 2 mage-emen szerintem pl. még SOHA nem javítottam itemet, mert kb pofont se kaptak még
kurvaritkán kapnak egyet, de az is csak véletlenül
abban nagyjából biztos vagyok, hogy meg még nem haltak
meg abban is, hogy nem próbáltad még a glass cannont :) -
#586 bónusz hpt felez, ami itemekből jön, meg lone wolfból, meg ilyenekből