1085
Divinity: Original Sin
  • grebber
    2014 február 28 a megjelenési dátum!
  • wedge31
    Live.
  • wedge31
    Ezt nem hittem volna de valszeg meglesz a 800k...

• wedge31
    Pay Pal összeszámolás után megvan a 650k.

• ratgab
    Igazából az lenne az igazi, ha az 1 millás stretch goal is benne lenne a játékban. De ez már valószínűleg csak az álom kategória.
  • wedge31
    Dobtam még nekik 5 dolcsit nekik. A Traits and talents csak meg lesz még...
  • Sir Quno Jedi
    KELL
  • wedge31
    First look, egy óra gameplay.

• wedge31
    523k

A 650 még talán meglesz.
  • grebber
    Új képek!
  • wedge31
    Megvan a 400k.

• grebber
    O na ezt nem tudtam.Azt hittem olyan mint a Divinity 2-ben!
    Na akkor topik -fav :(
  • wedge31
    Körökre osztott harc lesz ha erre gondolsz az meg ilyen.
  • grebber
    Addig kajakra tetszett amíg nem jött a harc az mi? Vagy csak direkt a video miatt lett ilyen extrém okádék 0 ?
  • wedge31
    Singleplayer Presentation.

• mooo
  • wedge31
    Ez is gyorsan össze fog jönni.
  • grebber
    Turns To Kickstarter For Extra Funding
  • grebber
    A kulisszák mögött!
  • grebber
    GC Trailer
  • grebber
    Fejlesztői videó gameplay-el karöltve!
    jónak néz ki +fav
    kössz az infót :)
  • grebber
    A Torchlight II fejlesztői mellett más csapat is szeretné meglovagolni a Diablo III keltette hullámokat: folytatódik a Divinity sorozat!
    A belga Larian Studios leginkább a Divinity sorozatáról híres világszerte, gondoljunk csak a Divine Divinity kezdetre vagy éppen a Divinity II-re és annak kiegészítéseire. A csapat újabb címet kíván leleplezni az idei E3-on, melynek előszelét már most érezhetjük.

Készülőben van a Divinity: Original Sin, ami az előd közvetlen folytatása lesz annak minden értékét képviselve, visszahozva a kedvelt izometrikus nézetet. A játékban két főhőshöz lesz szerencsénk: míg a férfi a törvény szigora elől kénytelen menekülni, addig a hölgy éppen megússza a másvilágra való távozást, de nem várt következmények lévén semmire sem emlékszik addigi életéből.

A Divinity: Original Sin szerepjátékokhoz hű játékmenetében nagy hangsúly lesz a csapatépítésen és a döntéshozatalon, de fontos részét képezik játékunknak a statisztikák is. A játékban való küzdelmet igen elmés módon tették érdekessé: a valós idejű harcot keverik a körökre osztott csatározással, melynek leginkább a Heroes of Might & Magic sorozaton felnevelkedett stratégák örülhetnek a legjobban. Érdekessége ezen megoldásnak, hogy a két főszereplő nem csupán karaktereik miatt lesznek fontosak, de a harcokat és a multiplayert is uralja majd kettősük: ha az egyik nem szeretne részt venni az épp folyó, körökre osztott küzdelemben, akkor valós időben tevékenykedhet a csatározástól távol.

info: Gamestar