1085
Divinity: Original Sin
-
SaGa Jr #825 Valahányszor találsz és kisütsz/aktiválsz egy star stone/blood stone-t mindig menj át az End of Time-ba hogy megnézd, milyen új térséget érhetsz el. Ott pedig ha bemész egy helyiségbe akkor annak saját teleportján keresztül jöjjenek ki az embereid és majd ha a központi részen vagy, csak akkor teleportálj vissza a normál játéktérre. Ugyanis ha egy szobából teleportálsz vissza, akkor beragad a jó öreg Imp és nem nyit meg új helyiségeket, hiába aktiváltál új köveket.
A temetőben, már a városon belüliben, nincsenek 8-as szintű ellenfelek (ha csak valamelyik utóbbi patch és kiegészítés be nem tett oda valami ilyen anomáliát). A városon kívüli, keleti területen lévőbe meg majd akkor menjen a brancs ha már tapasztaltabb. Ott lesz olyan hely ahol egyszerre nyakadba szakad 8+ különféle 8-as szintű ellenfél, köztük nevesített is.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.24. 17:28:10 -
#824 Köszi a tippet. Újra kezdtem...és a temetőben a két 8-as szintű ellenfél, valamint a blood stone megadta azt a plusz löketet, hogy 4-es szintű legyek :) -
SaGa Jr #823 Pech. Így akkor majd jobban oda kell figyelned arra, hogy minden másik kavicsot megtalálj, mert annak a hiánya bizony visszaüt majd.
Egyébként csak szándékosan lehet kihagyni a dolgot, hiszen nyomozgatás közben úgyis bejársz minden helyet a településen, így bejutottál volna igen korán a hölgyeményhez, akinek kérésére eldöntheted hogy kit gyógyítson meg, és így a kavics kisül és te kapod az XP-t meg nyílik az End of Time-ban egy helyiség (vagy ha ez az első akkor megnyílik az end of time terület).
Ha van korábbi mentésed, szerintem töltsd vissza, mert jó ha nem hagyod ki a Cyseal-ban felszedhető 5 kavics egyikét sem (ebből az egyik lesz blood stone - ezt manuálisan aktiválhatod, illetve lesz feladat ahol gyógyításra te magad használhatod fel hogy mást megments vele, noha saját brancsot is tudsz így gyógyítani - a másik blood stone elhasználódik mikor döntesz, hogy ki gyógyuljon a gyógyító házában, a másik 3 kavics star stone ami automatikusan kisül ha a közelükbe mész).
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.24. 10:21:18 -
#822 Igen, azt olvastam....hogy a blood stone kinél van....de én mivel nyomoztam, ő már elhúzott a városból :( -
SaGa Jr #821 Nem csak quest listába bekerülő feladatból szerezhető ám xp a fejlődéshez. Akadnak szituációk és helyzetek amiket te tudsz előidézni és abból pontot szerezni. Ne feledjük el a blood és star stone-t a városon belül sem, azok is adnak plusz Xp-t nem is keveset (igazából minél magasabb szintű a csapat annál többet). A temetőben áskálódva, állatokkal beszélgetve is előhozhatóak helyzetek amik aztán Xp-hez vezetnek pedig feladatként nem is jelennek meg.
De ne aggódj, kimehetsz előbb is. Nehezebb nem lesz a játék. Ahhoz nagyon rosszul kell összeállítani és fejleszteni a csapatot, hogy a szintkülönbség tényleges problémát jelentsen majd. Cyseal és környékén pedig igen sok helyre elmehet a csapat mielőtt úgy döntene, hogy irány a keleti térség és a 8-as szintű csontikkal való pofozkodás. Addig lehet menni északnak, lehet barlangászni, lehet menni nyugatra és dél-nyugatra (ott szintén barlangászni), tehát van lehetőség és hely fejlődésre bőven. -
#820 hmmm.....akkor elég sok mindent kihagyhatok. Mert bár azért a városban szétnéztem rendesen, de nem maradt quest szerintem ami ne vezetne a városon kívülre...és még mindig 3-as szinten vagyok :( -
SaGa Jr #819 A harcosok ugye tudnak saját képességeikből is, illetve a már említett witchcraft+leech trükk sem utolsó erre a dologra, míg az íjászoknak is van problémamegoldó képessége (first aid, doctor, amik ha nem is direkt gyógyítók de nagyon komoly segítséget jelentenek). Persze mindemellett elfér nekik 1 pont a gyógyítást tartalmazó ismereteken is, ahonnan 1-2 jó dolgot felvesznek ami nem sül be csak mert alacsony egy adott tulajdonságuk. -
#818 Én a gyógyításra mentem, gyakorlatilag mind tudott gyógyítani és a harcosok nemcsak mágiából, hanem harcos skillekből is stb.
Respec után kipróbáltam három mágussal + egy two handed fighter, de az már túl overkill. -
SaGa Jr #817 Indíts egy ranger-t akinek tanítasz majd szépen az íjászat mellett rogue skill-eket (zárnyitás, lopakodás, esetleg zsebmetszés). Azért indíts ranger-t mert az alapból íjjal indul és emellé meg spéci nyílvesszőkkel is.
A rogue a késelős képességeivel nem egy komoly játékos.
Egy harcos (cséplőgép és pajzs gyanánt), egy távharcász (ranger) a spéci vesszőkkel és lopakodással meg két akármilyen egyéb karakter (egy azért értsen rendesen a mágiához, bár az sem gond ha mindkettő tud valamit mutatni ezen a téren) bármely akadályt leküzd. Mondjuk egy-egy pont elmehet segítő szándékkal mágiára a ranger és a harcos karakterek számára is. Például harcosnak a witchcraft-ból a vérzéses varázslat (különösen hasznos amennyiben van leech is a harcosnak) meg a resistance növelő varázslat kiváló kiegészítés.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.21. 15:08:09 -
#816 Én pl. azé vittem két varit, mert így fő iskolájukat durván feltoltam, de az összes többiben is képzettek voltak, csak a fő iskolájuk volt mindig a legmagasabb, de az ugye mindkét karinál más. Így durván lehet spellegni és gyakorlatilag az összes iskolát tudom használni ölég keményen.
Persze lehet specializálni mondjuk boszorkányságra is és még sokféleképpen, aki ahogy szereti. -
#815 Akár. Bár sajnos a sunnyogós elég sok pontot elvisz az elején, később már mind1. Én mondjuk kibírtam sunnyogós nélkül is. De persze jó ha van. -
#814 Tehát akkor indítsak egy rouge karaktert íjászattal, és sunnyogással, meg egy varászló, és vegyem fel a harcost és a varászlót? -
#813 Jah meg persze a ranger és a rugó. De velük elsőre én vagy nem is találkoztam, vagy már teljes volt a csapat, mer nem is nagyon emlékszem rájuk. -
#812 De szerintem kell még egy mágus. Meg az távolsági az összevonható a tolvajjal.
Mondjuk én indítottam kétkezes harcost, meg tűz varázslót és így két harcos és két varázslóval toltam. -
#811 Egyik akit elején fel tudsz venni az egy kétkezes kardos lovagnő (Madara), meg egy víz + lég varázsló (Jahon), aki kicsit tud így gyógyítani is, meg támadni is, meg trükközni is.
http://divinity.wikia.com/wiki/Divinity:_Original_Sin_Companions
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.10.21. 12:48:37 -
#810 Sziasztok. Most találtam erre a játékra videók alapján. Az lenne a kérdésem, hogy mivel eléggé kevés időm van, nem szeretném többször kezdeni, így arra lennék kíváncsi, hogy milyen két karaktert érdemes indítani, annak függvényében, hogy milyen karakterek vehetők fel az elején. Szeretnék egy harcos,mágus,tolvaj,távolsági csapatot összehozni.
Szal a kérdésem az, hogy kikkel induljak, és kiket tudok felvenni viszonylag korán.
Köszi előre is. -
Alblink #809 Koszi sokat segitettel,neki futok megint akkor ket ilyen karival amit irtal,sokkal szimpatikusabb ez a ket karakter lehetoseg.legfeljebb majd kerdezgetek meg itt,meg utananezek. -
SaGa Jr #808 Úgy érted tárgy azonosítás? Ahhoz, hogy te csináld ahhoz kell egy nagyító is, nem elég csak a skill. Akinek magasabb a skill-je annál legyen a nagyító az inventory-jában és hozzá rámold az ismeretlen tárgyakat. Aztán nyomsz a tárgyra egy jobb klikk-et és kiválasztod az azonosítást. Ha nincs rá lehetőséged, akkor kicsi a skill-ed a dologhoz.
Lone Wolf karakterekkel már csak így megy a dolog. Okosan kell megtervezni a harcokat és jó karaktereket kell választani. Varázslót felejtsd el, egy lövész (mondjuk egy személyes preferenciák által testre szabott ranger) életmentő és igazi áldás ebben a felállásban és egy kevert harcos/mágiahasználó. Ámbátor nálam a brancs még a városban, anélkül hogy akár csak egyszer is kijöttek volna onnan, elérte a 4-es szintet könnyedén a helyi feladatok elvégzésével, aztán lehetett menni nyugatra a világító torony felé, meg a romos épületekhez onnan kicsit északabbra. Ezután lehet átcsámpázni az északi átjáró barlangon, majd lehet menni szépen kelet felé. Ha így haladsz nem ütközöl teljesíthetetlen akadályba. Amennyiben túl erősek a keleti ellenfelek, akkor menj ki a DNY-i kapun és az ottani barlang felé vedd az irányt ami a világítótorony alatt van. Azt simán ki lehet rámolni 6-os szintű branccsal is. Nem lesz könnyű, de könnyebb lesz mint egyszerre 6-9 lvl 8-as csontival bunyózni.
Ha először játszol a játékkal akkor ne indíts lone wolf karaktereket, mert még nem ismered a dolgok menetét és magadnak okozol csak problémát. Inkább gyúrj csapatra és a felvehető extra személyzetre. Így ugyan összességében kevesebb pénze lesz a csapatodnak, jobban meg kell gondolnod mikor és mire költesz, kinek veszel és milyen skill könyvet, de tanulásra megfelel a nagyobb csapatlétszám. -
Alblink #807 Nemreg kezdem el 2 lone wolf karakterrel.6os szintu vagyok.de mar csak 8as szintuekkel talakozom.es nem birok tovabbjutni...ha valaki tud par tippet adni inditok uj karikat.mert nagyon bejon.csak birjamD easyn kezdtem.A fegyver felismeres hogy mukodik?probaltam tenni meg arra a kepesegre de nem jott ossze -
Alblink #806 Nemreg kezdem el 2 lone wolf karakterrel.6os szintu vagyok.de mar csak 8as szintuekkel talakozom.es nem birok tovabbjutni...ha valaki tud par tippet adni inditok uj karikat.mert nagyon bejon.csak birjamD easyn kezdtem.A fegyver felismeres hogy mukodik?probaltam tenni meg arra a kepesegre de nem jott ossze -
Alblink #805 Nemreg kezdem el 2 lone wolf karakterrel.6os szintu vagyok.de mar csak 8as szintuekkel talakozom.es nem birok tovabbjutni...ha valaki tud par tippet adni inditok uj karikat.mert nagyon bejon.csak birjamD easyn kezdtem.A fegyver felismeres hogy mukodik?probaltam tenni meg arra a kepesegre de nem jott ossze -
#804 Az a baj, hogy nem is tudom melyiket hagyhattam el hiszen egyet sem találtam meg utólag. Kivéve két eldugottat: az elásottat és a szobor szemét. Többi közül nem tudom melyiket hagyhattam el, mert a lelőhelyek listáját nézve emlékezetem szerint bőven meg kellett volna legyen a 12 darab az utólag az említett kettővel és 3-4x visszamentem minden lehetséges helyre, hogy hátha nagyon elnéztem valamit. Mindegy. Rég volt, jó volt. :)
És ezért egy kalap szar ez a megoldás, mert nem tudod hol melyiket találtad és nem tudsz utólag lehetőségeket szűkíteni, biztosra menni. Valóban elhagytam vagy valami bug...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.09.29. 16:44:22 -
SaGa Jr #803 Tényleg nincs eldugva egy kő sem. Mindegyik szem előtt van, még csak elzárva sem nagyon vannak. Olyan meg pláne nem akad ahová trükközni kéne meg magas perception-t igényelne. Mondjuk ez utóbbira talán lehetne példa a második területen a kerge halott tudós hátsó szobája ami csak egy ottani üres könyv elolvasása után nyílik meg és ott az oltáron egy blood stone (amit például a falon keresztül is ki lehet venni egy 6-os telekinesis-el).
A többivel még ennyi probléma sem volt. 3 star stone volt ládában (egy Bracchus-nál, egy Hiberheim-en a kriály kincsesládájában, egy meg Phantom Forest titán erődjének szarkofágjában). Ezek sem voltak rejtettek. Tényleg nem tudom mi lehetett nálad elrejtve.
Én sem néztem utána semminek, bár én jóval gyorsabb tempóban játszottam és így is elég gyorsan (kevesebb mint 60 óra) alatt megvolt a végigjátszás, egy beragadt feladattal (teljesítve lett csak ott maradt a feladatlistában, patch ezt korrigálta). Több kavicsot szedtem össze, mint amennyi kellett volna (emiatt összesen +1 szintet léptem a sok Xp által amit ezek adtak) és miután befejeztem lecsekkoltam hány feladatot hagyhattam ki és kiderült, egyet sem azok közül amikbe belefutottam. Történetesen a zsivány banda feladatát nem vállaltam el, de mivel azt így is megkapja az ember ha odaér a megadott helyre így csak egy részfeladatot buktam (nem kértem el a robot irányítót Arhu-tól így elestem pár Xp-től). Ja meg a második településen az egykori bányafelügyelő feladatát is kihagytam, de elloptam tőle az iratot ami egy másik feladathoz kellett így az nem maradt ki. A troll királyt is meglátogattam, tenebrium skill-t is megszereztem (igaz csak egy karakternek), így a blood stone lezúzása a démoni területen sem okozott gondot. -
Paladin #802 Nem walkthrough alapján játszom természetesen, nem erre céloztam. Csak mondjuk nem mindig van kedvem találós kérdéseken töprengeni. Vagy olyan valóban elcseszett küldetések befejezése után kajtatni, mint pl. az első térképen a kalandor társulat, amit ha nem olvasom valahol, hogy az egyik börtönőrnél lehet befejezni, sosem jutott volna eszembe.
Egyetlen kő lelőhelyet sem külső forrásból találtam meg, megnyugtatlak.
Na így értékeld azt, amit mondtam, miszerint a második terület végén már nagyjából minden helyszín nyitva volt az end of time-ban.
De persze én vagyok a fogalmatlan, mert a végét még nem játszottam le. Véletlenül sem te, akitől elsőként hallok olyat, hogy nem lett meg elég kő.
De nyilván én vagyok hülye, és a játék szar.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.09.29. 10:22:42 -
#801 Az első területen valóban nincs eldugva egy sem.
Na de ha Te utánanézel a dolgoknak, mert lusta vagy nem is fogod megérteni miről beszélek.
Nem véletlen tartott 124 órát nekem végigjátszani: nem néztem utána semminek a végéig, elolvastam mindent, megnéztem mindent. Persze így is kimaradt annyi, hogy nem volt meg a 12 kő.
Bírom amikor olyan ember dumál aki sehol sincs és ahol van annak is utánanézett.
Jó kedvre derítettél. :D:D:D
Nem akarok spoilerezni neked mivel nem játszottad még végig. Bár úgy is utánanézel szóval. vannak kövek amik el vannak rejtve. Magas perceptionnel találod csak meg vagy valaminek az alkatrésze, melyet nem látsz hiába nyomogatod az alt-ot. Csak 1-2 példa.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.09.28. 20:44:25 -
Paladin #800 Nem értem, miről beszélsz. Az első kő aktiválódása után egyértelmű, hogy ez a fősztori, és minél többet meg kell találni. Azon kívül keresni sem kell, mert vagy róluk szólnak a fő küldetések, vagy beléjük botlasz mindenképp.
Sose kerestem őket, a második terület végéig játszottam, de addigra már a negyedik elemental plane is megnyílott.
Eldugva egyik sem volt. Blood stone-okból lehet esetleg elrejtve pár, amit meg sem találtam, de így is lett vagy négy legalább.
Nyomon követni meg tényleg egyértelmű, hiszen mindegyik után nyílik meg valami az end of time-on.
Arról nem is beszélve, hogy én is kerestem sok infót neten a játékhoz (lusta vagyok), ezeket a helyeket az első google keresés vagy fél tucat helyen dobja ki. Olyan panasz tömeggel pedig nem találkoztam, hogy nem tudják befejezni az emberek a játékot, mert nem találtak eleget.
De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, nézzük az első helyszínt, Cysealt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy van a gyilkosság helyszínén, amit a fő nyomozós küldetés során muszáj meglátogatnod.
Egy a gyógyítónál, akivel ha másért nem, szintén a főküldi során találkozol.
Egyet Braccus Rex pottyant el, szintén főszál.
Egy van Black Cove-ban, az összes ottani esemény ennek a megszerzéséről szól.
Egy pedig a következő területre vezető út mentén.
-
#799 Igen ha tudja a játékos, hogy ezek a kövek kellenek a végén a továbbjutáshoz tuti felírja, hogy melyiket hol találta. Csak hogy semmit sem tudni erről. Te sem tartottad számon az biztos, csak szerencséd volt hogy elég lett a végére.
Hány eldugott kő van? Körülbelül a fele. Mondom órákon át keresgéltem infókat a neten és a játékban járkáltam utánuk. A felét simán ott lehet hagyni mert nem veszed észre a szobor szemében a pici pirosat, nem elég a perception, hogy ásható területet láss vagy egyszerűen nem is mentél elég közel hozzá stb. Az utánajárásban szembesültem vele, hogy rengetegen nem találták meg az elég követ. Tömegesen...
Köszi a gratot. Jó játék volt és megérte. 124 óra alatt lett vége. :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.09.28. 19:42:33 -
SaGa Jr #798 Akkor ez úgy tűnik javították. Nem vagyok naprakész az aktuális verziókból. :) A végig vitelhez gratula.
Egyik kő sem volt eldugva, mindegyikhez elvitt a fő küldetés még kikerülni sem lehetett azokat csak ha szándékosan nagy területeket kihagyott az ember. Ezért nem értem hogyan sikerült nem összeszedni mindet. Jelzőnem meg mint írtam ott van, hogy odaát mennyi szoba van nyitva. Ha mind akkor elegendő lett gyűjtve.
Ennyi meg igazán elvárható egy játékostól, hogy számon tartson egy ennyire kis információt, hogy mennyi kavicsot talált meg/használt fel (a blood stone-okat aktiválni kell manuálisan) egy adott területet végigjárva. Ráadásul erre meg ott van az inert stone, ami jelöli ezt illetve az end of time-ban a kinyílt szobák. Két helyen is lekövethető tehát a játékban a dolog.
Eldugottnak mondható dolog egyedül az end of time fő termében lévő dumálós láda 3 kódtöredéke volt, de azok sem igazán voltak eldugva.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.09.28. 18:54:14 -
#797 Hosszú órákon át netes infókat bogarászva ide-oda rohangálva sem jött össze minden kő. Ezt szerintem nem nehéz megérteni.
Azért gáz ez a megoldás, mert sehol nem jelzi melyik kő van meg (honnan). A játékos lazán elhagy a 16-ból 5-6-ot , mert el vannak dugva, alig észrevehetőek stb. Utána hiába nézegeti a felületes infókat a helyekről a neten, az óriási területen könnyen lehet sosem találja meg a hiányzó pár darabot. Így jártam magam is.
Tehát ajtót leromboltam végigjátszottam. Éppen 5 perce. :) Nem akad meg semmiféle script. Happy End. :)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.09.28. 18:33:41 -
SaGa Jr #796 Ez miért gond? Összesen 16 db van belőlük a játékban. Ebből 4 vagy 5 blood stone formájában kerül hozzád, egy blood stone-t Cyseal-ban láthatsz elhasználódni (dokinál a hátsó szobában a csaj mikor eldöntöd kit mentsen meg), egyet lényegében szétversz a többi meg star stone. Gyűjtögetni felesleges a kimerült köveket, mert a haladásodat könnyen nyomon követheted azzal, hogy mennyi helyiség van már nyitva az End of Time-ban. Ha már mind a négy elemental plane nyitva van és már csak a hosszú lépcső végén lévő kert meg a lábánál lévő teleport nem aktív csak, akkor megszereztél mindent ami a befejezéshez kell. Nem kell nálad legyen egy sem, csak legyen kellő számú elhasználva már, hogy visszatérjen minden emléke a karaktereidnek és akkor a speciálisan lezárt ajtón lazán átjutsz.
Az első helyszínen például 5 követ (köztük 1 blood stone-t, a star stone-okból meg egy van a kalózhajón, 1 van a bűntett helyszínén, 1 van a következő területre vezető út szélén egy hullánál, és egy meg a helyi boss ládájában) kisüthetsz. A második településen 2 blood stone mellett lesz a templom alatti rejtekhelyen, plusz 2 vagy 3 star stone (egy biztosan van a bevatási helyszínen de akadt ott még több is a pályán). Ez eddig 10 és akkor még van 2 nagy terület (az utolsó helyszín a phantom forest meg Hiberheim, ami a boszi házán keresztül érhető el) amiken szintén találsz még köveket amiket csak aktiválnod kell.
Szóval erősen túlteljesíthető a dolog, még csak különösebben végigtúrni sem kell mindent hozzá, de a játék elvárja hogy azért jó alaposan körülnézz, még ha a kövek nagy részét könnyedén elérhetővé teszi azáltal, hogy akár akarod akár nem beléjük fogsz futni.
Ha lerombolod az ajtót akkor megakad a sztori, mert nem a script nyitja meg előtted így zártnak veszi a program. Ennek kárát majd a végső helyszínen fogod látni. Tudom, én is kipróbáltam, mivel az ilyen ajtóknak többnyire nincs tenebrium védelme így ilyen sebzéssel leamortizálhatóak, viszont mivel nem történt meg a valós kinyitás így a program nem fog tudni bizonyos helyeken továbblépni. -
#795 Ne menjen el a kedved, de erősen javaslom hogy nagyon figyelj a stone-okra végigjátszás során és vegyél fel mindent. Ne dobd el őket stb. Én most lerombolom az ajtót amihez kellenek. 50000 hp-ja van és erős armor, de szép lassan lemegy. :D -
#794 Na most ezzel jól elvetted a kedvemet az egésztől. Utálom az ilyen hülye megoldásokat egy játékban. -
#793 Nem hiszem el. Az egész játék nagyszerű és a legvégén lenullázták az egész értékét számorma azzal, hogy 12 Star Stone nélkül nem lehet a fináléba bejutni. Szánalmas. 12 órája nézem a netet, keresem a köveket és nincs meg a szükséges 12. Nem találok már többet. Ezzel a 9 pontos játékot jól lehúzták 3-ra. Ennyit ér az ilyen balfasz megoldásuk. -
#792 Ezek már mind megvannak, már csak ez az egy hely van ahol nem jártam, meg a Troll király barlangja, de akkor tehát sunnyogás van. -
SaGa Jr #791 Oda legjobb majd azután menni, hogy a boszorkányt már kimentetted és az immacualte vonal egyéb feladatait (beavatás, falu megkereséses, föld alatti templom "kifosztása") már megcsináltad. A lovagok sebezhetetlenek maradnak, pont azért mész majd oda, hogy onnan majd megszerezzed a csapatod számára a lovagok sebezhetőségének titkát (aminek egy része eddigre már a kezedben van, hála az immaculate vonal fent említett feladatainak).
Amúgy meg el kell kerülni őket. Lopakodás/láthatatlanság és a látószögük elkerülése. Vigyél egyetlen embert, nem kell az egész csapat, úgy könnyebb lesz. Majd ha átjutsz a hídon akkor odalent jobb felé lesz egy teleport kapu. Azt megközelítve már használhatod így a hátramaradt emberkékkel szimplán menj a barlang eleji kapuhoz és használd, hogy átkerülj a másikhoz, így kerülve el a lovagok túlnyomó többségét. -
#790 Lehet túl korán vagy ott, de akkor is el lehet mellettük lopódzni (fgyelni kell merre járnak és mekkora a látószögük és távolságuk), meg van kerülőút is, ahol nagy részüket kikerülöd, csak falat kell bontani fegyóval, ahol lehet. -
#789 Leragadtam a bánya elején. Jön egyből egy Death Knight de hát sebezhetetlen a drága. Mi a trükk, el kell slisszolni tőle, vagy mifene? -
CAC #788 Meg is találtam a választ.
Ha valakinek szüksége lenne rá, K betűvel a varázskönyvből át lehet húzni. -
CAC #787 Azt meg tudjátok mondani, hogy ha kiveszek egy (pl) varázslatot a skill bar-ból, hogy a helyére más kerüljön, akkor hogy tudom a 2. sorba tenni? -
#786 The Bear and The Burglar DLC a játékhoz! Ingyen!
Két új karaktert tartalmaz a történeti szálukkal együtt!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.20. 10:10:05